Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 720.289
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Starcraft 2

za početak se regaj na battlenet, skini SC2 client, mozes potuno besplatno probati igrati SC2 , naravno ne kampanju, vec skirmish vs PC , ili cak sa frendovima koji imaju cijelu igru... mozes probat igrat isa svim rasama i onda odluci jel zelis kupiti ili ne...

sto se tice kompliciranosti, tu nisi u pravu, vrlo je jednostavno od instalacije do sučelja gdje tražiš igru koja te zanima... kampanja, arkada, 1vs1 2vs2 itd itd

SC2 je jedna od igara koje se definitvno isplati kupiti... pogotovo kako sada postoje mnostvo "malih igrica" koje razvijaju common folk unutar ARCADE opcije u igri... 

MuWu
16 godina
MujagaWudakhi kaže...

za početak se regaj na battlenet, skini SC2 client, mozes potuno besplatno probati igrati SC2 , naravno ne kampanju, vec skirmish vs PC , ili cak sa frendovima koji imaju cijelu igru... mozes probat igrat isa svim rasama i onda odluci jel zelis kupiti ili ne...

sto se tice kompliciranosti, tu nisi u pravu, vrlo je jednostavno od instalacije do sučelja gdje tražiš igru koja te zanima... kampanja, arkada, 1vs1 2vs2 itd itd

SC2 je jedna od igara koje se definitvno isplati kupiti... pogotovo kako sada postoje mnostvo "malih igrica" koje razvijaju common folk unutar ARCADE opcije u igri... 

Koje nitko ne igra

12 godina
neaktivan
Starcraft 2

sc2 je propa. Presta san je igrat taman kad je Hots izaša. dodali mi neke bezvezene jedinice usrali ionako dosadnu igru. Igra s masu potencijala ali ne isplati se kupovat ju, samo ćeš se nervirati.

1 14 hvala 0
11 godina
neaktivan
Starcraft 2

Pozdrav,ja i moji prijatelji hocemo da kupimo starcraft 2 WOL i HOTS pa me zanima da li se nesto placa mesecno (kao WoW),ili bilo sta drugo ,osim kupovine diska naravno,bio bih zahvalan svima koji magu da mi pomognu i napisu nesto oko toga, hvala unapred :)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Aki.P kaže...

Pozdrav,ja i moji prijatelji hocemo da kupimo starcraft 2 WOL i HOTS pa me zanima da li se nesto placa mesecno (kao WoW),ili bilo sta drugo ,osim kupovine diska naravno,bio bih zahvalan svima koji magu da mi pomognu i napisu nesto oko toga, hvala unapred :)

Ma nista. Kupis jednom i igras dok ne dojadi, nikakve pretplate nema 

15 godina
Starcraft 2

Jeli neko za 1v1 mid i late game vjezbanje tu i tamo - ja sam top gold zerg

http://eu.battle.net/sc2/en/profile/294395/1/KIKI/

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 15:05 (KIKI3ooo).

1 0 hvala 0
14 godina
Starcraft 2

Ja ću te dodati ako budem igrao ovo ljeto, bit će dosadno pa se možda vratim sc2-u. Samo igraj, ja sam bio diamond, ali sad bi po skillu bio gold. 

2 0 hvala 0
15 godina
Keops kaže...

Ja ću te dodati ako budem igrao ovo ljeto, bit će dosadno pa se možda vratim sc2-u. Samo igraj, ja sam bio diamond, ali sad bi po skillu bio gold. 

Aj pa ćemo bacit koju :) Thx, jedva čekam bacit partiju sa ex-diamondom ovako preko veze ;D

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2014 18:23 (KIKI3ooo).
13 godina
protjeran
Starcraft 2

mozete i mene dodati, tko zeli naravno! imam dosta frendova koji igraju samnom! svi su dobrodosli!

http://eu.battle.net/sc2/en/profile/1010388/1/Razor/

lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Starcraft 2

ja cu se opet vratit kroz ljeto malo, bio sam master zerg do prije godinu dana i od onda nisam igrao 

0 0 hvala 0
16 godina
Starcraft 2

ako ima netko tko bi igrao 1vs1 za čisti gušt ...ja sam otprilike u rangu silver/gold jer ne igram puno , no uhvatila me zelja pa ako ima netko nek se slobodno javi na PM.. 

MuWu
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

Ekipa, evo već 4. tjedan zaredom imamo turnir utorkom "Tuesday Fun", svakako dodjite i pravite se :)

http://www.e-sports.hr/sc2/general/tuesday-fun-4/

Trenutno gotovo 30 prijava za današnji turnir.

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

Sinoć je na streamu uživo predstavljen novi "ELO Ladder" sustav na kojemu smo radili kroz protekla 2 mjeseca. 

Sve feature ovog projekta možete naći na: http://www.e-sports.hr/sc2/general/elo-2-0-reboot/

Ovim putem također pozivamo sve manje aktivne, kao i nove igrače da dođu na site, pogledaju o čemu se radi i da uz ELO Ladder krenu aktivnije igrati sc2 :)

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Starcraft 2

Poceo sam opet igrat malo za zergom ranked. Gledao sam LowkoTV, kako mogu brze injectat larve?

Treutno mapiram baze na 1,2,3,4 i selectam queen posebno. Dal ima neki brzi nacin?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Rebindaj sto ti je sad na backspaceu (cyclanje baza) - stavi ga npr na space. Onda možeš shift inject metodu probat (ona je najbrza, potrazi na netu).

11 godina
neaktivan
sprEEEzy kaže...

Rebindaj sto ti je sad na backspaceu (cyclanje baza) - stavi ga npr na space. Onda možeš shift inject metodu probat (ona je najbrza, potrazi na netu).

ok tnx.

Ako ima netko da je raspolozen za igranje/treniranje ovaj tjedan. Cisto radi zabave 1vs1, 2vs2 dodajte me

http://eu.battle.net/sc2/en/profile/3363676/1/Atlas/

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2014 19:10 (UOG-Atlas).
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

Najavljen KSET E-Sports.hr LAN #4!

Sve o eventu možete naći na: http://www.e-sports.hr/sc2/general/kset-e-sports-lan-4-4-listopada/

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft 2

zanimljivo {#}

365 dana za kompom :)
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

Sve je spremno za launch - sutra točno u podne!

http://www.e-sports.hr/

#hype

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Starcraft 2

Dođe m ida instaliram SC2 opet.... Ou yeah!

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 12:15 (Mirogamemasta).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Starcraft 2

It´s about time!

http://starcraft.blizzpro.com/2015/03/18/legacy-of-the-void-beta-test-begins-march-31st-archon-mode-hype-begin/

Sinkronizirali su satove...YAY!

I napokon da zerg ima ranog unita koji može razbijati force fieldove.

Jok siege tank nikad nije bio problem, sad ne mora niti izlaziti iz siege moda. Kako je išla ona pjesma? Ah da!

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2015 20:47 (Mirogamemasta).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Starcraft 2

A bit će ko sa HOTS-om, prvih par mjeseci nakon izlaska hype, turniri, puno ekipe, a godinu dana kasnije nema ništa.

Mislim dobro je to za ekipu koja dođe, odigra 1v1 i to je to, ali meni to nije dosta. Ja sam najviše uživao u sc2 kad je domaća scena bila aktivna(sad je mrtva jer nitko ne igra), tad su bili turniri, bio je domaći klan koji je igrao turnire sa poznatim klanovima pa se gledalo i navijalo kao da Hrvatska igra, ekipa je streamala gameove...

0 0 hvala 0
16 godina
Keops kaže...

A bit će ko sa HOTS-om, prvih par mjeseci nakon izlaska hype, turniri, puno ekipe, a godinu dana kasnije nema ništa.

Mislim dobro je to za ekipu koja dođe, odigra 1v1 i to je to, ali meni to nije dosta. Ja sam najviše uživao u sc 1 Broodwaru kad je domaća scena bila aktivna(sad je mrtva jer nitko ne igra), tad su bili turniri, bio je Flash, Jaedong, Boxer, Nada  koji je igrao turnire sa poznatim klanovima pa se gledalo i navijalo kao da Korea igra, ekipa je streamala gameove...

There I fixed it for u ^^ :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2015 21:13 (Dala).
14 godina
Dala kaže...
Keops kaže...

Mislim dobro je to za ekipu koja dođe, odigra 1v1 i to je to, ali meni to nije dosta. Ja sam najviše uživao u sc 1 Broodwaru kad je domaća scena bila aktivna(sad je mrtva jer nitko ne igra), tad su bili turniri, bio je Flash, Jaedong, Boxer, Nada  koji je igrao turnire sa poznatim klanovima pa se gledalo i navijalo kao da Korea igra, ekipa je streamala gameove...

There I fixed it for myself  ^^ :)

:D

Dok se bw igrao ja sam bio klinac tako da za mene postoji samo sc2 :).

14 godina
Starcraft 2

Jeste prešli WoL i HOTS kampanje?

Ja sam obje na hard, ali sad se borim na brutal sa WoL-om. Neke misije su za kosu iščupati, ali valjda ću ih riješiti uskoro. Za HOTS se ne bojim, ionako sam u MP najviše igrao zerga, mislim da to mogu većinom iz par pokušaja.

btw. sutra izlazi LOTV beta, pa pogledajte malo biti će streamova na twitch.tv-u.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2015 19:03 (Keops).

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Starcraft 2

Jel zna netko nekog aktivnog komentatora koji uplouda mečeve na youtube. Husky je neku opaku pauzu uzeo. (A mogao bi početi njegove stare prenose gledati ali se nikad ne sjetim...)

Ali mi opet treba netko aktivan zbog HOTS-a i LotV-a.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2015 20:54 (Mirogamemasta).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Starcraft 2

pozz,

dal je ko kupovao ključeve sa g2a i dal je sve uredu, da nebi bili banani ključevi, a još k tome na tom acc imam diablo da mi ne zbanaju acc?

ili ić na sigurno pa dodat još tih 12-13€ i bit miran?

mrakky
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mrakky kaže...

pozz,

dal je ko kupovao ključeve sa g2a i dal je sve uredu, da nebi bili banani ključevi, a još k tome na tom acc imam diablo da mi ne zbanaju acc?

ili ić na sigurno pa dodat još tih 12-13€ i bit miran?

G2Play? Ja sam tamo kupio HotS i sve bez problema sljaka...

Ako sam ti pomogao opali TD!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice