Rust- MMO

poruka: 1.268
|
čitano: 158.824
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Rust- MMO
Jednostavno igra se ucitava vjecno i kada se ucita laga za poludit
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Endymon kaže...
Jednostavno igra se ucitava vjecno i kada se ucita laga za poludit

Malo rama? Moze bit to. Smanji detalje full pa probaj i onda nakon kaj udes u igru nariktaj sve opet..

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
12 godina
Rust- MMO

Evo,sad sam bacio skoro sve na low i radi nekako....Zali boze proca...Nego,sta ova igra je jos uvjek u Alpha fazi????Jer meni dok igram pise onako u desnom kutu zeleno Alpha...

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2016 12:29 (Endymon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Endymon kaže...

Evo,sad sam bacio skoro sve na low i radi nekako....Zali boze proca...Nego,sta ova igra je jos uvjek u Alpha fazi????Jer meni dok igram pise onako u desnom kutu zeleno Alpha...

Da, krenuli su ispocetka prije godinu i nesto. Procitaj malo o tome

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
12 godina
Rust- MMO

Evo ljudi.Tko ima kakav ok server(bez hackova,wipeova i djecijih gluparija),slobodno me dodajte.STEAM NICK:MegaPiwi

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Endymon kaže...

Evo ljudi.Tko ima kakav ok server(bez hackova,wipeova i djecijih gluparija),slobodno me dodajte.STEAM NICK:MegaPiwi

Bez wipova igra ne bi imala smisla, to ćeš skužit kasnije

12 godina
Ne kuzim onda kako ljudi uspiju podignuti onolike zgradurine i vode ratove protiv drugih?Ja jedva uspijem jednu malenu kucicu napraviti xD
12 godina
Roko567 kaže...

Bez wipova igra ne bi imala smisla, to ćeš skužit kasnije

Pricas gluposti. To ces skuziti kasnije.

12 godina
Endymon kaže...
Ne kuzim onda kako ljudi uspiju podignuti onolike zgradurine i vode ratove protiv drugih?Ja jedva uspijem jednu malenu kucicu napraviti xD

Tak da igraju pun k, imaju pun k ljudi i vjerojatno imaju po kojeg haxora u teamu. Ja znam lika kojemu je cura igrala po noci a on po danu i tak su 24/7 bili online. Naravno s haxovima jer da nisu imali haxove vec bi ih prvi dan jedan leteci haxor sje.

12 godina
steelman kaže...

Nakon 5 dana na svakom serveru svi imaju high tier opremu i c4. Svi normalni serveri se wipaju bar jednom u dva tjedna, a high pop serveri svaki tjedan

Brzo se baza podigne kad imas dosta ljudi u klanu. Obično na high pop serverima u prva dva dana već svi jači klanovi imaju ogromne compoundove
Ja od legacyja nisam vidio ni jednog lika da leti. Nemoj igrat na official serverima i sve 5

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2016 22:28 (Roko567).
14 godina
neaktivan
Ja isto. Nemrem rec da se sjecam da sam vidio cheatera..
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Rust- MMO

Jaooo...Svali put me zvenke netko kada odem off....Sad sam napravio bazu malu i zakljucao sam spot gdje nitko nemoze graditi.Ali neznam kako da se zastitim od tih vandala....Neznam kako da zidove napravim.Jer sa onim blueprintom samo mogu podove raditi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Treba ti i cekic - drva, kamen, metal (ovisi od cega hoces bazu). Jao majko nisi valjda samo od twigova radio? lol
13 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Jaooo...Svali put me zvenke netko kada odem off....Sad sam napravio bazu malu i zakljucao sam spot gdje nitko nemoze graditi.Ali neznam kako da se zastitim od tih vandala....Neznam kako da zidove napravim.Jer sa onim blueprintom samo mogu podove raditi...

Dok imas building plan u ruci stisni/drzi desni klik i onda ti se otvori onaj krug i biras sta ces radit, foundation, walls, roof

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 14:22 (KiCo77).
12 godina
Roko567 kaže...
steelman kaže...

Nakon 5 dana na svakom serveru svi imaju high tier opremu i c4. Svi normalni serveri se wipaju bar jednom u dva tjedna, a high pop serveri svaki tjedan

Brzo se baza podigne kad imas dosta ljudi u klanu. Obično na high pop serverima u prva dva dana već svi jači klanovi imaju ogromne compoundove

E vidis da naprave odrzavanje baza kak spada nebi bilo tih problema s ogromnim bazama. Cim veca baza da treba cim vise materijala za odrzavanje, znaci balancirat igru. Najlakse je obrisat server i bok.

12 godina
Rust- MMO

Evo da se malo pohvalim na svoju kucicu :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nece jos dugo bit tvoja 😆
Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom
12 godina
steelman kaže...

E vidis da naprave odrzavanje baza kak spada nebi bilo tih problema s ogromnim bazama. Cim veca baza da treba cim vise materijala za odrzavanje, znaci balancirat igru. Najlakse je obrisat server i bok.

To nije problem, takva je igra. Decay radi sasvim u redu, ne možeš pričati o "balancu" kad si igrao igru 5 sati

Endymon kaže...

Evo da se malo pohvalim na svoju kucicu :P

Par savjeta:
 - stavi codelock

- ne stavljaj prozore na prizemlje, pogotovo ne sa drvenim rešetkama

- ne stavljaj krov, stalno nadograđuj bazu

Vidim da si nov pa pogledaj

, dosta će ti pomoć iako je malo outdatean

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 14:37 (Roko567).
12 godina
Roko567 kaže...
steelman kaže...

To nije problem, takva je igra. Decay radi sasvim u redu, ne možeš pričati o "balancu" kad si igrao igru 5 sati

Igrao sam ja igru 30 sati u komadu s kratkim pauzama i taman se vratim s pauze i vidim wipani server bez ikakvih objasnjenja. Da je decay sasvim u redu nebi jedan lik mogao odrzavat cijelo naselje bez ikakve muke, i nebi trebali wipat svako malo.

14 godina
neaktivan
Decay je u redu. Imam 900+ sati i znam kaj pricam.

Da naprave to kaj ti mislis da bi bilo u redu solo igrac nema apsolutno nikakve sanse. I to isto znam kaj pricam jer od tih 900 pola sam proveo kao solo igrac.
A inace kada dodes na novi server onda se raspitas malo. Kad ce wipe, kakva su pravila i tak to.

Ali da, moze se desit da vlasnik napravi wipe bez najave. Desilo se i meni. No to nije problem igre.
Igra kao igra se jos sasvim dobro nosi sa sranjima kaj su ljudi u stanju izgradit. XD
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rust- MMO

Jel i vama zadnji update onemogućio korištenje steam overlaya tokom igre? Ne radi mi ni steam stream rusta..jojo

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
user3468 kaže...

Jel i vama zadnji update onemogućio korištenje steam overlaya tokom igre? Ne radi mi ni steam stream rusta..jojo

Najlakše je provjerit tako da pogledaš na redditu

Tamo se stalno žale

12 godina
Rust- MMO

Jel to nekakav novi update dosao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Endymon kaže...

Jel to nekakav novi update dosao?

Svaki četvrtak je update

12 godina

Jel ima koji balkanski server?Gdje se inace skupljate,na kojim serverima?Da malo gradimo svi skupa :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2016 10:47 (Endymon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rust- MMO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rust- MMO

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Ima li neki balkanski klan koji ima aktivno najmanje 10 ljudi?

12 godina
Kresimir4 kaže...

Ima li neki balkanski klan koji ima aktivno najmanje 10 ljudi?

Kako ti se da igrat u klanovima od 10 ljudi... Šta, idete na 50 pop servere i dominirate server? Ili idete na neki high pop pa stojite u bazi, skupljate resurse i ne izlazite s gearom? 

10 godina
protjeran

Nemam igru...cekam steam summer sale, glupo mi je igrat sam sa sobom, uvijek je bolje u grupi.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice