Hebale las više i igre i igrice, ja iman ozbiljan problem.
Hoće li netko bit ljubazan da mi ojasni kako se otvara konzerva??? Imam konzervu a imam i otvarač al jednostavno ju neznam otvoriti.

Hoće li netko bit ljubazan da mi ojasni kako se otvara konzerva??? Imam konzervu a imam i otvarač al jednostavno ju neznam otvoriti.
Probaj select na konzervu i select na otvarac i onda desni klik na konzervu i open.Ako ne,onda odi se od logirati i udji ponovno.Meni maloprije tak proradilo xD
Pc/konzole sadržaj prerastao filmsku industriju?.............uh šta još neću pročitati. Uspoređuje filmsku i gamersku industriju, filmsku, gdje je standard da film zaradi 700-800 milijuna dolara, dosta njih i preko milijardu pa neki i 2. Reci mi koja je igra toliko zaradila?
Bilo koja najprodavanija igra godine u zadnjih par godina. Recimo GTA V je do sad zaradio $6 miljardi, zadnji COD preko miljardu, a cijela COD fransiza oko 15 miljardi dolara - vise od bilo koje filmske fransize.
https://en.wikipedia.org/wiki/Call_of_Duty
U zadnjih par godina produkcija top AAA igara je postala skuplja od produkcije top AAA Hollywoodskih naslova. Recimo produkcija/proizvodnja GTA V je kostala 265 miljuna dolara.
http://gamerproblems.net/17-expensive-video-games-ever-created/
Izgleda da pancirke i kacige još ne znače ništa u igri. Možeš s drvenim kopljem oneshotat nekog s kacigom i pancirkom. Isto tak 9mm prolazi kroz sve...
I zašto imamo force logout opciju? Na taj način se može instanto izaći iz igre bez posljedica.
Probaj select na konzervu i select na otvarac i onda desni klik na konzervu i open.Ako ne,onda odi se od logirati i udji ponovno.Meni maloprije tak proradilo xD
Pokušavao sam to sa select al nije išlo a popodne kad dođem s posla ću vidit to s logiranjem. Hvala
Izgleda da pancirke i kacige još ne znače ništa u igri. Možeš s drvenim kopljem oneshotat nekog s kacigom i pancirkom. Isto tak 9mm prolazi kroz sve...
I zašto imamo force logout opciju? Na taj način se može instanto izaći iz igre bez posljedica.
baš sam htio rec. military helmet bio gore ili ne 1 metak iz 47 skida covjeka,jedino .22 nisam is prve uspio HS nekog. sve ostalo 1/3 metka cao djaci
baš sam htio rec. military helmet bio gore ili ne 1 metak iz 47 skida covjeka,jedino .22 nisam is prve uspio HS nekog. sve ostalo 1/3 metka cao djaci
Dobro igra još beta ali to je bitna stavka. Ali ne kužim zašto uopće postoji opcija force logout? Na taj način si spasiš dupe.....treba bit samo timer....
Nakon force logouta lik ti ostane na mapi još ugrubo oko pola minute. Force logout ti više služi za instantno gašenje igre.
Nijedna kaciga te nece spasiti od 7,62 direkt u glavu, a mehanike za armor postoje, samo ih jos treba doraditi. Tu ti jedan nas streamer testira i objasnjava damage model:
Nijedna kaciga te nece spasiti od 7,62 direkt u glavu, a mehanike za armor postoje, samo ih jos treba doraditi. Tu ti jedan nas streamer testira i objasnjava damage model:
Ja sam pisao da možeš oneshotat lika s drvenim kopljem....a bome bi i 9mm trebao biti upitan s neke malo veće udaljenosti...
NEgo može li netko komentirati force logout opciju? Zašto je uopće tamo kad se može exploitat samo tako?
Previdio sam post. U svakom slučaju smiri se.
Krenem lootati bunker skoro pa praznih ruku, vraćam se sa puškama i hrpom napunjenih okvira za mp5, akm i aks-74u, 2 military vest itd. Frajer napravio bazu blizu bunkera a ja naletio na kutije sasvim slučajno. Hvala, dođem po ostatak itema malo kasnije
Nijedna kaciga na svijetu ne sprečava metak direkt u glavu da te ubije. Ona je tu iz drugih razloga, šrapnela, komada zemlje koji padaju nakon bombe/granate u blizini i zbog metaka koji bi te okrznuli, koji "kliznu" po kacigi. Direktni metak prolazi kroz nju kao vrući nož kroz putar i nema te.
Ne znam kako je koplje odrađeno u igri, tj, opčenito mehanike kako su zamišljene, ali primjera radi, kevlar će zaustavit metak, ali ne i nož u bliskoj borbi.
Moram se više pozabavit ovim naslovom, ako su zaista implementirali mehanike kako to radi, umjesto matematičkog DR/armor vs penetration/dmg onda će to biti jako cool.
Nijedna kaciga na svijetu ne sprečava metak direkt u glavu da te ubije. Ona je tu iz drugih razloga, šrapnela, komada zemlje koji padaju nakon bombe/granate u blizini i zbog metaka koji bi te okrznuli, koji "kliznu" po kacigi. Direktni metak prolazi kroz nju kao vrući nož kroz putar i nema te.
Ne znam kako je koplje odrađeno u igri, tj, opčenito mehanike kako su zamišljene, ali primjera radi, kevlar će zaustavit metak, ali ne i nož u bliskoj borbi.
Moram se više pozabavit ovim naslovom, ako su zaista implementirali mehanike kako to radi, umjesto matematičkog DR/armor vs penetration/dmg onda će to biti jako cool.
Mislim da su za sada samo pobacali stvari unutra ali to nista ne sljaka...Posto upravo sam sa kopljem pogodio konja u glavu i konj trci u sumu sa kopljem u glavu...WTF?Trebaju sada poraditi na toj mehanici,jer ovako je samo ubaceno u samu igru,ali ne sluzi nicemu.Osim kozmeticke naravi.
Sve je to matematika kako god okrenes.
evo slike za onaj moj post ranije, nisam iz nekog razloga mogao uploadati sliku s mobitela ali sada sam na računalu
isprike za 2 posta ispod, nešto se dogodilo i izbacilo istu poruku 3 puta
pa ti si za '91 spreman jebote :D
šteta šta ce vjerojatno zavrsit instantno,neki HS dok stanes da se pokenjas/popišaš :D
Prije 5 min sam sve istrpao u kutije na sigurno u našu bazu. Ima još toga jer sam se na pola puta iskrcao u staroj bazi pa se vratio nazad da pokupim i ostatak stvari koje je ovaj lik ili grupa sakupila haha Smjestili su se 50 m od bunkera doslovce unutar male rupe u brdu. Ne bih uopće shvatio da im je tamo baza da budale nisu ubile puppeta ravno ispred ulaza i raskomadale ga
Mislim da nije sve implementirano. Velim, s koplje¸m je moguće proburazit kacigu. Moderna kaciga će zaustavit neke kalibre na određenoj udaljenosti...
Na kojim.serverima igrate?
Igrao sam evente (uglavnom FFA) ovih dana i morma priznat da moraju sredit recoil. Puške ga jednostavno skoro pa i nemaju,šta god pogledas umire laserskom zrakom smrti...
Inače furam kar98 i brutala je (cod 2 style s scopanjem) al time to kill je strasno brz i automat je must have jednostavno
Pozdrav,
Sto moze biti razlog niskom fps-u ( oko 20) , a komp je nov, sa karakteristikama:
AMD Ryzen 7 1700
16G Ram-a
GTX 1060, 3G
SSD 480G
Pozdrav,
Sto moze biti razlog niskom fps-u ( oko 20) , a komp je nov, sa karakteristikama:
AMD Ryzen 7 1700
16G Ram-a
GTX 1060, 3G
SSD 480G
Server ili optimizacija?
Search %appdata% \Local\SCUM\Saved\Config\WindowsNoEditor\GameUserSettings.ini
postavi postavke:
r.DistanceFieldShadowing=0
r.DistanceFieldAO=0
r.DepthOfFieldQuality=0
sg.ShadowQuality=1
Resolutin Scale takodjer smanji bar na 90
Prije toga svega napravi i ovo
Imam grafu kao i ti,slabiji cpu,igra mi doslovno leti.
e super hvala, probat cu s tim pa javim.
e super hvala, probat cu s tim pa javim.
Nisi nam rekao rezoluciju na kojoj igraš, vrlo bitan podatak. Meni igra leti na 1080p a imam i3 3,6Ghz, 1060 3GB, 8 GB 2400Mhz RAM i 250 GB SSD...