frend mi treba prebaciti CoD 6 ali zauzima oko 12 GB, za to mi trebaju dual layeri a ne znam gdje ih ima kupiti, a cuo sam da se sa winrarom moze smanjiti kacitet i kada ga konvertiram da ga samo otpakiram na svoj kompjuter.. kako se to radi i koliko GB smanjuje?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kupi 2 Duallayera. Ovak ćeš čekat dok se kompresira sto godina.
eto ovako
desni klik na taj file od CoD-a, klikneš add to archive te ćeš u winrar u donjem lijevom kutu vidjeti split to volumes, to odabereš i podesiš recimo na dvd+r, tako će ti igru podijeliti na nekoliko dvd-a, to je to uglavnom
da zezam se -.-'
pa lol .. uzmes 2-3 dvda kolko ti treba ... i prebacis mu datoteke vec instalirane igre ...
Jel se ti zezas?
probaj s mali programčićem zvanim HJSplit.
s njim možeš razvajati (split) i sastavljati (join) fileove, radi i na ISO-u.
uglavnom, napraviš puno malih rar fileova od jednog velikog file-a. Čak možeš i staviti koliko će jedan dijelić biti velik. Nakon toga, kad preneseš kaj trebaš, samo odeš na join i sastaviš te file-ove opet zajedno u jedan veliki.
pa lol .. uzmes 2-3 dvda kolko ti treba ... i prebacis mu datoteke vec instalirane igre ...
Jel se ti zezas?
to bi se moglo napraviti ali pod uvjetom da nema fileova vecih od kapaciteta dvd-a u folderu gdje je instalirana igra.inace opet trebas neki program za dijeljenje fileova
bolje si kupi prijenosni hard disk. Imaš u metrou 1TB 900kn, 500gb 500kn
Zato ubuduće kad skinete igru ne brišite rarove nakon što ih otpakirate/instalirate igru ;)