Izašao je Meet the Pyro.
Lol kako je dobar. A i fino su nas nasanjkali sa neskidanjem maske :-D
Beba heavy - rofl! :-D
Meni osobno je uvjerljivo najbolji meet the medic. Ovaj mi je zanimljiv, ali bi volio da su otkrili tko je ili sto je pyro.
Ako ništa drugo u jednom su uspjeli, a to je vratiti mi gušt da zaigram igru opet.
Nova krv...
Kessler - ingame
Steam - 4ucker95
HCL server je back in business pa zavirite malo kaj se dešava gore s vremena na vrijeme. Nadamo se dobrom odazivu pa da možemo držat aktivnost na dnevnoj bazi i napucavati se svaku večer :) 194.116.187.184:27015
Imam problem sa igrom, kad mi se ucitava mapa, trebam cekat vise od 5 minuta, ako ne i vise da se ucita, i cijeli menu mi je usporen, al komp mi zadovoljava trazene zahtjeve :S
Imam problem sa igrom, kad mi se ucitava mapa, trebam cekat vise od 5 minuta, ako ne i vise da se ucita, i cijeli menu mi je usporen, al komp mi zadovoljava trazene zahtjeve :S
Možda ti ovih 2 GB RAM-a nije dosta, pa koristi swap na HDD-u, a HDD nema više mnogo mjesta ili je fragmentiran.
Ja imam slabiju konfu od tebe, pa igram bez problema.
Koja ti je brzina konekcije/ping?
Pozdrav ekipa!
Ovako igram TF2 vec neko vrijeme. Posto se nakupilo itema, zanima me da li je i kako moguce ih mijenjati. Mislim znam da se mozes tradeat s odredjenim igracem ili sa frendom sa steama, ali posto ja nemam ekipe koja trenutno aktivno igra TF2, a ovako nemam pojma tko kakve iteme ima, zanima me da li postoji neki official ili povjerljivi site gdje bi se mogli mijenjati itemi. Konkretno igram najvise heavyja, engeneera i medica pa me zanimaju za te klase itemi, dok bi od ovih ostalih iteme vrlo rado podijelio. Na koji to nacin funkcionira? Puno hvala svima na odgovorima!
Pouzdana stranica za trade ti je TF2Outpost. Ulogiraš se pomoću Steama i pogledaš što drugi nude i ponudiš im nešto u zamjenu. Ili ti staviš "oglas" pa se drugi jave tebi.
A na TF2Spreadsheet možeš vidjeti kako se otprilike kreću cijene za pojedine iteme.
Inace ima jos ljudi koji ovo aktivno igraju od forumasa ovdje? :) Ja sam imao pauzu od nekih godinu dana i sad mi je opet postala ultra zarazna :P
PS jesu mozda poboljsali dropove ili ja imam srece jednostavno? :)
Eto i ja sam skinuo igru i krećem ispočetka. Nisam ju igrao valjda godinu i pol ako ne i više.
Nadam se da ćemo se poskupljati.
Na steamu mi je nick: ptica
igra li još tko TF2?
steam: strbi_cro ..svi aktivni dodajte me

pozzz kako da napravim Team Fotress 2 yellow edition bilo bi dobro ako bi mi neko pomogao :DD
Sa pcom mi je sve u redu. Pretvorili su tf2 u tpicnu f2p, nacickali su retard šešire, cipelice itd... Samo zagušavaju igru i njen prastari engine. Znači moram igru vrtit na direct x 8, na med settingsima sa ovakvom konfom da mi igra normalo ide. Logic.....

ako je neko zinteresiran za trejdanje dajem tf 2 iteme za dota iteme ili kljuceve stvarno jako jeftino
To ti je do RAM-a. Ja kad sam imao 2GB isto sam imao vrlo slabe perfomanse. Kad sam nadogradio na duplo više radi mi sve na max sa 8xAA 40+ FPS.
Zašto je onda dobro radilo prije cca pola godine.....?? Btw prolazim na službenim specovima pod recomended, a recomended optionsi u game-u su mi sve na high..
Nema veze, odustao sam od igre, šteta što su uradili nekoć dobroj igri, šeširi, premium serveri,......
Ma šeširi još ajde, nikad me nisu ni zanimali, a oružja sam uvijek sam sklapao, osjećaj je bio ljepši :)
Ali da, premiumŠto napraviti kad dođeš na server gdje ti npr. soldieri stvaraju kišu od raketa (i još veće šanse za critical hit) jer uopće ne moraju reloadat??? I to nije bilo varanje, to su bili premium useri!
R.I.P. TF2, pamtit ću te onakvog kakav si bio u zlatnim danima
Moželi mi nego pomoci uvezi Team Fotress 2 Yellow Edition jeli moram nesto skinuti ili update da imam yellow edition
Ma šeširi još ajde, nikad me nisu ni zanimali, a oružja sam uvijek sam sklapao, osjećaj je bio ljepši :)
Ali da, premiumŠto napraviti kad dođeš na server gdje ti npr. soldieri stvaraju kišu od raketa (i još veće šanse za critical hit) jer uopće ne moraju reloadat??? I to nije bilo varanje, to su bili premium useri!
R.I.P. TF2, pamtit ću te onakvog kakav si bio u zlatnim danima
Da to mi je najače. Soldier premium OP , unlimited bazooka ammo, 2 fort. Skočiš s jedne strane na drugu, dodjes ispred spawna, i pucas bez prestanka i nitko ti nemre nis, žalosno je što je takvih servera 60% u igri. Jaooo.. Stvarno su us*ali igru, i to žešće.