Pitanje: postoji li kakav program koji prikazuje vrijeme tijekom igranja neke igre? Ponekad malo pretjeram pa....
Hvala!
Pitanje: postoji li kakav program koji prikazuje vrijeme tijekom igranja neke igre? Ponekad malo pretjeram pa....
Hvala!
Rucni/Stolni sat? WTF?
Hvala!
Imas kod kineza neku jeftikaner budilicu za 10 kn.
Xfire ima tu mogućnost...
Ooo moj dragi Bože...
Svašta... -.-"
Ako ništa drugo imaš sat na mobitelu ffs
Lijepo upiši u comand prompt:
shutdown -s -t x
x = vrijeme u sekundama koliko želiš igrati, i lupi enter. Pokreni omiljenu igru i to je to. Garantiram da nećeš premašiti zacrtano vrijeme
čovjek vjerojatno misli ( a i sam kaže ) da pretjera ponekad, što bi reklo da se zabulji u monitor "ponekad" haha, pa ne može skinuti pogled s ekrana (svi znamo kako je to) pa jedino mjesto gdje bi vidio vrijeme a da se ne zaboravi je -monitor
ja neznam takav način haha
mislim da bi se drugi trebali ugledat na anno. on ima ok riješenje što se toga tiče :D
Paolo2612 ti je dao najbolje rješanje bar po meni, znam da zvuči smješno al tako je. a ako poželiš igrat još, pali pilu i ista spika opet, dok ti ne dosadi...
u tu svrhu postoji čitava četa softvera
koliko vidim Workrave je jedan od najpopularnijih. možda bih ga i ja trebao početi koristiti 
Nakon poprilicnog trazenja uspio sam naci program koji sam trazio. Program koji pokazuje sat u igri:
nakon malo namjestanja pokazat ce tray sa satom!
Pozdrav i hvala svima koji su pokusali pomoci!
slušaj otkucaje srca TIK-TAK
U tome ti fraps dobiva
Hvala!
Xfire ima tu mogućnost...
Čovjek ti je odgovorio.
Ne treba ti ništa više pored Xfirea.
Možeš chatati sa prijateljima, uključiti opciju da ti prikazuje fps i sat u igri, snimati video...