fps koji me je doveo u akutno stanje stresa
fps koji me je doveo u akutno stanje stresa
Pravi, čistokrvni FPS koji samo ID Software može napraviti. Eh da danas ima takvih igara. Jedva čekam njihov RAGE za kojeg se nadam da će biti na jednakom nivou kvalitete.
kao šta se već rekli dobra igra al mi nije legla izbrisa san je brzo nakon instalacije
jel vrijedi to još zaigrat? u vrijeme kad je igra izašla imao sam slabu konfu pa je nisam igrao
jel vrijedi to još zaigrat? u vrijeme kad je igra izašla imao sam slabu konfu pa je nisam igrao

ja sam nedavno ponovno picio doom3, po prvi puta sa svim detaljima na max...eh, meni odlicna igra, fps po mojoj mjeri - mracan i krvav lol...graficki,meni igra izgleda bolje od dosta novijih naslova lol

Kad sam ju igrao od straha sam quick save ponovio po levelu barem sto puta iza svakog čoška.
uuuuuuuuu
Kad sam ju igrao od straha sam quick save ponovio po levelu barem sto puta iza svakog čoška.
uuuuuuuuu

Atmosfera i grafika bili su zaista sjajni u ono vrijeme. Milsim da je danas jedino Bioshock usporediv sa atmosferičnošću jednog Dooma 3.
Atmosfera i grafika bili su zaista sjajni u ono vrijeme. Milsim da je danas jedino Bioshock usporediv sa atmosferičnošću jednog Dooma 3.
Doom 3 je jedan od najboljih FPS-ova koje sam ikad odigrao. Stvarno legendarna igra i treba odigrat i sa nastavkom. Jedva čekam DooM 4. id jednostavno radi najbolje FPS-ove
Ja ga nažalost nisam igrao, ali prema recenzijama jedan od naj fps.
uuuuuuuuu

novi komp+ bolja grafika+mrak+slusalice = zagarantirana strava.
igra je jos uvijek najbolji i najuzbudljiviji fps do danas
uuuuuuuuu
Igrao sam quake 4 , ali doom III nisam nazalost, kum mi je ispricao o cem se radi...
Uglavnom QUAKE 4 mi je ostao u lijepom sijećanju, stvarno prehebena igrica, danas vise nema takvih.
Sjecam se onog kada te pretvaraju u stroga, a ti gledas kako ti režu noge s pilom,krv šiklja....
Da grafika je super, ali ipak vidi se da se nemoze mjerit sa nekim crysisom ili farcry 2...
Fakat odlicna igra, jedina odlicna igra koju sam samo jednom odigrao jer me bilo previse strah, ali bas si mislim da je ponovo prodjem na ljeto...
Onaj nivo u paklu mi je jedan od najboljih nivoa u igrama opcenito, genijalan dizajn i ideja... i oruzja u Doomu su legendarna, BFG, motorka, plazma...
Igrao sam quake 4 , ali doom III nisam nazalost, kum mi je ispricao o cem se radi...
Uglavnom QUAKE 4 mi je ostao u lijepom sijećanju, stvarno prehebena igrica, danas vise nema takvih.
Sjecam se onog kada te pretvaraju u stroga, a ti gledas kako ti režu noge s pilom,krv šiklja....
Da grafika je super, ali ipak vidi se da se nemoze mjerit sa nekim crysisom ili farcry 2...
ljudi, zar postoji neki ozbiljan igrac koji nije odigrao doom 3?
hehe,e to se ne zaboravlja :)
pre dobra igrica ko se nebi sica te igrice a ima oni koji i neznaju sto je to kladija bi se...
pre dobra igrica ko se nebi sica te igrice a ima oni koji i neznaju sto je to kladija bi se...
koji komentari covjece -.-
DooM3 je jedan od losijih FPS-ova uopce. svaka cast na horor ugodjaju ali opcenito gledano cijela je igra losa.
evo jedne situacije.... frend igra u mojoj sobi doom3, mrak u sobi, vrata otvorena... ulazim u sobu, ne čuje me od igre.... gledam malo kak igra... i sam odjednom ga dodirnem po ramenu.... kako se on usrao hahaha, prestrašno! htio me istući hehehe! od tada ga je igrao pod upaljenim svjetlom...
p.s. odlična atmosfera u igrici, baš je onak spooky
koji komentari covjece -.-
DooM3 je jedan od losijih FPS-ova uopce. svaka cast na horor ugodjaju ali opcenito gledano cijela je igra losa.