Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 862.075
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
16 godina
Star Citizen

Tonči, nemoj danas, ljudi će mislit da je to šala za prvi april, a to je najtočnija stvar koja je ovdje postana zadnjih nekoliko mjeseci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Star Citizen

Zanimljiva informacija; frend preko kojeg sam počeo raditi sa Danskim Force Technology, je prije 8 mj. otišao od tamo i zaposlio se u Unity3D podružnici u Kopenhagenu. Jedna od stvari koje tamo rade je R&D vezan za shadere, svjetlo i PBR materijale. I veli mi lik danas, da su kod njih u uredu već tjedan dana ekipa iz RSI-a i da sastančariju po cijele dane sa šefovima i lead programerima. A navodno razmatraju opcije drugih engine-a osim CryEngine-a. 
A s obzirom na evoluciju Unity-a u zadnje vrijeme, to im ne bi bila loša opcija:

Nije onda ni čudno da se Squadron 42 odgađa do kraja 2017....

http://dejankober.com/, http://dd3d.hr/
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2016 21:56 (Berko).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Star Citizen

O Bože...  Ako je istina... btw, Unity nikako nije dobra alternativa.

14 godina
Star Citizen

Promjena engina u ovoj fazi je u najmanju ruku čisto samoubojstvo i to bi bio veoma rizičan potez sa strane RSI-a....bio to unity ili bilo koji drugi engine

Doduše, treba biti iskren i priznati da se možda i varam pošto se Chris baš i nije iskazao u pokazivanju gotovih elemenata ovog projekta pa je to možda i dobra strana? Tko zna, zapravo sve zavisi o tome koliko su oni posla napravili u cryenginu.

Ali se čovjek baš uspije zamisliti koliko je u stvari taj tim od par stotina ljudi sposoban napraviti bilo što kad nisu bili sposobni napraviti obični fps, i to u gotovom enginu koji je primarno i napravljen za rad fps igara....zaista feat koji tjera čovjeka na razmišljanje

No, da nije sve tako u negativi, moram reći da imaju zaista fenomenalne ljude koji rade odličan posao pri dizajniranju/modeliranju brodova....e pa oni zaista izgledaju impresivno i to im se mora priznati.

Battlelog: [G] pijana_carapa
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Problem SC-a nije engine. Mijenjanje enginea nije rješenje njihovih problema, nego da nabave nekoga da obuzda Chrisa i njego štetan menadžment.

14 godina
Tonči kaže...

Problem SC-a nije engine. Mijenjanje enginea nije rješenje njihovih problema, nego da nabave nekoga da obuzda Chrisa i njego štetan menadžment.

Ne znam, po meni bi valjda najblje bilo kad bi se napravilo isto ono što je i Microsoft napravio u doba Freelancera jer čak i kad bi postojala neka osoba koji bi bila u stanju obuzdati utjecaj Chrisa, ovaj to ne bi tek tako prihvatio i vjerojatno bi nastalo jako puno problema u odnosima unutar firme.

Znaš i sam koliko to može biti štetno za razvoj/izradu/prodaju nekog projekta i to vrijedi ne samo za IT sektor već i za sve ostale poslove na ovoj zemaljskoj kugli. Bilo koja radnja koja narušava odnos moći unutar firme neizbježno utječe i na samu produktivnost radnika te firme...zavisno o tome kome se priklanjaju naravno

Ma najbolje bi bilo kad bi postavili Bandića za glavnog....tad bi i kod njih cvjetale ruže na sve strane....doduše uz pokoju rupu od par milja ali bar bi se tad nešto i napravilo 

Battlelog: [G] pijana_carapa
17 godina
Star Citizen

Pa, da su se jučer prebacili na Unity, dam se kladiti da bi do sljedećeg 1. Aprila imali sve gotovo. 

http://dejankober.com/, http://dd3d.hr/
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Star Citizen

haha dobra :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Star Citizen

Nakon godinu i pol skinuo SC da vidim što je novo.

Slika opisuje glavninu iskustva...

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Krx kaže...

Nakon godinu i pol skinuo SC da vidim što je novo.

Slika opisuje glavninu iskustva...

O da, lol 

9 godina
neaktivan
Star Citizen

Zagrizes vise nego sto mozes zvakati i onda se davis, tako je to . Da je Blizzard uzeo da radi igru imao bi problema da to sve napravi kada pogledas sta su sve nabacali i obecali... Emocije, i to nase uvjerenje da je nekada nesto bilo bolje. Ono sto nama treba nije da Chris napravi igru, on je to i napravio u vremenu kada je to i znao i mogao, tada. ono sto nama danas treba je neki novi vizionar, netko tko ce pomaknuti granice dalje... Ovaj projekt je od pocetka bio osudjen na neuspjeh.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Nadam ga se skoro do 2020. vidjeti, ipak. :)

17 godina
Star Citizen

Evo nešto od intervjua sa Rob Irvingom 

dotiče se i Star Citizena pa sam linkao ovdje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2016 0:31 (Vakaka).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Bio sam na brodu 7 mjeseci, evo mjesec dana doma i sada vidim ovu temu ^^ Jeli se što promjenilo u zadnjih 7 mjeseci? Samo ukratko molim vas, hvala.

17 godina
neaktivan
Kresimir4 kaže...

Bio sam na brodu 7 mjeseci, evo mjesec dana doma i sada vidim ovu temu ^^ Jeli se što promjenilo u zadnjih 7 mjeseci? Samo ukratko molim vas, hvala.

Ovdje na forumu se nije promijenilo ništa :P 

Ako zaista želiš vidjeti što je novoga u SC Alpha-i, ulogiraj se pa malo zuji okolo...

Lijep pozdrav ;)
9 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
Kresimir4 kaže...

Ako zaista želiš vidjeti što je novoga u SC Alpha-i, ulogiraj se pa malo zuji okolo...

Šokre da ti skratim muke. Nije.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2016 10:21 (GargamelHR).
16 godina
Star Citizen

Dodali su ogroman brod i još pokoji bug :P

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Star Citizen

znači na youtubeu pratim kanal star citizen, oni stalno, ali svakih par dana, izbacuju neki novi video, ili je to around the verse ili reverse the verse ili ask developers, ask chairman, i ti videi traju od pola sata do sat i pol, dakle o čemu oni pričaju sate i sate??? zašto uopće troše energiju na takve gluposti?? iz zadnjih 20 sati videa ima jedva 5 minuta kvalitetnih informacija, mislim takav gubitak vremena i prodavanje zraka da je to nevjerojatno

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
GargamelHR kaže...
Dado_ZG78 kaže...
Kresimir4 kaže...

U 7 zadnjih mjeseci se nije ništa promijenilo?

Samo što sad ima mini PU (neusporedivo veći od Arena Commandera) za zujat okolo, instance sa po 24 igrača i jedno 10tak novih brodova, kao i masu novih oružja, novi EVA, dodatne animacije likova, puno bolju stabilnost klijenta itd. itd.

Kao što sam mu i napisao - tu na forumu se nije promijenilo ništa i treba se sam uvjeriti kako izgleda trenutno stanje Alphe jer informacije koje mu vi tu servirate su totalno *ranje.

Lijep pozdrav ;)
9 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
GargamelHR kaže...
Dado_ZG78 kaže...
Kresimir4 kaže...

U 7 zadnjih mjeseci se nije ništa promijenilo?

Samo što sad ima mini PU (neusporedivo veći od Arena Commandera) za zujat okolo, instance sa po 24 igrača i jedno 10tak novih brodova, kao i masu novih oružja, novi EVA, dodatne animacije likova, puno bolju stabilnost klijenta itd. itd.

Kao što sam mu i napisao - tu na forumu se nije promijenilo ništa i treba se sam uvjeriti kako izgleda trenutno stanje Alphe jer informacije koje mu vi tu servirate su totalno *ranje.

Isusek, Isusek imamo mini PU i hrpu bugova. E da imamo i jedan veliki brod. 8 svijetko čudo.

Šokre nije se ništa promjenilo. Komotno možeš ne instalirati, jer vrijeme za download i actual gamelay nisu dovoljni truda.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2016 18:58 (GargamelHR).
10 godina
protjeran

Jeli mi netko može nešto reći o taktikama 1v1 jer je ja nemogu nikako naći odnosno ideš protiv igrača i jedini cilj te dvojice je doći blizu broda i pucat jedan na drugog, i tko ima jaci dmg on pobjedi.

17 godina
neaktivan
Star Citizen
Lijep pozdrav ;)
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2016 0:04 (Dado_ZG78).
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
protjeran

lolololol

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2016 1:34 (Kresimir4).
16 godina
Dado_ZG78 kaže...

Mjesečni izvještaj...

"Can you believe that a quarter of 2016 has already come and gone"

- No shit, Sherlock! :)

Prošla je i 2015 i 2014...

Za 20 godina CR će ovako počinjat report :)

9 godina
neaktivan
Star Citizen

Započeo je Free Flight week, što znači da se igra može od danas do slijedećeg petka besplatno isprobati.

P.S. nadam se da ova vrata nisu previše koštala...

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Star Citizen

5 things to look forward to in the future of star citizen:

money back

money back

money back

money back

money back

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

5 things to look forward to in the future of star citizen:

money back

money back

money back

money back

money back

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Ne znam da li ste procitali ali izasao je novi hit piece od dereksmarta:

http://www.dereksmart.org/2016/04/star-citizen-the-ele/

https://www.glassdoor.co.uk/Reviews/Employee-Review-Cloud-Imperium-Games-RVW10258385.htm

BTW osjecam u sebi sve vecu mrznju prema CRu i ovom projektu i neopisivu potrebu da pocnem pljuvat po svemu. Al još malo drzim nadu. Još malo. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2016 8:25 (mislav_01).
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice