Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 873.396
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
16 godina
neaktivan
Star Citizen

Addict dobro si to sročio,svaka čast.Moje skromno mišljenje je da ga vezano za ovaj projekt iskreno nemam.Volio bi ta to zaživi što prije jer vjerujem da ima veliki potencijal,al opet predugo nekako to sve traje.Puno puta sam se opekao sa igrama i sad jednostvano moram biti strpljiv.

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Star Citizen
Van_Blaster kaže...
PanzerGod kaže...

Ako naprave i 70% od obećanog radi se o projektu koji gura granice igranja naprijed u svim aspektima od softverskih do hardverskih... što se kaže vidit ćemo ali brate mogli bi ponekad i "sjest pa za pas zadjest" {#}.

imaju neograniceno vrijeme,nitko im ne zadaje rokove,imaju neogranicen priliv novca od donatora sa dobrim placama i viskom novca, vec sad imaju novca za vise od 10 SC-na ,ova igra ce biti uspjesna samo ako isporuci 100% obecanog i mora da bude 10/10 bilo sto manje  manje bice fail

Iskreno i realno, nemaju. 65M je ništa, treba im još 300M za sve što su obećali za SC, zato sam i skeptičan.

brane82 kaže...
Tonči kaže...

Meni je jedino ono slijetanje na planet i let u gradu bilo impresivno; tu se vide da ne sjede na dildu, nego rade. Zato još ne prodajem svoj (jeftini) backer acc.

Ono sljetanje na planet je samo animacija.....a od pocetka mi vecinom samo gledamo i animacije.Ima boljih "gameplay" trailera iz 2012 nego sto je danas dostupno za igrat.

U enginu, ali pokazuje da imaju neku ideju. Problem je kako se vodi projekt i što se obećava.

zhUPer_C18 kaže...
Tonči kaže...

Meni je jedino ono slijetanje na planet i let u gradu bilo impresivno; tu se vide da ne sjede na dildu, nego rade. Zato još ne prodajem svoj (jeftini) backer acc.

ne 

čekaj?!? Tonči??

šta??

pozitivan komentar na SC?!?!

(štipam se, ne sanjam)

ovo je kao da HSP podržava istospolne zajednice... 

ima nade za sve nas, nismo izgubljeni {#}

Onda me ne čitaš dovoljno dugo. :)

17 godina
neaktivan
Star Citizen

I novi progress report - na čemu se sve radilo prošli mjesec {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 3 hvala 0
10 godina
neaktivan
Star Citizen

Cutlass će biti leteći u AC 1.0...bogme  neočekivano, valjda su popravili i topovsku kupolu  {#}.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PanzerGod kaže...

Cutlass će biti leteći u AC 1.0...bogme  neočekivano, valjda su popravili i topovsku kupolu  {#}.

Ali će biti posada zaključana u sjedala..

Nema kretanja po brodu do kasnije..

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Kretanje po brodovima dolazi s multi crew ships oko verzije AC-a 2.0 negdje prije ljeta (do tada bi trebali također imati FPS modul, planetside i social vani..).

Kada popeglaju AC 2.x i multi crew borbe većih brodova onda se otvara Alpha PU-a (persistant universe-a) i prvih 10 poglavlja Squadron 42 (vjerojatno krajem 2015 tj. za cca godinu dana).

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Kretanje po brodovima dolazi s multi crew ships oko verzije AC-a 2.0 negdje prije ljeta (do tada bi trebali također imati FPS modul, planetside i social vani..).

Kada popeglaju AC 2.x i multi crew borbe većih brodova onda se otvara Alpha PU-a (persistant universe-a) i prvih 10 poglavlja Squadron 42 (vjerojatno krajem 2015 tj. za cca godinu dana).

A release igre možemo očekivati negdje 2179-e godine.....dotad, šišanje ovaca....jer novo krzno stalno raste :D

17 godina
neaktivan
Ronky kaže...

A release igre možemo očekivati negdje 2179-e godine.....dotad, šišanje ovaca....jer novo krzno stalno raste :D

Ako si nestrpljiv igraj druge stvari dok ne dođe puna igra ;)

Lijep pozdrav ;)
13 godina
Star Citizen

Ekipa, koji brod prepuručujete da kupim. Iskreno, veze nemam ni šta je šta tamo, a ne bi volio promašti. Vidim da ima poseblo klase za exploration, teretni, fighter.....  Koje su preporuke? Hvala.

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ako vec moras kupit,  kupi osnovni brod. Mislim da je aurora,  bacit ces najmanje para. 

17 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Ekipa, koji brod prepuručujete da kupim. Iskreno, veze nemam ni šta je šta tamo, a ne bi volio promašti. Vidim da ima poseblo klase za exploration, teretni, fighter.....  Koje su preporuke? Hvala.

Ovisi koliko želiš potrošiti tj. dati developerima.

Imaš opis svih brodova na službenim stranicama.

Lijep pozdrav ;)
17 godina
protjeran
Soldier977 kaže...

Ship NameCurrent statusNext Stage                       315pHangar ReadyFlight Ready 65$ 325aCompleteComplete 80$ 890 JumpConcept ReadyHangar Ready 600$ Aurora CLHangar ReadyFlight Ready 35$ Aurora ESHangar ReadyFlight Ready 35$ Aurora LNHangar ReadyFlight Ready 45$ Aurora LXHangar ReadyFlight Ready 35$ AvengerHangar ReadyFlight Ready 75$ Avenger Variant 1ConceptConcept Ready 75$ Avenger Variant 2ConceptConcept Ready 75$ Avenger Variant 3ConceptConcept Ready 75$ Banu MerchantmanConceptConcept Ready 200-400 range CarrackConceptConcept Ready CaterpillarConceptConcept Ready 200-400 range ReclaimerConceptConcept Ready 200-400 range Constellation AndromedaHangar ReadyFlight Ready 275$ Constellation AquilaHangar ReadyFlight Ready 325$ Constellation TaurusHangar ReadyFlight Ready 200$ Constellation PhoenixHangar ReadyFlight Ready 200-400 range Cutlass BlackHangar ReadyFlight Ready 115$ Cutlass BlueHangar ReadyFlight Ready 115$ Cutlass RedHangar ReadyFlight Ready 135$ FreelancerHangar ReadyFlight Ready 125$ Freelancer DURHangar ReadyFlight Ready 140$ Freelancer MAXHangar ReadyFlight Ready 155$ Freelancer MISHangar ReadyFlight Ready 155$ GladiatorConcept ReadyHangar Ready 100-200 range GladiusConcept ReadyHangar Ready HeraldConceptConcept Ready Hornet F7C-MHangar ReadyFlight Ready 125$ Hornet F7C-RHangar ReadyFlight Ready 155$ Hornet F7C-SHangar ReadyFlight Ready 140$ Idris MConcept ReadyHangar Ready 1000$+ Idris PConcept ReadyHangar Ready 1000$+ ManticoreConceptConcept Ready MustangConcept ReadyHangar Ready less than 100$ Mustang BetaConcept ReadyHangar Ready less than 100$ Mustang DeltaConcept ReadyHangar Ready less than 100$ Mustang GammaConcept ReadyHangar Ready less than 100$ Mustang OmegaHangar ReadyFlight Ready less than 100$ New CorvetteConceptConcept Ready Hull CConceptConcept Ready P52 MerlinConcept ReadyHangar Ready RedeemerConcept ReadyHangar Ready RetaliatorConcept ReadyHangar Ready 200-400 range StarfarerConceptConcept Ready 100-200 range Vanduul GlaiveHangar ReadyFlight Ready Vanduul ScytheHangar ReadyFlight Ready 200-400 range Xi’an ScoutConcept ReadyHangar Ready Xi’an VolperConceptConcept Ready

PS ;

hebemu batmana,trebala je biti tabela!

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2014 18:49 (Van_Blaster).
10 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Hmmm... koliko sam skužio Planetside ide zadnji van, tek se koncepcije neke sprovode u djelo i slično dakle u početnoj je fazi razvoja ili barem u ranoj fazi tako da su neka moja predviđanja za 2016- do sredine... SQ42 je već u uznapredovaloj i trebao bi do kraja 2015.

11 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Jao još jedan navučen od strane ovih Jehovinih svjedoka iz RSIa......

12 godina
neaktivan
Star Citizen
Star Citizen je nova vjera a Chris je njezin Bog

9 2 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ok, skužili smo, ne sviđa ti se SC... ajmo sad dati prostor nekome drugome, recimo ovome momku na kojeg si malčice ljut zbog nekog razloga {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2014 20:37 (PanzerGod).
11 godina
neaktivan
PanzerGod kaže...

Ok, skužili smo, ne sviđa ti se SC... ajmo sad dati prostor nekome drugome, recimo ovome momku na kojeg si malčice ljut zbog nekog razloga {#}

Nije istina da mi se ne sviđa, no također nije istina ni da mi se sviđa. Nemogu to ocijeniti na igri koja nije ni 30 % završena.....sasvim sigurno da ću ju igrati kad izađe full, i vrlo vjerojatno ću i plaćati pretplatu, ali dopustiti da me vuku za vimena dotad - to ne.

16 godina
neaktivan
Ronky kaže...
PanzerGod kaže...

Nije istina da mi se ne sviđa, no također nije istina ni da mi se sviđa. Nemogu to ocijeniti na igri koja nije ni 30 % završena.....sasvim sigurno da ću ju igrati kad izađe full, i vrlo vjerojatno ću i plaćati pretplatu, ali dopustiti da me vuku za vimena dotad - to ne.

Ova igra nema pretplatu.

Tvoja vimena su sigurna u tvojim rukama..

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2014 23:07 (NightShadow).
11 godina
neaktivan
NightShadow kaže...
Ronky kaže...
PanzerGod kaže...

Ova igra nema pretplatu.

Tvoja vimena su sigurna u tvojim rukama..

Nema još....kad nije još ni izašla, kako će i imati? Jel ti znaš uopće o kojoj je igri riječ? rofl

17 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Iskreno, ja bih uzeo ovoga: https://robertsspaceindustries.com/pledge/Combos/War-Pack

Ja sam jako zadovoljan paketom, a kapitalac u njemu je odličan. Nažalost, nestalo im je nekih brodova zasad, piše "out of stock". Vjerojatno su potrošili sve materijale za izgradnju i čeka se novi novac za kopače.

Ali s ovim paketom si pokrio i istraživanje, lov na glave, trgovinu i svakako prijateljima možeš pružiti i podršku ako složiš dobru posadu za IDRIS-P.

13 godina
naxeem kaže...
Soldier977 kaže...

Iskreno, ja bih uzeo ovoga: https://robertsspaceindustries.com/pledge/Combos/War-Pack

Ja sam jako zadovoljan paketom, a kapitalac u njemu je odličan. Nažalost, nestalo im je nekih brodova zasad, piše "out of stock". Vjerojatno su potrošili sve materijale za izgradnju i čeka se novi novac za kopače.

Ali s ovim paketom si pokrio i istraživanje, lov na glave, trgovinu i svakako prijateljima možeš pružiti i podršku ako složiš dobru posadu za IDRIS-P.

Kako je moguce da piksela nestane ? 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
Star Citizen

U što se ovo pretvorilo, haha {#}

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

U novom Letter from the Chairman-u objašnjavaju se koncepti kapitalnih brodova i mehanike koju implementiraju za njih.

Biti će jako zanimljivo igrati i srednje brodove sa po 3-5 igrača, a o kapitalcima sa 25+ ljudi da ne govorimo..  

Exciting times...  {#}

BTW 19.12. je novi live stream od 4 sata gdje će biti novih otkrivanja, obavijesti i najvjerojatnije fešta za proslavu Arena Commander-a 1.0 koji bi trebao biti vani do Božića {#}

Baćvica pive će biti spremna, kao i neka fina klopa pa nek zabava počne! {#}

Ovo je stvaranje gaming povijesti, žao mi je što neki to ne uviđaju - ali, njihov gubitak {#} 

Lijep pozdrav ;)
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 9:24 (Dado_ZG78).
Moj PC  
0 11 hvala 0
14 godina
Dado_ZG78 kaže...

U novom Letter from the Chairman-u objašnjavaju se koncepti kapitalnih brodova i mehanike koju implementiraju za njih.

Biti će jako zanimljivo igrati i srednje brodove sa po 3-5 igrača, a o kapitalcima sa 25+ ljudi da ne govorimo..  

Exciting times...  {#}

BTW 19.12. je novi live stream od 4 sata gdje će biti novih otkrivanja, obavijesti i najvjerojatnije fešta za proslavu Arena Commander-a 1.0 koji bi trebao biti vani do Božića {#}

Baćvica pive će biti spremna, kao i neka fina klopa pa nek zabava počne! {#}

Ovo je stvaranje gaming povijesti, žao mi je što neki to ne uviđaju - ali, njihov gubitak {#} 

nhf

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
16 godina
naxeem kaže...
Soldier977 kaže...

Pošto je tako jeftin paket, prava prilika reklo bi se, uzet ću si odmah 5 komada!

Sa svojom aurorom doć do toga... pa ako mi to uspije znači da je igra dobra i da me uspjela zadržat ;).

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Sa novim sistemom i opcionalnim posadama NPCeva ili živih igrača biti će daleko lakše (i zabavnije) upravljat večim brodovima.

Ako igraš solo i trenutno nemaš frendova online, unajmiš nekoliko NPC-eva da ti opslužuju stanice (comm, radar, engineering, shields, itd.) a kad se skupi ekipa onda uživate svi skupa - jako dobar koncept :)

Naravno, tu sad treba ravnoteža između malih brodova (za jednog ili 2 pilota) i ovih večih (srednjih i kapitalaca) kako ljudi ne bi izgubili interes za manje brodove i svi htjeli letit u mrcinama.

Za pretpostaviti je da će uvijek biti potreba za pratnjom lakih borbvenih brodova i manjim istraživačkim/izviđačkim letjelicama.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dado_ZG78 kaže...

Sa novim sistemom i opcionalnim posadama NPCeva ili živih igrača biti će daleko lakše (i zabavnije) upravljat večim brodovima.

Ako igraš solo i trenutno nemaš frendova online, unajmiš nekoliko NPC-eva da ti opslužuju stanice (comm, radar, engineering, shields, itd.) a kad se skupi ekipa onda uživate svi skupa - jako dobar koncept :)

Naravno, tu sad treba ravnoteža između malih brodova (za jednog ili 2 pilota) i ovih večih (srednjih i kapitalaca) kako ljudi ne bi izgubili interes za manje brodove i svi htjeli letit u mrcinama.

Za pretpostaviti je da će uvijek biti potreba za pratnjom lakih borbvenih brodova i manjim istraživačkim/izviđačkim letjelicama.

po cijeni Starter paketa, 50$ za 2 sata 4 NPC-a.

Da

17 godina
neaktivan
Dala kaže...
Sa svojom aurorom doć do toga... pa ako mi to uspije znači da je igra dobra i da me uspjela zadržat ;).

Upravo ovo! 

Najveći gušt u igrama ovog tipa je osjetiti postignuće kad se napokon dočepaš nekog broda/opreme kojeg si škicao tjednima/mjesecima.

Zato i sam nisam htio uzimati nešto preveliko nego radije imam nekoliko sitnijih brodova (s raznim osnovnim namjenama) i neke gluposti za hangar, ništa što će mi dati prednost nad drugima niti mi umanjiti gušt napretka kroz igru.

Uostalom, svaki brod je itekako zamjenjiv i lako uništiv ;)

Lijep pozdrav ;)
16 godina
sudy_freak kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Da

Ako je to istina, svi će bit po korporacijama... Sad koliko će zabavno bit kopilot, inženjer ili nešto treće-u tom grmu leži zec.

17 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Da

Nope, SC nema pretplate niti p2w transakcija.

NPCeve ćeš unajmljivat sa ingame valutom i cifre sigurno neće biti astronomske.

(naravno bit će opcija da se kupi umjeren iznos te valute tjedno - za ekipu koja nema vremena 'grindati', što je po meni sasvim OK - to postoji u svim MMO-ima, bilo kao legalan shop ili black market..)

Lijep pozdrav ;)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice