Sjeca li se netko doom-a 3

poruka: 214
|
čitano: 32.622
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

fps koji me je doveo u akutno stanje stresa

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sjeca li se netko doom-a 3
mr_brooks kaže...

fps koji me je doveo u akutno stanje stresa

Igra je dobra ali meni se ne sviđa
previše tame i srčanih šokova

više mi se sviđa QUAKE 4
isto je dosta strašna ali nije toliko
jako je zabavna

Preporučam!
17 godina
neaktivan

Pravi, čistokrvni FPS koji samo ID Software može napraviti. Eh da danas ima takvih igara. Jedva čekam njihov RAGE za kojeg se nadam da će biti na jednakom nivou kvalitete.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

kao šta se već rekli dobra igra al mi nije legla izbrisa san je brzo nakon instalacije

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

jel vrijedi to još zaigrat? u vrijeme kad je igra izašla imao sam slabu konfu pa je nisam igrao

''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

jel vrijedi to još zaigrat? u vrijeme kad je igra izašla imao sam slabu konfu pa je nisam igrao

Ako imaš dobro srce hehe
Ima jako puno trenutaka gdje ćeš se šokirat od straha

ne sviđa mi se toliko DOOM 3
radije zaigraj QUAKE 4 ako nisi
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

Itekako vrijedi. Zaigraj i Doom 3 i Quake 4. Grafika i dan danas predobro izgleda, a treba li napomenuti da DOOM engine ima daleko najbolje sjene koje ni jedan današnji engine nema. Ako ti je do čistokrvne akcije i malo straha onda navali.Cool
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
16 godina
scorpion667 kaže...
jurluk kaže...

Itekako vrijedi. Zaigraj i Doom 3 i Quake 4. Grafika i dan danas predobro izgleda, a treba li napomenuti da DOOM engine ima daleko najbolje sjene koje ni jedan današnji engine nema. Ako ti je do čistokrvne akcije i malo straha onda navali.Cool
 ok. bit će red da navalim na doom 3.

doom 3, stižeeeeem!
''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein
16 godina
protjeran

ja sam nedavno ponovno picio doom3, po prvi puta sa svim detaljima na max...eh, meni odlicna igra, fps po mojoj mjeri - mracan i krvav lol...graficki,meni igra izgleda bolje od dosta novijih naslova lol

Intel C2Q q8200 @3 GHz/Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.1.2009 0:55 (PsychoticBaklava).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
scorpion667 kaže...
jurluk kaže...

Erm.. Doom engine? Znaš li ti o kojem engineu pričaš? Doom engine je engine koji je pokretao Doom I & II.
17 godina
neaktivan
itf4n kaže...
scorpion667 kaže...
jurluk kaže...

Erm.. Doom engine? Znaš li ti o kojem engineu pričaš? Doom engine je engine koji je pokretao Doom I & II.
 Pa pretpostavio sam da se podrazumjeva da sam mislio na engine iz Doom 3 pošto je tema ipak o njemu.
16 godina
neaktivan

Kad sam ju igrao od straha sam quick save ponovio po levelu barem sto puta iza svakog čoška.

uuuuuuuuu

Iznenađen

add me xfire >>> razvaljot
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.1.2009 1:35 (disco brew).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
disco brew kaže...

Kad sam ju igrao od straha sam quick save ponovio po levelu barem sto puta iza svakog čoška.

uuuuuuuuu

Iznenađen

e baš mi treba takva igra. da me malo protrese

prešao sam i doom i doom 2. sad definitivno moram krenut na doom 3

bye bye biljna uš, helloooo moljac Cool
17 godina
neaktivan

Atmosfera i grafika bili su zaista sjajni u ono vrijeme. Milsim da je danas jedino Bioshock usporediv sa atmosferičnošću jednog Dooma 3.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dado_ZG78 kaže...

Atmosfera i grafika bili su zaista sjajni u ono vrijeme. Milsim da je danas jedino Bioshock usporediv sa atmosferičnošću jednog Dooma 3.

atmosferičnošću - odakle si izvukao tu riječ
17 godina
neaktivan

Doom 3 je jedan od najboljih FPS-ova koje sam ikad odigrao. Stvarno legendarna igra i treba odigrat i sa nastavkom. Jedva čekam DooM 4. id jednostavno radi najbolje FPS-ove

zakuvo sam čaj, dosta mi je fuke, boli me stomak i prolivam na dupe...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ja ga nažalost nisam igrao, ali prema recenzijama jedan od naj fps.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L Windows Vista Ultimate SP1

2 2 hvala 0
17 godina
disco brew kaže...

uuuuuuuuu

Iznenađen

Ha ha,tocno tak sam i ja ju igrao,samo sam štancal quick save.
Jao kolko straha mi je ta igra priustila!
stvarno je prestrašna!Viče
Only God will judge me
16 godina
neaktivan

novi komp+ bolja grafika+mrak+slusalice = zagarantirana strava.

igra je jos uvijek najbolji i najuzbudljiviji fps do danas

0 0 hvala 0
17 godina
disco brew kaže...

uuuuuuuuu

Iznenađen

joj, ovo kada sam ja pisao.

Inače legendarna igra, jedna od doslovno nekih 5 igara koje sam igrao (neračunajuči karte, tetris...)
هردسري & سبيدسري
17 godina

Igrao sam quake 4 , ali doom III nisam nazalost, kum mi je ispricao o cem se radi...

Uglavnom QUAKE 4 mi je ostao u lijepom sijećanju, stvarno prehebena igrica, danas vise nema takvih.

Sjecam se onog kada te pretvaraju u stroga, a ti gledas kako ti režu noge s pilom,krv šiklja....

Da grafika je super, ali ipak vidi se da se nemoze mjerit sa nekim crysisom ili farcry 2...

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,1Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA770-DS3 + zalman NBF47/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd)
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Fakat odlicna igra, jedina odlicna igra koju sam samo jednom odigrao jer me bilo previse strah, ali bas si mislim da je ponovo prodjem na ljeto...

Onaj nivo u paklu mi je jedan od najboljih nivoa u igrama opcenito, genijalan dizajn i ideja... i oruzja u Doomu su legendarna, BFG, motorka, plazma...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Igrao sam quake 4 , ali doom III nisam nazalost, kum mi je ispricao o cem se radi...

Uglavnom QUAKE 4 mi je ostao u lijepom sijećanju, stvarno prehebena igrica, danas vise nema takvih.

Sjecam se onog kada te pretvaraju u stroga, a ti gledas kako ti režu noge s pilom,krv šiklja....

Da grafika je super, ali ipak vidi se da se nemoze mjerit sa nekim crysisom ili farcry 2...

ja sam je igrao prije nekih tjedan dana
Igra je stvarno super
Dok su mi noge rezali- ja sam mislio da će me ubit

Pa ne može se mjerir sa Crysisom
starija je to igra
16 godina
neaktivan

ljudi, zar postoji neki ozbiljan igrac koji nije odigrao doom 3?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hehe,e to se ne zaboravlja :)

[url='http://www.plicak.comze.com'][img]http://www.plicak.comze.com/slike/logo.jpg[/img][/url]

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pre dobra igrica ko se nebi sica te igrice a ima oni koji i neznaju sto je to kladija bi se...

MB Gigabyte EP45-DS5,s775,ip45 Intel Core 2 Quad Q8300 Box 4×2.5GHz,1333MHz-ddr2 4GB(2×2GB kit)pc8500(1066MHz)OCZ,Reaper--OCZ 700W SLI-ready--Nvidia 8800ultra×2

0 0 hvala 0
17 godina
bajic kaže...

pre dobra igrica ko se nebi sica te igrice a ima oni koji i neznaju sto je to kladija bi se...

to pa mi nebi išlo u glavu da netko nezna, izuzev mlađe populacije. Legendarna igra.
17 godina
neaktivan

koji komentari covjece -.-

DooM3 je jedan od losijih FPS-ova uopce. svaka cast na horor ugodjaju ali opcenito gledano cijela je igra losa.

Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina

evo jedne situacije.... frend igra u mojoj sobi doom3, mrak u sobi, vrata otvorena... ulazim u sobu, ne čuje me od igre.... gledam malo kak igra... i sam odjednom ga dodirnem po ramenu.... kako se on usrao hahaha, prestrašno! htio me istući hehehe! od tada ga je igrao pod upaljenim svjetlom...

p.s. odlična atmosfera u igrici, baš je onak spooky Smijeh

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

koji komentari covjece -.-

DooM3 je jedan od losijih FPS-ova uopce. svaka cast na horor ugodjaju ali opcenito gledano cijela je igra losa.

Heh svašta se da čuti. Aj reci mi šta obilježava dobar klasični FPS? Imaj na umu da je Doom baš to, onaj klasični FPS kakvih danas očajno fali. Solidna priča, strah, nabrijana akcija lude pljuce, predobra grafika, creepy zvuk itd. itd.. A bugova u vrijeme izlaska praktički nije bilo jer je igra (kao i svaka ostala iz ID Softvare-a - Majstori!) bila gotovo savršeno odrađena. Tehnički savršena igra. Malo kome to pođe za rukom.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice