Star Wars: Battlefront

poruka: 933
|
čitano: 154.426
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Igra radi super, izgleda super, star wars feeling je tu, ali je tako dosadna i lagana da mi se ne igra.

Šteta kako je predivna, da bar tako fluidno radi bf4 i da tako izgleda...

od mene ništa, previše je 60 eura za takvu igru bez obzira na sve :)

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
Re: Star Wars: Battlefront
fila2208 kaže...

BF4 lijepše izgleda, a ima drugačiji feeling. Meni bolji.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
neaktivan
pqweasdyxc kaže...

Na koliko vam je resolution scale?

Kada ti je na 100%, to u praksi znaci da se igra renderira na rezoluciji koju si namjestio. Ako povecavas resololution scale, to je kao da si ukljucio supersampling anti-aliasing. Kada namjestis scale na 200%, to zapravo znaci da renderiras igru na 4K ako si stavio da ti je nativna rezolucija 1920x1080. To drasticno utjece na performanse, Npr. ako zelim zadrzati framerate na 60 FPS-a, najvise smijem staviti resolution scale na 120%, nekad cak zna sitno pasti ispod toga na ultra detaljima. Na 200%, imam oko 20 FPS-a sto je skroz neigrivo iako igra izgleda osjetno ljepsa.

15 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

Meni bf4 ne izgleda uopće toliko lijepo, ok, naravno lijep je, ali ovo, ima puno ljepši nekako fillter i sjene šta god, ali djeluje puno ljepše.

Bf4 na djelovima djeluje glineno. Feeling je ovdje ok, ali je easy no recoil glupost.

OD bf4 sam odsutao i okrećem se RS: SIege koji ću igrat s dečkima na 5v5 sheme, čekam bf5 i to je to.

10 godina
fila2208 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

Meni bf4 ne izgleda uopće toliko lijepo, ok, naravno lijep je, ali ovo, ima puno ljepši nekako fillter i sjene šta god, ali djeluje puno ljepše.

Bf4 na djelovima djeluje glineno. Feeling je ovdje ok, ali je easy no recoil glupost.

OD bf4 sam odsutao i okrećem se RS: SIege koji ću igrat s dečkima na 5v5 sheme, čekam bf5 i to je to.

pa no recoil je zato što ne ispucava metke jbt, nego energetske naboje haha, normalno da neće biti recoila

15 godina
ReverseFlash kaže...

pa no recoil je zato što ne ispucava metke jbt, nego energetske naboje haha, normalno da neće biti recoila

Energetski naboj ne proizvodi kod puške nikakav trzaj. Puška ih stvara i puca kroz cijev u savršenom mirnom stanju?

Pošto je star wars stvaran svijet daleko od nas i vidio si te puške pa znaš da su realno prenesene u igru sa no recoilom?

Mislim da je to napravljeno namjerno easy i casual, da igra bude tako laka i da privuče hrpu casual ekipe. 

Kroz dve tri partije kad uhvatiš sens, moš ownat ljude tako lako.

Osobno mi to nie zanimljivo, nekom možda je, meni osobno je bezveze i lako. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2015 20:35 (fila2208).
15 godina

rebel scum

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
fila2208 kaže...
ReverseFlash kaže...

Energetski naboj ne proizvodi kod puške nikakav trzaj. Puška ih stvara i puca kroz cijev u savršenom mirnom stanju?

Pošto je star wars stvaran svijet daleko od nas i vidio si te puške pa znaš da su realno prenesene u igru sa no recoilom?

Mislim da je to napravljeno namjerno easy i casual, da igra bude tako laka i da privuče hrpu casual ekipe. 

Baš tako. 

13 godina

Probao dva sata i odigrao desetak matcheva na oba trenutno dostupna multiplay moda. Ne mogu reći da sam posebno impresioniran ili da me natjeralo na kupnju. Izgleda fantastično, fino je optimizirano što i ne čudi jer je DICE imao dosta vremena srediti engine kroz BF4. Iznenadilo me da i s dvije godine starim kompom zapravo bez ikakvih problema leti na high detaljima, vjerojatno bi i na ultra, ali nisam probavao. Dakle ako vam je dobro radio BF4, nema nikakvog straha, ovo će također raditi bez problema.

PLUS:

- Sjajno prenesen svijet Star Warsa, detaljno i grafički vrlo lijepo, premda je barem meni od ovog što sam danas vidio vizualno i dalje bolji BF4

- Glazba i sound design, to bi bilo stvarno glupo da su uspjeli promašiti

- Single play/co-op misija s valovima neprijatelja zapravo je najzabavnija, šteta što je u beti samo jedna mapa pa ti dosadi

MINUS:

- Previše ustupaka za konzole, jedno oružje + karte koje otključavaš i ograničeno koristiš kroz igru, powerups kao da igraš platformer

- Nema server browsera, no nadam se da je to samo ograničenje bete, ako ovo slučajno spajanje bude u full verziji onda je fakat idiotski

- U vozila/brodove ulazi se preko skupljanja powerupa na tlu

- Skroz čudan powerup kojim postaješ Luke Skywalker ili Darth Vader, pa u minuti skupiš deset ili više killova jer si puno jači od ostalih

- U konačnici to je ipak pojednostavljeni Battlefield 4 u svemiru, headshots, kill assists (iako sad možeš imati i 100 kill assist ali ne dobiješ kill za razliku od BF4), čekam samo da defibrilator uvedu i to je to

Ne sumnjam uopće da će imati svoju publiku, daleko od toga da je igra loša, ali nisam ostao bez daha i možda uzmem jednog dana kad bude na rasprodaji. Prava je šteta što nema single play kampanje, iako se potajno nadam da će ovako detaljno izrađen Star Wars svijet DICE iskoristiti i za neku detaljnu single play igru u skoroj budućnosti. KOTOR 3 anyone? :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Kakvo djecije sranje... ovo je bas za djecu od 12 godina igra.

Instalirao, igrao 2 put istu mapu...

"return to the combat zone" i slicno, odmah uninstall. Potrosio 20 min na install.

Moj PC  
1 5 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...
ReverseFlash kaže...

Pogledaj svih 6 epizoda , ako već jesi pogledaj ponovo!

Nema trzaja! Napravljeno je što vjernije filmu i to su skroz uspjeli. Nekom se sviđa nekom ne!

Da su mogli staviti random spread na daljinu, mogli su!

17 godina
Luka123 kaže...

Kakvo djecije sranje... ovo je bas za djecu od 12 godina igra.

Hmm, a igra za odrasle je ...?

15 godina

Hm.. Jel se to samo meni čini ili je Walker Asault totalno nebalansiran?

HTC 8X :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
kratos091 kaže...

Hm.. Jel se to samo meni čini ili je Walker Asault totalno nebalansiran?

Misliš da je Empire je jača?

Malo je bedast mod totalno! Bar meni.

Volio bih probati one ostale, pogotovo supremacy!

12 godina

empire je puno jača, pa napadaju te sa svime i svačime, dok rebelsi imaju samo xwingove i awingove, što ima i imperija ali u svojoj verziji

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Walker Assault se cini puno laksi za Imperiju. Uvijek se namucis dok uspijes podici one Uplinkove i onda tek mozes ostetiti walkere dok Imperija samo treba ubijati protivnike i braniti se da pobijede.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Q-Tip kaže...

Probao dva sata i odigrao desetak matcheva na oba trenutno dostupna multiplay moda. Ne mogu reći da sam posebno impresioniran ili da me natjeralo na kupnju. Izgleda fantastično, fino je optimizirano što i ne čudi jer je DICE imao dosta vremena srediti engine kroz BF4. Iznenadilo me da i s dvije godine starim kompom zapravo bez ikakvih problema leti na high detaljima, vjerojatno bi i na ultra, ali nisam probavao. Dakle ako vam je dobro radio BF4, nema nikakvog straha, ovo će također raditi bez problema.

PLUS:

- Sjajno prenesen svijet Star Warsa, detaljno i grafički vrlo lijepo, premda je barem meni od ovog što sam danas vidio vizualno i dalje bolji BF4

- Glazba i sound design, to bi bilo stvarno glupo da su uspjeli promašiti

- Single play/co-op misija s valovima neprijatelja zapravo je najzabavnija, šteta što je u beti samo jedna mapa pa ti dosadi

MINUS:

- Previše ustupaka za konzole, jedno oružje + karte koje otključavaš i ograničeno koristiš kroz igru, powerups kao da igraš platformer

- Nema server browsera, no nadam se da je to samo ograničenje bete, ako ovo slučajno spajanje bude u full verziji onda je fakat idiotski

- U vozila/brodove ulazi se preko skupljanja powerupa na tlu

- Skroz čudan powerup kojim postaješ Luke Skywalker ili Darth Vader, pa u minuti skupiš deset ili više killova jer si puno jači od ostalih

- U konačnici to je ipak pojednostavljeni Battlefield 4 u svemiru, headshots, kill assists (iako sad možeš imati i 100 kill assist ali ne dobiješ kill za razliku od BF4), čekam samo da defibrilator uvedu i to je to

Ne sumnjam uopće da će imati svoju publiku, daleko od toga da je igra loša, ali nisam ostao bez daha i možda uzmem jednog dana kad bude na rasprodaji. Prava je šteta što nema single play kampanje, iako se potajno nadam da će ovako detaljno izrađen Star Wars svijet DICE iskoristiti i za neku detaljnu single play igru u skoroj budućnosti. KOTOR 3 anyone? :)

bas cudno sto igra leti na dvije godine starom kompu

bemti sta vam uradi propaganda

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina
mrfloyd kaže...
f

Pogledaj svih 6 epizoda , ako već jesi pogledaj ponovo!

Nema trzaja! Napravljeno je što vjernije filmu i to su skroz uspjeli. Nekom se sviđa nekom ne!

Da su mogli staviti random spread na daljinu, mogli su!

Ako ćemo ići u krajnost, evo gospodin je objasnio.

http://thevirtuosi.blogspot.hr/2010/04/today-id-like-to-approach-question-near.html

Ugl. ima spread na daljinu puška, neka više neka manje. Velim meni se ne sviđa to, nekome je možda super kd ne mora kontrirat recoil, svakom njegovo, samo glupo je što igrajući u fps si u hendikpeu pred ovima u trećem...trebaju razdvojit servere ili šta sa samo fps i samo 3rd :)

17 godina

Prvi dojam je dobar. Za sutra odvajam nekoliko sati. :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

da li neko zna oce li u ovom walker assaultu u finalnoj igri bit vise mapa ili samo ova?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Odigrao dvije partije i iskreno malo me razočaralo ovo, izgleda mi sve ko neko bezglavo napucavanje dječje..ne vjerujem da će nadhebati Bf, kontam bolje potrošit novce na BF 4 premium nego ovaj Sw..

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
lobotomac90 kaže...

Odigrao dvije partije i iskreno malo me razočaralo ovo, izgleda mi sve ko neko bezglavo napucavanje dječje..ne vjerujem da će nadhebati Bf, kontam bolje potrošit novce na BF 4 premium nego ovaj Sw..

O čem ti? Pa to i je Battlefield sa Star Wars šminkom.

Radije bi potrošio pare na još jedan obični FPS iz mora sličnih FPSova i CODova i ostalih pič.. materini umjesto na nešto ovako unikatno......ne kontam, al nema veze, uostalom baš me briga, tvoje pare.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 0:13 (ReverseFlash).
16 godina
ReverseFlash kaže...
lobotomac90 kaže...

Sad se pitam jesi ti igrao battlefield?

A recoil bi laseri imali barem neki ne veliki ali bi trzali, bio neki lik na radditu računao, odnosno dao link od nekog tko je izračunao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 0:04 (Jack Sparrow).
14 godina

Igra definitivno nije vrijedna cijene. Za nekih 15 USD bi je kupio, više i ne vrijedi. Ja sam totalno razočaran. Nemaštovito totalno. Jedino što je koliko toliko dobro je letenje.

Who dares, wins!

0 0 hvala 0
15 godina

Igrano više od 5 sati, dosta za dns. 

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ReverseFlash kaže...
lobotomac90 kaže...

Uf, pa nije baš. Kako si i rekli jako je različito od BFa. Izgled, mehanika igre, timovi, mape...

Meni je BF4 bolji. Odigrao nekoliko sati Battlefronta i vratio se BFu.

reezon kaže...

Igra definitivno nije vrijedna cijene. Za nekih 15 USD bi je kupio, više i ne vrijedi. Ja sam totalno razočaran. Nemaštovito totalno. Jedino što je koliko toliko dobro je letenje.

Ja mislim da je igra odlična onome kome paše taj gameplay!

I da nije maštovito? Pa baš je sve dobro odrađeno.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 0:17 (CyberDemonVZ).
14 godina

reezon kaže...

Ja mislim da je igra odlična onome kome paše taj gameplay!

I da nije maštovito? Pa baš je sve dobro odrađeno.

Pa čuj. Moglo se to i puno bolje odraditi. Djeluje mi sve nabacano bez veze.

Who dares, wins!
10 godina
reezon kaže...

Hhahhahahahha a šta su trebali izmišljati? Stvari koje nisu dio Star Wars univerzuma i lora? Pa ja nevjerujem. A da su izmišljali gluposti u igri koje nemaju veze sa Star Warsima, onda bi svi srali kako ovo nije Star Wars igra, a to upravo i jest, vjerna adaptacija  SW univerzuma. E sad da li vrijedi cijene, to je druga rasprava, kako za koga.

Ova mapa na Hothu, osjećam se kao da sam U FILMU u sceni na početku Empire Strikes Back koliko je dobro odrađeno

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 0:28 (ReverseFlash).
16 godina

PC game(NOT), but where is my server browser?

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ReverseFlash kaže...
reezon kaže...

Hhahhahahahha a šta su trebali izmišljati? Stvari koje nisu dio Star Wars univerzuma i lora? Pa ja nevjerujem. A da su izmišljali gluposti u igri koje nemaju veze sa Star Warsima, onda bi svi srali kako ovo nije Star Wars igra, a to upravo i jest, vjerna adaptacija  SW univerzuma. E sad da li vrijedi cijene, to je druga rasprava, kako za koga.

Ova mapa na Hothu, osjećam se kao da sam U FILMU u sceni na početku Empire Strikes Back koliko je dobro odrađeno

Mozda covjek nije misio da izmisljaju vizualnu stranu igre, zna se kako sta izgleda u SW. Misim da je mislio na mehaniku igre, mislim trcis po bojistu i kupis nekakve power upove, ako je ovo sto vidimo class costumization onda to niti ne treba komentirati... Nakon sto sam igrao Armu sa 120 ljudi na mapi gjde imas kompletan arsenal na bojistu ova mapa na Hothu meni izgleda kao 2d arkada. Opet sam se log veceras i nemogu da vjerujem da ce netko pa makar i najzagrizeniji SW fan dati novac za ovo smece...

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice