Nemoras mene izazivat evo ti dayza, h1z1 i drugih alpha gluposti pa njima salji mailove.
U ovoj temi nitko od navedenih ne sudjeluje, niti trubi kako ce napraviti dva lika kako se udaraju, objaviti to kao alpha, izbaciti na kickstarter i namuljat 101 stvar i eto igre - to ti trubis.
Kad vec mislis da je to tako jednostavno kao napisati dvije recenice pune gluposti - onda to i dokazi, ili povuci receno. Ili nastavi biti beskicmenjak bez genitalija koji nije sposoban stati iza recenog.
Everyone's a critic. Nitko u ovoj temi ni s troduplo novaca i duplim timom ne bi ostvario ni 1% onoga sto su oni ostvarili, ali k'o majmuni se busate u prsa kao da sve znate.
Mene su naucili da ako se nema sto konstruktivno za reci (i kritike mogu biti konstruktivne!), onda je bolje zacepiti i slusati druge, te uciti.
Sorry Deuse, ali Roberts je unovčio svoje ime, a ne svoj uspjeh na SC-u. Da je tebi netko dao 140M ti bi vjerojatno danas imao gotovu igru. Da je 140M dano nekom AAA studiju, danas bismo imali igru. Da je meni netko dao 140M imali bismo igru. Roberts je upropastio ogromnu količinu tog novca, feature creep mu je takav da ovo nikad neće biti gotovo kako je obećano, jer su tehnološki neodlučni i previše šaraju, postavljaju previsoke i nerealne ciljeve i previše ih. Da je Erin bio na čelu svega odmah, vjerojatno bismo imali igru. Da desetorici artista i developera (7+3) daš mjesec dana u Cryu/UE4 imali bismo FPS dio odavno. Zaboga, ta dva enginea su game makeri za FPS.
CIG ma nekih super stvari. Modeli su interesantni, tehnike renderinga su zanimljive, artisti su radili lavovski posao. Ali, menadžment je apsolutno nesposoban. Tehnološki lead je loš (zbog menadžmetna, vjerojatni nego zbog sebe). 91% trenutnog Star Citizena je goli kuhar, a kamoli 1%. Imajmo na umu da je s 200M BioWare napravio Star Wars MMO. Do kraja. CIG nema betu.
Koji mrežni inženjer bi projektirao netstack kako je to CIG napravio? 5MB po frejmu? Really?
Robertsa je davno trebalo maknuti u dizajn, a na njegovo mjesto staviti Erina ili nekog trećeg.