Rust- MMO

poruka: 1.268
|
čitano: 158.826
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Rust- MMO
Gremlin144 kaže...

Evo i slika, pa mi objasnite kako su uspjeli mi upast u kuću?

Znači, nigdje ljestava, nigdje neka njihova građevina...

Jedan lik može uć tako da zapne u onaj kut di su ti trokut foundationi i skače gore. Još lakše mogu upast ako ih je dvoje i boostaju se u prozor

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
13 godina
Roko567 kaže...
Gremlin144 kaže...

Evo i slika, pa mi objasnite kako su uspjeli mi upast u kuću?

Znači, nigdje ljestava, nigdje neka njihova građevina...

Jedan lik može uć tako da zapne u onaj kut di su ti trokut foundationi i skače gore. Još lakše mogu upast ako ih je dvoje i boostaju se u prozor

Mrvicu preciznije da se ne pita koji točno kut, ušao je tamo gdje je mali kut, veoma oštro V. Ne trebaju dvojica, možeš gol i bos sa k*rcom u ruci upasti u tu bazu za 15 sekundi, kako?

Odeš na taj oštri kut, zaletiš se i skočiš što više u taj kut, ne puštati šprint i hodanje unaprijed, i samo tapaj jump, unutra si u trenu, pogotovo kad nemaš krov.

Lažu kako su upali, tako kad skupiš  loota i podigneš kat dva, idalje će doći na krov na isti način, to si nekako zakrpi, moguće je, al glupavo.

A a da ti nema tog kuta ušli bi ti kroz prozor. (Ne tebi roko, neg onom tipu :)

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2016 21:46 (Et_Tu_Brute?).
16 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Mrvicu preciznije da se ne pita koji točno kut, ušao je tamo gdje je mali kut, veoma oštro V. Ne trebaju dvojica, možeš gol i bos sa k*rcom u ruci upasti u tu bazu za 15 sekundi, kako?

Odeš na taj oštri kut, zaletiš se i skočiš što više u taj kut, ne puštati šprint i hodanje unaprijed, i samo tapaj jump, unutra si u trenu, pogotovo kad nemaš krov.

Lažu kako su upali, tako kad skupiš  loota i podigneš kat dva, idalje će doći na krov na isti način, to si nekako zakrpi, moguće je, al glupavo.

A a da ti nema tog kuta ušli bi ti kroz prozor. (Ne tebi roko, neg onom tipu :)

Nama je tako bio skučio nuta jer smo imali zgradu za veliku peč i za biljeke jednu pokraj druge i bio je oštar kud. To di je bila velika peč je bilo otvoreno odozgo. E sad problem je bio što je on upao nutra, a van nije mogao pošto nije znao kod, a ormar u drugoj zgradi.

Lik je nutra umro jer je pokušavao probiti kod. A njegovog kolegu smo upucali, a drugi je pobjegao.

17 godina
odjavljen
Rust- MMO

Mi smo sinoc sredili neke likove dok su spavali. I onda od njihovog materijala napravili sebi bazu

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Da, sinoc nakon wipea nas se skupilo 6. Trcali, farmali, naisli na ogromnu prizemnicu jedno 4x6, kat ravan osim 1x1 kucice sa sheet metal door i codelockom ali BEZ KROVA!

I sad mi uglavnom goli ali puni materijala se brzo boostali gore pa unutra a dolje nezasticen cupboard i 6 ili 7 furnacea :)

Materijal u furnace na topljenje, novi cupboard, zazidavanje cupboarda i furnacea u jos jedan zid sa vratima i pravljenje nase baze u neposrednom susjedstvu. Jako dobro i jako prakticno :)

Hvala toj dvojici na bazi, furnaceima, 8000 otopljenog metala, 9000 ugljena itd ... jako su nam pomogli :)

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
15 godina
Rust- MMO

Ovi danas provalnici su smješni uništili mi zasad troje vrata i još ih ćeka troje da dođu do resursa. Sad je pitanje koja će sljedeća vrata uništavat. U nedoumici su pred njima je troje vrata hahah :D
Ako s prve pogode koja budu išli uništavat čeka ih još troje do resursa, ako pogriješe, čeka ih možda još troje više :D

Na slici di piše LOL prije je pisalo, ja sma napisao "Nothing here" :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Rust- MMO

Ekipa, na kojem serveru igrate?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
FileFicho kaže...

Ekipa, na kojem serveru igrate?

UK wastelands

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Tu vam je wipe svaka tri - cetiri dana . Da se ne zapitate di vam je baza odjednom lol
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Tu vam je wipe svaka tri - cetiri dana . Da se ne zapitate di vam je baza odjednom lol

Al dobro je ... meni server ok ... cak i nakon wipea, dokle god ostane XP - dobro je.

Da i ne ostane, brzo to ide gore na tom serveru :)

Jel se netko nas spajao danas? Nadam se da kucica jos ponosno stoji :)

17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...
Nadam se da kucica jos ponosno stoji :)

Mnogima smo se jucer zamjerili, ne znam bas 

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Kucica je takva da je jedino isplativo rejdanje je srusit do kraja. Tak da, il loot jos imamo il je sravnato sa zemljom lol
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rust- MMO

To se zove rekt.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Rust- MMO

jedva cekam da zavrsi ljeto da klinci odyebu nazad u skolu.. cijeli 7.c valjda grinda 20 sati dnevno. par sati nakon wipe-a vec trce s puskama i dizu baze u zrak,.. nemres to pratit pogotovo s ovim xp sistemom, a ove modded pizdarije 999x XP/gather/teleport/no crafting timer mi se neda igrat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
neznalica90 kaže...

jedva cekam da zavrsi ljeto da klinci odyebu nazad u skolu.. cijeli 7.c valjda grinda 20 sati dnevno. par sati nakon wipe-a vec trce s puskama i dizu baze u zrak,.. nemres to pratit pogotovo s ovim xp sistemom, a ove modded pizdarije 999x XP/gather/teleport/no crafting timer mi se neda igrat.

To sam  i ja mislio ali u konacnici je zanimljivo. Malo drugaciji set logike radi teleporta ali sve u svemu jako zanimljivo. Dok se ne rijesi xp sustav na vanila serverima, mod mi se cini kao super opcija.

12 godina
Rust- MMO

Jedan iskreni tweet lead developera

https://twitter.com/Helkus/status/768936878716223488

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Rust- MMO

Cek, u cemu je trenutno problem sa XP sustavom?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...

Problem je sta je trenutni tempo dizajniran da ga moze pratit samo skolarac na praznicima ili odrasla osoba sa 10 slobodnih sati dnevno. Meni nije cak ni problem istrpit da me drugi napucavaju dok ja trcim sa kopljem ali tolerancija drugih ljudi nije tolika.

Npr. Nolife ekipa na dan wipe-a ude na server 300/300 i vec navecer ima full bazu a sutradan naoruzana haraci po mapi. Normalna osoba sa obavezama tek recimo treci dan ima semi auto rifle i to ako aktivno igra, a dotle se vec populacija servera prepolovila jer su prvi navedeni isfrustrirali masu ljudi koja je quitala. I tako ti nakon posla konacno peti dan dignes ozbiljniji level i veselis se end game-u kad ono admin objavi full wipe jer na serveru igra tek 20/300 ljudi i to mahom ti noliferi i admin nema druge nego wipe da privuce ljude nazad na server. I tako ti nakon 5 dana grinda ni ne vidis ak47 nego ponovo na kamen i tucaj. I tako u krug dok ti ne dopizdi.

14 godina
neaktivan
Friday kaže...

U tome kaj postoji lol

16 godina
neznalica90 kaže...
Friday kaže...

Problem je sta je trenutni tempo dizajniran da ga moze pratit samo skolarac na praznicima ili odrasla osoba sa 10 slobodnih sati dnevno. Meni nije cak ni problem istrpit da me drugi napucavaju dok ja trcim sa kopljem ali tolerancija drugih ljudi nije tolika.

Npr. Nolife ekipa na dan wipe-a ude na server 300/300 i vec navecer ima full bazu a sutradan naoruzana haraci po mapi. Normalna osoba sa obavezama tek recimo treci dan ima semi auto rifle i to ako aktivno igra, a dotle se vec populacija servera prepolovila jer su prvi navedeni isfrustrirali masu ljudi koja je quitala. I tako ti nakon posla konacno peti dan dignes ozbiljniji level i veselis se end game-u kad ono admin objavi full wipe jer na serveru igra tek 20/300 ljudi i to mahom ti noliferi i admin nema druge nego wipe da privuce ljude nazad na server. I tako ti nakon 5 dana grinda ni ne vidis ak47 nego ponovo na kamen i tucaj. I tako u krug dok ti ne dopizdi.

Pa taj XP sistem su navodno uveli baš zato da ti klanovi i ekipice ne mogu odmah po restartu servera sve okolo pričit. 

Bez levelanja došla bi ekipa od 5 likova i u par sati bi izkraftali sve od metala i imali AR ovako barem moraju trčati okolo i lagano napredovati. 

Da treba puno za to, ali kako god okreneš u ovoj igri će ti koji igraju puno više imati i bili bolji. Jednostavno zato jer više igraju

17 godina
odjavljen
neznalica90 kaže...
Friday kaže...

Problem je sta je trenutni tempo dizajniran da ga moze pratit samo skolarac na praznicima ili odrasla osoba sa 10 slobodnih sati dnevno.

OK, s time se slazem. Cak sam nesto slicno i rekao kumu Bastardu (koji se ne slaze s tim).

Ali koja je alternativa?

Freak Show Inc.
16 godina

Baš to nema alternative. Što god da naprave ljudima neće pasati i ti noliferi će uvijek imati sve i brzo izgraditi bazu.

12 godina
neaktivan
Friday kaže...

Taman tu negdje kad si ti poceo igrati, prebacena je igra sa blueprintova na XP. Prije XP-a nije bilo, nego si udaranjem po buradi nalazio blueprinte. Nekoliko blueprintova zajedno je stvaralo objekt koji si ti "naucio na tom serveru i u toj wipe instanci". Ako npr nadjes bolt na levelu 3 - stavis ga u research bench i nabacas hrpu blueprintova. Sto vise - to veca sansa da ces "nauciti" taj item. Tako da se dosta toga svodilo na srecu ali si uglavnom na dosta niskim levelima mogao imati dosta dobar gear za kraftanje.

Sada ... bolt je oko levela 30. Zamisli vrijeme potrebno doci do lvl30 na vanila serveru. I sad zamisli tebe i mene kao casual igrace protiv ove djecurlije na feriju koja ore po 10 sati dnevno. Nakon 2 dana mozes ih je*at ... nemas fighting chance protiv njih. Dok ti ne mozes jos ni codelock raditi oni vec kraftaju c4. Ti sanjas o thonpsonu a oni dodju sa boltom ... Tesko razbalansirano i ne svodi se na skill nego na to koliko si vremena vise proveo u igri od drugih ...

17 godina
odjavljen
Rust- MMO

Ili je sreca ili je exp - nema nista drugo. A ako ce se ici na srecu (random pickup sranja) to ce onda tek biti bezveze

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
13 godina
Rust- MMO

Po meni trenutni fix za stanje dok se ne smisli nesto bolje bi bio fixni lock lvl na steam acc koji bi se wipe-ao samo prvog u mjeseci a admini nek vajpaju mapu kak i kad hoce.. tako bi svako imao priliku iskusit endgame tokom mjesec dana cak i ako malo istrpi dok ga siluju tjedan dana. Ovako nema smisla jer nije razumno. Jedno je napravit igru hardcore a drugo kad igra od tebe drazi da joj posvetis zivot za napredak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neznalica90 kaže...

Po meni trenutni fix za stanje dok se ne smisli nesto bolje bi bio fixni lock lvl na steam acc koji bi se wipe-ao samo prvog u mjeseci a admini nek vajpaju mapu kak i kad hoce.. tako bi svako imao priliku iskusit endgame tokom mjesec dana cak i ako malo istrpi dok ga siluju tjedan dana. Ovako nema smisla jer nije razumno. Jedno je napravit igru hardcore a drugo kad igra od tebe drazi da joj posvetis zivot za napredak.

Previše rupa ima u tom tvojem fixu... Prvo, end game bi prosječni klanovi postigli nakon 4 dana. Što dalje? Što raditi još 26 dana? Jedino što je preostalo je raidat druge igrače dok ne bude više nikoga na serveru ili oni sami budu raidani. Nakon 10 dana ne bi nitko igrao. Zašto misliš da bi te prestali silovat nakon tjedan dana? 
Nema druge nego čekat da vidimo što će facepunch smisliti. 
XP sistem sigurno nije rješenje, Garry je potvrdio:

It's funny, how much we planned it out, we thought about it, and then even a week after we'd realised I didn't work.

The issue, in my opinion, is that it makes the gameplay finite. You get to level 30 and you're like, okay, game done. And yeah we thought about adding prestige levels etc to lessen this feeling, but the feeling is still there.

At its heart it's a sandbox game about possessions. Finding, stealing, protecting. Sandbox games don't have end games, and that's what we've been trying to force, instead of embracing the genre.

All that changes now.

Na pitanje o component systemu, Garry je odgovorio:

Components with specific geographical spawning is where we're headed I think

tako da ćemo vjerovatno u budućnosti nalaziti dijelove po mapi i od njih craftati vrjednije stvari kao što su puške i C4

In the other newsprvi transići se se pojavili u igri

12 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
neznalica90 kaže...

Previše rupa ima u tom tvojem fixu... Prvo, end game bi prosječni klanovi postigli nakon 4 dana. Što dalje? Što raditi još 26 dana? Jedino što je preostalo je raidat druge igrače dok ne bude više nikoga na serveru ili oni sami budu raidani. Nakon 10 dana ne bi nitko igrao. Zašto misliš da bi te prestali silovat nakon tjedan dana? 
Nema druge nego čekat da vidimo što će facepunch smisliti. 
XP sistem sigurno nije rješenje, Garry je potvrdio:

It's funny, how much we planned it out, we thought about it, and then even a week after we'd realised I didn't work.

The issue, in my opinion, is that it makes the gameplay finite. You get to level 30 and you're like, okay, game done. And yeah we thought about adding prestige levels etc to lessen this feeling, but the feeling is still there.

At its heart it's a sandbox game about possessions. Finding, stealing, protecting. Sandbox games don't have end games, and that's what we've been trying to force, instead of embracing the genre.

All that changes now.

Na pitanje o component systemu, Garry je odgovorio:

Components with specific geographical spawning is where we're headed I think

tako da ćemo vjerovatno u budućnosti nalaziti dijelove po mapi i od njih craftati vrjednije stvari kao što su puške i C4

In the other newsprvi transići se se pojavili u igri

JEL VIDIS DA MOZES ROKO! Vidis da mozes doprinjeti temi i diskusiji, stavljati linkove, informirati ljude ... bez da budes cinik i melankolik. Sad mi reci, da li je trebala javna prepirka i karton da pokazes svoje drugo, ljepse i ugodnije lice?

Jako sam ponosan na tebe! Jako!

17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

JEL VIDIS DA MOZES ROKO! Vidis da mozes doprinjeti temi i diskusiji, stavljati linkove, informirati ljude ... bez da budes cinik i melankolik. Sad mi reci, da li je trebala javna prepirka i karton da pokazes svoje drugo, ljepse i ugodnije lice?

Jako sam ponosan na tebe! Jako!

Pobjedila je ljubav, samo to cu reci...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Rust- MMO

Ja sam all in za RNG BP sistem + crafting od komponenti. Tak da i ako nades ili napravis bp za pusku i dalje ti trebaju komponente ali se komponente isto moraju moc researchat da ih sam kraftas. To bi malo produzilo early game ali bi eventually mogao sve sam napravit ako dovoljno dugo igras i ako imas srece. A da ne velim kako bi prodisao trade aspekt igre...

Ukratko:
Bolt barrel, bolt trigger, bolt butstock, bolt body.
Znaci dvije do cetiri komponente po pusci/pistolju.
Od svega mozes napravit blueprint ali blueprint se ne uci nego se fizicki cuva u bazi i koristi se u kombinaciji s crafting stolim i potrebnim materijalima. 
Isto bi dodao i za municiju. Mozes je craftat jedino ako imas shell, tip i GP...
+ compund bow koji bi morao nac

If you are shit out of luck you are shit out of luck...To je bio rust i to je rust kakav se meni svida...

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2016 15:40 (Sale_ds).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Sale_ds kaže...

ako dovoljno dugo igras i ako imas srece. 

Ja takvu igru bas i ne bih igrao...

Freak Show Inc.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice