S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

poruka: 207
|
čitano: 59.529
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

misija se zove folow the stalker onto the hangar roof i na toj me misiji izbaci

pomozite!!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ajde ljudi pomozite

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
mariooo95 kaže...

misija se zove folow the stalker onto the hangar roof i na toj me misiji izbaci

pomozite!!!!

Mene je nakon pola igre također izbacivala u windowse, nisu mi sejvovi radili. Problem sam rješio instalacijom patcha, s tim da mi onda stari sejvovi nisu radili, pa sam krenuo ispočetka Cool

17 godina

Dakle povratak otpisanih .... kada startam Stalker otvori mi se dijaloški okvir na kome piše Cannot open file"fsgame.ltx".Check your working folder.

igru mogu pokrenuti sa cd i patch je 1.01.3 igru sam igrao ranije ali sam prestao jer je se rušila unaprjed thx ..

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Jos niste presli ja je za 2 dana preso bez ustajanja s energy drinkovima

Za volanom guja a u krevetu oluja!

0 1 hvala 0
16 godina
Don Juan kaže...

Dakle povratak otpisanih .... kada startam Stalker otvori mi se dijaloški okvir na kome piše Cannot open file"fsgame.ltx".Check your working folder.

igru mogu pokrenuti sa cd i patch je 1.01.3 igru sam igrao ranije ali sam prestao jer je se rušila unaprjed thx ..

otvori notepad dokument pod bilo kojim nazivom u mapu od igre te kopiraj " start bin\xrengine" u notepad datoteku.Zatim umjesto .txt nastavka stavi .bat.  zatim klikni na to i tako bi tribalo registrirat gdje se nalazi to šta traži.I preko toga češ morat palit igru ubuduće.

15 godina
neaktivan

Evo, ja danas skinuo igricu i odmah se ispričavam radi piratije....ali imam problem. Instalirao sam igru i krekao sam ju i instalirao patch 1.5.04... kad pokrenem igru pišemi ovo: "Insufficient privileges: you must be administrator when you run this application for the first time."

Može mi tko pomoć!? pls!

0 0 hvala 0
16 godina

desnim klikom na ikonu properties i stavi kvacicu na run as administrator....i nemoj vise pitat u vezi kreka,samo cemo karton pokupit

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2009 14:58 (dado16).
16 godina
croMeister kaže...

Evo, ja danas skinuo igricu i odmah se ispričavam radi piratije....ali imam problem. Instalirao sam igru i krekao sam ju i instalirao patch 1.5.04... kad pokrenem igru pišemi ovo: "Insufficient privileges: you must be administrator when you run this application for the first time."

Može mi tko pomoć!? pls!

Probaj s desnim klikom stisnit i run as administrator.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
15 godina
neaktivan

evo napravio kako ste mi rekli, ali ništa, isto je, samo mi se sad dolje otvori: Program Compatibility Assistant, This driver is blocked due to compatibility issues

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

igra je preodlična....bila bi puno puno bolja da ima manje bugova....izlazi mi iz igre non stop

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
croMeister kaže...

Može mi tko pomoć!? pls!

Probaj s desnim klikom stisnit i run as administrator.

nešto si zaheba kad si iša krekirat....meni je krekirat bilo prehebeno

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
15 godina
neaktivan

šteta šta neradi na windows sedmici

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

...bila su tri fajla, kaj su mislim bila krek...pa sam to kopiral u mapu bin...možda kak drugačije treba?

15 godina
neaktivan
croMeister kaže...

...bila su tri fajla, kaj su mislim bila krek...pa sam to kopiral u mapu bin...možda kak drugačije treba?

e nesićan se više kako to ide...samo ti kažen da san se oko toga namučia....a sad dosta o piratluku banat će nas!

17 godina
neaktivan
heh ti bugovi, mene maloprije izbacilo prvi put taman kad sam htio skoknut u iz Agroproma u Yantar, i naravno: sejvovi ne rade, niti jedan, uvijek eror ovaj il onaj :(
tak da ako itko ima neki sejv (verzija 1.5.10) otprilike tu oko Agroproma, nek mi posalje pm jer mi se fakat neda ispocetka :)
17 godina
neaktivan

jel izasla eng verzija?

ne pravim ni topic ni igricu pa neznam..

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
za Clear Sky davnih dana, al kao mislis na Call of Pripyat, ne, jos nije, al ce uskoro :)
17 godina
neaktivan
thucydides kaže...
za Clear Sky davnih dana, al kao mislis na Call of Pripyat, ne, jos nije, al ce uskoro :)

clear sky je vec staro :D

vec trcim utabanim putevima kroz igru :D

17 godina

Krenule predbiljezbe na CroVortexu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Beno kaže...

Krenule predbiljezbe na CroVortexu

a di je cijena???

17 godina

Jos je nema. Kontaktirao sam CroVortex, sluzbeni odgovor je u stilu: jos se nista ne zna,  cim saznamo, napisat cemo :)

15 godina
neaktivan

e neznam dali je ko već reko, ali bloodsucker je besmrtan dok je nevidljiv.....znači treba ga gađat dok se približi i ostane vidljiv...Smijeh

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mozete li mi dat link za download S>T>A>L>K>E>R clear sky

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

zna li netko ima li mod za call of pripyat puska mosin nagant 1981/30 with pu scope,ako ima moze link za download?

0 0 hvala 0
17 godina

Kako je moguće pokrenuti S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky pošto mi je instaliran win 7 iz neznam iz  kojeg razloga kada pokrećem igru traži    xrAPI.dll      Thx :-)))))

0 0 hvala 0
17 godina

problem otklonjen ...preinstalirao sam igru i uradio sam patch jest da nisam pravio prečice ali igru mogu pokrenuti iz padajućeg izbornika bez dvd medija

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice