Rust- MMO

poruka: 1.268
|
čitano: 158.463
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Rust- MMO

očekuje se wipe, tj update, pa wipe, izreklamiran je ugl na stranim forumima, da dođe što više stranaca...bit će ljudi, polako

15 godina
neaktivan

kao što je on rekao. Ekipa očekuje wipe. Wipe će biti nakon sljedećeg updejta i najverovatnije će biti igrača ;)

13 godina
Rust- MMO

tako je i na ostalim serverima , čim najave wipe serveri se prazne , poslje wipe ,server pun :) ( ako netko treba rust gift imam dobru ponudu )

0 0 hvala 0
11 godina
Rust- MMO

Dal se zna mozda sto ce sve biti u sljedecem updatu, ne mogu nac nigdje na netu...

0 0 hvala 0
17 godina

Jedna zanimljiva stvar na koju sam naišao na facepunch forumu. Tu se vidi šta se trenutno radi. https://trello.com/playrust

dodaj te me na steam: http://steamcommunity.com/id/Outofsp4c3

Tko je zainteresiran može se doći igrati na moj server. 176.9.69.194:28115

Steam account: OutOfSp4c3 Solarna energija nije nešto što može postati popularno preko noći.
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.3.2014 19:42 (Joe Cavallo).
11 godina
neaktivan
Rust- MMO

Niko ne odgovara u temi za razmjenu igara. Oce li iko da se mijenja, znaci dajem L4D2 i Lol acc 30 lvl, puno championa za rust. Iko zainteresiran?

Moj PC  
0 6 hvala 0
12 godina
LuoKey kaže...

Niko ne odgovara u temi za razmjenu igara. Oce li iko da se mijenja, znaci dajem L4D2 i Lol acc 30 lvl, puno championa za rust. Iko zainteresiran?

Zar nije L4D2 bio besplatan?

1971- ∞
11 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
LuoKey kaže...

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.3.2014 13:24 (LuoKey).
12 godina
LuoKey kaže...
Roko567 kaže...
LuoKey kaže...

Al nije vise :).. ma ocajan san brate, igra mi se Rust, neman ga s cime platit :(

A jbg jedino sta ti mogu preporucit je da skupljas :D Digod priskocit marendu i tako to.. Malo pritrpit i skupit ce se :D

1971- ∞
15 godina
neaktivan
Rust- MMO

Evo ekipo da znate, sutra 18.3.2014 će biti wipe i server će biti udobniji za igranje. Nadamo se da ćete uživati i vidimo se sutra ;)

1 0 hvala 0
16 godina
Rust- MMO

Eto dosao reset i mogu reci dobro me krenulo,od pocetka - je da sam poginuo par puta na glupe nacine izgubio mitraljez i municju i par dodatnih stvari,ali eto bude se nadoknadilo.Pada/nalazi dosta dobrih stvari. Nasao ljepu buksu,bar se nadam jel.Ne znam kolko mi se isplati gradit kuce kad se sve na kraju tko hoce,srusi.

btw na koji nacin se rade limene kuce,recept ili ? - da vidio na netu,za sve treba recept

i da zadnje,tko je ado (ako sam dobro zapamtio ime) ? stalno lupa nesto po chatu..

vidimo se i danas,opet nakon nekoliko dana hladenja,zagrijao se kao prvi dan{#} 

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2014 9:49 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Rust- MMO

Moras na red animals nac metal wall i onda reserch kit na njega. Vidimo se za vikend :P

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

adu ubij, stalno momak nešto serucka, misli da je baja neki, mlađi je čak i od tebe, KOLJI TO {#}

16 godina
Rust- MMO

da da to i radim,tamanim crvene i peljesim kuce.... 

sta bas od zivina samo ili moze i u kucma bit? i sta nema recepta vec koristit one kutije za ucenje? aj njih za sad imam 3....ako me netko nije pokrao do sad ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
vanzemljac kaže...

adu ubij, stalno momak nešto serucka, misli da je baja neki, mlađi je čak i od tebe, KOLJI TO {#}

mladi cak i od mene? kaj ste vi fosili stariji od mene onda?

ma nek pise samo mi bio cudan....trosit vrijeme radije bum ja pametnije farmao za te sugave zidove :p pa da bar malo muke imaju da ih sruse {#} 

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2014 13:10 (cropunk).
11 godina
cropunk kaže...

da da to i radim,tamanim crvene i peljesim kuce.... 

sta bas od zivina samo ili moze i u kucma bit? i sta nema recepta vec koristit one kutije za ucenje? aj njih za sad imam 3....ako me netko nije pokrao do sad ....

Nisam siguran, znam da sam na životinjama naištao na metal zidove, foundations, i pillare. Dal ima ljudi od wipa? Ja ću doć za vikend sa par frendova svojih pa se vidimo {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2014 19:35 (UOG-Atlas).
13 godina
neaktivan

sigurna? U ARE A WOMAN :O

naravno da ima, dovedi koga želiš :P

11 godina
Rust- MMO

I have no idea what your talking about... {#}

Se promjenilo nešto binije od zadnjeg patcha ?

0 0 hvala 1
14 godina
UOG-Atlas kaže...

I have no idea what your talking about... {#}

Se promjenilo nešto binije od zadnjeg patcha ?

you're*

{#} nisam si mogao pomoći

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
14 godina
neaktivan
Rust- MMO

Meni je rust i dalje neigriv, nikako nemogu dobiti 30+ stabilan fps , iskljucio sam sve šta se iskljuciti moze u konzoli i opet isti k . nebih ništa rekao da je grafika nešta al ovo gore izgleda nego call of duty 2 iz 2005 . bolje da prvo rješe probleme sa lošom optimizacijom i lagovima koji svaki server ima nego da mjenjaju neke nevažne stvari kao izgled drva i kamena .

Im BATMAN !!!
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Rust- MMO

meni sve ok izgleda, nema stekanja laga rusenja.....bar za sad 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Rust- MMO

Novo na CroHQ serveru - player built arena

U gradnji smo sudjelovali Run3d, PrcoZD i ja:

Ideja je šibanje u sa lukovima i strijelama, a točna pravila igre, kao i modove igre ćemo dogovoriti kod samih evenata.

Za više detalja, pratite nas na crohq forumu:

http://forum.crohq.org/index.php?topic=16.0

Pridružite nam se:

net.connect 188.138.74.120:29415

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.3.2014 13:59 (PanDevas).

0 0 hvala 0
12 godina
Rust- MMO

Sta je sa serverom? Igraju li ljudi jos?

1971- ∞

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Rust- MMO

Ja taman nabavio igru, oce ko?

[img]http://artige.org/store/62/62308.gif[/img]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Promjenili smo 3 servera i onda nam je dopi***** i malo pronjuskali po netu i jako se razocarali ..

Igra se ne isplati upaliti do patcha !

Gamebreaking exploitovi su vani vec 4 mj (vjerovatno i dulje samo nisu objavljeni)

1.Znaci odes u rust folder prek notepada++ pobrises zidove /vrata kaj god da ti smeta.

2.Zabijes se u zid plentas kutiju i sleeping bag nutra( suicide)

3. Lootas/razbijes

....

4. Profit

Reportano je vec nekoliko puta i vjerovatno nemogu fixat pa zato i tipkaju sve ponovo...

Kako provjerit admin abuse?

rename u admin nick... znaci svaki put kad sebi nest spawna dobis i ti :D  frend je sjel u planine i dobil c4 

jedini problem je kod teleporta (on ima godmod ,a vi ne pa polomite p****)

fak
12 godina
Rust- MMO

Eto,kupljena igra...Dodajte me :)))

Steam nick :duskobusko007

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Eto,kupljena igra...Dodajte me :)))

Steam nick :duskobusko007

Dodao sam te, ako zelis mozemo igrat koj put :D

[img]http://artige.org/store/62/62308.gif[/img]
12 godina
Rust- MMO

E,a se moze npr,ako sada ja izadjem iz igre,da nastavim sa tim likom?Jer jucer sam malo igrao i kada sam danas opet upalio,nije mi nastavio,nego sve na novo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Rust- MMO

Mozes ali svaki put kad ti se izlogujes lik ti ostane u igri i spava tako da se moras dobro sakriti ili ako imas kucu u njoj uradis dc.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Rust- MMO

Ah,ja vani se odlogirao xDDDD

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice