Evo zaigrao pola sata i loše mi je u želucu. Možda je opet zaigram za pet godina, nakon tonu zakrpi/modova i zaborava na današnji dan.
Ono koje nahajpano smeće od igre da je to prosto nevjerovatno. Na stranu to što je neoptimizirani uradak u stilu prethodnih igara iz BETEŽNE™, ali odavno nisam vidio gori UI (user interface). Paleta boja je gora od quake igara i povraća mi se od njih. Usput sam isprobao igru i na običnom HDD, ali to je tek potpuno neigrivo. Točno se vidi kad se učitava zvuk/tekstura/UI pri svakom otvaranju vrata. Svaka soba/vrata (u zgradi) im je j*bena nova instanca koja se treba učitavati. Osim tih mikro instanci imamo i makro učitavanja za uć/izać zgrade/broda. O svemiru i borbama u njemu neću uopće pričati, jer je to potpuna abominacija koju treba zakonom zabraniti. Ovo nije nikakvi RPG, već najobičniji FPS sa RPG tričarijama u stilu Borderlands serijala.
Ocjena: 4/10
Imerzija: 0/10
Ja sam daltonista ,htio bih igrati duže od pola sata i imam SSD a pošto su to tebi najveće kritike u vezi igre što misliš će se meni igra sviđat ? Nebi htio da mi bude loše u želucu kao tebi .