Skyrim zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 4.404
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Skyrim

Da ne duljim previše, a vidim među prethodim temema da nema slične:

Oprostite, al - JEBOTE, jel samo meni preglup sustav izbornika ili kaj?

Mislim, igram igru na PC-u, ja sam potomak Morrowinda i ne mogu probaviti, ali ne mogu, činjenicu da je menu orkestriran desno, desno, dolje, dolje, dolje, dolje, desno, enter...desno, desno, desno, dolje, enter.

WTF...

Jel to The elder scrolls, ili je to shit napravljen za plejku?

The Chinaman is not the issue here!!!

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Skyrim
Abatwa kaže...

Da ne duljim previše, a vidim među prethodim temema da nema slične:

Oprostite, al - JEBOTE, jel samo meni preglup sustav izbornika ili kaj?

Mislim, igram igru na PC-u, ja sam potomak Morrowinda i ne mogu probaviti, ali ne mogu, činjenicu da je menu orkestriran desno, desno, dolje, dolje, dolje, dolje, desno, enter...desno, desno, desno, dolje, enter.

WTF...

Jel to The elder scrolls, ili je to shit napravljen za plejku?

Imas već temu. 

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
14 godina
neaktivan

Ima tema gdje je Skyrim, ali nisam primijetio da je baš netko odustao od igranja je je očito šugavi port čitavog sustava kontrola, a ne samo igre. Ali, sori, ako je ovo dio teme, oprostite, molim da prebacite...

17 godina
Skyrim

Siguran sam da ima mod koji prepravlja nacin kretanja kroz izbornik, probaj potrazit.

Iskreno meni je dosta bolji izbornik nego u Oblivionu, intuitivan je i vrijeme prilagodbe je minimalno.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skyrim

Svako malo se netko žali zbog konzolaškog sučelja, dok si otvorio ovu temu mogao si naći 5 kvalitetnih modova koji sučelje unormaliziraju i gdje dobro izgleda.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Hvala na preporuci, ali jedna od najgorih stvari koje si mogu zamisliti je da pokreneš igru i odmah ideš tražiti modove. Al dobro...

17 godina
neaktivan
Abatwa kaže...

Hvala na preporuci, ali jedna od najgorih stvari koje si mogu zamisliti je da pokreneš igru i odmah ideš tražiti modove. Al dobro...

Zašto nešto polirati, kad će to ekipa  moddera napraviti umjesto tebe. :)

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice