Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 869.094
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
11 godina
neaktivan
Star Citizen

Dado koliko ti imaš godina?

0 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Star Citizen
Ronky kaže...

Dado koliko ti imaš godina?

Ja sam ti stara garda gamera ;)

Dovoljno je reči da sam odrastao na ZX Spectrumu i Commodore-u 64 dok nisam prešao na Amigu 500 i kasnije 1200 :)

PC sam prihvatio tek s dolaskom prvih 3D akceleratora - Voodoo 3DfX :P

Lijep pozdrav ;)
16 godina
Star Citizen

Što ste navalili na Dadu... pa ne radi on igru!?

Jedan od ranih backera i da sam znao kud to ide nebih im dao pare napočetku. Čekao bih kaj će bit od toga  pa onda uplatio.

Previše mi je to megalomanski sve skupa, ali se još nadam da će ispast najbolja svemirska igretina kad izađe. (bolja i od EvE-a recimo).

Ne zanimaju me bete, čekam završnu verziju- kad izađe...

8 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Star Citizen

Moj post nije nikoga uvrijedio a pobrisan. Ovi što vrijeđaju - njihov lijepo ostaje.

0 6 hvala 0
12 godina
neaktivan
Star Citizen
Bas gledam star citizen mi zauzima oko 20gb na disku a ova nazovi to pre alpha nije ni 5% od konacne igre, jednostavnom racunicom dolazimo do jako velikog broja gb za konacnu igru.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
brane82 kaže...
Bas gledam star citizen mi zauzima oko 20gb na disku a ova nazovi to pre alpha nije ni 5% od konacne igre, jednostavnom racunicom dolazimo do jako velikog broja gb za konacnu igru.

;https://robertsspaceindustries.com/project-status  , valjda ce za dvije godine pojeftiniti SSD-ovi  pa cemo jedan rezervirati samo za SC

16 godina
odjavljen
Van_Blaster kaže...
brane82 kaže...

;https://robertsspaceindustries.com/project-status  , valjda ce za dvije godine pojeftiniti SSD-ovi  pa cemo jedan rezervirati samo za SC

Za 17 godina kad izađe, svi ćemo imati 50TB diskove za ispod 1000kn.

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Sviđa mi se način na koji razmišljate - nije za badava SC igra "sutrašnjice" ;)

Ali za ozbiljno, kroz godinu, dvije će prosječna PC konfa moći bez beda "udomiti" Star Citizena :)

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
Star Citizen

Disk nije problem, jer kada instaliras SC nista drugo ti ni ne treba. Ako hoces letit, udjes u brod i letis, ako ti se napucava imas FPS modul, ako se hoces utrkivat odes u racing mode, ako zelis popit caj sa kolegom u svom svemirskom hangaru igras social modul, kada ti se prijatelji zgade igras single player, ako ti sve dosadi mozes hranit ribice u svom svomcatom akvariju u hangaru...ja ne vidim u cemu je tu problem

Moj PC  
10 3 hvala 2
16 godina
Star Citizen

Upravo mi došlo u inbox, newsletter s linkom na:

https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/14303-Subscriber-Flair-Liquor-Cabinet
Provjerite link na pretplate.

Ovaj Star Citizen se pretvara u najveću mašinu za mužnju ikad.

Predlažem promjenu imena igre u "Bank Citizen". Ili još bolje, u "Bank Cow".

Slobodno napišite svoje prijedloge {#}

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Da zaista, sram ih bilo što pokušavaju zaradit nekaj za trud, cccc..   tko je to vidio! Zbilja nije u redu što daju nekakve iteme backerima kako bi dobili neke opcije za doniranje - trebali bi samo reči dajte nam ca$h bez ikakvih bonus cosmetic itema. 

Također je totalno pohlepno da žele ikakav kapital za razvoj igre. Trebali su nagovoriti 300 talentiranih ljudi da volontiraju na projektu dok ne bude gotov pa onda retrogradno pokriti sve troškove.

Ajde malo vi što stalno cvilite da je ovo ca$h grab i muzara razmislite što u današnjem svijetu nije ca$h grab?

HRT pretplata je isto tako ca$h grab za mene jer mi ne daju niti 10% od uloženog novca natrag - ne gledam domaće programe :)

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 11 hvala 0
16 godina
Star Citizen

Kme!

Moj PC  
14 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Tako je, sad ja ispadam tu whiner a ne vi koji stalno kmečite kak se radi o prijevari, muzari, vapourware-u i sl.

Samo naprijed, mene je ovaj thread o SC-u na ovom forumu već odavno počeo zabavljati, za promjenu da malo dajem kontru nekom ;)

Usput, uskoro će biti godišnjica projekta pa da onda vidiš prodaje brodova...   eeee...   

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 9 hvala 0
13 godina
odjavljen
Dado_ZG78 kaže...

Tako je, sad ja ispadam tu whiner a ne vi koji stalno kmečite kak se radi o prijevari, muzari, vapourware-u i sl.

Samo naprijed, mene je ovaj thread o SC-u na ovom forumu već odavno počeo zabavljati, za promjenu da malo dajem kontru nekom ;)

Usput, uskoro će biti godišnjica projekta pa da onda vidiš prodaje brodova...   eeee...   

pa cekaj zar ti zbilja ne priznas da je muzara ?

http://www.snabbox.org/
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Nije muzara jer nema pretplatu - platiš jednom i igraš.

To što horde igrača žele dodatne iteme ili brodove koje će sve moći zaraditi u igri je njihova volja.

Kako je to onda muzara kad za 40$ imaš full game kad izađe + pristup Alphi i Beti???

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 8 hvala 0
16 godina
neaktivan

Cemu sluze oni Centurion i Imperator Subscription-i?

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.11.2014 21:33 (Abomb).
17 godina
neaktivan
Abomb kaže...

Cemu sluze oni Centurion i Imperator Subscription-i?

Tko želi biti pretplatnik dobiva dodatne informacije o napretku igre (sneak peek-ovi, screen shotovi i sl.) kao i mjesečnik Jump Point (PDF časopis o razvoju SC-a).

Od tih novaca se snimaju emisije tipa Around the Verse i rade neki community eventovi.

Nisam nikad to uplatio jer me ne zanima (svi brojevi Jump Point časopisa mogu se nači na torrentima), no navodno ima masa ekipe koji su pretplatnici.

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Star Citizen
Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 12 hvala 0
17 godina

OK, to objašnjava gdje je otišlo milijun dolara. A ostali?

Gledam te!
17 godina
protjeran
Veliki Brat kaže...

OK, to objašnjava gdje je otišlo milijun dolara. A ostali?

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Što kaže Business insider - radi se o epskoj SF igri :)))

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
Dado_ZG78 kaže...

Što kaže Business insider - radi se o epskoj SF igri :)))

Može bit da je Steven Tweedie, autor članka, isto nabacao dolara u Robertsov san {#}

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 5 hvala 0
17 godina
Star Citizen

Dado, sve 5, citas puno o igri, pratis, zanima te, uzivas u tome... Ali kad nabacis strip u kojem se Chris sa ovom igrom bori protiv P2W naslova, nije li i tebi to malo smijesno, da ne velim bedasto postat?!?!?!

Gdje ima gori P2W nego u igri gdje sa 600$ kupis end game brod i koristis ga na releaseu, a drugima treba godina-dvije da zarade?! Ili je sama cinjenica da postoji teoretska sansa zaradit ga unutar igre dokaz da to nije P2W?

"Fire more money!! Launch all additional DRMs and cash stores! Convert as many Free-to-Plays to Pay-to-Wins as you can!"

"No effect!! His Pay-2-Win (umetni crowdfounding ako bas moras) is too strong!!"

Umro sam kad sam procitao taj dio - najlicemjerniji dio stripa, ne mogu vjerovat da doista postoji osoba koja je toliko zaludjena ovim cash grabom da bi to umetnula u neku svoju viziju ove igre.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 10:26 (Rhodin).
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Dado, sve 5, citas puno o igri, pratis, zanima te, uzivas u tome... Ali kad nabacis strip u kojem se Chris sa ovom igrom bori protiv P2W naslova, nije li i tebi to malo smijesno, da ne velim bedasto postat?!?!?!

Gdje ima gori P2W nego u igri gdje sa 600$ kupis end game brod i koristis ga na releaseu, a drugima treba godina-dvije da zarade?! Ili je sama cinjenica da postoji teoretska sansa zaradit ga unutar igre dokaz da to nije P2W?

to ti je kao kad u HT- a uzmes neograniceni internet za mobitel. Ali maksimalnu brzinu imas samo po prvih nekoliko GB a kasnije ti padne brzina na 64 Kbit/s. Nemozes rec da nije neogranicen internet, to sta ti jedva otvoris neku web stranicu to je drugo...

Tako i SC, nemozes rec da neces imat jednom te brodove besplatno ako ulozis dooo(*14)osta truda...

17 godina
neaktivan
Star Citizen

I opet smo na toj priči.

Ti vjeruj u što želiš i ako tebe veseli odmah na početku igre imati jake brodove OK. Meni osobno bi to uništilo dio gušta.

Naravno da nemam ništa protiv da drugi igrači započnu igru kako oni žele - veliki brodovi, više love i sl. I u pravom životu ne počinjemo svi s iste razine, što ne?

Netko se rodi u bogatoj obitelji a netko se mora puno truditi da postigne neke stvari - to je tako u životu i nije uvijek fer.

Kako svi igrači čine oko 10% populacije u Persistant Universe-u to neće činiti neki problem. 

Dakle ti recimo počeneš sa starter brodom (Aurora ili Mustang..) a netko počne sa ogromnom krstaricom ili više brodova (nebitno). Po čemu je on točno u prednosti osim što odmah mora biti vičan upravljanju velikim sustavom i unajmljivati NPC-e ili imati nekoliko frendova da mu pomognu upravljati sa svim time?

Također je on u večoj opasnosti čim izađe u malo udaljenije sustave gdje ima više kriminala i manje zakona - jesi li zanimljiviji plijen ti u malom brodu ili nekakav bogati trgovac sa velikim tegljačem ili krstaricom?  ;)

Da ne spominjem troškove održavanja velike flote - za svaki brod se plača osiguranje (kao Casco), u suprotnom ako bude uništen ne dobiješ nikakvu kompenzaciju.

Nadalje, u igri neće poanta biti u borbi nego u svim živim aspektima svemirskog putovanja - istraživanju, rudarenju, arheologiji, špijuniranju i sl. tako da nije da kad god uzletiš negdje moraš biti spreman za borbu i nije da će se igrači svi međusobno napadati - biti će NPC policije i vojske koji će sprečavati gankanje slabijih igrača i monitorirati nasilno ponašanje gankera ako budu napadali bez provokacije i sl.

Ja zaista ne vidim zašto bi netko (ako ne želi pridonjeti projektu) uzeo išta više od starter paketa jer u konačnici ćemo se svi iznivelirati - netko će igrati trgovca, netko pirata, lovca na glave - i prema tiome si u igri kupovat odgovarajuću opremu sa UEC-ima a ne pravim novcem.

Naravno da će biti opcija kupovanja kozmetičkih itema i UEC-a (valute u igri) sa stvarnim novcem ali samo do određene granice tjedno - tako da netko ne može akumulirati pretjerane iznose. Takve kupovine imamo u svim živim MMO-ima i to me nikad nije smetalo, a to bi im trebalo pokrivati tekuće troškove održavanja servera, customer support-a i sl.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

---

slazem se ja sa svime, samo jbg. osjecaj kad te netko nagazi jer ima puno bolju opremu ili brod a ne znanja, je slaba tocka svakog gamera...

PTW igraci su mi puno puta pokvarili igru a vjerujem da nisam jedini..

isto tako vjerujem da ako ima toliki broj igraca koji su spremni preskocit dobar dio najbolje igre svih vremena onda ce isti takvi trazit i neke dodatne gluposti kad im igra dosadi. A kao i u RL devovi sa money graberom Chrisom ce provati udovoljit tim ljudima sto vise mogu... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 11:42 (Abomb).
17 godina
neaktivan
Abomb kaže...

isto tako vjerujem da ako ima toliki broj igraca koji su spremni preskocit dobar dio najbolje igre svih vremena onda ce isti takvi trazit i neke dodatne gluposti kad im igra dosadi. A kao i u RL devovi sa money graberom Chrisom ce provati udovoljit tim ljudima sto vise mogu... 

Ovakav način razmišljanja se može primjeniti na bilo koji MMO koji postane dovoljno popularan ;)

(uostalom, nema džabe ni u stare babe..)

Lijep pozdrav ;)
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 13:09 (Dado_ZG78).
15 godina
Star Citizen

uletilo nešto novo ^^

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fear619 kaže...

uletilo nešto novo ^^

Uh... sexual tyrannosaurus  ;) 

Lijep pozdrav ;)
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2014 11:59 (Dado_ZG78).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice