Starfield

poruka: 780
|
čitano: 266.000
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Starfield

Njegova nije XT

Beyond Limits kaže... Ja i Dery smo na provjerenim r5 5600 modelima, braca po oruzju, nemoj prenositi zen4 PMS na nas.
16 godina
dery kaže...

Njegova nije XT

Kako god, jedna je od bržih kartica na tržištu trenutno pa kad vidiš na njoj "marginal", jasno ti je koliko je igra optimizirana.

It is always darkest just before the dawn.
16 godina

Cijeli planet bruji da je alfa faza igra. Nek uživa kome se sviđa drago mi za njih.

Beyond Limits kaže... Ja i Dery smo na provjerenim r5 5600 modelima, braca po oruzju, nemoj prenositi zen4 PMS na nas.
16 godina
VooDooZg kaže...
Max1985 kaže...

Frame Gen mod (for free)(rtx 4xxx)

https://www.nexusmods.com/starfield/mods/761#

Jel zna ko kako to sa igrom na game pass-u odraditi, pošto ingeniozni Microsoft ima komplet drugačiju strukturu foldera...

Apsolutno jednako kao i za steam/jogurt. Nađi folder u kojem je Starfield.exe i tamo kopiraj. Ja igram na GP verziji uz DLSS3.5/FG mod.

It is always darkest just before the dawn.
16 godina
Starfield

Ljudi su prilično zadovoljni na steamu, ali to su valjda ljudi koji igraju a ne ovi koji su krizi srednjih godina pa im i dlake smetaju 

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.9.2023 14:20 (forumaš).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
forumaš kaže...

Ljudi su prilično zadovoljni na steamu, ali to su valjda ljudi koji igraju a ne ovi koji su krizi srednjih godina pa im i dlake smetaju 

Ti si također nabio godina i trebao bi bolje znati šta je kvaliteta koja danas ne postoji za razliku od kad smo bili mladi. Mladi danas nemaju pojma šta je ustvari prava kvalitetna hrana koju smo mi okusili ili npr. auta koja se nisu kvarila ko današnja, igre koje su imale dušu itd.

15 godina
forumaš kaže...

Ironično da ovo dolazi od osobe koja je na ovom forumu doktorirala sranje po igrama koje nikad nije probao. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina

On kao da ima 18god kad kaže da mu je bf2042 super, to mi je bilo dovoljno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.9.2023 14:58 (dery).
16 godina
antimadridista kaže...
forumaš kaže...

Ironično da ovo dolazi od osobe koja je na ovom forumu doktorirala sranje po igrama koje nikad nije probao. 

Primjer?

16 godina
dery kaže...

On kao da ima 18god kad kaže da mu je bf2042 super, to mi je bilo dovoljno.

Vjervatno si nabio više sati u toj igri od mene iako tvrdiš da ti je sranje 

Kaj se kvalitete tiče sve je nekad bilo bolje, vino, žene, voda..

Brijem da ti je vrijeme da promjeniš hobi ako ti više ništa ne valja 

15 godina
forumaš kaže...
antimadridista kaže...
forumaš kaže...

Primjer?

Doslovno svaka igra koje nema na Microsoft platformama 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina

Ti bi trebao biti kritičniji i izbirljiviji jer si iz vremena gdje je kvaliteta bila na prvom mjestu. 

2 godine
protjeran
Starfield

Pokupio sam neku svemirsku virozu i gotovo cijeli jučerašnji dan proveo u zemlji snova, tako da u igri zasad imam samo 7 sati. Počeo na normal jer zašto ne.

Mislio sam igrati iz trećeg lica, ali iz prvog mi se ipak više sviđa. Kako već dugo nisam igrao Fallout ili bilo što od Bethesde, svaka moguća sličnost sa njihovim igrama me ne dira niti 5%

Sranje je što mi mining laser zasad metalika najbolji drug jer igram na pošten način (kradem samo kad me ne vide, i ne ubijam civile iako mi je background Space Scoundrel) pa nemam, baš puno municije, a Persuasion skill mi se zasad pokazao kao teški fail.

Igra lijepo izgleda, borba zadovoljavajuća, loadig sam jednom primjetio kada sam trčao okolo, sviđa mi se istraživanje, te mogućnost krađe tuđih brodova. Soundtrack je nevjerojatno chill i na momente hipnotizirajuć. Sranje je što su mi na brodu 2 mrtva pirata (kojima sam ukrao brod) i ne znam kako ih se riješiti, a bojim se da se ne ucrvaju i zasmrde brod. Uz to, jedan quest sam završio i prije nego što sam ga uopće počeo. Ubijao sam neke dinosaure i kad sam došao do ženske zahvalila mi se na iscrpnom radu i novčano me nagradila, iako quest nikad nisam ni započeo. Zbog toga igri moram dati ocjenu 2/10

Ako Armored Core dobije više nagrada od ovoga, to je samo dokaz da gaming industrija puši k**** Miyazakiju gotovo istim žarom kao što to rade i drugom netalentiranom prevarantu zvanom Hideo Kojima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.9.2023 15:22 (Jelash13).

4 0 hvala 2
16 godina
antimadridista kaže...
forumaš kaže...
antimadridista kaže...
forumaš kaže...

Primjer?

Doslovno svaka igra koje nema na Microsoft platformama 

Dal link da vidim.

16 godina
dery kaže...

Ti bi trebao biti kritičniji i izbirljiviji jer si iz vremena gdje je kvaliteta bila na prvom mjestu. 

a ja mislim da trebam biti kakav ja želim biti, ne ti 

11 godina
Max1985 kaže...

Frame Gen mod (for free)(rtx 4xxx)

https://www.nexusmods.com/starfield/mods/761#

Mod je odličan, frejmovi od 90 - 150. No ima jedan veliki problem. Kreša non - stop, ako se izvuče 30 minuta igranja bez kreša, sretan si. Da bi se izbjeglo krešanje, treba se frejmove lokat na 60 tak da je potpuno beskoristan.

Your mind is like a parachute! Useless unless its open
2 godine
protjeran
Starfield

2h igre iza mene, došao do New Atlantis. Dojmovi:

1. Igra je zakucana na 75 FPSova na 2K rezoluciji, moj komp vidite u profilu. FSR ugašen jer kažu da ne izgleda dobro sa skaliranjem 80% i niže, ako stavim više imam isti FPS kao i kada je isključen. Ostale postavke koristim prema preporukama HUB-a. Grafika je ok, meni dovoljno dobra da me ne ometa. Nije next gen.

2. Početak je vrlo mlak, dat ću šansu igri barem 10ak sati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.9.2023 18:39 (Qui-Gon-Jinn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Qui-Gon-Jinn kaže...

2h igre iza mene, došao do New Atlantis. Dojmovi:

1. Igra je zakucana na 75 FPSova na 2K rezoluciji, moj komp vidite u profilu. FSR ugašen jer kažu da ne izgleda dobro sa skaliranjem 80% i niže, ako stavim više imam isti FPS kao i kada je isključen. Ostale postavke koristim prema preporukama HUB-a. Grafika je ok, meni dovoljno dobra da me ne ometa. Nije next gen.

2. Početak je vrlo mlak, dat ću šansu igri barem 10ak sati.

Slika je katastrofa sa renderingom na 1440p i 80% + FSR2 u odnosu na 100% + FSR2. Ja tako ne bih mogao niti igrati, face su sve zamućene.

No ono što sam primjetio da je slika puno bolja na 100% + FSR2 nego na 100% bez FSR2.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
2 godine
protjeran

Baš ću probati pa javim.

EDIT: Da, izgleda bolje, čišće i oštrije u daljini, ali imam 12-15 FPSova manje. To se ne osjeti zbog Freesynca, ali eto da se zna da je FSR na 100% zahtjevniji od native 1440p rezolucije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.9.2023 20:38 (Qui-Gon-Jinn).
17 godina
Qui-Gon-Jinn kaže...

Baš ću probati pa javim.

EDIT: Da, izgleda bolje, čišće i oštrije u daljini, ali imam 12-15 FPSova manje. I dalje se ne osjeti zbog Freesynca, ali eto da se zna da je FSR na 100% zahtjevniji od native 1440p rezolucije.

Ja zgubim par FPSova kod sebe, no svejedno mi je na kraju jel 45 ili 50, isto sranje je u svakom slučaju.

Nisam već dugo igrao ovako loše optimiranu igru. Pogotovo je šok nakon Baldur's Gatea :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
2 godine
protjeran
Bitanga kaže...
Qui-Gon-Jinn kaže...

Baš ću probati pa javim.

EDIT: Da, izgleda bolje, čišće i oštrije u daljini, ali imam 12-15 FPSova manje. I dalje se ne osjeti zbog Freesynca, ali eto da se zna da je FSR na 100% zahtjevniji od native 1440p rezolucije.

Ja zgubim par FPSova kod sebe, no svejedno mi je na kraju jel 45 ili 50, isto sranje je u svakom slučaju.

Nisam već dugo igrao ovako loše optimiranu igru. Pogotovo je šok nakon Baldur's Gatea :-)

Pa probaj ovaj DLSS mod, kad imas nVidija grafičku. Ja imam solidan PC, tako da meni zasad sve radi glatko, čak ću i ostaviti FSR na 100%, jer Freesync odradi svoje...

13 godina

bolje bit dezurni hater nego dezurni fanboy. zakopat glavu u pijesak i sve je super s igrom.
Tehnički je krš s jako ruznim animacijama lica i akcija,uzasno lose optimizirano a povrh svega ne izgleda nista spektakularno. Kom je ovo lijepa grafika treba ic provjerit oci,nebitno na kojim postavkama (low med high ultra) i na kojoj platformi. To što ti fali argumenata osim NE TO NIJE TAKO ne uvazavam...

17 godina
protjeran
Starfield

Trenutno na Metacriticu ima ocjenu 5.1, ali eto mi ne vidimo dobro.

Ovaj komentar je sve:

Space game without space.
Exploration game without exploration.
RPG without dialogues and role-play system.
Good fallout 4 mod, bad game

You are like Michael Jordan of being a son of a bitch!
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.9.2023 1:19 (memulica).
Moj PC  
2 1 hvala 1
16 godina
Starfield

Očekivano za metacritic, tko imalo prati zna kaj se događa.

https://insider-gaming.com/starfield-is-getting-review-bombed-by-people-with-nothing-better-to-do/

Kaj se tiče ocjena igrača jedino kaj danas ima imalo kredibiliteta je steam...tam možeš ocjeniti jedino ako si igrao  i ocjene u prosjeku su vrlo dobre.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.9.2023 6:42 (forumaš).
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
Starfield

metacritic user score je septicka jama interneta

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Utuklo se vec 10ak sati u igru, i stvarno sto vise igram to me vise igra uvlaci. S tim da ship builder i outposte jos nisam ni taknuo.

Skill tree me ubija, htio bih poklikati valjda 90% toga a nema se skill pointova. Na kraju cu napraviti neku tesku abominaciju od karaktera.

0 0 hvala 0
16 godina
Starfield

Očekivano, veliki uspjeh.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
forumaš kaže...

Očekivano za metacritic, tko imalo prati zna kaj se događa.

https://insider-gaming.com/starfield-is-getting-review-bombed-by-people-with-nothing-better-to-do/

Kaj se tiče ocjena igrača jedino kaj danas ima imalo kredibiliteta je steam...tam možeš ocjeniti jedino ako si igrao  i ocjene u prosjeku su vrlo dobre.

slično kao i na bug forumu, tko igru nije ni probao sere po njoj, tko igra uživa

8 godina
neaktivan
Ako uporedimo hajp koji je bio pri izlasku Cyberpunka i šok koji je izazvala njegova zahtjevnost, onda ne stičem utisak da je Starfield dovoljno kritikovan što se tiče optimizacije. Cyberpunk je vremenom dobio implementaciju za FSR, nadam se da će tako biti i ovdje sa DLSS. Sjećam se da sam sa 3060 TI odigrao na 4K Ultra sa DLSS na performanse, ovdje ne možeš sa 4060 TI odigrati u Full HD na High na stabilnih 60 fps na 70% render... To je užas.
Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
forumaš kaže...

Očekivano, veliki uspjeh.

to su igraci koji su probali igru, pogotovo sad kad je dosla na game pass pa je ne trebas kupit

i onda kada vidi kakva je ocajna optimizacija, prestanu igrat :)

ako pogledamo aktivne igrace, prica je totalno drugacija, nista posebno, prosjek od igre, pogotovo za igru koja je tek izasla

BG3 je ubija, a izasao je odavno

vidjet cemo kako ce biti nakon mjesec dana,

Boris Grozni: sad na 4k ekranu se moze potegnuti s FSR-om i do 16k +ako igra u sebi ima skaliranje rezolucije.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice