Test Drive Unlimited 2

poruka: 2.151
|
čitano: 470.150
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

evo ljudi klub se hebeno brzo puni...lista za cekanje se danas mora dva puta updateat...

MEMBERS:
1.DJscOOby
2.Badvixen
3.manzzetta
4.DriftFun
5.monster_ninja
6.Situation
7.Drakar
8.Pokerboy11

PENDING LIST:
1.vrinho
2.Hans-kevin-king
3.erfquake
4.zvicken
5.PrimeJKH
6.Phosydon
7.JozoMunja
8.Kawaralf
9.Kiki-hr-
10.dejo6
11.Tom140
12.OneShot
13.Baas
14.Zvone147
15.Dzidza
16.DevilHimself

17.tomo23 

[img]http://img209.imageshack.us/img209/6127/bradygamesstrategyguide.jpg[img]
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.2.2011 18:14 (scOOby).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

kako vam radi multiplayer danas?

ja sam se probo s frendom danas malo zajebavat po otoku, al nikak nemremo jedan drugog vidjet u igri, a onda kad se nekak uspijemo vidjet, nakon par sekundi nestanemo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Test Drive Unlimited 2
pedjat89 kaže...

Pozdrav ljudi instalirao sam igru i nece da mi se pokrene samo update radi i kada zavrsi to nece da starta! :(

evo i meni isto tako, updateala je, imam cak i account na stranici atarija od prije iako ne koristi nicemu, pa da cu ic na play i dogodi se neki error, ovako:

This software must be authenticated online prior to use. For activation a valid serial number and an active Internet connection is required.

mislim, frendu ISTA verzija radi isti crack, isto sve, isto igra samo offline...nije mi jasno (upisao sam S/N kod instalacije)

stvarno, htio bi prvo isprobati igru i vidjeti kako je sa volanom, pa ako me zadovolji uzimam key na basehostu...samo nemogu ni pokrenut - pomoc

LIX kaže...

ej peoples, imam pitanje - nigdje mi na karti ne pokazuje nikog zivog kad idem traziti players pa filter all, cak sam pokusao i upisivati imena od ekipe s foruma pa nista, igra je aktivirana, spaja se odma. tribam li negdi ustekat se na multiplayer ili cim se loadam sam vec tamo?

edit: ne znam za vas ali meni se igra srusi kad ju alttabam.

meni se to zadnje vrijeme jako cesto dogada kod dosta igara, kad alttabam onda mi se srusi i nemogu vise uc u igru natrag...nemam objasnjenja za to...pomoc kakva?

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 22:59 (RuskeGTT).
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

ma problem je u tome sta se nedogovaramo za neko mjesto dje cemo se nac!

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 23:08 (Humanoid Cro).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel vama radi server...meni se nikako da ubaci prije sat vremena bio i radilo je...sad nešto šteka???'

17 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

mislim da je basehostu naglo skocio promet nakon pojave ove igre.... i moram reci da zvbilja vise nema razloga da se igra yogurt, nego samo origigi, jer za 135 kn to je sitnis...

igra je stvarno odlicna, na trenutke zna frustrirati, neke staze i utrke su zbilja idiotske, ali sveukupan dozivljaj u ugri je za cistu 10.

poceo sam prije par dana, trenutno vozim alfu mito, koju namjeravam jos dugo ganjati i ugraditi sve dodatke na nju, jednostavno je to jedan od onih auta...

bit ce vremena i za malo zesce zvijerke kasnije... nick mi je abarthcro pa se javite... ili ako ima kakav klub sa slobodnim mjestom neka mi se javi....

It s me against the world
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ma vise u qurac i ova igra... samo me para kostala. kupio volan za nju - ne podrzava, kupio cd key - jedino cemu sluzi je da igru palim isprve bez crackanje, presao pola igre - izbrisao save.

jesu li serveri danas svo vrijeme dolje ili sam ja jedini ko je offline, ona ikonica u gpsu mi je stalno crvena?!?!!?

14 godina
neaktivan
LIX kaže...

ma vise u qurac i ova igra... samo me para kostala. kupio volan za nju - ne podrzava, kupio cd key - jedino cemu sluzi je da igru palim isprve bez crackanje, presao pola igre - izbrisao save.

jesu li serveri danas svo vrijeme dolje ili sam ja jedini ko je offline, ona ikonica u gpsu mi je stalno crvena?!?!!?

ja sam cijelo vrijeme uredno spojen na tdu2 serverima,i igram normalno na netu sa svm ljudima

15 godina
Humanoid Cro kaže...
LIX kaže...

ja sam cijelo vrijeme uredno spojen na tdu2 serverima,i igram normalno na netu sa svm ljudima

SWEET! uplasio sam se vec da nije do mene... to bi bas bio combo breaker.

14 godina
neaktivan

Evo ja već drugi dan za redom ne vidim nikoga kad napravim JOIN s nekim igračem, ili mi kaže da područje nije dostupno trenutno...

15 godina

uninstalirao, revokao licencu, ocistio sve osim saveova, reinstalirao, reaktivirao licencu, oslobodio sve u firewallu, i dalje sam crven kad se spojim na net.

ako ima zainteresiranih za cd key + volan...

15 godina
Sredio. Obrisao sve sto je ikad imalo veze s tdu2 na pc. Pa iznova rreinstall. Nesto je stekalo. Sad napokon radi.

LIXXX is the name.
14 godina
neaktivan
LIX kaže...
Sredio. Obrisao sve sto je ikad imalo veze s tdu2 na pc. Pa iznova rreinstall. Nesto je stekalo. Sad napokon radi.

LIXXX is the name.

I sada možeš vidjeti druge vozače kad im se pridružiš?

14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

RCS EVENT:

tomorrow we will have our first event, which will be a "Track Day"...it will start at 3pm GMT+1...we first all meet @ the club...then we drive to the Track and then we start...more info tomorrow in the club... 

kad budem online budem vam sve objasnio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Da, sad vidim druge. :-)
14 godina
neaktivan
LIX kaže...
Da, sad vidim druge. :-)

I ja vidim druge kad odem na npr. neki unranked custom match, ali kad odem na listu svojih prijatelja i kliknem nekome JOIN, on mene prebaci na to mjesto, ali ne vidim nikoga :((

15 godina
neaktivan

Hay...može li me netko dodati na listu za club...nick u igri je tomo23

14 godina
neaktivan
tomo26 kaže...

Hay...može li me netko dodati na listu za club...nick u igri je tomo23

stavio te na listu...kad budem u igri ti posaljem friend request...

15 godina
neaktivan

ok..vidimo se ingame...ja trenutno ganjam bijelu imprezu{#}

15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Uzeo i ja original ima 2 dana pa ko zeli neka me doda za prijatelja ime capppyyy.

Dali neko zna kako cu rijesit trokavanje u igri?

BMW

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Moze jedno pitanje......tek sam skinuo igricu sa neta i instalirao.....jel se ta igrica moze igrati a da nije online mode.....i da mi ne treba taj key za online gaming.....tnx

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Može.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel mi mos molim te ukratko reci kako ........ bar dok ne nabavim key za online....tnx

jel imaju neke cake kod instalacije ili tako nesto.....

14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Kako natjerat igru da se pokrene u full window modu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Melo kaže...

jel mi mos molim te ukratko reci kako ........ bar dok ne nabavim key za online....tnx

jel imaju neke cake kod instalacije ili tako nesto.....

Nemogu ti reći ovdje na forumu jer je zabranjeno o tome razgovarati, no lako je,  "nabaviš" i peglaš, ako zapneš javi mi se u PM.

Stylicious kaže...

Kako natjerat igru da se pokrene u full window modu?

Probaj klasiku, Alt + enter.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

evo još nekoliko slika sa susreta, dečki žao mi što sam otišao, al nisam se mogao pridružit i poludio sam i ugasio sve :D

predivno uradenja grafika predivno uradenja grafika
ovako se scooby piše po cesti :D ovako se scooby piše po cesti :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.2.2011 1:45 (manzzetta).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Ljudi pomoc instalirao sam tdu2 i krekovao ga, kada pokrenem igru i dodjem do dijevojke koja me posalje u garazu meni igra izbaci i da mi tdu2 has stopped working! Zna li neko kako da rijesim ovaj problem? Pozz i unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
16 godina

koji mozak, sad pazi kad ti zaljepe karton zbog piratizacije :D

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
16 godina
neaktivan

Nebi smjeli, jučer je jedan mod u Bulletstorm temi otvoreno pričao o cracku i nitko mu ništa, pogledam mu na profil, nema žutog, samo su skinuli post.

Ali ipak, to su modovi, a mi smo obični smrtnici. {#}

14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

VIDIMO DA VEC POCINJU MODOVI IZLAZIT ZA TDU2

http://www.strategyinformer.com/pc/testdriveunlimited2/mod/38319.html      

CAMERA HACK za tdu2.....

leonard

1 0 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice