Team Fortress 2

poruka: 1.792
|
čitano: 460.443
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Team Fortress 2
dekstroza kaže...
DestructoCRO kaže...

Pa nije ti ni original tako skup.. 110 kn na Steamu:

http://store.steampowered.com/app/440/

Ako nemaš kreditnu karticu, evo rješenja: http://bit.ly/C54CN

Skup si, Orange Box je u Algoritmu 149 kuna.

Zašto da čovjek te iste pare da tebi za samo TF2, kad u Orange Boxu dobije uz TF2 još i HL2+EP1+EP2 i Portal?

Nije on skup nego Steam. Toliko skup da je skuplji nego retail: na steamu Orange box je 167kn

Every time two people have sex, an angel gets a boner
17 godina
neaktivan

TF2 u 12. mjesecu bio jedan vikend na steamu u pola cijene, 7 eur.. tad sam ga uhvatio..  što se tiče igranja preko servera, po dogovoru, ja sam za..  ili jednostavnije, ako uzmemo da većina ima original, dogovorimo se u to i to vrijeme na tom i tom postojećem serveru.. ima ih dosta koji su prazni..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
Horagio kaže...

Zašto bi igrali preko Hamachija?

Pa ako znaš kakav server na kojem nas nitko neće ometati dok igramo ne moramo preko hamachia.

Dočekali smo 10.11.2009. što sada?
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Možemo na HCL, tamo nema nikog :) Makar, prima samo 16 igrača (ali nije nas niti toliko).

EDIT: Bug je imao "otvoren" TF2 server. Otvoren sam stavio pod navodnike zato jer je Butcher bio prelijen da ga složi pa nitko nije igrao. Na kraju su odustali od Game Servera, ali su ga otvorili kad je izašao L4D2 Demo. Tko je član Bug grupe je vjerojatno vidio announcement. Ne znam jesu li prebacili na full verziju L4D2 pošto ju ne posjedujem...

Vaš treći hrvatski predsjednik
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2010 18:30 (Horagio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

@sused

Prije 2+ sedmice si igru mogao kupiti za 7(!) eura.

Ako neko hoće da mu pošaljem guest pass za igru.

To je nešto kao trial varijanta igre. Kada na steam

account dobijete pass, steam će vam ponuditi da skine

igru (6,5+ GB) i da je igrate par dana originalnim

serverima. Ako vam se svidi, kada igru kupite moći

će te je odmah igrati jer su game fajlovi već skinuti ;).

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2010 18:29 (nedIm).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nedIm kaže...

@sused

Prije 2+ sedmice si igru mogao kupiti za 7(!) eura.

Ako neko hoće da mu pošaljem guest pass za igru.

To je nešto kao trial varijanta igre. Kada na steam

account dobijete pass, steam će vam ponuditi da skine

igru (6,5+ GB) i da je igrate par dana originalnim

serverima. Ako vam se svidi, kada igru kupite moći

će te je odmah igrati jer su game fajlovi već skinuti ;).

Heh, ja sam isto imao guest pass i dao sam ga tipu koji igru nikad nije niti skinuo... Pažljivo s tim, daj ga nekome tko stvarno želi probati da ne potratiš bezveze kao ja(makar, rekao bih da Susedu možeš vjerovati).

17 godina
Dodinho kaže...
Horagio kaže...

Pa ako znaš kakav server na kojem nas nitko neće ometati dok igramo ne moramo preko hamachia.

Kako kaže Horagio, HCL (hrvatski) server je non stop prazan.

Comfortably Numb/// D.A.V.E. THE DRUMMER @ BOOGALOO 4.12.2009. meine fav DJ!!........ P.L.U.R.
17 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
Dodinho kaže...
Horagio kaže...

Kako kaže Horagio, HCL (hrvatski) server je non stop prazan.

Reci ti svojim guruima da nam posude server Smijeh

17 godina
Team Fortress 2

Ali ajmo onda vidjeti koje za to da se skupimo i odigramo jednu, ako nas bude dosta možemo 8 na 8 na HCL-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Ja sam za :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Horagio kaže...

Reci ti svojim guruima da nam posude server Smijeh

Čemu kad je HCL Pub prazan??

Nego..  ima li neki talentirani demoman željan kompetetivne igre???

Comfortably Numb/// D.A.V.E. THE DRUMMER @ BOOGALOO 4.12.2009. meine fav DJ!!........ P.L.U.R.
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Ajde ljudi, do 21 da se skupite, onda idemo rokat :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Team Fortress 2

Sjetio sam se da sam negdje vidio jeftin Orange box paket igara pa da podijelim s ostalima.

Half-Life 2 The Orange Box UNCUT Steam Key - 88 kn!
http://www.g2play.net/store/Half-Life-2-The-Orange-Box-UNCUT-Steam-Key.html

Region free: There are no territory limitations on activating this key. You may activate this key from anywhere worldwide.
This Steam Key enables you to activate and download the uncut version of the following games through yor Steam account:
   1. Half-Life 2
   2. Half Life 2: Lost Coast
   3. Half-Life 2: Episode One
   4. Half-Life 2: Episode Two
   5. Portal
   6. Team Fortress 2

eNabava CEO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel se to meni čini ili hcl server nije update-an!?  Javlja mi grešku za neki water file, sudeći prema forumima, u tom slučaju server kašljuca..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
16 godina
neaktivan
Team Fortress 2

A dobro i ja sam za, horagio kontaktiraj me na steamu kad budete isli igrat preko hamachija.

Braiiiiinss! Hitler je bio zombi također.

0 0 hvala 0
17 godina
ferovca1 kaže...

Jel se to meni čini ili hcl server nije update-an!?  Javlja mi grešku za neki water file, sudeći prema forumima, u tom slučaju server kašljuca..

Nebi se čudio budući da nikad na njemu nema nikoga..  Al ak se dobro sjećam igro sam na HCL-u jednom poslije zadnjeg updatea tak da ne znam, možda je kod tebe problem. Osmijeh

EDIT: @Living.Dead:  Mislim da je Hamachi davno otpisan...

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2010 10:53 (zv'jer2).
17 godina
Team Fortress 2

Evo ajmo, za sada su zaintersirani:

Ja

Horagio

Living Dead

Ajmo još malo narode pa da odigramo.

P.S. moj steam: dorjan_cro

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Ja

Horagio

Living Dead

ja sam zaintereisan..

..ako se igra na privatnim serverima Smijeh

I see offline people!
17 godina
Sused kaže...
Dodinho kaže...

Ja

Horagio

Living Dead

ja sam zaintereisan..

..ako se igra na privatnim serverima Smijeh

Kakvi su to serveri, mislio sam da možda netko podigne dedicated server ako ima flat i jako računalo.

17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Ako mislite igrati TF2 bi mogli kupiti čisto iz korektnosti prema valveu. Orange Box se može kupiti za siću. Ja sam ga kupio za 112kn u algoritmu, a samo TF2 se jednom prilikom mogao kupiti za 2€ (da samo 15kn) na steamu. A igra je 99% čista od cheetera, zakrpe izlaze konstantno kao i nove mape, modovi, oružja, razni zanimljivi događaji (nedavni demo vs soldier war je bio ludnica). I još je k tome sva ta podrška je potpuno besplatna, a drugi bi ju  100% naplatili kroz izdavanje DLCa.

Unatoč nekim glupim potezima ipak RESPECT @ Valve!

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E ljudi kupio ja jos prosle godine TOB u Algoritmu za 119kn i presao ja hl2, hl2ep1 i hl2ep2 e sad se zapalio za tf2 posto sam veliki tfc fan(nije da sam profic ali cuo sam da je dost drukcije) pa bi me zanimalo s kojom klasom da pocnem razmisljam o scoutu engineeru ili medicu! plz answer!Smijeh

17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Kao potpunom početniku ti je možda najjednostavnije početi sa

Heavyjem (sve u dometu teško preživljava, a ako nađeš dobrog

medica, moći ćeš praviti i po 15-20 killova po životu) ili

Pyrom (spray-n-pray radi super). A ni Medic nije loš. Ako se zalijepiš

za iskusnog Heavyja ili Demomana poeni se gomilaju sami.

I Engineer je sjajan ako imaš mozga :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2010 18:53 (nedIm).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

heh mozga definitivno imam ali kao sto rekoh igrao sam tfc do prije 2god sa frendovima ali ovo sto sam isporobo od tf2 dosta je drukcije pa evo probal bum na kraju scouta ili engineera a kasnije cu se prebacit na soldiera ili dema Belji se

0 0 hvala 0
17 godina

Mislim da bi na pubovima i na početku igranja trebo igrat sve klase naizmjenično, čisto da naučiš kak igra funkcionira i da lakše u budućnosti predvidiš poteze protivnika. Kasnije ćeš i sam shvatit koja ti klasa najbolje leži pa ćeš vjerojatno igrat samo s njom ili s jednom klasom većinu vremena, a rotirat možda još 2.

15 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

Mislim da bi na pubovima i na početku igranja trebo igrat sve klase naizmjenično, čisto da naučiš kak igra funkcionira i da lakše u budućnosti predvidiš poteze protivnika. Kasnije ćeš i sam shvatit koja ti klasa najbolje leži pa ćeš vjerojatno igrat samo s njom ili s jednom klasom većinu vremena, a rotirat možda još 2.

znam taj princip je isti ko u team frotress classicu nikad nemos bit pro sa svim klasama tamo sam najvise roko sa spyem i engineerom(nekad i soldier ovisno o mapi) ali s tim da sam imo preko 700h igre Cool

17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Oslabili su FaN(sad radi knockback on target samo kad napravi više od 30 štete), ali su poboljšali Sandman - sad oduzima samo 15 healtha, nešto su s Dead Ringerom prčkali... Evo kompletne novosti oko updatea.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

To je istina, najbolje se ispraksat na po 1 klasi za defense, support i offense.

Ja igram isključivo pyro/eng/sniper i s njima sam dobar. Sa ostalima svima mogu ja igrat, al nije to to... Jednostavno mi ovi leže odlično...

I see offline people!
17 godina
neaktivan
DestructoCRO kaže...

Sjetio sam se da sam negdje vidio jeftin Orange box paket igara pa da podijelim s ostalima.

Half-Life 2 The Orange Box UNCUT Steam Key - 88 kn!
http://www.g2play.net/store/Half-Life-2-The-Orange-Box-UNCUT-Steam-Key.html

Vidim da i MW2 cdkey nabavljate preko g2play-a, ima li taj cdkey territory restriction? Pitam jer sam vidio na jednom forumu kako su se ljudi bunili sto im je Valve maknuo MW2 sa accounta nakon sto su saznali da su MW2 nabavili preko te doticne stranice

Every time two people have sex, an angel gets a boner
17 godina
Team Fortress 2

AJMO, AJMO,  kog interesira kompetetivan TF2??   Ne se sramit, kad isprobate pub-ovi će vam bit dosadni!  Još malo pa nestalo...  Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Ja imam flat ali nemam bas snazan procesor.

Braiiiiinss! Hitler je bio zombi također.

0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice