Star Wars: Battlefront

poruka: 933
|
čitano: 154.477
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Isse koja retardacija sa serverima i spajanjem na prijatelje...nemožeš izaći iz lobbya i nema chata ni ničeg drugog..teški konzolitis.

Gameplay je veoma fluidan i igra meni na ultri radi skoro pa savršeno...sam stil igre je dosta jednostavan i zabavan ali ne mogu vidjeti da će igra dugo trajati.

Battlelog: [G] pijana_carapa
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Evo ja sam baš sad završio jedan match. Moram priznati da nije loša igra ali meni se ne sviđa više bi volio kada bi ovo bila Beta za Battlefield 5. 

Uglavnom tko voli Star Wars i voli pucanje ovo je igra za njega a mi ostali čekamo Battlefield 5.

Zmaj od Bosne | Unlock the Power Within
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Igra mi radi kak spada.Grafika je prelijepa :)

0 0 hvala 0
13 godina

Neki čudan osjećaj, al ne mogu skužiti zašto...

Kao da mi treba previše vremena da nekog naciljam. Kao neki sitni mouse acceleraton... a u driverima je ugašen, a u igri ga nisam vidio za uključiti.

Na high imam preko 70-80fps, tako da to nije...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja igram bez ikakvih problema, nema lagova nicega

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Star Wars: Battlefront
Granzon kaže...

Isse koja retardacija sa serverima i spajanjem na prijatelje...nemožeš izaći iz lobbya i nema chata ni ničeg drugog..teški konzolitis.

Netko me pozove, nisam skuzio kako prihvatiti :)

Ili još bolje, spojim se na nekog, dođem na server, a njega  uopće nema na tom serveru. Tri put za redom, različite osobe. Cool :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina

meni dođe do start screena i onda mi minimizira prozor i neda natrag

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Odigrao 3-4 matcha u pod drop modu, za sada mi se ne sviđa ono što vidim. Kanije probam ovaj drugi mod, ali trenutno nema šanse da bih trošio pare na ovo.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Čini se ok, zanimljivo je ali da ću napraviti preorder ili kupiti taj premijum, no way. Ovo bi moglo brzo propasti.

BTW, ovi lobbyiji su glupi ko k***c. PC Master Race neće ovo prihvatiti... Još uz to, manično stišćem Q kad nekog vidim ali nema efekta

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dal i neko ima problem ko ja, pokrenem igru i u bijelom Star Wars Battlefront starting screenu gdi piše "(Enter) Press To Start" meni ne reagira na niš, onaj Tie Fighter leti naokolo, al igra ne reagira na "Enter"

Par puta sam izašel iz igre i pokušal ponovno, al i dalje niš :S Ima neku ideju kaj da radim ? 

EDIT: pronašao neki post o ovom na redditu ak neko slučajno ima isti problem https://www.reddit.com/r/StarWarsBattlefront/comments/3nz9k0/to_those_who_cant_hit_enter_once_launching_the/

IGN - LoL armenx3m --- BF3 armenx3m --- Diablo 3 armenx3m#2790 --- GW2 armen.3512
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2015 18:30 (armenx3m).

0 0 hvala 0
15 godina

Pa.. Nije loše.

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Onaj prvi mod igre niti ne mogu probati jer ne nalazi uopce igrace. Oaj drugi mod sa onim AT Walkerima i letjelicama sam odigrao 2 meca. Nije lose, grafika je isto prelijepa. Ali ja ne znam jesam li jednostavno los ili sta, ne mogu prakticki nikoga ubiti dok protivnici mene skinu bez problema.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Sviđa mi se :)

Acco - Specializing in online warfare since 1942 - Legija Nastranaca

0 0 hvala 0
17 godina

Odigrao sam nekoliko partija.

igra me se jednostavno nije dojmila, mislim da nema šanse da ovo kupim....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Lijepo smo se našli na jednom serveru

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Low postavke, slab fps u početku bitke ali se stabilizira nakon nekih pola minute...

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2015 18:11 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni je igra ok, ali ne toliko dobra da padne preorder.

Uzet će se na nekom saleu.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Meni otvorio igru,stisnem enter na znaku i otvori se novi ekran s porukom Welcome to Beta ,a pozadina je sivo-crvena,ko da popuca grafike i samo me baci na desktop a igra radi,al nikakoda prebacim na nju sa alt tabom.

Uglavnom,puca mi igra i izbacuje,očito me nekaj jebe. Poput slabog kompa :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

I mislim da već ima cheatera... Lik je imao 46-3 (na Hothu). GG EA

P.S. Zaboravio screenshotat

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Čini se ok, zanimljivo je ali da ću napraviti preorder ili kupiti taj premijum, no way. Ovo bi moglo brzo propasti.

BTW, ovi lobbyiji su glupi ko k***c. PC Master Race neće ovo prihvatiti... Još uz to, manično stišćem Q kad nekog vidim ali nema efekta

Naravno da neće brzo propasti jer je fan baza Star Warsa  se broji u stotinama milijuna. Inače jel zna tko kako se aktivira hero? Vader sa imperial strane ili Luke sa rebel strane?

14 godina

Ima dosta cheatera s Ywingom. Jednostavno se lik kroz tebe zaleti, on citav ti mrtav. Heroje i sve ostalo otvaras pomocu onih power upova sta su razbacani po mapi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Ima ko ovdje sa gtx 970?Dobivam ogromne frame dropove na max detaljima u 1080p.Imam i nove drivere.Bude negdje 65 fps najedamput padne na 45 i tako dosta cesto.

0 0 hvala 0
13 godina

jel moguce da ja igarm na high postavkama i imam stalno iznad 40+ fpsa sa hd 7850(stock)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

samo black screen kod paljenja igre, gledam po netu i izgleda da nisam jedini

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tomislavivic kaže...

jel moguce da ja igarm na high postavkama i imam stalno iznad 40+ fpsa sa hd 7850(stock)?

Ja imam 60 na ultra, nije nista cudno lel

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /http://i.imgur.com/TTQ0qCq.jpg
15 godina

Meni proradilo po uputama odavde ,pa ako nekome pomogne,izvolte :

http://www.gosunoob.com/star-wars-battlefront/errors-problems-in-sw-battlefront-beta/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Ima ko ovdje sa gtx 970?Dobivam ogromne frame dropove na max detaljima u 1080p.Imam i nove drivere.Bude negdje 65 fps najedamput padne na 45 i tako dosta cesto.

Ja na FullHD na ultra igram, nemam nikakvih dropova. Ukljucio sam V Sync i stalno je na 60 FPS-a zakljucano, ako ne zakljucam, imam izmedu 80 i 90 FPS-a najcesce.

11 godina
odjavljen

Hmm ne znam onda

0 0 hvala 0
10 godina

Na koliko vam je resolution scale?

Lijep da umreš!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Arkadno i plitko, neznam zasto su uopce izdali igru za PC, ovo je igra za konzole. Zabava za glupe USA star wars fanove i to je to.

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice