Resident evil 5 zaključana tema

poruka: 18
|
čitano: 4.351
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Resident evil 5
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Ej pozdrav svima nešto me muči.Dakle postoji li uopće Resident evil 5 za PC?I da postoji, kolika mu je cijena?

Ako ima koja stranica da se skine preko interneta možete li mi reći?  

iiiiiiiiilijaaaaaaaaaa

0 1 hvala 0
16 godina
Resident evil 5

RE5 izlazi za 13 danaSmijehJos ga ne mozes kupiti jer nije izasao...

Batman je zakon!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Zaigrat ću ga sigurno, iako sam razočaran jer se dosta maknuo od horror koncepta Resija 4, no upravo zbog toga će i biti zanimljivo.

Ogromna razlika vidi se u grafici, no i u okruženju. Ogromna razlika vidi se u grafici, no i u okruženju.
O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Resident evil 5
luckyluke kaže...

RE5 izlazi za 13 danaSmijehJos ga ne mozes kupiti jer nije izasao...

Uvijek postoji preorder ^^

Veliki RE fan i ovaj naslov cekam jako dugo. Probao sam igrati za playku tek toliko da isprobam gameplay nisam si htio spoilati pricu.

This is usually the part where people start screaming
17 godina
neaktivan

igrao sam ga na PS3 i mogu reć da je fora ali daleko od dobrog starog RE-a 1 gdje si se morao namučiti i namozgati da bi ga prošao.

RE5 je nova ideja, ok, ali ništa posebno i zaslužuje status zabavne pucačine (čitaj=mlako).

16 godina
neaktivan
james_ri kaže...

igrao sam ga na PS3 i mogu reć da je fora ali daleko od dobrog starog RE-a 1 gdje si se morao namučiti i namozgati da bi ga prošao.

RE5 je nova ideja, ok, ali ništa posebno i zaslužuje status zabavne pucačine (čitaj=mlako).

Yeap u tome se slazem. Ono sto sam sitno odigrao na ps3-u je bilo odlicno, ali previse akcijski orijentirano bas kao sto si rekao. Nema vise one horror atmosfere, sada imas ogroman arsenal oruzja s kojim se nemas potrebe nicega bojati.

Volio bi kada bi se re podijelio u dva dijela, bas kao i cod(cod waw i mw). Neka jedan radi pucacine tipa re5 i re4 sa onako malo stravicnom atmosferom i zombijima koji nisu slow i neka radi stare can't see behind corner, atmosfericne i puzzle igre.

16 godina
neaktivan
Resident evil 5

ja san ga prosa na x360 pre je**no dora igra

1 0 hvala 0
16 godina
Resident evil 5

ja sam cetvroku igrao odlicna igra samo je nisam uspio preci do kraja.Plač

Boss-ovi mi oduzeli sve metke Smijeh

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

jel ima demo?

0 0 hvala 0
16 godina
Suvre kaže...

jel ima demo?

nema demo,a sto nemas strpljenja pricekat 13 dana ...Namigiva

Batman je zakon!
16 godina
neaktivan

Što se tiče bosova igrao sam je na kompu odlična je 4 i ako ti treba koja strategija imaš je youtube (korisničko ime Xelger )snimio je cijelu igru pričao i čak je prešao seperate ways jedina zamjerka što je sve na englenskom.

Ako igraš na kompu za šifre utipkaj na google

Download retrn110

uživajte

iiiiiiiiilijaaaaaaaaaa
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Ma ni sam baš neki ljubitelj Resident evila ali mi se igra nešto toga tipa.

Gledao sam videose i nesviđa mi se kamera. Jel se može promijenit ili moram onako bezveze gledat liku preko ramena?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Igra je napravljenu u stilu RE4, sto znaci da se igra s pogledom preko ramena i to se ne moze promijeniti. No unatoc tome, igra ima mnogo kvaliteta pa bih preporucio da je ne otpisujete tako lako dok ne vidite sve njezine aspekte.

GamecrasherS
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Definitivno ju neću otpisati. Mallo je čudno ali svaka stranica koje se bavi igrama ima drugi release date. neki kažu 15.9 neki 18 a neki 29. official sa capcoma je 18.9 u eu

0 0 hvala 0
16 godina
Resident evil 5

Gledajte već jednom ako tema postoji. Pogledaj sad ovo tema1, tema2, tema3, tema4 sve o resident evilu i svi pitaju kad izlazi. Ovo je ukupno peta tema o resident evilu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Suvre kaže...

Definitivno ju neću otpisati. Mallo je čudno ali svaka stranica koje se bavi igrama ima drugi release date. neki kažu 15.9 neki 18 a neki 29. official sa capcoma je 18.9 u eu

Ma samo da bude sto manje bugovita, kada cekam vec toliko dugo par mjeseci me nece ubiti. Ako izadje prije bozica ja sretan ^^

16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Gledajte već jednom ako tema postoji. Pogledaj sad ovo tema1, tema2, tema3, tema4 sve o resident evilu i svi pitaju kad izlazi. Ovo je ukupno peta tema o resident evilu.

šta se praviš pametan???

Jesam ja možda otvorio ovu temu???

Šta imaš prigovarat ako je tema već otvorena od prije???

Da sam to pitanje postavio na bilo kojoj od tih drugih tema tvoj prigovor bi se našo!! "pa mogo si to pitat i na nekoj od ovih tema"

16 godina
Resident evil 5

Gle, nit sam tebi govorio, nit te ko kaj pital, i drugi put šuti.

Sad ono drugo ja sam već par puta bio suspendiran radi duple teme, i čitaj si pravilnik vidjet češ. Što samo ja moram poštivati to pravilo, vi ne? Ako ga ja poštujem poštujte ga i vi!

Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Resident evil 5
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice