Streetfighter IV

poruka: 7
|
čitano: 1.620
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Streetfighter IV

Evo instalirao sam ovu igru, jer stvarno dugo nisam igrao neku soru na PC.

Nije losa, znaimljiva grafika, ima onaj anime stil.

E sad igram preko tipkovnice, i primjetio sam da je jako tesko ili gotovo nemoguce izvesti neki malo bolji potez. Sve se svodi uglavnom na klasicne udarce noga, ruka,  ali kad vidim kakve poteze izvode oni CPU likovi protiv kojih se borim, sline mi na uste pocnu....

Zar je bas nuzno imat gamepad????

Moze li se preko tipkovnice izvesti neki malo zahtjevniji potez???

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Streetfighter IV
Moguće je ako si hobotnica :)
Šalim se,probaj si namjestit kontrole da lakše kombiniraš tipke

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Streetfighter IV

lakše je na tipkovnici nego na gamepadu IMHO, na gamepadu vrlo brzo dobiš palčane grčeve

najbolje bi bilo nabaviti neki old school joystick, samo su takvi rijetki i precijenjeni

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Streetfighter IV

naravno da je joysticku lakše, ja sam otključao sve likove s njim (logitech dual action), ali ako igraš duže vrijeme bez prestanka poželjet ćeš se malo odmoriti a tipkovnici  (zbog grčeva)

na tipkovnici možeš vrlo lako izvesti sve poteze, jer nijedan zapravo nije težak(pa ni ultra combo), samo trebaš točno znati što radiš (isčitati pravilno znakove na informationsu)

17 godina
neaktivan
Streetfighter IV

ok, thx, mislim da  mi nema druge neg  nabavit neki gamepad / joystick....

dok me nije proslo zanimanje za ovu igru...

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Streetfighter IV

Joystick (ne pad) > Keyboard > Gamepad

sa keyboardom nije teško izvodit poteze koje vidiš da cpu protivnici rade (super, ultra), budući da imaš shortcute za poteze koje omogućuju retardiranoj djeci da ih izvode (npr. shoryuken možeš sa 33P ili 232P, hadouken sa 24P i ultre sa 2x ti pokreti - brojevi su naravno smjerovi na numpadu). Navikni se na specijalne poteze, pa onda na comboe pa onda na napredne comboe sa FADC itd, samo lagano i sve 5. Ako te zanimaju comboi taktike itd. eventhubs.com i shoryuken.com

/thread

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Streetfighter IV

da ja pitam.. . U mene nisu nariktane tako kontrole.. Pa da li mi mozes rec kako se zovu vrste udaraca(komande) cije tipke trebamo konbinirati. ...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice