Sniper Elite V2

poruka: 190
|
čitano: 41.447
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Sniper Elite V2
mar123 kaže...

zna netko gdje ima za "nabaviti" onaj dlc s hitlerom?

probaj pogledati pod challengers tamo bi ti trebala biti ta misija

14 godina
intexuz kaže...

upravo presao igru,prekratka nazalost,a i prelagana za razliku od jedinice gdje je trebalo stealthat da se prede misija,ovdje pocne i rokaj kolko oces,premalo oruzja(samo 3 snajpera)ugl sve u svemu ok igra,za ubit vrijeme,ali sam ocekivao puno bolje jer je naspram jedinici igra dosta losija,bar po meni

mosin, geverer, springfild, kar98...4 snipera

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
intexuz kaže...

upravo presao igru,prekratka nazalost,a i prelagana za razliku od jedinice gdje je trebalo stealthat da se prede misija,ovdje pocne i rokaj kolko oces,premalo oruzja(samo 3 snajpera)ugl sve u svemu ok igra,za ubit vrijeme,ali sam ocekivao puno bolje jer je naspram jedinici igra dosta losija,bar po meni

mosin, geverer, springfild, kar98...4 snipera

ja sam prvo imo springfield pa mosin pa gewerh 43,kar98 nisam :/

l<l<l<l<l<l
13 godina
neaktivan
Sniper Elite V2

Ja nosim mosin.Sad sam na četvertoj misiji čini mi se. Poslje kad sprječiš ubojstovo.

Smejem se a plače mi se,tražim lepu minu,minu da odletim u p**** materinu
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dali je moguće igrati u dvoje kampanju na xboxu? i kako ako je?
13 godina
neaktivan
Sniper Elite V2

Ja igrao jucer, prekratka, linearna igra, jako sam se razocarao...
1.Nemozes misiju preci na svoj način nego te tocno vode gdje trebas ici
2.Ako ne pratiš "vodilicu" neprijatelje mozes ubijat do sutra, oni se samo pojavljuju nema kraja.
3. 95% killova sam napravio sa 50-100 metara

u igri vise nema potrebe da kempam negdje na zgradi, mogu ic po pol mape ko narodni heroj i skidat sve.
cover sistem je bezveze, samo odmaze.... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sniper Elite V2

Meni je igra dobra, zaželio sam se kvalitetne igre o WW2 tematici i ja sam prezadovoljan.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sniper Elite V2
Ja nemam DX11 karticu a hd5670 dolazi tek u četvrtak :(
Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sniper Elite V2

jel mi moze neko uploadat save game poslije one misije sa crkvom ?

slucajno sam nesto pobrkao i izbrisao mi se save :P

0 0 hvala 0
14 godina
Sniper Elite V2

stealth je loše napravljen, stealth kill ne nosi bodove, vojnik može vdijeti izvan perifernog vida...ali je igra i dalje solidna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sniper Elite V2

Baš mi je odlična igra što ju više igram. Samo da je stealth više potrebniji i da je igra manje linearna, ali i bez toga mi je igra super. One scene kad metak putuje u metu pa kad ju pogodi je nešto najbolje što sam vidio u nekoj igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sniper Elite V2

Bullet Cam je dosta dugo u igrama, nije ovo ništa novo, al ida je izveden vrhunski, je.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sniper Elite V2

upravo prešo misiju s crkvom 

igra je po meni solidna i kvalitetna ja sam si postavio custom težinu jel nisam hard core igrač takvih igara (balistika srednja i neprijatelji slabiji)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sniper Elite V2

Ja igram na drugoj težini. Znam poginut kad se zaletim bezveze. Taman mi je ni preteško ni prelagano.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sniper Elite V2

Neznam, ja je igram na najtežim postavkama, i ne čini mi se ekstremno teško ( doduše, nisam nešto puno prešao, možda kasnije postaje zafrkanije ).

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sniper Elite V2

erm da bas je super taj bulletcam, zna netko kako iskljucit to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

erm da bas je super taj bulletcam, zna netko kako iskljucit to?

imaš pod settings,piše ti Bullet Cam i staviš na Reduced

MadCroats Furyo || CoD2 2500h || BF3 400h
15 godina
neaktivan
Sniper Elite V2

Bome su glave mekane, metak prolazi ko kroz papir{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sniper Elite V2

Ja igram ns Elite tezini i zna biti cupavao :D Jedino sto mi smeta je AI snajperista protivnickih. Ma provirim malcice odma me vide iako su okrenuti bocno ili ledjima. Sa standardnim vojnicima nemam toliki problem mogu ih tiho ubiti. Tako sam drugu ili trecu misiju u tunelima prosao bez da su me otkrili do cekpointa gdje sve krene nizbrdo jer je taj dio skriptovan :D Sto se tice MP-a zanimljiv je jer ima balistiku i zato sto je stari dobri MP bez poena i nadogradnji kao i  bez perk-ova i strike nagrada. Ali nedostaje mapa za MP sto su rekli da ce dodavati u narednom periodu for free :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sniper Elite V2

igram sa burazom coop, predobra šora kad fino igramo pazimo na stealth i to :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sniper Elite V2

bump

trebao bih save game od pređene igre,,,može na pm, hvala puno

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sniper Elite V2

Sad sam došao do one misije gdje se treba infiltrirat u crkvu. Odlična misija.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zrimo kaže...

Ako netko želi probati co-op i mp na steamu pošaljem mu upute na pp.

Igra je odlična naručito co-op a i mp nije loš.

Ja zelim probat.Daj mi reci jel moram imat orginal? :)

14 godina
Sniper Elite V2

Jel mi može tko poslati save game di ima pređeno barem 5-6 misija jer sam spušio svoj

HVALA

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sniper Elite V2

skini kompletni i mozes birat koju misiju zelis igrat

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mar123 kaže...

skini kompletni i mozes birat koju misiju zelis igrat

A ttažio sam nemrem naći, nebi plakao tu  da ima. Šta je toliki problem složit u rar i upat...hvala.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 23:31 (fila2208).
13 godina
Sniper Elite V2

Mogu misliti kako ovakve igre prolaze u Njemačkoj lol... onaj bullet cam je posebno brutanalan, što bi rekli da se ovako killovi Saveznika u WW2 prikazuju, pa to bi bio svjetski skandal...

Inače, neloša igra iako još uvijek nisam vidio poštenu "snajpersku" igru sa svim bitnim balističkim elementima, realnim ponašanjem oružja itd. Ali setting je odličan, mada bi ja više volio vidjeti i malo otvorenijih krajolika. AI je glupast također pomalo. Dobro su sjetili Welrod staviti u igru, vjerojatno najtiši pištolj ikada, pogotovo jer moraš manualno repetirati nakon svakog hica, pa se ni mehanizam ne čuje, ATJLučko vjerojatno zna više o tome.

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
pr0n_addict kaže...

Mogu misliti kako ovakve igre prolaze u Njemačkoj lol... onaj bullet cam je posebno brutanalan, što bi rekli da se ovako killovi Saveznika u WW2 prikazuju, pa to bi bio svjetski skandal...

Inače, neloša igra iako još uvijek nisam vidio poštenu "snajpersku" igru sa svim bitnim balističkim elementima, realnim ponašanjem oružja itd. Ali setting je odličan, mada bi ja više volio vidjeti i malo otvorenijih krajolika. AI je glupast također pomalo. Dobro su sjetili Welrod staviti u igru, vjerojatno najtiši pištolj ikada, pogotovo jer moraš manualno repetirati nakon svakog hica, pa se ni mehanizam ne čuje, ATJLučko vjerojatno zna više o tome.

Ja bi rekao da su to stvaili jer da su stavili stišani neki drugi gun, bio bi OP kad bi trčao sa time i punio ih pištoljem. Ovako je teže kad si 1v1 ako nije glava nayebao si.

15 godina
Sniper Elite V2

Evo ja počeo jučer igrat, došao sam do dijela (spoiler alert!) gdje treba raznijet "V2 rocket launch site".

Sinoć sam snimio kratki video sa par smiješnih killova, pogodim u granatu kod ruskih vojnika i ona eksplodira, ako je netko u krugu od 4-5 metara od dotičnog i on krepa, ma presmiješno. {#}

Valjda ću do sutra uspjet sredit taj fuckin' video, a ima nekih 400 MB i treba to uploadat na YT sa našim bijednim brzinama.

Good hunting ya'll {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Krešo91 kaže...

Evo ja počeo jučer igrat, došao sam do dijela (spoiler alert!) gdje treba raznijet "V2 rocket launch site".

Sinoć sam snimio kratki video sa par smiješnih killova, pogodim u granatu kod ruskih vojnika i ona eksplodira, ako je netko u krugu od 4-5 metara od dotičnog i on krepa, ma presmiješno. {#}

Valjda ću do sutra uspjet sredit taj fuckin' video, a ima nekih 400 MB i treba to uploadat na YT sa našim bijednim brzinama.

Good hunting ya'll {#}

Ajde mi pošalji sejv game, C:\Users\AHD\AppData\Local tmao ti je, skopčaj ga u rar i sendaj, hvala

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice