- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Malo rama? Moze bit to. Smanji detalje full pa probaj i onda nakon kaj udes u igru nariktaj sve opet..
Evo,sad sam bacio skoro sve na low i radi nekako....Zali boze proca...Nego,sta ova igra je jos uvjek u Alpha fazi????Jer meni dok igram pise onako u desnom kutu zeleno Alpha...
Evo,sad sam bacio skoro sve na low i radi nekako....Zali boze proca...Nego,sta ova igra je jos uvjek u Alpha fazi????Jer meni dok igram pise onako u desnom kutu zeleno Alpha...
Da, krenuli su ispocetka prije godinu i nesto. Procitaj malo o tome
Evo ljudi.Tko ima kakav ok server(bez hackova,wipeova i djecijih gluparija),slobodno me dodajte.STEAM NICK:MegaPiwi
Evo ljudi.Tko ima kakav ok server(bez hackova,wipeova i djecijih gluparija),slobodno me dodajte.STEAM NICK:MegaPiwi
Bez wipova igra ne bi imala smisla, to ćeš skužit kasnije
Bez wipova igra ne bi imala smisla, to ćeš skužit kasnije
Pricas gluposti. To ces skuziti kasnije.
Tak da igraju pun k, imaju pun k ljudi i vjerojatno imaju po kojeg haxora u teamu. Ja znam lika kojemu je cura igrala po noci a on po danu i tak su 24/7 bili online. Naravno s haxovima jer da nisu imali haxove vec bi ih prvi dan jedan leteci haxor sje.
Nakon 5 dana na svakom serveru svi imaju high tier opremu i c4. Svi normalni serveri se wipaju bar jednom u dva tjedna, a high pop serveri svaki tjedan
Brzo se baza podigne kad imas dosta ljudi u klanu. Obično na high pop serverima u prva dva dana već svi jači klanovi imaju ogromne compoundove
Ja od legacyja nisam vidio ni jednog lika da leti. Nemoj igrat na official serverima i sve 5

Jaooo...Svali put me zvenke netko kada odem off....Sad sam napravio bazu malu i zakljucao sam spot gdje nitko nemoze graditi.Ali neznam kako da se zastitim od tih vandala....Neznam kako da zidove napravim.Jer sa onim blueprintom samo mogu podove raditi...

Jaooo...Svali put me zvenke netko kada odem off....Sad sam napravio bazu malu i zakljucao sam spot gdje nitko nemoze graditi.Ali neznam kako da se zastitim od tih vandala....Neznam kako da zidove napravim.Jer sa onim blueprintom samo mogu podove raditi...
Dok imas building plan u ruci stisni/drzi desni klik i onda ti se otvori onaj krug i biras sta ces radit, foundation, walls, roof
Nakon 5 dana na svakom serveru svi imaju high tier opremu i c4. Svi normalni serveri se wipaju bar jednom u dva tjedna, a high pop serveri svaki tjedan
Brzo se baza podigne kad imas dosta ljudi u klanu. Obično na high pop serverima u prva dva dana već svi jači klanovi imaju ogromne compoundove
E vidis da naprave odrzavanje baza kak spada nebi bilo tih problema s ogromnim bazama. Cim veca baza da treba cim vise materijala za odrzavanje, znaci balancirat igru. Najlakse je obrisat server i bok.

E vidis da naprave odrzavanje baza kak spada nebi bilo tih problema s ogromnim bazama. Cim veca baza da treba cim vise materijala za odrzavanje, znaci balancirat igru. Najlakse je obrisat server i bok.
To nije problem, takva je igra. Decay radi sasvim u redu, ne možeš pričati o "balancu" kad si igrao igru 5 sati
Evo da se malo pohvalim na svoju kucicu :P
Par savjeta:
- stavi codelock
- ne stavljaj prozore na prizemlje, pogotovo ne sa drvenim rešetkama
- ne stavljaj krov, stalno nadograđuj bazu
Vidim da si nov pa pogledaj
, dosta će ti pomoć iako je malo outdateanE vidis da naprave odrzavanje baza kak spada nebi bilo tih problema s ogromnim bazama. Cim veca baza da treba cim vise materijala za odrzavanje, znaci balancirat igru. Najlakse je obrisat server i bok.
To nije problem, takva je igra. Decay radi sasvim u redu, ne možeš pričati o "balancu" kad si igrao igru 5 sati
Igrao sam ja igru 30 sati u komadu s kratkim pauzama i taman se vratim s pauze i vidim wipani server bez ikakvih objasnjenja. Da je decay sasvim u redu nebi jedan lik mogao odrzavat cijelo naselje bez ikakve muke, i nebi trebali wipat svako malo.
Da naprave to kaj ti mislis da bi bilo u redu solo igrac nema apsolutno nikakve sanse. I to isto znam kaj pricam jer od tih 900 pola sam proveo kao solo igrac.
A inace kada dodes na novi server onda se raspitas malo. Kad ce wipe, kakva su pravila i tak to.
Ali da, moze se desit da vlasnik napravi wipe bez najave. Desilo se i meni. No to nije problem igre.
Igra kao igra se jos sasvim dobro nosi sa sranjima kaj su ljudi u stanju izgradit. XD

Jel i vama zadnji update onemogućio korištenje steam overlaya tokom igre? Ne radi mi ni steam stream rusta..jojo
Jel to nekakav novi update dosao?
Jel to nekakav novi update dosao?
Svaki četvrtak je update
Jel ima koji balkanski server?Gdje se inace skupljate,na kojim serverima?Da malo gradimo svi skupa :)
Ima li neki balkanski klan koji ima aktivno najmanje 10 ljudi?
Ima li neki balkanski klan koji ima aktivno najmanje 10 ljudi?
Kako ti se da igrat u klanovima od 10 ljudi... Šta, idete na 50 pop servere i dominirate server? Ili idete na neki high pop pa stojite u bazi, skupljate resurse i ne izlazite s gearom?
Nemam igru...cekam steam summer sale, glupo mi je igrat sam sa sobom, uvijek je bolje u grupi.