Smanjiti kapacitet igre?

poruka: 10
|
čitano: 2.293
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Smanjiti kapacitet igre..

frend mi treba prebaciti CoD 6 ali zauzima oko 12 GB, za to mi trebaju dual layeri a ne znam gdje ih ima kupiti, a cuo sam da se sa winrarom moze smanjiti kacitet i kada ga konvertiram da ga samo otpakiram na svoj kompjuter.. kako se to radi i koliko GB smanjuje?

-------> http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/kreacije-petardama-vatrometom/42516.aspx <-------

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Smanjiti kapacitet igre?

Kupi 2 Duallayera. Ovak ćeš čekat dok se kompresira sto godina.

Ne žvači dok jedeš (c) Doxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Smanjiti kapacitet igre..

eto ovako

desni klik na taj file od CoD-a, klikneš add to archive te ćeš u winrar u donjem lijevom kutu vidjeti split to volumes, to odabereš i podesiš recimo na dvd+r, tako će ti igru podijeliti na nekoliko dvd-a, to je to uglavnom

15 godina
neaktivan
Smanjiti kapacitet igre?

da zezam se -.-'

My software doesn't have bugs, it only develops random features
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2010 16:02 (rebelsy).

0 4 hvala 0
17 godina
RE: Smanjiti kapacitet igre?
rebelsy kaže...

pa lol .. uzmes 2-3 dvda kolko ti treba ... i prebacis mu datoteke vec instalirane igre ... 

Jel se ti zezas?

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
neaktivan
Smanjiti kapacitet igre?

probaj s mali programčićem zvanim HJSplit.

s njim možeš razvajati (split) i sastavljati (join) fileove, radi i na ISO-u.

uglavnom, napraviš puno malih rar fileova od jednog velikog file-a. Čak možeš i staviti koliko će jedan dijelić biti velik. Nakon toga, kad preneseš kaj trebaš, samo odeš na join i sastaviš te file-ove opet zajedno u jedan veliki.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2010 15:41 (DevilHimself).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
goodye kaže...
rebelsy kaže...

pa lol .. uzmes 2-3 dvda kolko ti treba ... i prebacis mu datoteke vec instalirane igre ... 

Jel se ti zezas?

buahahahahaha! ako se zeza onda je smijesno a ako ne.... isto je smijesno! sa win rarom napravi arhivu i to ti je to,kao sto ti je vec jedan kolega objasnio u prijasnjem postu!
JESUS SAVES!!!
17 godina
rebelsy kaže...

to bi se moglo napraviti ali pod uvjetom da nema fileova vecih od kapaciteta dvd-a u folderu gdje je instalirana igra.inace opet trebas neki program za dijeljenje fileova

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
16 godina
neaktivan
Smanjiti kapacitet igre?

bolje si kupi prijenosni hard disk. Imaš u metrou 1TB 900kn, 500gb 500kn

Dobra vila mi je ispunila dvije želje. Treći put nisam mogao.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Smanjiti kapacitet igre?

Zato ubuduće kad skinete igru ne brišite rarove nakon što ih otpakirate/instalirate igru ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice