Star Trek Online (STO)

poruka: 1.523
|
čitano: 276.078
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Star Trek Online (STO)
PureEntity kaže...
BAD_BOY01 kaže...

Pa ja sam popiz{#} vec 3 put reinstalliram igru i svaki put kad mi se krene loadat crasha mi se i pokaze mi se ovo {#}{#}

Pa za početak pokušaj ono što ti error log pokušava reći - imaš na launcheru pod opcijama verifying files te runaj tu opciju, vjeroajtno je nešto od instalacijskih fajlova corrupted, što bi logikom objasnilom da ti ne prolazi i nakon nekoliko reinstalacija.

Edit: Error decompressing data - mislim da je poruka dovoljno jasna.

Prodje mu uredno provjeru, i opet nakon provjere isti k....

=XII=SandMan....
14 godina
protjeran

da nije možda bad sector na hdd-u pa naletjelo? skini opet igru i instaliraj na drugu particiju

LoL East server, nick Skullscar, main champ: only cute ones
15 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

Par dojmova... i molio bi malo pomoći.

jučer sam odlučio nakratko isprobat igru. U tren oka su prošla 2 sata, što mi odmah nešto govori.

Mogao sam samo odabrati Federation lika. Da li je to zato što mi je account bez pretplate ili treba dosegnuti određeni level pa će mi se otvoriti klingonci (preferiram igrati s njima)?

Imao sam problema na početku malo s UI-jem dok sam se naviknuo ali kasnije mi je bilo ok.

Svemirske borbe su mi zanimljive, ali ni ground fighting nije loš, nisam puno tu očekivao pa me zato ugodno iznenadilo.

Skill tree mi nije previše jasan, to me muči... vidio sam da kad leveliram da dobijem creditse (5000 za prvi level) i to sam uspješno utukao u tree ali u gornjem lijevom kutu mi pište Lieutenant (2) - zanima me što znači to (2)... jesu to nekakvi dodatni skill pointsi ili jednostavno level?

Ne mogu pisati u Local chat... da li je to zbog toga što nemam pretplatu?

Di se mogu prijaviti u nekakav hrv/balkanski fleet koji prima početnike?

Na kraju... da li se isplati uzimati pretplatu? tj. uopće ne znam kako je sad formirana pretplata... koliko iznosi... i kako uopće upgradeam account?

Unaprijed hvala!

P.S. ingame nick: Rendy

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RendaBrenda kaže...

Na kraju... da li se isplati uzimati pretplatu? tj. uopće ne znam kako je sad formirana pretplata... koliko iznosi... i kako uopće upgradeam account?

Unaprijed hvala!

P.S. ingame nick: Rendy

Vezano za par prvih pitanja, chat ti je limitiran u free verziji sve dok ne ispuniš 20 sati igranja, to je u redu zaštita zbog spam accounta na besplatnim profilima.

Klingon character ti je zaključan ali to nije zbog free verzije nego se otvara opcija kada razviješ primarni char na level 25

Vezano za pretplatu i razlike - imaš ovdje Features Matrix pa možeš vidjeti glave razlike između free i gold membera.LINK

Što se tiče pretplate tu imaš tri različite opcije, free naravno, peglanje kartice u online shopu za razne iteme, i mjesecna pretplata odnosno gold memeber, cijene mjesecne pretplate imas OVDJE

Podržane su sve glavne kreditne kartice te pay pal

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
15 godina
Star Trek Online (STO)

Igram od otvorenja f2p i jos nisam skuzio igru kak spada jer stvarno ima pregrst svega.

Trenutno sam deseti level i prepoprucujem igru svima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

Problem rijesen {#}

BF3:nick: =XII=Teo_HR WoT nick:SnowMan_Cro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

Skida puževim tempom, prosjek 25 KB/s.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Anubis22 kaže...

Skida puževim tempom, prosjek 25 KB/s.

mislim da ima opcija za download putem torrenta, ide sigurno brže nego official download

15 godina
Star Trek Online (STO)

Imao sam nekih problema sa zvukom u pocetku. Animacije i 50% stvari su mi bile bez zvuka.

Ako se i drugima igra cini "mutava" neka probaju s ovim.

Na launcheru odite na options i na prazno polje upisite: -ignorex64check

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

ček, zar treba kupit igru pa je onda f2p? 

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

registriraš se, skineš igru, patchiraš i igraš. mi koji smo prije plaćali pretplatu smo je morali kupiti. zato sad imamo 3 character slota i sva 3 mogu biti federation ako treba. imam 2 federation i 1 klingon i obrišem klingonca danas i napravim federation science. znaći 3 komada fed. za ostalo moraš kupiti character slotove. f2p imaju samo 1 fed i 1 klingon dozvoljeno

a u vezi zvuka, jesi pod opcijama sve namjestio na max? jer je bar meni igra po default pola zvukova stavila na skoro 0

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 17:23 (skullscar).
15 godina
protjeran
skullscar kaže...

registriraš se, skineš igru, patchiraš i igraš. mi koji smo prije plaćali pretplatu smo je morali kupiti. zato sad imamo 3 character slota i sva 3 mogu biti federation ako treba. imam 2 federation i 1 klingon i obrišem klingonca danas i napravim federation science. znaći 3 komada fed. za ostalo moraš kupiti character slotove. f2p imaju samo 1 fed i 1 klingon dozvoljeno

a u vezi zvuka, jesi pod opcijama sve namjestio na max? jer je bar meni igra po default pola zvukova stavila na skoro 0

Ne slušajte Skulla on je noob XD

Dinamo živi vječno
14 godina
protjeran

ne slušajte koru, on je cura koja se pretvara da je muško {#}

17 godina

Koji installer da koristim?

StarTrekOnline_EN_17.20111218a.12

ili

Star Trek Downloader ST.17.20111218a.12

Nisam siguran koji je dobar.

16 godina
neaktivan

ovaj prvi

nego, recite mi kakva ogranicenja postoje za free igrace, citao sam da je 'dio sadrzaja rezereviran samo za pay2play korisnike'?

14 godina
protjeran

mislim da ti ovo downloader samo kaže što radi... skida client opet..

a nakon što skineš igru negdje u folder, samo bi trebalo biti 2 foldera i jedna ikona setup i sa time instaliraš

15 godina
protjeran
skullscar kaže...

mislim da ti ovo downloader samo kaže što radi... skida client opet..

a nakon što skineš igru negdje u folder, samo bi trebalo biti 2 foldera i jedna ikona setup i sa time instaliraš

De ti gleđi đe pucaš a nemoj gubit dane po forumima XD

Dinamo živi vječno
14 godina
protjeran

2 charactera imaju ispunjen limit od 8k dilithiuma dnevno, sad obavio onaj event za anomalije i blejim okolo... ajde curo, nemoj da te za guzu krenem lovit

16 godina
protjeran
Star Trek Online (STO)

ne mogu si kreirati novog lika... zna li itko zašto???

Stay a while and listen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

ako si free igrać imaš samo jednog federation i kad taj dođe na lv25 imaš opciju za još jednog klingon charactera. to je to ako ne kupiš dodatne character slotove

13 godina
protjeran
Star Trek Online (STO)

Često disconnecta?

Ima itko problem s time?

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

mene jednom svaki dan.. izgleda posljedice maintenance koji sad svaki dan imaju 

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 1:41 (skullscar).
16 godina
protjeran
Star Trek Online (STO)

riješeno

odigrao 4 sata, jednostavno sam oduševljen!!!

Stay a while and listen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

dugo nisam nasao novih oruzja za mog Custom Constituiona vrijeme da se vratim natrag u vrijeme pobijem Desidian i uzmem lvl IV prednji beam {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Star Trek Online (STO)

Jel ima igre na stemu i dali će uopce biti na steamu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

kolko am vidio nema,ali si je slobodno dodaj u library

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Star Trek Online (STO)

tek sam počeo igrat pa me zanima jel moguće složit da s mišem okrećem lika a ne da tipke moraju bit.

ne mislim na ono lijevo desno kretanje,nego pogled kamere

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

pa kameru okreces da drzis desni kllik misa i okreces

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Star Trek Online (STO)

Poceo malo igrat igru(level 3 sam) djeluje ok,jos se pokusavam orijentirat!

Ako bi mi tko mogao rec di se novi brodovi mogu kupit cisto informativno da znam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

Earthbase Dock,Sol System, Sirius Sector Block ali na levelu 10 ce ti dati admiral quinn zadatak da ga odes vidjet i pokupit ces token za novi brod :))

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice