SCUM (Gamepires & Croteam)

poruka: 806
|
čitano: 295.969
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

Hebale las više i igre i igrice, ja iman ozbiljan problem. 

Hoće li netko bit ljubazan da mi ojasni kako se otvara konzerva??? Imam konzervu a imam i otvarač al jednostavno ju neznam otvoriti. 

AMD=pokvareni podmukli gadovi !!!
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Re: SCUM (Gamepires & Croteam)
nicky.sl kaže...

Hoće li netko bit ljubazan da mi ojasni kako se otvara konzerva??? Imam konzervu a imam i otvarač al jednostavno ju neznam otvoriti. 

Probaj select na konzervu i select na otvarac i onda desni klik na konzervu i open.Ako ne,onda odi se od logirati i udji ponovno.Meni maloprije tak proradilo xD

14 godina
neaktivan

hahahah...na 1:55 trenutak za anale

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2018 11:08 (gnomisa).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ReverseFlash kaže...

Pc/konzole sadržaj prerastao filmsku industriju?.............uh šta još neću pročitati. Uspoređuje filmsku i gamersku industriju, filmsku, gdje je standard da film zaradi 700-800 milijuna dolara, dosta njih i preko milijardu pa neki i 2. Reci mi koja je igra toliko zaradila?

Bilo koja najprodavanija igra godine u zadnjih par godina. Recimo GTA V je do sad zaradio $6 miljardi, zadnji COD preko miljardu, a cijela COD fransiza oko 15 miljardi dolara - vise od bilo koje filmske fransize.

https://www.ign.com/articles/2018/04/09/gta-5-has-made-more-money-than-any-film-book-or-game-says-analyst

https://en.wikipedia.org/wiki/Call_of_Duty

U zadnjih par godina produkcija top AAA igara je postala skuplja od produkcije top AAA Hollywoodskih naslova. Recimo produkcija/proizvodnja GTA V je kostala 265 miljuna dolara.

http://gamerproblems.net/17-expensive-video-games-ever-created/

14 godina
neaktivan

Izgleda da pancirke i kacige još ne znače ništa u igri. Možeš s drvenim kopljem oneshotat nekog s kacigom i pancirkom. Isto tak 9mm prolazi kroz sve...

I zašto imamo force logout opciju? Na taj način se može instanto izaći iz igre bez posljedica.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2018 11:15 (gnomisa).

0 0 hvala 0
12 godina
Endymon kaže...
nicky.sl kaže...

Probaj select na konzervu i select na otvarac i onda desni klik na konzervu i open.Ako ne,onda odi se od logirati i udji ponovno.Meni maloprije tak proradilo xD

Pokušavao sam to sa select al nije išlo a popodne kad dođem s posla ću vidit to s logiranjem. Hvala

13 godina
gnomisa kaže...

Izgleda da pancirke i kacige još ne znače ništa u igri. Možeš s drvenim kopljem oneshotat nekog s kacigom i pancirkom. Isto tak 9mm prolazi kroz sve...

I zašto imamo force logout opciju? Na taj način se može instanto izaći iz igre bez posljedica.

baš sam htio rec. military helmet bio gore ili ne 1 metak iz 47 skida covjeka,jedino .22 nisam is prve uspio HS nekog. sve ostalo 1/3 metka cao djaci

14 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...
gnomisa kaže...

baš sam htio rec. military helmet bio gore ili ne 1 metak iz 47 skida covjeka,jedino .22 nisam is prve uspio HS nekog. sve ostalo 1/3 metka cao djaci

Dobro igra još beta ali to je bitna stavka. Ali ne kužim zašto uopće postoji opcija force logout? Na taj način si spasiš dupe.....treba bit samo timer....

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2018 11:42 (gnomisa).
12 godina

Nakon force logouta lik ti ostane na mapi još ugrubo oko pola minute. Force logout ti više služi za instantno gašenje igre.

14 godina
Rocinante2112 kaže...
gnomisa kaže...

Nijedna kaciga te nece spasiti od 7,62 direkt u glavu, a mehanike za armor postoje, samo ih jos treba doraditi. Tu ti jedan nas streamer testira i objasnjava damage model:

14 godina
neaktivan
scipion kaže...
Rocinante2112 kaže...
gnomisa kaže...

Nijedna kaciga te nece spasiti od 7,62 direkt u glavu, a mehanike za armor postoje, samo ih jos treba doraditi. Tu ti jedan nas streamer testira i objasnjava damage model:

Ja sam pisao da možeš oneshotat lika s drvenim kopljem....a bome bi i 9mm trebao biti upitan s neke malo veće udaljenosti...

NEgo može li netko komentirati force logout opciju? Zašto je uopće tamo kad se može exploitat samo tako?

16 godina
Jel ti citas gore postove,odgovorio ti je kolega.Forcelogout sluzi vecinom za exit game,nakon cega ti lik i dalje ostaje u igri nekoliko sekundi,samo forsas exit,sve ostalo je isto.
14 godina
neaktivan
dani20 kaže...
Jel ti citas gore postove,odgovorio ti je kolega.Forcelogout sluzi vecinom za exit game,nakon cega ti lik i dalje ostaje u igri nekoliko sekundi,samo forsas exit,sve ostalo je isto.

Previdio sam post. U svakom slučaju smiri se.

10 godina
neaktivan

Krenem lootati bunker skoro pa praznih ruku, vraćam se sa puškama i hrpom napunjenih okvira za mp5, akm i aks-74u, 2 military vest itd. Frajer napravio bazu blizu bunkera a ja naletio na kutije sasvim slučajno. Hvala, dođem po ostatak itema malo kasnije 

16 godina
Rocinante2112 kaže...
gnomisa kaže...

Nijedna kaciga na svijetu ne sprečava metak direkt u glavu da te ubije. Ona je tu iz drugih razloga, šrapnela, komada zemlje koji padaju nakon bombe/granate u blizini i zbog metaka koji bi te okrznuli, koji "kliznu" po kacigi. Direktni metak prolazi kroz nju kao vrući nož kroz putar i nema te.

Ne znam kako je koplje odrađeno u igri, tj, opčenito mehanike kako su zamišljene, ali primjera radi, kevlar će zaustavit metak, ali ne i nož u bliskoj borbi.

Moram se više pozabavit ovim naslovom, ako su zaista implementirali mehanike kako to radi, umjesto matematičkog DR/armor vs penetration/dmg onda će to biti jako cool.

12 godina
Rhodin kaže...
Rocinante2112 kaže...
gnomisa kaže...

Nijedna kaciga na svijetu ne sprečava metak direkt u glavu da te ubije. Ona je tu iz drugih razloga, šrapnela, komada zemlje koji padaju nakon bombe/granate u blizini i zbog metaka koji bi te okrznuli, koji "kliznu" po kacigi. Direktni metak prolazi kroz nju kao vrući nož kroz putar i nema te.

Ne znam kako je koplje odrađeno u igri, tj, opčenito mehanike kako su zamišljene, ali primjera radi, kevlar će zaustavit metak, ali ne i nož u bliskoj borbi.

Moram se više pozabavit ovim naslovom, ako su zaista implementirali mehanike kako to radi, umjesto matematičkog DR/armor vs penetration/dmg onda će to biti jako cool.

Mislim da su za sada samo pobacali stvari unutra ali to nista ne sljaka...Posto upravo sam sa kopljem pogodio konja u glavu i konj trci u sumu sa kopljem u glavu...WTF?Trebaju sada poraditi na toj mehanici,jer ovako je samo ubaceno u samu igru,ali ne sluzi nicemu.Osim kozmeticke naravi.

7 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Sve je to matematika kako god okrenes.

10 godina
neaktivan

evo slike za onaj moj post ranije, nisam iz nekog razloga mogao uploadati sliku s mobitela ali sada sam na računalu

isprike za 2 posta ispod, nešto se dogodilo i izbacilo istu poruku 3 puta

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2018 13:13 (Skullscar1989).
13 godina
Skullscar1989 kaže...

evo slike za onaj moj post ranije, nisam iz nekog razloga mogao uploadati sliku s mobitela ali sada sam na računalu

isprike za 2 posta ispod, nešto se dogodilo i izbacilo istu poruku 3 puta

pa ti si za '91 spreman jebote :D
šteta šta ce vjerojatno zavrsit instantno,neki HS dok stanes da se pokenjas/popišaš :D

10 godina
neaktivan

Prije 5 min sam sve istrpao u kutije na sigurno u našu bazu. Ima još toga jer sam se na pola puta iskrcao u staroj bazi pa se vratio nazad da pokupim i ostatak stvari koje je ovaj lik ili grupa sakupila haha  Smjestili su se 50 m od bunkera doslovce unutar male rupe u brdu. Ne bih uopće shvatio da im je tamo baza da budale nisu ubile puppeta ravno ispred ulaza i raskomadale ga

14 godina
neaktivan
Rhodin kaže...
Rocinante2112 kaže...
gnomisa kaže...

Mislim da nije sve implementirano. Velim, s koplje¸m je moguće proburazit kacigu. Moderna kaciga će zaustavit neke kalibre na određenoj udaljenosti...

12 godina

Na kojim.serverima igrate?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ukoliko mislis gdje igraju balkanci:
SCUM Official Europe #11 - 176.57.181.9:28002
SCUM Official Europe #76 - 176.57.168.188:28202
CholaPC Server Balkan - 176.57.171.13:28002
Moj PC  
2 0 hvala 2
10 godina
neaktivan

za sve koje zanima približan damage na pojedinim dijelovima tijela itd. lik je koristio akm za test a "mete" su mu imale na sebi običnu odjeću, par vrsta pancirki i kaciga. uglavnom, military vest i military helmet pružaju najbolju zaštitu od metaka a sam akm ima najbolji damage na cca 50metara

13 godina

Igrao sam evente (uglavnom FFA) ovih dana i morma priznat da moraju sredit recoil. Puške ga jednostavno skoro pa i nemaju,šta  god pogledas umire laserskom zrakom smrti...

Inače furam kar98  i brutala je (cod 2 style s scopanjem) al time to kill je strasno brz i automat je must have jednostavno

9 godina
neaktivan

Pozdrav,

Sto moze biti razlog niskom fps-u ( oko 20) , a komp je nov, sa karakteristikama:

AMD Ryzen 7 1700

16G Ram-a

GTX 1060, 3G

SSD 480G

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
0mnia_x kaže...

Pozdrav,

Sto moze biti razlog niskom fps-u ( oko 20) , a komp je nov, sa karakteristikama:

AMD Ryzen 7 1700

16G Ram-a

GTX 1060, 3G

SSD 480G

Server ili optimizacija?

16 godina

Search %appdata%  \Local\SCUM\Saved\Config\WindowsNoEditor\GameUserSettings.ini

postavi postavke:
r.DistanceFieldShadowing=0
r.DistanceFieldAO=0
r.DepthOfFieldQuality=0
sg.ShadowQuality=1

Resolutin Scale takodjer smanji bar na 90

Prije toga svega napravi i ovo

Imam grafu kao i ti,slabiji cpu,igra mi doslovno leti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2018 11:13 (dani20).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

e super hvala, probat cu s tim pa javim.

14 godina
neaktivan
0mnia_x kaže...

e super hvala, probat cu s tim pa javim.

Nisi nam rekao rezoluciju na kojoj igraš, vrlo bitan podatak. Meni igra leti na 1080p a imam i3 3,6Ghz, 1060 3GB, 8 GB 2400Mhz RAM i 250 GB SSD...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice