Sjeca li se netko doom-a 3

poruka: 214
|
čitano: 32.865
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Doom 4 ce doci pocetkom 2010. tako kazu iz id softwarea.

od miline tresu mi se jaja u gacama budi se azdaja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Sjeca li se netko doom-a 3
vulerious kaže...

Jako dobra igra, pogotovo zbog toga što se u njoj nikako ne možeš opustiti tj. jako teško postane dosadnjikava kao neke.

To je istina i tu se moram sloziti. Sto je najbolje je to da je bila grafika koja se smatrala next gen i dan danas mi odlicno izgleda. To je nesto sto je jako tesko napraviti i tesko je ocekivati isto od Doom 4, ali nadati se.....zasto ne!? : D

This is usually the part where people start screaming
16 godina
neaktivan
Sylar kaže...
vulerious kaže...

Jako dobra igra, pogotovo zbog toga što se u njoj nikako ne možeš opustiti tj. jako teško postane dosadnjikava kao neke.

To je istina i tu se moram sloziti. Sto je najbolje je to da je bila grafika koja se smatrala next gen i dan danas mi odlicno izgleda. To je nesto sto je jako tesko napraviti i tesko je ocekivati isto od Doom 4, ali nadati se.....zasto ne!? : D

LOL Obojica!

To u svakoj recenzij se navodi kao najveca mana!

17 godina

Naravno da se sjećam Dooma 3!

Genijalna igra, uski hodnici, mrak, igra sjena koji izazivaju klaustrofobiju, sve je to Doom.

Meni ne smeta kaj se igra u zatvorenom prostoru, to je tak zamišljeno da bude i odlično funkcionira.

Igru sam prošel 2 puta, sjećam se kraja orginala kad onaj crveni vrag odleti...

Moram odigrati RoE jer još nisam!

Kaj se tiče četvorke, bolje da se drži korijena, meni se osobno više sviđaju šuteri u zatvorenima prostorima, a to su odlike Doom i Quake serijala.

U zatvorenim mračnim prostorima puno je lakše stvoriti osjećaj nelagode i straha, nego primjerice u igrama s ogromnim otvorenim mapama i dalekim pogledom...

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jbg lol tebi buraz meni je igra jeb*na. Nije mi dosadila, cak sam ju i cekao godinu dana jer sam imao kantu od kompa. Necu reci da nije imala nedostatke jer je i to puno toga se je moglo bolje napraviti ili dodati. Ali ona fora s PDA-om me nabrijala, samo da je imalo vise opcija.

This is usually the part where people start screaming
17 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Bio bi dobar Doom 4 da hoće biti na Marsu na otvorenom.

to onda više nije Doom već Serious Sam na Marsu

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
16 godina
neaktivan

sad sam igrao pol sata i to mi je previše jer me strah izaci iz sobe a zedan sam za poludit :D

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Point-X kaže...
Skini http://ducttape.glenmurphy.com i stvar riješena sto se tice svijetiljke.

ima više tih dodataka. koja je razlika između njih? koji je najbolji?

Bubamara na steroidima. # # # http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina

Doom III mi je bio najstrašniji dok nisam prešao The Suffering.

Zapravo Doom 3 mi je bio priprema za tu igru, da nije njega nebi ju mogao uopće preći.

Igra je dobra; i s grafikom koja je onda bila kao Crysis danas takoreći.

Uf strawa; sjetih se sad onog nivoa na kojem pratiš/čuvaš nekog znanstvenika u mraku :jeza:.

Da, zbog te sam igre mjenjao komp. P3 933MHz s 384MB SDRam i Radeon 9000 64MB nije baš glatko tjerao.

Al s Athlon XP 3200+, 512MB DDR 400 i Radeon 9000 64MB već je bilo bolje.

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
Point-X kaže...
Skini http://ducttape.glenmurphy.com i stvar riješena sto se tice svijetiljke.

ima više tih dodataka. koja je razlika između njih? koji je najbolji?

Bolje nemoj skidati nijedan. Cijela čar igre je u tome što nemožeš koristiti bateriju i pušku u isto vrijeme. Staviš li taj ducttape mod igra će biti barem 60% manje strašna, a to onda više nije to....

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.7.2009 1:35 (scorpion667).
16 godina
neaktivan

slažem se

eh sad ne znam dal da idem igrat jer me strah a još nisam ni počeo :D

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam počeo igrat demo i nisam ga prešo od straha

A slien hill 4 samo prešo bez većih problema, to ti sve govori

Istini za volju, to je bilo davno, sad bi možda i završio demo ali za cilu igru nisam siguran

Sramim seIzlanuo se

Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Doom 3 je bila stvarno jedna od strašnijih i atmosferičnih igara.

Jedino monotonost ubija, gotovo si stalno u istom okruženju.

www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne sjecam se.

Music's the medicine of the mind.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

nije to tako davno ni bilo sjecamo se mi i prvog dijela

www.birtija.co.ba

0 0 hvala 0
17 godina

Vidim da se uz Doom III spominje još i Quake 4.

Što je s ostalim igrama baziranim na Doom 3 enginu? Npr Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay i Prey?

I to su dobre igre, iako D3 najviše rula.

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
protjeran

Naravno da se sjećam te igre. Pogotvo kad sam se tresao od straha zbog glazbe i klaustrofobičnih prostorija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Oni koji Doom 3 smatraju prestrašnim, neka odigraju Prey, moja preporuka, isti engine, gotovo ista grafika, isto svemirski brod, isto čudovišta, samo što ovo nije horror nego šarena, zabavna i dobro osmišljenaakcijska pucačina

Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Oni koji Doom 3 smatraju prestrašnim, neka odigraju Prey, moja preporuka, isti engine, gotovo ista grafika, isto svemirski brod, isto čudovišta, samo što ovo nije horror nego šarena, zabavna i dobro osmišljenaakcijska pucačina

Prey se nemože mjeriti po atmosferi sa Doom3. Doom3 je pucačina, čistokrvni FPS,nema umovanja i rješavanja bilo kakvih začkoljica. Samo peri-deri. Mijenjaš oružja i rasturaš kreature ,neke veće neke manje.Cool

17 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Što je s ostalim igrama baziranim na Doom 3 enginu? Npr Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay 

Butcher Bay nije na Doom 3 enginu cini mi se.

Serenity Now!
16 godina
neaktivan
Bugy kaže...
thuglife kaže...

Prey se nemože mjeriti po atmosferi sa Doom3. Doom3 je pucačina, čistokrvni FPS,nema umovanja i rješavanja bilo kakvih začkoljica. Samo peri-deri. Mijenjaš oružja i rasturaš kreature ,neke veće neke manje.Cool

Pa reko sam da nije horror nego šaren zabavna igrica za razonodu

Pola ih se žali da im je Doom 3 strašan

Pa nek počnu sa nečim manje strašnim

17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
Gaus kaže...
191x7 kaže...

Što je s ostalim igrama baziranim na Doom 3 enginu? Npr Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay 

Butcher Bay nije na Doom 3 enginu cini mi se.

Butcher bay jest na Doom 3 engineu, krivo ti se cini.

Evo sta pise u Bug-u broj 148 :"Velik broj ljudi misli kako je graficki pokretac Riddicka preuzet iz Dooma 3 , no radi se o "kucnom" proizvodu Starbreezea".

Serenity Now!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

The cronicles of Riddick escape form butcher bay je telmeljen na vlastitom engineu; doom 3 nema veze s njim.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo toliko tupite o tom doomu da sam mu išao dati još jednu šansu, i po drugi put meni ta igra uopće nije strašna samo mi je teško ciljati jer je sve tamno. Sad sam također primjetio da su u backround stavili zvukove nečijeg hoda, i to bi bila dobra ideja da taj netko zbilja postoji. Ovako se jednostavno navikneš na zvuk i u potpunosti ga zanemariš.

Također ako netko misli da je ovo strašno neka proba igrati s marincem jedinicu  AvP, ili čak Prenumbru.

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Igrao sam i AvP i Penumbru i to meni nista nije strasno, Doom 3 je bio strasniji. Dakako, mene tesko sto moze uplasiti, ali od svega sto sam igrao Doom 3 je ipak bio najstrasniji.

www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
overdeath kaže...
Sylar kaže...
vulerious kaže...

LOL Obojica!

To u svakoj recenzij se navodi kao najveca mana!

najveca ti je mana kad ti igra ne dosadjuje!!!???, pricas gluposti, da ne nabrajam gluposti koje si sve rekao!!! ne stane svim kinezima na prste na ruci i na nogama zajedno!!!

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Pa nek počnu sa nečim manje strašnim

heh, mislis Condemned: Criminal Origins? xD

to sam ja igrao, i sto bi u prevodu sa engleskog islo: izvuklo se govno iz mene od straha

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.7.2009 16:18 (BannedOnThisForum).
16 godina
neaktivan

Glavno je da si ti magistar, doktro nauka, a da sam ja obični glupan.

16 godina
neaktivan
overdeath kaže...

Glavno je da si ti magistar, doktro nauka, a da sam ja obični glupan.

vec si krenuo u offtopic, igra je bolja sto je vise igriva, tj. ako ti ne dosadjuje, jer vidis Diablo 2 niko ne bi sad igrao da je onako kako ti kazes (da je bolje ako je dosadnjikava nakon izvjesnog vremena), jer to ljudi traze!

16 godina
neaktivan

problem je u tome što je doom3 nakon polovice poprilično dosadna igra i svaki put znas kad ce i gdje ce iskočiti demon ispred tebe.

0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice