Star Wars: The Old Republic MMO

poruka: 2.133
|
čitano: 508.125
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Star Wars: The Old Republic MMO
krty kaže...

Mi smo odlucili ostat na TheRavager serveru i cao.

Necemo skakat za nikim, a ove gluposti o nacionalnosti su debilne skroz.

Ak ti je guild samo Cro i ja bum ti se pridružil. Balkan force mi je pušiona, da to šljaka kak spada još uvijek bi bili u Jugi. U WoW-u smo znali tu i tamo uzet kojeg binasr, ali bi izletel vrlo skoro iz guilda, čak i ne toliko radi svoje nacionalnolsti koliko radi bahatosti i gluposti. 

A jel primate 40+? :)

16 godina
neaktivan

Ja sam 28.7 i dobio sam jučer.

16 godina
neaktivan

Nisam baš pratio forum ali jeli ima koji naš aktivan klan,nisam još dobio igru ali kad je dobijem volio bi se učlaniti u neki naš guild.................

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Igor_Kreč kaže...
krty kaže...

Ak ti je guild samo Cro i ja bum ti se pridružil. Balkan force mi je pušiona, da to šljaka kak spada još uvijek bi bili u Jugi. U WoW-u smo znali tu i tamo uzet kojeg binasr, ali bi izletel vrlo skoro iz guilda, čak i ne toliko radi svoje nacionalnolsti koliko radi bahatosti i gluposti. 

Bahatost i glupost nemaju nikakve veze s nacionalnosti, uredno godinama igram s ekipom s cijelog balkana i nikada nije bilo povlačenja pitanja nacionalnosti niti bi ikada trebalo biti. Tvoja ograničenost i diskriminiranje po nacionalnoj osnovi je ponižavajuća. Osobno da si član moje guilde bi jako brzo izletio baš ti zbog takvih izjava. Ljude ne ocjenjuješ po nacionalnosti barem bi ti kao 40+ to trebao već znati u životu. Ako se ne varam poticanje mržnje na osnovu nacionalnosti je zabranjeno na ovom forumu.

14 godina
neaktivan

Vjeruj mi, nikad nije bio problem u meni. Osobno po iskustvu druženja narađe bih se učlanio u neki skandinavski guild. Norvežani, Šveđani...., pristojnije i tolerantnije igrače i ljude nisam upoznao, a što ideš južnije to su sve gori. Meni je čisto stvar u kulturi, boli me patka za nacionalnost.

Nego, je dobio tko pristup od ljudi koji su se preplatili ovaj mjesec? Meni se sve čini da i danas niš do toga.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 14:40 (Igor_Kreč).
13 godina
neaktivan
Igor_Kreč kaže...

da to šljaka kak spada još uvijek bi bili u Jugi.

bez uvrede za ikoga, al legendaran izjava :D

17 godina
neaktivan

Evo ja (09.12.) i još ništa... :(

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oberstleutnant kaže...
Real98 kaže...

Ja sam več dobio early acces još jučer ,  igram bez stanki ova igra je totalno zarazna jednom kad se zaigra.

kad si napravio pre-order?

16.08 sam preorderao a jučer dobio access.

14 godina
neaktivan

Ja i još par Cro/Norway igrača rollamo na Ravageru, dark side. Svi smo previous Gladiatori iz WoWa, te ćemo se focusati na PVE i casual PVP.

0 0 hvala 0
14 godina
Igor_Kreč kaže...

Vjeruj mi, nikad nije bio problem u meni. Osobno po iskustvu druženja narađe bih se učlanio u neki skandinavski guild. Norvežani, Šveđani...., pristojnije i tolerantnije igrače i ljude nisam upoznao, a što ideš južnije to su sve gori. Meni je čisto stvar u kulturi, boli me patka za nacionalnost.

Nego, je dobio tko pristup od ljudi koji su se preplatili ovaj mjesec? Meni se sve čini da i danas niš do toga.

Mislim da je više do čovjeka, njegovog osobnog odabira i odgoja nego do nacionalnosti ako ćemo suditi tko je kakav i zašto. Ja osobno iz WoW-a imam samo najgora iskustva s Skandinavcima, a već sam oko 2 godine na pretežno Skandinavskom serveru, a iz te rulje mogu na prste jedne ruke nabrojat Skandinavce s kojima bi možda htio biti prijatelj i izvan igre.

Kažete, The Ravager za Balkance? Zvuči ok. A da li se zna možda već za neke dobre čisto engleske servere, ako Ravager ispadne prepun neznam... Rusa? :D

Paragon
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 18:44 (Putn1k).
13 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
Igor_Kreč kaže...
krty kaže...

Bahatost i glupost nemaju nikakve veze s nacionalnosti, uredno godinama igram s ekipom s cijelog balkana i nikada nije bilo povlačenja pitanja nacionalnosti niti bi ikada trebalo biti. Tvoja ograničenost i diskriminiranje po nacionalnoj osnovi je ponižavajuća. Osobno da si član moje guilde bi jako brzo izletio baš ti zbog takvih izjava. Ljude ne ocjenjuješ po nacionalnosti barem bi ti kao 40+ to trebao već znati u životu. Ako se ne varam poticanje mržnje na osnovu nacionalnosti je zabranjeno na ovom forumu.

Nismo Cro only, ako se ko prijavi da nije hrvat a sposoban je govorit i pisat da se razumijemo moze uc... ALI politiku po strani... ovo je igra i nema mjesta za to!

Moj post je ono sta se odnosi na OFFICIAL forum po tome sta ljudi pisu kako ima puno rusa i ceha i da ne zele igrat na Ravager serveru zbog toga.

P.S. alko neko ima problema s hrvatskom sumnjam da ce se i prijavit u guild imena Hrvatski pobunjenici >.<

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 19:58 (krty).
13 godina
neaktivan

faila san s postom.. delete pls

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 19:47 (krty).
14 godina
neaktivan

Ako se uspijem večeras ulogirat krećem na serveru Lord Calypho. Pratim staru ekipu koja je više casual orijentirana, pa ako nas se sakupi i samo 10-tak ja sam zadovoljan. Krećemo ipak s light stranom. A ja ponovno kreiram smugglera pod imenom Schaaner, pa ak se nađete tam slobodno se javite.

Samo da više pošalju taj pristupni kod. Vidim da zadnjih par sati non stop šalju, a ne samo 4 vala dnevno kao do danas.

17 godina
neaktivan

Redeemao si early access u ovom mjesecu i očekuješ zaigrati večeras? Klasa: Optimist ;)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Kreiram likove na Ravageru trenutno.

Ujutro cu si napravit likove na Tomb..jer sad nema sansi da udjem...a kak planirma igrat vecinom preko dana slijedecih mjesec dva nije mi bitno kak je navecer situacioja...do tad ce se to izfiltrirat...

BMK za BTK XD
13 godina
neaktivan

Pozdrav zanimaju me ovi koji su narucili sa eplati, jel sve u redu? znam da salju kodove za early access a 20 ti salju fizicki igru doma ili isto salju drugi kod? hvala puno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sale123 kaže...

Pozdrav zanimaju me ovi koji su narucili sa eplati, jel sve u redu? znam da salju kodove za early access a 20 ti salju fizicki igru doma ili isto salju drugi kod? hvala puno

Ja sam uzeo od njih,dosada nikakvih problema,na accountu pise da imam pravo na Early Acess i Color Stone,no budući da sam prilično kasno aktivirao kod (7.12.) EA jos uvijek nisam dobio.

Koliko ja znam,eplati nikad ne salje retail igre,nego je sve uvijek u digitalnom izdanju.

Ja sam dobio samo jedan key.

13 godina
neaktivan

Hvala puno mislim da cu i ja od njih pa sta bude :)

16 godina
neaktivan

UPRAVO DOBIO EARLY ACCESS.

Ajme,moj socijal life danas umire.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A klasa optimist odlazi na počinak. Valjda bude sutra, već su mi maznuli jedan dan.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jesse kaže...

Redeemao si early access u ovom mjesecu i očekuješ zaigrati večeras? Klasa: Optimist ;)

kaj je najbolje to sam i ja baš večeras mislio... redeemao sam kod 7.12. i mislim si ja kak ću najranije 18. dobit ulaz, i pogledam mail i vidim da su mi večeras oko 8 sati poslali da mogu igrat... :D ne kužim na koju to oni foru dijele, al super... tak da već igram neko vrijeme, napravio sam si lika na serveru scepter of ragnos :D

13 godina
neaktivan

bili su posteni sta se tice early accesa... danas ce sve pustit do kraja :)

13 godina
protjeran

Javite se ko igra na ravageru i tomb of freedon nad..nickovi i to..guildovi..

BMK za BTK XD
13 godina
neaktivan

Hyperion ode :)  iz CroRebelsa ..

javi se svakako za group pvp :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 16:43 (krty).
15 godina
neaktivan

Evo jedan Cro only Empire guild. Sve je spremno, guild je napravljen, samo se čeka vas!

http://imageshack.us/photo/my-images/59/66379721.png/

Ajmo sad svi brzo na http://blackoutguild.enjin.com/{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 10:52 (Laxx).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja općenito izbjegavam cro guildove, a balkanske još više... :) tak da sam ja otišao na server scepter of ragnos kak bi zaobišao to sve :) evo... lvl 7 sam knight... čekam sam da završe s ovim prokletim maintenanceom :(

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Laxx kaže...

Evo jedan Cro only Empire guild. Sve je spremno, guild je napravljen, samo se čeka vas!

http://imageshack.us/photo/my-images/59/66379721.png/

Ajmo sad svi brzo na http://blackoutguild.enjin.com/{#}

Moram priznati da imate ljepe stranice. Hmmm, privlačna je ta tamna strana!

15 godina
neaktivan
Igor_Kreč kaže...

Moram priznati da imate ljepe stranice. Hmmm, privlačna je ta tamna strana!

ma kakve stranice, ova moja slika od jučer je uber pro {#} hehe

meni je bolja Dark strana ... nekako je misterioznija, zanimljivija... Light mi je nekako pre nježna... a s obzirom na odabir morala, možeš igrat kao light... barem sam si ja tak nekak složio priču u glavi. Igram BH-a koji je 80% light, ganjam lovu i svoj interes.  Ubijam i koljem samo ako mi je netko naporan :) al "slabiće" ne... tak da sam opet "kao" light, a igram Empire.. ugasio sam si opciju da vidim koje moral bodove ću dobit... tako mi je zabavnije... više me ponese priča

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 13:05 (Laxx).
14 godina
neaktivan

Prvobitno sam bio spreman krenut s tamne strane i to naravno bounty huntera. IRL sam inače predobar, pa bi dao oduška malo bad guyu u sebi, a i u beti sam osim smugglera igrao i BH koji mi se učinio još žeščim likom. No, ak i otiđem među republikance dobro je znati gdje sve ima hrvatskih guildova.

15 godina

Jel ima tko da je na PvE serveru i da je Republic?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice