Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 720.292
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Starcraft 2
Cobanac kaže...

Bok starcraftovci. Posto u proslosti nisam previse nabavljao igre legalno, nemam bas neko iskustvo pa eto pito bi vas mogu li na ikakvu foru kupiti keyeve i sl. od starcrafta org i hots za neke jeftinije pare..recimo na nekoj altrenativnoj stranici ili slicno?

http://www.g2play.net/store/Starcraft-2-EU-Wings-of-Liberty-and-Heart-of-the-Swarm-Expansion-Digital-Download-PC-MAC.html

Provjerena stranica ja sam kupovao tu dosta igara

16 godina
neaktivan
Starcraft 2

Može mala pomoć ljudovi? Imam oriđiđi kutiju standard edition SC-a key je tu itd... Da li mogu kao preko steama retrieve battle.net nalog tako što ću potvrditi da je moj zato što imam kutiju gdje je key? Mislim, kako uopće retrieve nalog? Ne sjećam se ni maila ni passworda koji sam koristio...

EUW: MushRoomD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Može mala pomoć ljudovi? Imam oriđiđi kutiju standard edition SC-a key je tu itd... Da li mogu kao preko steama retrieve battle.net nalog tako što ću potvrditi da je moj zato što imam kutiju gdje je key? Mislim, kako uopće retrieve nalog? Ne sjećam se ni maila ni passworda koji sam koristio...

Morat ćeš kontaktirat support od blizzarda. Steam nema veze sa starcraftom, sve se mora preko battle.neta

It takes a Bonjwa to recognize a Bonjour.
16 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

Morat ćeš kontaktirat support od blizzarda. Steam nema veze sa starcraftom, sve se mora preko battle.neta

Znam da nema veze, ali sam recimo retrieve svoj acc jednom tako što sam napisao ticket number na kutiju pored cd key-a, može li tako slično sa blizz supp?

14 godina
hellraiser1110 kaže...

Znam da nema veze, ali sam recimo retrieve svoj acc jednom tako što sam napisao ticket number na kutiju pored cd key-a, može li tako slično sa blizz supp?

Imao sam slican problem. Zaboravio sam sifru od maila koji sam koristio za battlenet acc. A acc su mi lockali. Javio sam se supportu, tj predao sam ticket te sam sve objasnio. Nisam znao odgovor na sigurnosno pitanje ni nista. Pitali su me kada sam otprilike napravio acc i morao sam im rec ime i prezime te poslat sliku sluzbenog dokumenta (poslao sam im sliku osobne). Nikakav cd key ni slicno me nisu pitali.

Ako sam ti pomogao opali TD!
16 godina
neaktivan
FuzzyBrain kaže...

Imao sam slican problem. Zaboravio sam sifru od maila koji sam koristio za battlenet acc. A acc su mi lockali. Javio sam se supportu, tj predao sam ticket te sam sve objasnio. Nisam znao odgovor na sigurnosno pitanje ni nista. Pitali su me kada sam otprilike napravio acc i morao sam im rec ime i prezime te poslat sliku sluzbenog dokumenta (poslao sam im sliku osobne). Nikakav cd key ni slicno me nisu pitali.

Problem je što sam ja vjerovatno stavio ime Danny a ime mi Deni, tako da kad izvadim ličnu, da li bi mi tu mogli progledati kroz prste. A kad sam krenuo igrati to mogu već izroviti preko ebaya, mjesec dana nakon kupovine je igra otprilike stigla tako da eto.

16 godina
neaktivan
Starcraft 2

prodajem sc2 hots bnet acc, info PM

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft 2

Tko je gledao Pacific Rim je valjda ulovio par Starcraft 2 referenci.

Napravio sam side by side, ko ima retinu nek klikne quality orginal na youtube :)

Evasi0n Jailbreak http://www.youtube.com/watch?v=SRiWB-3_upI
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Starcraft 2

Može mi neko pls pomoć, Nikako ne mogu nać starcraft 2 wings of liberty za kupit (nemam karticu), a HotS je svugdje. Zna neko bilo koji gameshop koji prodaje SC2: WoL?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bistri kaže...

Tko je gledao Pacific Rim je valjda ulovio par Starcraft 2 referenci.

Napravio sam side by side, ko ima retinu nek klikne quality orginal na youtube :)

Soundtrack iz Incubationa!!!! {#}

Nego, zanima me neki dobar i razgovjewtan caster tipa Psy, ali koji igra sa terranima, zanima me par stvari, pa ako netko zna neki link....{#}
Tnx!! 

Jeberštaub and Mudalo, they are out there!!!! They only appear to be unreal, to the untrained eye!
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

Gledaj domaće strimove najbolje neznam za koji nivo igre ti triba, ali vjerujem da nasi high masteri te mogu i više nego dovoljno naučit. A uvijek moš pitat u HRV-1 kanalu

Samo skill
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

Evo ako neko nije proba igru, a želi sada je idalna prilika. Na blizzconu je najavljeno da sa novim battle netom 2.1 koji dolazi do kraja godine Arkada i Custom gejmovi su kompletno besplatni i može se igrati sa svim rasama.

Također već postoji ako imate prijatelja koji ima igru možete sa njim u tim i onda možete koristit sve multiplayer funkcije uključujući 2v2, 3v3, i 4v4 ladder. 

Za campanju i 1v1 ladder su jedine stvari za koju morate imati full verziju igre i morate je kupiti, sve ostalo je Besplatno i može se skinuti sa blizzard stranica:

https://eu.battle.net/account/download/

Samo skill
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
TrutYF kaže...

Evo ako neko nije proba igru, a želi sada je idalna prilika. Na blizzconu je najavljeno da sa novim battle netom 2.1 koji dolazi do kraja godine Arkada i Custom gejmovi su kompletno besplatni i može se igrati sa svim rasama.

Također već postoji ako imate prijatelja koji ima igru možete sa njim u tim i onda možete koristit sve multiplayer funkcije uključujući 2v2, 3v3, i 4v4 ladder. 

Za campanju i 1v1 ladder su jedine stvari za koju morate imati full verziju igre i morate je kupiti, sve ostalo je Besplatno i može se skinuti sa blizzard stranica:

https://eu.battle.net/account/download/

znaci moguce ce biti igrati custom HoTS ili custom WoL 1vs1 i arkadu?

MuWu
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

da možeš custom 1v1 tuć sa svim rasama. Ali to dolazi sa battle net updejtom 2.1 koji su rekli da dolazi do kraja godine!

Samo skill
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Starcraft 2

pozz gleo sam malo strem-ove od sc2 pa bi malo htjeo pocet igrat posto je blizzardova igrica dali treba placat mjesecno ko wow ili samo se kupi igra ili jel ima da se moze skinut...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mcbuzz kaže...

pozz gleo sam malo strem-ove od sc2 pa bi malo htjeo pocet igrat posto je blizzardova igrica dali treba placat mjesecno ko wow ili samo se kupi igra ili jel ima da se moze skinut...

samo kupis igru i deri peri...nije kao wow... kad kupis, regas na battlenetu i skines tamo client i instaliras igru...

par postova prije je forumaš napisao o verziji battleneta 2.1 gdje ces moci probati igrati besplatno sa svim rasama  i multi, tako da ako zelis probati mozes pricekati jos malo... do kraja godine navodno, i igrati 4 free, sa nekim limitima...

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2013 14:31 (MujagaWudakhi).
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

vec sada je mos free igrat, neke osnovne funkcije, a ako imas prijatelja koji igra mos sa njima kao spawning i onda mozete skupa igrat 2v2, 3v3 i slicno.

Inače ti se igra samo kupi, nemoj dat u nasim dućanima 2x300kn nebudi lud. Imas po web shopovima key kupit za orginal i expanziju skupa za 30ak eura, do 40 max.

Samo skill
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

http://eu.battle.net/en/int?r=sc2

Starcraft2 na akciji na blizzardovim stranicama, WOL 20 eura, HOTS 20 eura s tim da ako kupite priko Us servera košta 20 dolara..

Samo skill
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Starcraft 2

https://www.facebook.com/key4game

Tu možete uzet trenutno po povoljnoj cijeni, ja sam naručio par puta, isti dan dobio key bez problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hellraiser1110 kaže...

Tu možete uzet trenutno po povoljnoj cijeni, ja sam naručio par puta, isti dan dobio key bez problema.

Kako je 190kn za HoTS jeftinije od 20€ iliti 20$ ako uzmeš preko US servera????

MuWu
17 godina
neaktivan
MujagaWudakhi kaže...
hellraiser1110 kaže...

Kako je 190kn za HoTS jeftinije od 20€ iliti 20$ ako uzmeš preko US servera????

Jesam li napisao da je jeftinije? Neki možda nemaju kartice za online kupovinu, a ovo mogu direktnu uplatu preko banke napravit.

Evo i da se neki ne bi bunili jeftiniji hots http://www.microsoftstore.com/store?Action=pdp&ClickID=dboyztckyo0to2wkb02ostkwcwhwkwmrzhhx&Locale=en_US&SiteID=msusa&Starcraft-II-Heart-of-the-Swarm-PC-Game=&productID=260620400

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2013 14:56 (hellraiser1110).
12 godina
neaktivan
Starcraft 2

Zašto mi neće napraviti račun na battle netu kad odaberem Hrvatsku? Što da odaberem umjesto nje?

Edit: riješeno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.1.2014 19:32 (spartlanin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Starcraft 2

Pozdrav ljudi!

U utorak dolazi 2.1 patch gdje će blizzard omogućit free 2 play arcade u Sc2. Dakle moći ćete igrat sve što nudi arkada, a to je....pa sve. Normalan sc2 costum map, milion onih arkadica a između ostaloga i sve više popularni "Starbow" :) Starbow je mišanca starcraft brood war, sc2, i nešto novoga. Po meni mnogo bolji od sc2:Hots, a i ekipa ga sve više igra.

Dakle, kreirajte account ako vas zanima i čekajte 2.1 patch gdje će te moći igrat sc2 f2p arcade.

moj bnet id je dfsdfgdfgdfg#2690  ili nick GroundZero
{#}

2 0 hvala 0
11 godina

Vidim pohvalio si se i na bnet forumu, baš sam se iznenadio kad sam vidio tamo link za bug.hr {#}

12 godina
neaktivan

Kako misliš sebe pohvalio? :-)

Morao sam obavijestit, to spread the word!  :D

11 godina

Kao ono pohvalio da širiš riječ, možda sam se krivo izrazio :p

Evo da se i ja pridružim, starcraft je majka svih RTS-ova i definitivno najpopularniji RTS danas. Tu ne računam ove MOBA naslove kao LoL i Dota, ali meni je sc2 definitivno draži jer ovisiš samo o sebi, a ne o 4 drugih likova (od kojih su bar 3 rusa koji ne znaju engleski). Samim time je je puno intenzivniji i kompetitivniji, borba za život i smrt na ladder-u {#}

Za ufuravanje u igricu je dobar i ovaj arcade koji postaje besplatan, a i meni dobro dođe kad mi je do malo opuštenije igre.

16 godina
neaktivan
Starcraft 2

Od danas Starcraft 2 F2P većim djelom, detaljnije:

http://www.e-sports.hr/sc2/general/starcraft-2-patch-2-1-f2p/

Samo skill
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
TrutYF kaže...

Od danas Starcraft 2 F2P većim djelom, detaljnije:

http://www.e-sports.hr/sc2/general/starcraft-2-patch-2-1-f2p/

je li to takodjer znaci igranje custom mapa recimo 1vs1 ili 2vs2 etc etc, sa svim rasama i HoTS jedinicama ili WoL??

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 14:40 (MujagaWudakhi).
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

Da sve rase Hots na svim mapama se moze igrat custom, 1v1, 2v2 itd. Za igrat Campanju i ladder je potrebno kupit igru.

Samo skill
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Starcraft 2

u životu nisam kupio igru, još sada su mi se pojavili ovi streamovi i ostali kurci placi... pa kako da se čovjek snađe kada su od jednostavnog "ubaci cd-instaliraj-pokreni" napravili znanstvenu fantastiku.... e sada, starcraft 2 mi se čini vrijednim da ga kupim, ali ne znam kako, od kuda ga downloadam, kome moram platiti, ako ga jednom kupim da li onda mogu besplatno skidati patcheve ili svako malo moram nadoplaćivati......

imam win8, solidan laptop (4 gb ram, 2 ghz, intelovu grafičku hd 4000) za potrebe dotične igre, volju, želju i novce da ga krenem igrati, ali.... 

ako ima neka dobra duša da mi u koracima objasni što sve moram napraviti (kupnja, registracija, koje su cake na koje moram pazit, što sve mogu što sve ne mogu igrati....), bio bih jako zahvalan.  još ako se koraci potkrijepe s linkovima mojoj sreći nema kraja!

kakve veze ima battlenet account s tim svime? ako ga kupim/skinem sa streama/battlenete ili kako već pribavim, da li ću moći igrati kampanju, skirmish, LAN, online i korisiti sve čari koje pruža SC2 bez nekog dodatnog drkanja po raznim stranicama i downloadanja zilijun patcheva?

zanima me i WOL i HOTS...

pozdrav! {#}

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice