Sim City 5

poruka: 575
|
čitano: 109.195
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Sim City 5
Legiija kaže...

Šta će mi krekirana verzija? Imam novac, planiram kupiti, al ako ću baš ovisiti o drugima, tj. neću moći kreirati vlastiti velegrad, nego stalno biti u nekakvom co-opu sa drugima onda ništa od kupnje, ima još kvalitnih igara.

O ukusima se ne raspravlja, ali meni ovakav sim city vise odgovara. U prijasnjim nastavcima sam u mjesec dana izgradio velegrad i prosla me volja za igranjem. U novom simcityu imas puno vise opcija, specijalizacija gradova, trgovine, rudarenje, sakupljanje resursa itd.

Evo jedan dobar primjer. Jucer smo poceli igrati tu ekipa s foruma i ja sam dobilo parcelu sa malo resursa pa sam se odlucio za turizam i kockarnice. Drasticno je porasao kriminal u regiji zbog kockarnica, a odlucio sam smanjiti broj tvornica jer zagađuju okolis, sto pak tjera turiste iz moje kockarnice. Zbog toga moji radnici odlaze raditi u susjedne gradove mojih kolega koji imaju vise tvornica, a njihova bogatija ekipa dolazi u moje kockarnice trositi lovu {#} Moram si grad preimenovati u New Vegas {#}

12 godina
neaktivan
Sim City 5

Ništa onda, čeka se drugi nastavak :D Hvala decki

kuku lele

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sova kaže...
Legiija kaže...

Šta će mi krekirana verzija? Imam novac, planiram kupiti, al ako ću baš ovisiti o drugima, tj. neću moći kreirati vlastiti velegrad, nego stalno biti u nekakvom co-opu sa drugima onda ništa od kupnje, ima još kvalitnih igara.

O ukusima se ne raspravlja, ali meni ovakav sim city vise odgovara. U prijasnjim nastavcima sam u mjesec dana izgradio velegrad i prosla me volja za igranjem. U novom simcityu imas puno vise opcija, specijalizacija gradova, trgovine, rudarenje, sakupljanje resursa itd.

Evo jedan dobar primjer. Jucer smo poceli igrati tu ekipa s foruma i ja sam dobilo parcelu sa malo resursa pa sam se odlucio za turizam i kockarnice. Drasticno je porasao kriminal u regiji zbog kockarnica, a odlucio sam smanjiti broj tvornica jer zagađuju okolis, sto pak tjera turiste iz moje kockarnice. Zbog toga moji radnici odlaze raditi u susjedne gradove mojih kolega koji imaju vise tvornica, a njihova bogatija ekipa dolazi u moje kockarnice trositi lovu {#} Moram si grad preimenovati u New Vegas {#}

Hahaha. Vjerovatno dolaze kod mene jer sam ja sebi odmah u startu nagomilao tvornica i prodavnica da imaju vaši ljudi gdje raditi. Jeste da sam izgradio industrijsku zonu odmah blizu rezidencija ali čistoća grada mi nije bitna, više se fokusiram na industriju

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
17 godina
Sim City 5

Odlicno. Ti se pobrini da moji sljakeri imaji di raditi, a ja cu tvojima prazniti novcanike {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sim City 5

Hehehe, super ovo izgleda...ja sam za sada Coal magnat, a buraz je Ore, tako da resursa i posla ima ali nemamo vode :( tak da radite one crpke da nam možete prodati ;)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sim City 5

Rikno mi PC pa nemogu ovih dana igrat (mislim mogu na laptopu ali dok dodjem do nekog frada oko 40-50k stanovnika nemogu ga pokrenut i full steka)

0 0 hvala 0
17 godina

Dečki ja imam ugljena na izvoz, vatrogasaca, počinjem edukaciju razvijat do bola pa to sve možete meni poslat da se educiraju {#}.

i dodajte me btw: Blue_Fatal1ty

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 20:03 (Blue_Fatal1ty).
17 godina
Sim City 5

Ja radim mali eksperiment. Nemam niti jedne tvornice i struju i vodu kupujem od vas. Ide jaaako sporo ali me bas zanima dal se moze zivjeti iskljucivo od turizma {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sova kaže...

Ja radim mali eksperiment. Nemam niti jedne tvornice i struju i vodu kupujem od vas. Ide jaaako sporo ali me bas zanima dal se moze zivjeti iskljucivo od turizma {#}

Ja sam napravio veliki zajeb sa svojim gradom, pa ako ostane jedno slobodno mjesto, ovdje ću poukidati dosta rezidencija, dignuti što više tvornica da ih razvijem, postaviti one rudnike itd i dignuti jedan grad pun stanara da ih šaljem vama na kupovinu, turizam i edukaciju

17 godina
neaktivan
Sim City 5

Ma nema frke....nama treba VODE!!!!!!

Ja imam 75k stanovništa, university i sva sranja, gmabling onaj najveći...rudnike...bla bla...ali nemam vode...pa ko oće zaraditi na vodi neka radi one pumpe...eto uskoro ću biti u prilic napraviti onaj "great work" za cijelu regiju pa ako netko ima prijedlog šta napraviti...vidio sam da mi je već neki veliki airport otključan....postoji još neki solar i nešta šta nisam popamtio...

Pozdrav! 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
B-Link kaže...

Ma nema frke....nama treba VODE!!!!!!

Ja imam 75k stanovništa, university i sva sranja, gmabling onaj najveći...rudnike...bla bla...ali nemam vode...pa ko oće zaraditi na vodi neka radi one pumpe...eto uskoro ću biti u prilic napraviti onaj "great work" za cijelu regiju pa ako netko ima prijedlog šta napraviti...vidio sam da mi je već neki veliki airport otključan....postoji još neki solar i nešta šta nisam popamtio...

Pozdrav! 

Sve to super ali ja nemam vremena za igru prije sutra :/

15 godina
Sim City 5

Ja nemogu igrat igru (izgleda odlicno) pa stoga gledam na youtubu druge kak igraju{#}

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lmutak kaže...

Ja nemogu igrat igru (izgleda odlicno) pa stoga gledam na youtubu druge kak igraju{#}

Preporučujem ti kanal yogscastsips

14 godina
neaktivan
Sim City 5

Vredi li ova igrica nesto ? mislim planiram da je uzmem

Repent the end is near!

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

Vrijedi ali ako je nađeš jeftinije za uzeti (da nije origin)

najjeftinije instock je na cjs cdkeys 45 eura

17 godina

Također trebam vode hitno!

14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Scarfaceee kaže...

Vrijedi ali ako je nađeš jeftinije za uzeti (da nije origin)

najjeftinije instock je na cjs cdkeys 45 eura

Ma pitam te dali vredi u smisilu game play i to.Svakako ne kupujem nego mi stric donosi iz Nemacke

Repent the end is near!
12 godina
neaktivan
Sim City 5

Ako si očekivao old school Sim City onda ništa od toga. Igram je, ali nikako mi ne sjeda ovaj coop način igre, ovisnost o drugima itd. Nije baš da sam uzalud ulupao novac... al da opet kupujem, kupio bi nešto drugo. Ukakili su sa ovim inzistiranjem na coopu.

some legends... never die

0 0 hvala 0
13 godina
Sim City 5

Gdje se može kupiti key za origin jeftino? {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TechArt kaže...

Ako si očekivao old school Sim City onda ništa od toga. Igram je, ali nikako mi ne sjeda ovaj coop način igre, ovisnost o drugima itd. Nije baš da sam uzalud ulupao novac... al da opet kupujem, kupio bi nešto drugo. Ukakili su sa ovim inzistiranjem na coopu.

Uopšte nisu ukakali, milionima se sviđa, milionima ne, jednostavno igra je drugačija i to je to.

17 godina
BannedOnThisForum kaže...
TechArt kaže...

Uopšte nisu ukakali, milionima se sviđa, milionima ne, jednostavno igra je drugačija i to je to.

Apsolutno. Igra je drugacija i meni zabavnija od starih Sim Citya. Samo treba biti otvoreni za inovacije. Inace spadam među old school PC gamere, ali ova igra je zabavna i jako zarazna.

14 godina
neaktivan
Sim City 5

Vidim da vas dosta igra na istoj regiji, pa me zanima koliko te regije imaju praznih mjesta? I kako odrzavate komunikaciju medjusobno, ima li nekakav chat? Mozda cak i voice?

Gledam kako da kupim igru, zelim proci jeftinije od 350kn ali nigje ne mogu naci. Izgleda da je velika pogreska sto nisam preorder napravio ili barem prosli tjedan...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
miner kaže...

Vidim da vas dosta igra na istoj regiji, pa me zanima koliko te regije imaju praznih mjesta? I kako odrzavate komunikaciju medjusobno, ima li nekakav chat? Mozda cak i voice?

Gledam kako da kupim igru, zelim proci jeftinije od 350kn ali nigje ne mogu naci. Izgleda da je velika pogreska sto nisam preorder napravio ili barem prosli tjedan...

Koliko me pamćenje služi ima nas 7-8 u regiji gdje je 16 slotova za gradove.

15 godina
neaktivan
Sim City 5

Na base hostu vam ima za 300kn kupit, ja svoj primjerak dobivam u pon kad uplatim novac, nego moze neko objasnit kako funkcionira multiplayer?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
miner kaže...

pa i da nema ingame komunikacije postoji skype, teamspeak, axon...

17 godina
neaktivan

Evo par SSova. Meni je igra zanimljiva i kako igram na EU east 3 server nisam imao previše problema sa konekcijom. Najveca zamjerka mi je mala "parcela" grada, kad bi barem bile duplo vece.

14 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Evo par SSova. Meni je igra zanimljiva i kako igram na EU east 3 server nisam imao previše problema sa konekcijom. Najveca zamjerka mi je mala "parcela" grada, kad bi barem bile duplo vece.

Vrhunski izgleda, sad mi nije zao sto sam ipak kupio key :)

Jonja kaže...

Na base hostu vam ima za 300kn kupit, ja svoj primjerak dobivam u pon kad uplatim novac, nego moze neko objasnit kako funkcionira multiplayer?

Nazalost ta im ponuda vise ne vrijedi. Kad obnove zalihe keyeva cijena ce gotovo sigurno rasti, Nadam se da si ti uspio rezervirati svoj key po toj cijni do ponedeljka.

17 godina

imate na fejsu na stranici kupi mi key.

17 godina
Sim City 5

Evo tu imate popis svih stranica koje prodaju cd key. Nazalost trenutno je najjeftinije po 320kn.

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-simcity-cd-key-digital-download-best-price/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Legiija kaže...

ti imaš al nemamo svi

ja redovito kupujem igre da se razumijemo ali stvarno previše traže igrao sam betu i nevrijedi tih 60/80$

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice