misija se zove folow the stalker onto the hangar roof i na toj me misiji izbaci
pomozite!!!!
pomozite!!!!
ajde ljudi pomozite
pomozite!!!!
Mene je nakon pola igre također izbacivala u windowse, nisu mi sejvovi radili. Problem sam rješio instalacijom patcha, s tim da mi onda stari sejvovi nisu radili, pa sam krenuo ispočetka
Dakle povratak otpisanih .... kada startam Stalker otvori mi se dijaloški okvir na kome piše Cannot open file"fsgame.ltx".Check your working folder.
igru mogu pokrenuti sa cd i patch je 1.01.3 igru sam igrao ranije ali sam prestao jer je se rušila unaprjed thx ..
Jos niste presli ja je za 2 dana preso bez ustajanja s energy drinkovima
Dakle povratak otpisanih .... kada startam Stalker otvori mi se dijaloški okvir na kome piše Cannot open file"fsgame.ltx".Check your working folder.
igru mogu pokrenuti sa cd i patch je 1.01.3 igru sam igrao ranije ali sam prestao jer je se rušila unaprjed thx ..
otvori notepad dokument pod bilo kojim nazivom u mapu od igre te kopiraj " start bin\xrengine" u notepad datoteku.Zatim umjesto .txt nastavka stavi .bat. zatim klikni na to i tako bi tribalo registrirat gdje se nalazi to šta traži.I preko toga češ morat palit igru ubuduće.
Evo, ja danas skinuo igricu i odmah se ispričavam radi piratije....ali imam problem. Instalirao sam igru i krekao sam ju i instalirao patch 1.5.04... kad pokrenem igru pišemi ovo: "Insufficient privileges: you must be administrator when you run this application for the first time."
Može mi tko pomoć!? pls!
desnim klikom na ikonu properties i stavi kvacicu na run as administrator....i nemoj vise pitat u vezi kreka,samo cemo karton pokupit
Evo, ja danas skinuo igricu i odmah se ispričavam radi piratije....ali imam problem. Instalirao sam igru i krekao sam ju i instalirao patch 1.5.04... kad pokrenem igru pišemi ovo: "Insufficient privileges: you must be administrator when you run this application for the first time."
Može mi tko pomoć!? pls!
Probaj s desnim klikom stisnit i run as administrator.
evo napravio kako ste mi rekli, ali ništa, isto je, samo mi se sad dolje otvori: Program Compatibility Assistant, This driver is blocked due to compatibility issues
igra je preodlična....bila bi puno puno bolja da ima manje bugova....izlazi mi iz igre non stop
Može mi tko pomoć!? pls!
Probaj s desnim klikom stisnit i run as administrator.
nešto si zaheba kad si iša krekirat....meni je krekirat bilo prehebeno
šteta šta neradi na windows sedmici
...bila su tri fajla, kaj su mislim bila krek...pa sam to kopiral u mapu bin...možda kak drugačije treba?
...bila su tri fajla, kaj su mislim bila krek...pa sam to kopiral u mapu bin...možda kak drugačije treba?
e nesićan se više kako to ide...samo ti kažen da san se oko toga namučia....a sad dosta o piratluku banat će nas!
jel izasla eng verzija?
ne pravim ni topic ni igricu pa neznam..
clear sky je vec staro :D
vec trcim utabanim putevima kroz igru :D
Krenule predbiljezbe na CroVortexu
Jos je nema. Kontaktirao sam CroVortex, sluzbeni odgovor je u stilu: jos se nista ne zna, cim saznamo, napisat cemo :)
e neznam dali je ko već reko, ali bloodsucker je besmrtan dok je nevidljiv.....znači treba ga gađat dok se približi i ostane vidljiv...
mozete li mi dat link za download S>T>A>L>K>E>R clear sky
zna li netko ima li mod za call of pripyat puska mosin nagant 1981/30 with pu scope,ako ima moze link za download?
Kako je moguće pokrenuti S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky pošto mi je instaliran win 7 iz neznam iz kojeg razloga kada pokrećem igru traži xrAPI.dll Thx :-)))))
problem otklonjen ...preinstalirao sam igru i uradio sam patch jest da nisam pravio prečice ali igru mogu pokrenuti iz padajućeg izbornika bez dvd medija