Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith Edit

poruka: 350
|
čitano: 60.981
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith
Prison Breaker kaže...

Kako napredujete u igri?

Evo ja sam došao do još jednog bossa.

Sada moram poraziti Kazdana Parutusa.

Malen je, al je gadan. Neda se ubit, heh.

meni je taj mali pingvin još najtei do sada, ali poslije će bossovi bit lakši nego taj, nema baš smisla al tkao je, a što se tiče cracka ja sam dobio sa skinutom igrom jedan pa me igra izbacivala svaki put kod iste točke u igri i tad sam skinuo reloadedov crack i sad klizi ko po ulju, usput ja imam 9800 GT i igram na najvećoj rezoluciji i sve funkcionira savršeno....

nisu baš neki skrinšotovi , to su mi s početka igre a neda mi se nove pravit haha

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.11.2009 16:47 (josipjoso1000).
15 godina
neaktivan
Star Wars: Jedi Academy ovo je bila igra
asus maximus formula,4gb corsair xms2,xfx 4890+scythe musashi(clocano8 85mhz,1000mhz)..q6600 3.3ghz +therm 120 ultra,wd caviar black 750gb,2dvd-
Moj PC  
8 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Ja sam došao dosta daleko. Protivnici su sada nešto jači ali i ja tako da nije pretjerano teško mada zaginem koji put, taman medium težina. Ima čak i par iznenađenja u priči. Sve u svemu zasada odlično. Sad sam na nekom novom planetu, moram nešto pronaći a ne znam ni što tražim.. :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Prison Breaker kaže...

Ja sam došao dosta daleko. Protivnici su sada nešto jači ali i ja tako da nije pretjerano teško mada zaginem koji put, taman medium težina. Ima čak i par iznenađenja u priči. Sve u svemu zasada odlično. Sad sam na nekom novom planetu, moram nešto pronaći a ne znam ni što tražim.. :)

ma priča te vodi prema rješenju samo ubjaj i idi dalje nemožeš pogriješiti..a dokle si došao, možda sam ja prešao već to?

17 godina
neaktivan

Sad sam došao negdje gdje polako gubim živce... Išao sam kroz neke uske prolaze, neke biljke me hoće usisati. I sad mi je jedini izlaz prema gore ali iako mogu gadno skočit opet to nije dovoljno da izađem van i sad sam vidio ima nekih ko kutija, stalkova ili što li je to već pa njih slažem da se mogu popeti i tu sad gubim živce, ne možeš naslagati, eh.. Složim tri. jednu na drugu i kad hoću složit četvrtu ona mi sruši sve ove prije nje i sad kad sam uspio složit i četvrtu treba još jednu. -.-  Ne znam, možda postoji neki drugi izlaz, ali koliko ja vidim samo je riješenje da naslažeš te kutije..

EDIT: Evo isputio sam se na pravi put. Ne treba se penjati, to sam se ja malo izgubio. Uglavnom, isputio sam se na pravi put.

Evo slika gdje sam trenutno:

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.11.2009 19:57 (Prison Breaker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo ja bas skidam.Dali se može igrati sa tamnom stranom?

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Spaz kaže...

Evo ja bas skidam.Dali se može igrati sa tamnom stranom?

Pa i igraš sa tamnom stranom. Zato se i zove unlimited sith edition.

@Prison Breaker zakaj si si promjenio lika, ja sam jedno vrijeme bio neki drugi ali nije to,to. Ipak sam ostavio onoga koji je predoređeni za igru. Vidim da si neki deda xD

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.11.2009 21:06 (Jack Sparrow).
16 godina

igram na win 7 i nikakvi trzaji i nis,ko bog halamCool...sam jos da dode kakav patchSmijeh main menu je uzasno fuj! bljak.

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma promijenio lika onako iz zezancije. Fora mi ovo smeđe odijelo, al sam tek poslije skužio da je to djed. Tako da sam sada vratio na staro. :) I boju svjetlosnog mača sam promijenio u plavu, kad jedino to imam otključano, sve ostale boje zaključane. A crvene sam se već nagledao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Prison Breaker kaže...

Sad sam došao negdje gdje polako gubim živce... Išao sam kroz neke uske prolaze, neke biljke me hoće usisati. I sad mi je jedini izlaz prema gore ali iako mogu gadno skočit opet to nije dovoljno da izađem van i sad sam vidio ima nekih ko kutija, stalkova ili što li je to već pa njih slažem da se mogu popeti i tu sad gubim živce, ne možeš naslagati, eh.. Složim tri. jednu na drugu i kad hoću složit četvrtu ona mi sruši sve ove prije nje i sad kad sam uspio složit i četvrtu treba još jednu. -.-  Ne znam, možda postoji neki drugi izlaz, ali koliko ja vidim samo je riješenje da naslažeš te kutije..

EDIT: Evo isputio sam se na pravi put. Ne treba se penjati, to sam se ja malo izgubio. Uglavnom, isputio sam se na pravi put.

Evo slika gdje sam trenutno:

jesi prošao vog rancora? Ja sam 2 levela dalje

16 godina
protjeran
Fake_Alert kaže...

igram na win 7 i nikakvi trzaji i nis,ko bog halamCool...sam jos da dode kakav patchSmijeh main menu je uzasno fuj! bljak.

tko još uvijek gvori "fuj" i "bljak"? haha

17 godina
neaktivan
josipjoso1000 kaže...

jesi prošao vog rancora? Ja sam 2 levela dalje

Da, ubio sam njega i nakon njega onu žensku, i znam sad da sam došao na neki drugi planet. I onda sam stao, otišao bacit malo CoD4. Vjerojatno ću sad nastaviti dalje.

17 godina

Hehehe, konačno i ja skinuo to čudo od 14 GB i instalirao na burazovoj pili koju je nedavno kupio.

Buduci da ima widescreen igra mi se vrti na 1960x1020 rezoluciji.

Grafika mi je jako dobra, sve izgleda glatko i savrseno.

Presao onu prvu misiju sa Vaderom, i počeo malo sa apprentice. Sviđa mi se jako mogućnosti manipulacije sa silom, sve to razaranje izgleda jako dobro. Takav still star warsa sam čekao od Jedi Knight II i Jedi Academy, makar su oni bili slični ovome, mogućnosti sa silom i ostalim stvarima nisu ni blizu The Force Unleashed.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma

0 0 hvala 0
16 godina

Ova igra je prvorazredan primjer kako konzole masakriraju PC igre...

Every hole is a goal!
16 godina
protjeran
Bukva kaže...

Ova igra je prvorazredan primjer kako konzole masakriraju PC igre...

slažem se

17 godina

JA ju tek instalirao, za sad mi se dopada sve to razaranje i tak, dobro za razonodu.

PC RULES!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 9:46 (mika2210).

0 0 hvala 0
17 godina

Pojavio mi se problem, kad trebam pobjeći iz onih polja, gdje ti počnu dolaziti oni sa laserskim minigunima, e njih pobijem i kad dođem do ong dijela gdje trebas povuci onaj ko stup iz zida, i ona vrata gore spustiti tak da imas po cemu skociti gore, e tu mi zašteka.

Kad pomaknem bilo koji dio od tih dvaju, igra mi se smrzne i izbaci me van.Uvijek na istom dijelu. Imao još tko taj problem, kak ga riješiti?

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo, i ja "nabavio" i probo malo. Igra mi se čini dobrom, prešo sam za sad samo prvi dio s vaderom. I to zato jer me nerviraju animacije, svaki put kad mi pušta uvodnu animaciju i nivo ona zapinje, animacija malo, a zvuk užasno. Kad ugasim igru u task manageru u pol animacije i krenem ponovno, ta ista animacija klizi, ali onda ona prije slijedećeg nivoa zapinje. Jel ko imao sličnih problema? Konfa je Core2Quad na 2.4, 8800GT i 2 GB RAMa, XP sp3 professional.

potpisujem se

0 0 hvala 0
16 godina
tommy2103 kaže...

Pojavio mi se problem, kad trebam pobjeći iz onih polja, gdje ti počnu dolaziti oni sa laserskim minigunima, e njih pobijem i kad dođem do ong dijela gdje trebas povuci onaj ko stup iz zida, i ona vrata gore spustiti tak da imas po cemu skociti gore, e tu mi zašteka.

Kad pomaknem bilo koji dio od tih dvaju, igra mi se smrzne i izbaci me van.Uvijek na istom dijelu. Imao još tko taj problem, kak ga riješiti?

Trebaš fix onoga što pokreče igruNamigiva, ja sam ga skinulo i sve je funkcioniralo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 10:19 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan

jel neko zna zasto nece da mi krene odakle snimim igru vec kao da ima neke checkpointe????

asus maximus formula,4gb corsair xms2,xfx 4890+scythe musashi(clocano8 85mhz,1000mhz)..q6600 3.3ghz +therm 120 ultra,wd caviar black 750gb,2dvd-
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Odigrao jos prije na ps3 i nista spektakularno....SOlidno u svakom slucaju,no ne namjeravam odigrati pc verziju igre...

17 godina
neaktivan
ljuta_357_guja kaže...

jel neko zna zasto nece da mi krene odakle snimim igru vec kao da ima neke checkpointe????

Da, to je nažalost tako uobičajeno. Ti možeš snimit kad god hoćeš tijekom igre, ali bez obzira na to, kad zagineš igra se loadirat od zadnjeg checkpointa. Zna to nekad naživcirat, ali uglavnom su checkpointovi na solidnim razmacima. Tako da ono "Save game" kao da i ne postoji. Ma ima tako tih nekih stvari za koje je ko stvoren Patch, pa valjda će ga biti uskoro.

16 godina
Mrgud Veliki kaže...
josipjoso1000 kaže...

neke se igre mogu kupit novce ali za sve ostalu tu je rapidshare account hahahaha

A taj account nije placen novcem ?!?!

Stvarno mi je zalosno citati da ne'ko ima para da plati rapidshare account i da kupi komponente s kojima moze igrati tu igricu, ali nema para da plati 'prava'.

I jos to sve svede na ismijavanje. Balkanizam... Neovisno o tome jesi li se ti salio ili nisi.

jedino što je taj rapid račun preko likova iz oglasa il slično (ako nemate mogućnost za pay pal) 40tak kuna a ne kao igrica (i to jedna jasno) 350-400 :)

16 godina
protjeran

kao prvo postoje i tvrtke posrednice koje kupe taj račun za tebe ako nisi nikad čuo, uzmu malu provizijicu ali svi trebammo od nečega živjet zar ne? A i nemoraš se zahebavat samo čekaš mail. Kao druggo zašto bih kupio igru koju ću odigrati jednom i stavit ju u kutiju da skuplja prašinu? Ovako odigram igru , pređem ju i obrišem, čas posla......

Btw za tih 350-400 kn možeš kupit skoro pa godišnji račun i naigrat se igara i igara.........

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 16:22 (josipjoso1000).

2 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vidim da igra i nije toliko losa na pc-u :D Poklon za pc ,igra za konzole bila je prosijek prosijeka....

15 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...
ljuta_357_guja kaže...

Da, to je nažalost tako uobičajeno. Ti možeš snimit kad god hoćeš tijekom igre, ali bez obzira na to, kad zagineš igra se loadirat od zadnjeg checkpointa. Zna to nekad naživcirat, ali uglavnom su checkpointovi na solidnim razmacima. Tako da ono "Save game" kao da i ne postoji. Ma ima tako tih nekih stvari za koje je ko stvoren Patch, pa valjda će ga biti uskoro.

ok hvala

15 godina
neaktivan
josipjoso1000 kaže...

kao prvo postoje i tvrtke posrednice koje kupe taj račun za tebe ako nisi nikad čuo, uzmu malu provizijicu ali svi trebammo od nečega živjet zar ne? A i nemoraš se zahebavat samo čekaš mail. Kao druggo zašto bih kupio igru koju ću odigrati jednom i stavit ju u kutiju da skuplja prašinu? Ovako odigram igru , pređem ju i obrišem, čas posla......

Btw za tih 350-400 kn možeš kupit skoro pa godišnji račun i naigrat se igara i igara.........

bravo "mudri"... po tome ispada da svi koji kupuju originale su idioti, a samo si ti "pametan" pa igraš "zabranjen piratluk" igre... Zaključak josipovog posta je: Samo vi kupujte originale SUCKERS, a za to vrijeme će se josipjoso1000 naigrat igara.... hahaha daj molim te šuti i nemoj djelit savjete...

16 godina
protjeran
smrad06 kaže...
josipjoso1000 kaže...

bravo "mudri"... po tome ispada da svi koji kupuju originale su idioti, a samo si ti "pametan" pa igraš "zabranjen piratluk" igre... Zaključak josipovog posta je: Samo vi kupujte originale SUCKERS, a za to vrijeme će se josipjoso1000 naigrat igara.... hahaha daj molim te šuti i nemoj djelit savjete...

to nije bio savjet "mudriji", a  ja nisam rekao da su idioti nego si ti to rekao, pa normalno da ću se  naigrat igara, radije ću s društvom umjesto dati 350-400 kn zaroštiljat i napit pive, btw ja ne govorim ja pišem pa ni nemogu šutjeti onda haha

16 godina
protjeran

usput evo završih igru, i prilino se namučih, meni je igra odlična...

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
josipjoso1000 kaže...
smrad06 kaže...
josipjoso1000 kaže...

to nije bio savjet "mudriji", a  ja nisam rekao da su idioti nego si ti to rekao, pa normalno da ću se  naigrat igara, radije ću s društvom umjesto dati 350-400 kn zaroštiljat i napit pive, btw ja ne govorim ja pišem pa ni nemogu šutjeti onda haha

šta jedeš ti joso da si tako pametan???

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice