Što igrati na LAN-u?

poruka: 16
|
čitano: 4.232
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Što igrati na D-LAN-u?
pitanje

Podrav svima, evo prvi post sa pravim problemom.

Da definiramo D-LAN:

D-LAN je dogadjaj koji se desava svakih par mjeseci, u jednoj kući na kraju omanjeg sela u goranskom kraju i privatnog je karaktera (dakle samo izabrani)

Traje od petka navecer do nedjelje navecer, dakle dvije pune noci hard core spilanja sa chvap intermezzom u subotu i eventualnim sportskim aktivnostima ako svemir to dozvoljava.

Minimalni broj igrača 12, max 18. prosjek godina 25 (jedan od 20 uljepsava statistiku)

Najslabiji hardver vrti COD4 ali ne i COD5!

Problem:Zadnja 2 lana smo špilali 16+ sati COD4!

Špila se i Flatout 2 ali on ima limit 8 igrača, opcija od 2 servera ne nudi grupnu zabavu.

Koja mrežna jurnjava podržava do 18 igrača a opet da nije hardvra gladna. (Da se mene pita to bi bio wacky wheels! vapaj gejmerskoj industriji)

Vozikali su se i avioncici oni podržavaju toliki broj ljudi ali beskraj neba je uspio izgenerirati i "kempera u zraku" a zemlja se nalazi samo s donje strane i teško tko za nju zapne.

Pucao se  i CODUO, WET, WQW, TCE, Q3. Ali verijeme uzima danak.

Strategije bas i ne preferiramo.

Vas bih molio da preporucite igru koja podržava multiplejer za 16 igrača, ne zahtjeva hardvera više od COD4.

Molim štedite energiju oko toga koja je igra dobra ili ne, vi predložite mi ćemo testirati.

Poz i danke!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Što igrati na D-LAN-u?
P3ro dinamit kaže...

Poz i danke!

izlazak subotom na neki party je obicno zabavniji i mozete svih 18 učestvovat, a ni hardveraj vam ne treba neki osim 'europskog' prosjeka medzu nogama...

nego da ne budem apsolutno offtopic...

Cstrike source, Q3: Arena (ako igrate samo Q3),
bilokoji Unreal Tournament (preporucam 2004 za taj vas hardveraj) ...
Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2008 11:59 (pixelatem).
17 godina
Što igrati na LAN-u?

P3ro cigane šta mi kradeš nick? Smijeh

ajd ga molim te promijeni hehe!

a sad, na temu... ne znam baš za neke jurnjave da ćete moći derati na toliko igrača... možda strategije ili fps-ovi koji si baš za to i napravljeni... možda da neki rally pogledate pa vidite (iako sam vidio da recimo collin mcrae rally može do samo 8 igrača, ne znam koji nastavak sada točno). derite cod2 ili cod4 sa nekim modovima, wolfenstein, counter strike, red alert, starcraft... ma samo cod4 Cool

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Što igrati na LAN-u?

Da nabrojim neke igre za LAN:

F.E.A.R - besplatan a svaki komp koji moze pokrenuti cod 4 moze i njega

Unreal Tournament

UT 2004 - ima zabavne modove

Battlefield 2

Warcraft 3 DOTA -runda moze trajat oko 30 min

Half-Life 1 DM

Half-Life 2 DM - besplatan ako imas nvidia grafu.

Wolfensten Enemy territory

Star Wars Jedy Academy

Alien Arena

naravno COD 2 i   COD 4

Od vožnji - ne znam ni jednu dovoljno dobru za lan.

Sometime the best defense is to attack!
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2008 12:38 (Hummer).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Što igrati na LAN-u?

Pozdrav P3ro, baš sam neki dan bio na LAN-u, zajedno sa još 10 ljudi. Pošto ne igrate strategije, navesti ću samo par igrica. Obavezno Serious Sam u cooperativu. Ne moraš biti fan igre; dovoljno je vidjeti sve vas na ekranu i gomilu neprijatelja(što vas je više, to je i njih više). Counterstrike(bilo koji) je definitivni "must have" na LAN-ovima.

Ne znam, ako ste toliki fanovi COD serijala, možda će vam se svidjeti i poneke snajperske mape iz drugog nastavka.

Μολὼν λαβέ! "Daj mi dim da ugasim svijetlo dana, daj mi jedan dim."

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Što igrati na LAN-u?

COD 2

COD 4

COD 5

Najbolje...

Nitko nikada nije postigao nešto zaista veliko, a da se nije izložio riziku. Denis Waltley
17 godina
neaktivan
Što igrati na LAN-u?

COD bilo koji i Counter Strike, Colin Mcrea Rally 2 malo stare dobre voznje, mozda koja partija Starcrafta itd... 

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Što igrati na LAN-u?

Battlefield 2

CPU AMD Athlon 6000+, MBO Gigabyte GA-MA790FX-DS5, GPU Sapphire Radeon HD4870, DDR2 Kingmax 4 Gb 800MHz (4x1 Gb) PSU Corsair TX750W
17 godina
neaktivan
Što igrati na LAN-u?

Evo i mojih prijedloga ako može :)

- COD 4 (samo dalje to pičite) ;)

- America's Army (IDEALNO za vas; 6vs6 ili još bolje --> 9vs9)

- i za svaki LAN "must have" --> Counter Strike

i zaboravih... Half-Life definitivno! jedan veliki deatmatch ili capture the flag...

nadoveza na ovo: Team Fortress? Kolko čitam i gledam okolo, navodno je sad to *in* na netu :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2008 16:41 (John_Doe_11).

0 0 hvala 0
17 godina
Što igrati na LAN-u?

CoD2, CoD2 i samo CoD2. Igrao sam i CoD4, al dvojka je dvojka... nemojte mislit da sam zagrižen što se njega tiče, al jednostavno ga volim :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Što igrati na LAN-u?

cs 1.6 non steam

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Što igrati na LAN-u?

FarCry 1 i COD2....Ja ih igram u LAN-u i oboje su sjajne.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Što igrati na LAN-u?

CS 1.6...najbolja igra za LAN.....svaki put igramo u igraonici ili u skoli.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Što igrati na LAN-u?

Od utrka, probajte RACE, može više od 18 igrača, i radi na istom stroju na kojem i COD4.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Što igrati na LAN-u?

CS1.6, Warcraft III, UT GOTY (stari), AOE2, MotoGP URT3...

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2008 14:59 (Najbrži).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Što igrati na LAN-u?

UT GOTY igrajte... Imate CTF ( preporucam face ), i DM ( Deck 16 )....po meni najbolja igra za LAN, puno bolja od CS-a koji je jednostavno prespor

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice