Sim City 5

poruka: 575
|
čitano: 109.202
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Sim City 5
kalingast kaže...

Pozdrav, htio bi se ubacit u neku regiju, ima li slobodnih mjesta? pol sata vec gledam i sve je zauzeto {#}

Croatia

server: Eurowest1

malo sam offline dok mi komp ne dodje s servisa

16 godina
CroChef kaže...
kalingast kaže...

Pozdrav, htio bi se ubacit u neku regiju, ima li slobodnih mjesta? pol sata vec gledam i sve je zauzeto {#}

Croatia

server: Eurowest1

malo sam offline dok mi komp ne dodje s servisa

dodjem i ja tu! večeras započnem dok dođem s posla....

17 godina
Sim City 5

Ajde dodajte me za frenda pa da mi jednu regiju slozimo.

Ja sam na EuroEast 4 serveru : Sovassss

Da slozimo jednu regiju zatvorenog tipa da ne upadaju padobranci nego samo bugovci?

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 19:39 (Sova).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Neće me biti 4-5 dana, pa kad se vratim zaigram s vama. Dodajte me Haki88

www.mmo-balkan.com/forum
16 godina
neaktivan
Sova kaže...

Ajde dodajte me za frenda pa da mi jednu regiju slozimo.

Ja sam na EuroEast 4 serveru : Sovassss

Da slozimo jednu regiju zatvorenog tipa da ne upadaju padobranci nego samo bugovci?

Ja sam za, novi sam u igri ali čini se dosta zabavna.

Usput - nervira me to što je teritorija premala i kad natrpam sa kućanstvima itd itd onda mi je potražnja kućanstava ogromna a ja nemam gdje da ih natrpam

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
13 godina
neaktivan
Sim City 5

pojacaj ceste, krenu odma radit nebodere. 

0 0 hvala 0
17 godina
Sim City 5

Premalo prostora zivcira ako igras sam. U multiju je bas to fora jer moras dogovarati s drugima strategiju razvoja regije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sova kaže...

Premalo prostora zivcira ako igras sam. U multiju je bas to fora jer moras dogovarati s drugima strategiju razvoja regije.

Upravo, ja Chefa imam u prijateljima, da napravimo novu regiju pa da ovdje ovavijestimo ostale?

17 godina
BannedOnThisForum kaže...
Sova kaže...

Upravo, ja Chefa imam u prijateljima, da napravimo novu regiju pa da ovdje ovavijestimo ostale?

Moze, samo a sam tebe trazio po nicku ali te ne pronalazi, valjda si na drugom serveru.

Ako idemo raditi zajednicku regiju idemo se dogovoriti na kojem serveru pa da se svi mozemo naci :)

13 godina
Sim City 5

I sta imate onda od regije dok ju svi skupa razvijete ?  Jedan gradi elektrane, drugi kuce, treci komercijalu a cetvrti high value residental ? I sta onda dok se grad razvije do kraja ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Dok dođeš do kraja....

Imaš ovako:

Naftu

Rudu

Turizam

Casina

Ako je područje gdje si izabrao grad povoljno za sve ovo, onda gradiš grad koji se bazira na naftu i/ili rudu, ili naftu pa kasnije rudu ili obrnuto nema veze, jer kad se to istroši, a potrebno je jako puno vremena da se to istroši, onda rušoš te tvornice/rafinerije i stavljaš casina i građevine za turizam koje će privući turiste. Specialization za naftu i rudu se troši. Znaći specialization za casina i turizam se nikada ne troši i uvijek možeš staviti žute zone za tvornice ne vezano za rudu i naftu. Neki ljudi uvijek sve stave zajedno, škole, fakultete,tvornice,casina itd i nikada im ne ispadne dobar grad jer kad su stanovnici blizu tvornice jako sporo ili se nikako ne šire tj pretvaraju u veće kuče ili nebodere.

www.mmo-balkan.com/forum
16 godina
neaktivan
Sim City 5

Ovako ljudi, hajde dodajte me na originu

ISwearSheWas6

Dodajte me i ingame

Napravit ću sad regiju da krenemo sve isponove, ako hoćete možemo i na ts3/skype da se dogovorimo sad, dodajte me i tu ko je zainteresovan (denidanny123)

Server: Europe West 2 (kec je zauzet sad)

Nick: ISwearSheWas6

Origin: ISwearSheWas6

Ja ću vas invitati u regiju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 22:16 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sim City 5

Cilj igre je da svi sudionici regije svojim gradovima sakupe resurse za "Great Works" (svemirski centar, međunarodni aerodrom itd). Tesko je objasniti dok ne zaigras, ali je stvarno dobro zamisljeni koncept.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ISwearSheWas6

Dodajte me i ingame

Napravit ću sad regiju da krenemo sve isponove, ako hoćete možemo i na ts3/skype da se dogovorimo sad, dodajte me i tu ko je zainteresovan (denidanny123)

Server: Europe West 1

Na tom serveru je guzva. Daj rađe slozi na nekom drugom {#}

16 godina
neaktivan
Sova kaže...

ISwearSheWas6

Dodajte me i ingame

Server: Europe West 1

Na tom serveru je guzva. Daj rađe slozi na nekom drugom {#}

Napisao sam 2 jer je gužva, dodaj me pa da napravim regiju i da te invitam, jesi za skype?

16 godina
Sim City 5

dodajte i mene!

nick: ichabod_cro

javite koji server ili pošaljite invite

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sim City 5

evo sutra kupujem igru

ime na originu PixelVoco

dojdate me pa da se uklopim 

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 22:56 (PixelVoco).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sim City 5

Par članaka s Ars Technice:

1. Igrači otkrili da SC prikazuje lažni broj stanovnika; loš AI, pathfinding i problemi s Simsima koji su bezmemorijski agenti
  2. Hakeri uklonili periodičnu komunikaciju sa serverimašto omogućava offline igranje bez problema, otkriveno lako uključivanje debug moda
The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds

0 0 hvala 0
17 godina
Sim City 5

Evo mi smo jucer dobro zapoceli samo nam fali komunikacije ;) Ja sam dobio poziciju sa jako malo resursa pa sam krenuo sa kockarskim gradom, ali zato mi je naglo povecao kriminal. Treba mi da neko izgradi nekujacu elektranu pa da mi proda struju {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sim City 5

ajde me dodajte{#}, origin ime mi je kalingo. posaljite mi invite za regiju.  ne mogu nikako nac croatia na eurowest1 serveru...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sova kaže...

Evo mi smo jucer dobro zapoceli samo nam fali komunikacije ;) Ja sam dobio poziciju sa jako malo resursa pa sam krenuo sa kockarskim gradom, ali zato mi je naglo povecao kriminal. Treba mi da neko izgradi nekujacu elektranu pa da mi proda struju {#}

sredit ćemo mi to bez brige ;) 

16 godina
neaktivan
Sim City 5

Pošto nisam pratija temu od početka, pa da pitam ako neko zna, najjeftiniji digial download igre di bi mogao nać?

Samo skill
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sim City 5

i mene to interesira...makar tek za 2 tjedna mogu kupit :(

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sova kaže...

Imam ja prijatelju windmill sa podosta proizvodnje struje, možeš od mene kupovati

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 13:11 (BannedOnThisForum).
17 godina

Oću se i ja pridružit!

Nick: Blue_Fatal1ty

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
16 godina
neaktivan
Sim City 5

kakve su sanse da covik napravi veliki funkcionalni grad bez icije pomoci?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sim City 5

To i mene zanima, jel moguće solo napravit velegrad kao što se moglo u četvorki?

kuku lele

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sim City 5

Sim City 5 još nije krekiran. Pitanje je hoće li uopće i biti. Zasad je masa lažnih linkova po internetu.

Treba spomenuti da ni Diablo 3 hakeri nisu još provalili.

www.lokalpatrioti-rijeka.com

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sim City 5

Šta će mi krekirana verzija? Imam novac, planiram kupiti, al ako ću baš ovisiti o drugima, tj. neću moći kreirati vlastiti velegrad, nego stalno biti u nekakvom co-opu sa drugima onda ništa od kupnje, ima još kvalitnih igara.

kuku lele

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

cijeli SC5 je bio misljeni za mulitplayer ... normalno mozes igrati sam ali tad se ostali gradovi ne razvijaju...

npr .

imas 3 grada koja su osrednje razvijena

igras na jednom a ova dva ti stoje bez razvoja ...dok bi u MP sa kolagama razvijao sva 3 grada odjednom...

normalno to  je sve stvar ukusa :))

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice