Strateške igrice

poruka: 15
|
čitano: 4.829
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Strateške igrice

Evo pokusavam vec duze vrijeme naci nekakvu odlicnu strategiju poput anno 1404 i slicno. posto mi je anno 1404 dosadio, skinuo sam stronghold 2 ali dosta stara i jadna igrica također sam skinuo i Patrician IV, ama bas nekuzim tu igricu, nema tu radnju koju ja želim, setller 7 nije uopce privlacna igrica. naime ako imate nekakav prijedlog o strateskoj igrici gdje ja samo zelim zapocet svoj grad od 0 borit se protiv ostalih "kraljeva" nesto kao u dobi TROJE. puno hvala. (btw civilization 5 jako glupa igrica, milijun era ja jos selo nemogu prosirit????)

Sačuvaj me bože HR kulture i srpskog junaštva
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Strateške igrice

Probaj Warhammer 40k, imaš jedinicu (Dawn of War), nastavak Dawn of War 2 i hrpu ekspanzija za njega među njima jednu i veću (Retribution), te ovaj novi sada Space Marine.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics}
17 godina
Strateške igrice

Age of Mythology, vrlo dobra igra, jos ako si ljubitelj grcke mitologije, tada je ovo prava stvar za tebe.... igra nije prekomplicirana, al isto tako nije ni prelagana poslije. Jos uvijek cekam drugi dio {#}... a nez, probaj jos Armies of Exigo

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Decki hvala na prijedlozima, nije da ih kritiziram a ni da ih pljujem, jednostavno mozda me niste u potpunosti shvatili (mozda sam samo prezahtjevan :O) nesto slicno ko anno 1404, anno 2070 tek treba izaci stronghold 3 tek treba izaci, ja bih ako ima kakvih modernih igrica sa starim rimskim pravljenjima poput anno-a znaci pravljenje zgrada kuca svega... eh... trazim mjesecima a nema nista drugo.

14 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...

Decki hvala na prijedlozima, nije da ih kritiziram a ni da ih pljujem, jednostavno mozda me niste u potpunosti shvatili (mozda sam samo prezahtjevan :O) nesto slicno ko anno 1404, anno 2070 tek treba izaci stronghold 3 tek treba izaci, ja bih ako ima kakvih modernih igrica sa starim rimskim pravljenjima poput anno-a znaci pravljenje zgrada kuca svega... eh... trazim mjesecima a nema nista drugo.

the settlers?

edit: ah nije privlačna :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 18:13 (golatificon).
17 godina
neaktivan
Strateške igrice

The Settlers VI Rise Of An Empire

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 18:13 (tunder).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Strateške igrice

Neke starije tipa Cossacks (imaš i novije dijelove) ili Rise of Nations... Također imaš i LOTR Battle for Middle Earth 2 i ekspanziju Rise of The Witch King, ali mislim da nije to ono što tražiš ;) ...

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

aom,ron,aoe,sc

14 godina
Strateške igrice

ja bi ti preporućio Robin Hood:Legen of Sherwood, total war serijal...može i age of empires al nije ness.

Bilo bi potrebno, ali nije zgodno...

1 1 hvala 0
15 godina
Strateške igrice

Stronghold Crusader!

Imaš još: Empire Earth 2 - prvo kreneš od prošlosti pa kasnije stigneš do budućnosti

Age of Empires 1,2,3

Probaj još i Cossacks i Company of Heroes ( smještena je u vrijeme WW2 ,ali strategija je jedna od najboljih po meni)

Možda i da probaš Tropico 3.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 20:32 (dv14).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Hvala decki pogledat cu malo od svake igrice gameplay pa cu nesto valjda i skinuti :D

14 godina
neaktivan
Strateške igrice

e ljudi jel ko igra LOTR ( lord of the rings 1,2,3) ako igra neka mi brzo kaze kako se instalise jer kada krenem nest sere :P

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Strateške igrice

uzmi neki od serijala total war(preporucam medieval),neces pozalit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Strateške igrice

starcraft 2 multiplayer i imaš strategiju za sljedečih 10 godina {#}

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Strateške igrice
starcraft 2 je daleko najbolja i najpriznanija strateska igra no jedini nacin da igras MP koi je vjerojatno u top 3 od svih igrica je da kupis original

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice