Kome se svidio i voli doom neka slobodno proba Dead Space, igra je fantastična....ne obracati pozornost na pojedine recezije.
doom3 nije ostavio neki dojam na mene...izbriso ga brzo
zanimljiviji mi quake4 i daleko igriviji
a osobno sta se tice cimanja i spooky atmosfere... half life2 ga dere na veliko... da ne pricam o Ravenholmu
koji komentari covjece -.-
DooM3 je jedan od losijih FPS-ova uopce. svaka cast na horor ugodjaju ali opcenito gledano cijela je igra losa.
DooM3 je jedan od losijih FPS-ova uopce. svaka cast na horor ugodjaju ali opcenito gledano cijela je igra losa.

evo jedne situacije.... frend igra u mojoj sobi doom3, mrak u sobi, vrata otvorena... ulazim u sobu, ne čuje me od igre.... gledam malo kak igra... i sam odjednom ga dodirnem po ramenu.... kako se on usrao hahaha, prestrašno! htio me istući hehehe! od tada ga je igrao pod upaljenim svjetlom...
p.s. odlična atmosfera u igrici, baš je onak spooky

oo sjećam ga se, sjećam se da ga nisam prešao........bio me tolki strah..
ali meni je to isto jedan od naj fps-ova ikad.
e a sad ono da je priča površna, ma dajte, to je baš bila pucačina koju su svi htjeli isprobati, ID-ov proizvod uvijek valja hehe...
kao da serious sam ima neku priču pa je opet zakon igrica hehe...
Hehe, ni meni se nije svidio Doom 3, ali reći da je grafika loša ili da je Carmack napravio loš posao sa engineom zavrijeđuje jedan veliki LOL ;)
doom 3 je smiješan kad odigraš fear
ja se oporavljam od srcanog udara od te igrice , igrao sam i prvi doom koji je uzasao, neznam mu ime..
mozda Doom
E da fakat, nebi se tog sjetio...
Super igra još uvijek je nekad zaigram kad mi fali stresa u životu.
doom 3 je smiješan kad odigraš fear
Meni su oba dvije igre prestrasne,al svaka na svoj nacin.Fear je strasan jer zapravo nema nista posebno sto te moze prestrasiti osim one djevojcice,al atmosfera u igri je ta koja daje ogromnu stravicnost.
a kod dooma 3 ja sam se plasil na apsolutno sve.nemozes reci da ona crvena svjetla pa ona prikazivanja po zidovima,ono nekakvo korjenje kaj izgleda kao da se mice,da te to sve barem malo ne prestrasi.
a zato i postoji u igri.
Ja je se ne želim sječati,,cccc
Meni je isto Doom 3 dosadio nakon par nivoa, uvijek isto: šetaš po mračnim hodnicima i samo gledaš iz koje rupe će iskočiti demon. Baš u to vrijeme su me prestali zanimati takvi FPS-ovi pa ni Quake 4 nisam odigrao (probao sam demo), ali Rage izgleda obećavajuće. Valjda su i u id-u skužili da moraju igre malo začiniti.
fps koji me je doveo u akutno stanje stresa
kao prvo to nisu mutanti
meni osobno bi bilo strasnije da na levele ubace kreature iz red carpeta hahahaha
kao prvo to nisu mutanti
meni osobno bi bilo strasnije da na levele ubace kreature iz red carpeta hahahaha

Kad smo kod grafike, nije li doom3 imao tako dobre sjene kakve nemaju jos ni neke danasnje igre?
Kad smo kod grafike, nije li doom3 imao tako dobre sjene kakve nemaju jos ni neke danasnje igre?
Ma samo da mi je znat šta je tim mudrijašima dobra igra.Reć za Doom da ima lošu grafiku,e to je zbilja previše.
Ali nisu oni krivi najvjerojatnije su prvo odigrali fear pa tek onda DooM pa rekli kakva je ovo kopija fear-a naravno.
Nema do ID-a naravno. Svako ko kaže da je DooM loš nevoli FPS igre. To je klasična 2D FPS igra koja je prebačena u 3D svijet savršeno i tada kad je izašla je sigurno bila jedna od najboljih igara do tada, a šta danas imamo onaj blentavi Crysis, po čemu on ima bolju priču od DooM-a. Osobno sam veliki fan Duke Nukema i željno isčekujem nastavak već nekih 12 godina, ali isto tako uvijek isčekujem novu igru od ID-a jer oni znaju napraviti pravi FPS.