ma prckam ko i obicno.. moramo ova 2-3 dana malo potegnut i konacno se ozbiljnije zgirat jer nema smisla ovak. server trebamo trazit di je limit do 6-7 ljudi max jer budu nas inace zergali klanovi sa 20 ljudi. ja sam taman s posla, kronicno neispavan ali sibni poruku na steam pa cemo krenut.. moram bar 10-15 lvl danas dignut dok je kobra na putu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
levele nisu wipeali?
levele nisu wipeali?
Ovisi na kojem serveru igras. Rustafied nece brisat xp i levele.
12:30am EST - Holy fuck, now this is how you start a month! Facepunch is on point - listening to the community by implementing worthwhile suggestions. This update includes new items along with a slew of improvements and balance tweaks (taken mostly straight from player feedback).
As with all first Thursdays of the month, this update comes with a forced map wipe. There is no forced XP wipe planned (and Rustafied servers will not be wiping XP or levels).
Our update stream goes live at 2pm EST. Follow @Rustafied for news throughout the day.
Daj nek se netko javi i napise koje uvjete mora server ispunjavat da znam trazit gdi budemo igrali?
Neki Community sa low ping 200 igraca i aktivnim adminima? Dajte neki primjer da znam kaj trazit.
Moja ekipa (3 clana) igramo na EU low pop. 100 igraca uvijek bude tocnije 100/100, a ono citeri su bili, isti dan banani :). Tak da ono, super.
ja sam gledao malo po serverima, ali iskreno ne znam koji bi izabrao - jeste vi nasli koji da je ok ?
EU Rustopia - wipe bio jucer (03.08.) - ping 47 - 41/100 - pa mozda taj probat ? - server im sad treba update,nemre se uc uf
nasao neki novi - ger/eng rusted - wipe bio danas - 75 ms - 66/150 - preskacem,trcim a tip me stigne i zatuce me kamenom a bio iza mene fino....
Krivi post. ...
Jucer na vecer je wajpan server i pocele su utrke u naoruzavanju.
Javite se ako ste zainteresirani za druzenje.
Jucer na vecer je wajpan server i pocele su utrke u naoruzavanju.
Javite se ako ste zainteresirani za druzenje.
Ja se nadam da cu kroz nekih tjedan dana doci nazad u rust. Sastavljam novi stroj. Cim bude spreman - javim vam da mi napravite vrecu
aj nek se netko javi,ovo je solo nemoguce svi u grupama napadaju....sad su mi sa flamethrowerom bazu spalili -.-
uspio povratit bazu i sredio - sam jos par detalja i mislim da bu sigurna - kolko tolko xD
Moze slika baze da vidim izvana? Ako nije problem. hehe
ako mislis na mene gotov,otisao od baze xD -
Kako mislis gotov? Pa zar nisi u bazi, moras negdje bit prenocit, stvari ostavit xd....
pa vani,priroda,ljepote xD
ma smjestio se drugdje a ono ostalo,pa vidit dal ce prezivit bas xD
ak si tu zabildo de da tu vidim onda :P, hehe :D :)
new_manova alatka dobila konkurenciju ( btw ingame chat u datom momentu je priceless )
A na kojem vi serveru igrate, ne mogu naci kad sam htio i upisao Rusty Europe.com, danas sam vas htio malo posjetit Balkance.....
imamo mali problem ....ona ekipica sto smo ju vidjeli ispred baze - napravila je na otocicu kucu - pa bi trebalo to sto prije srusiti - isto tako imaju krivo okrenuti zid na jednom mjestu
Imam osjecaj da nas trolaju ali sve jedno to treba minirat uzet i zabetonirat da nitko vise ne moze uci.
kolko sam uspio proskiljit kroz zidove cini mi se da imaju samo 1 vrata - no uglavnom, mislim da to ne bi smio bit problem za unistit
raid na nasu bazu o.O
ne mogu skuzit di su usli sve je zatvoreno bilo o.O - kao da ih je netko čpustio ali opet su neka vrata zidovi rastureni
i server me sjebe dc me vec 3 put - ali ajde unistio sam im 3 vrece za sad
- nemrem nac kak je ovaj upao unutra nikako - a ime nisam upamtio kad sam bio ubijen :/ previse se sokirao pa nisam zapisao - jedino probat pitat admina dal ima uvid tko me ubijao,a problem isto sto me izbacivalo i nisam mogao naci server nikako -.-
Jedini materijal kaj nisu ukrali je zeljezo sa krovnog skladista. Svo sam potrosil i zastitil centralni ormar. Slozil sam brdo malih kutija i sve sam nutra stavil. Javite se za lozinku od vrata jer je drukcija.
Vrata sam skidal po kuci i seljakal jer ne mogu radit postena vrata.
Uglavnom baza je oguljena do kosti.
ova kucica sta ju je cropank prijavio je vjerovatno bila sklepana s njihove strane kao privremeni raid base.
ma ajde nema veze, kak smo se kilavili zadnjih dana dugo smo i izdrzali. jbga klinci su na praznicima, dignu lvl 30 u 2 dana onda jos 2 nakraftaju opreme i poruse pola servera. nemres protiv toga jbga, posao obaveze.. premalo vremena smo online ( u odnosu na druge igrace naravno ). trebamo ovak ko sale i bastardo nac neki manji server kad vec nemremo tolko bit aktivni, jbga popularni serveri sa preko 200 ljudi i onda nekad ne dodemo po 2 dana online. nije ni cudo da su nas raidali, jos im je dugo i trebalo.
daj meni pass na pm - a sta onda nastavljamo ovdje ili ? da znam da ne farmam uzalud. budem ja onda skraftao par vrata i ostalog sta treba. btw trebat ce isto krknut ispred vrata onu metalnu barikadu.
daj meni pass na pm - a sta onda nastavljamo ovdje ili ? da znam da ne farmam uzalud. budem ja onda skraftao par vrata i ostalog sta treba. btw trebat ce isto krknut ispred vrata onu metalnu barikadu.
Meni je sve jedno gdi igramo samo ocu dozivjet bolticu sa optikom :)
Treba novi ormar ali zagradit ga kak spada. Znaci mora imat isti broj zidova - podova do jezgre sa svake strane. Badava je sacaste gradnje i ima pet zidova ako je samo jedan plafon. Isto vrijedi i za bazu, ako se popnu na krov a ispod su dva kata do ormara onda imaju tri poda za busit i svih 10 zidova koji su vodoravno sluze tocno nicemu. Iz tog razloga svi grade tornjeve kako bi cisto matematicki sa svake strane ili kuta imali isti broj prepreka. Baza nam je cool ali je krajnje nefunkcionalna i prazna jer su maznuli sveeeeee.