Već dva sata serveri ne rade
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo nakon nekoliko pokušaja da udjem u igru,napokon udjem i nakon 5min me izbaci,valjda sređuju server,mislim da bih krajno vrijeme vec bilo da to srede..
Evo nakon nekoliko pokušaja da udjem u igru,napokon udjem i nakon 5min me izbaci,valjda sređuju server,mislim da bih krajno vrijeme vec bilo da to srede..
a joj ja ludim, več sat vremena nemogu u igru nikako, pa hebemu šta to nisu već dosad sredili, grrr
a joj ja ludim, več sat vremena nemogu u igru nikako, pa hebemu šta to nisu već dosad sredili, grrr
Bas mi reko danas ScOOby da ceš nam se ti pridružit,et na kraju ne radi server,valjda će proradit uskoro..
evo sad stvarno ludim, reko idemo se malo đirat, kad ono mauna, neče nikako da proradi, a vidim da nisam jedini, Užas :((
Game servers available!
Čekam kod prve kuće na ibizi ,nick Zraka
Tko god igra na PC-u, neka mi posalje friend request
nick:MaxCro
evo ja upravo odigrao oko 2 sata, ganjo se sa jednim običnim i jednim SS veyronom, podere nas SS ko malu djecu. Stalno sam pitao al ima hrvata online, al nažalost nikoa nije bilo :(
Evo ja vozio čuku vremena s MaxCro-om.
Sutra navečer se možemo naći da se dodamo na friend listu,
I joinete u Cro Club, za sad smo dva MaxCro i Zraka!
Konačno su proradili klubovi i sve ostalo,tak barem piše na forumu da je sve online,konačno!! vidimo se u igri ;)
ja jucer s vixenom obilazio ibizu i skuzim da je moguc onaj zeleni Chellange...i mi dva nutra i šljaka, odvozimo dva race s nekima još tamo...reko ajmo u klub jer ocito rade...uđem ja u klub, ali nema mg kluba... :S WTF...ajd napravit cu drugi si mislim kad nemogu napraviti drugi jer su serveri dole i puf odo ja...nisam nakon toga mogo uci jedno 2 sata u igru...koma...i onda još naposljetku ja zaspo jer sam u 2 dana spavo 2 i po sata...srry društvo, opet sam ja izosto sa vožnje...
uglavnom, danas provijerim ja dal mogu se spojiti i spoji me sprve ultrabrzo...ja se nađem kod kluba, di sam jucer i stao...uđem u klub, kad ono moj klub koji sam još prije tjedan dana napravio postoji, sve je ok... :D :D
evo odma ga danas offno i kad budete na netu vam saljem Invite...u klubu je polozeno trenutno 340 tisuča...
RCS
ja jucer s vixenom obilazio ibizu i skuzim da je moguc onaj zeleni Chellange...i mi dva nutra i šljaka, odvozimo dva race s nekima još tamo...reko ajmo u klub jer ocito rade...uđem ja u klub, ali nema mg kluba... :S WTF...ajd napravit cu drugi si mislim kad nemogu napraviti drugi jer su serveri dole i puf odo ja...nisam nakon toga mogo uci jedno 2 sata u igru...koma...i onda još naposljetku ja zaspo jer sam u 2 dana spavo 2 i po sata...srry društvo, opet sam ja izosto sa vožnje...
uglavnom, danas provijerim ja dal mogu se spojiti i spoji me sprve ultrabrzo...ja se nađem kod kluba, di sam jucer i stao...uđem u klub, kad ono moj klub koji sam još prije tjedan dana napravio postoji, sve je ok... :D :D
evo odma ga danas offno i kad budete na netu vam saljem Invite...u klubu je polozeno trenutno 340 tisuča...
RCS
pošto si prvi koi me pozvao u klub, donirao sam pola milje, ako če išta pomoć :D
hvala manzzetta, evo ovdje mogu članovi pratiti sljedeče evente koji če se održavati: http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?p=418924#post418924
trenutna lista članova i onih koji čekaju na slobodna mjesta:
MEMBERS:
1.PrimeJKH
2.Badvixen
3.Pokerboy11
4.vrinho
5.Phosydon
6.DriftFun
7.Situation
8.manzzetta
PENDING LIST:
1.Monster_ninja
2.Hans-kevin-king
3.erfquake
4.zvicken
5.Drakar
Morat ću i ja kupit original, uvjerili ste me da se isplati...
Samo me jos zanima kada si u online modu dali auti od tudjih igraca onako trzaju i nerealno se kotrljaju po cesti? :D
ne uvijek...sve ovisi o tome igraču ili tebi...ako je tebi ili njima ping visok onda da...recimo ja se vozio s Badvixenom i mi skroz ok ali Situation je jumpo sve okolo nas...
Samo me jos zanima kada si u online modu dali auti od tudjih igraca onako trzaju i nerealno se kotrljaju po cesti? :D
I meni trza , mislim da je zbog slabog procesora athlon 4800+ dual core i zbog atijeve 6870.,
Prelazim na intel i nvidiu ,puno bolje od ati amd sranja.
I meni trza , mislim da je zbog slabog procesora athlon 4800+ dual core i zbog atijeve 6870.,
ati amd sranja.hm
pa da imaš procesor koji nije predhistorik sve bi radilo kako treba. kako možeš uopće takvu grafu stavit uz bok procesora koji je odavno odslužio svoje. Nemaš pojma,jer da imaš nebi pričao glupposti i nebi kupio takvu grafu uz takav procesor.
Moja 4870 je kašljala pored 6000+ a ne ovo tvoje.LOL.prvo se informiraj pa piši
evo obavijesti od TDU2 team-a...
Last Update: February 22, 10:27AM PST
Attention Drivers. The TDU2 PC Servers will be brought down at 11:00AM PST for approximately 30 minutes to perform maintenance. We apologize for any inconvenience this may cause. Thank you for playing Test Drive Unlimited 2.
znaci za 20 min. bi morali natrag proraditi...
trenutno stanje RCS club-a...
MEMBERS:
1.DJscOOby
2.Badvixen
3.manzzetta
4.DriftFun
5.monster_ninja
6.
7.
8.
PENDING LIST:
1.vrinho
2.Hans-kevin-king
3.erfquake
4.zvicken
5.Drakar
6.Situation
7.PrimeJKH
8.Pokerboy11
9.Phosydon
svi zainteresirani neka mi jave PM-om...
znam ali stvar je u tome kaj skupljam još pare za skuplji procesor, a u ormaru imam 8800 gt xfx.-koja iako je sporija od 6870 daje realniju sliku na lenovu 22" 1920x1200. Ak hoceš možeš donirat za proc :))
ati amd sranja.hm
pa da imaš procesor koji nije predhistorik sve bi radilo kako treba. kako možeš uopće takvu grafu stavit uz bok procesora koji je odavno odslužio svoje. Nemaš pojma,jer da imaš nebi pričao glupposti i nebi kupio takvu grafu uz takav procesor.
Moja 4870 je kašljala pored 6000+ a ne ovo tvoje.LOL.prvo se informiraj pa piši
znam ali stvar je u tome kaj skupljam još pare za skuplji procesor, a u ormaru imam 8800 gt xfx.-koja iako je sporija od 6870 daje realniju sliku na lenovu 22" 1920x1200. Ak hoceš možeš donirat za proc :))
AJDE sad napišite neku lokaciju di da se svi skupimo da se možemo dodat na friend listu.
Neku dobru lokaciju na ibizi da nije prevelika gužva.
dajte mi recite dali se isplati uzimat igru zbog interneta,kakva je igrivost na netu,jel trza(laga),jel zabavno,skupljate se sa autima na odredjenim lokacijama? komunicirate,hodate u clubu,vozate se okolo glupirate se?I koliko bi trebao novaca izdvojiti za originalnu igricu?
ako imas volan, igra se svakako isplati uzimat! isplati se i ako nemas, al onda ce te malo hebat drzanje na cesti..
ako imas volan, igra se svakako isplati uzimat! isplati se i ako nemas, al onda ce te malo hebat drzanje na cesti..
pa sta se moze srediti volan? niste pisali da ima problema sa axisima?
problem je vise manje u starim volanima
imam ja volan bez brige igro sam igricu i sve na volanu i tak to neg ,jel sigurno preko te stranice kupovat?! jer je dosta jeftino ja bi uzeo!