Resident evil 5

poruka: 12
|
čitano: 2.471
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Ovako jel zna ko kad izlazi Resident evil 5 za pcSmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Resident evil 5

Izlazi 1.5.2009 tako bar piše ovdje .

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Resident evil 5
X-edd kaže...

Ovako jel zna ko kad izlazi Resident evil 5 za pcSmijeh

Pazi malo ova tema već postoji. Inače na svakim stranicama drugačije piše, na ovim linku gore da 1.5.2009, a drugdje da u 6 mjesecu.
AMD Athlon x2 6000+ Asus M2N68 XV GeForce 9600GT 1gb sonic 4gb DDR2(800mhz) Kingmax WD 500gb
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2009 22:10 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

što će za pc kada već ima za konzole

0 1 hvala 0
16 godina
gamer2400 kaže...

što će za pc kada već ima za konzole

Ajde, baš si pametan, pa neko nema konzolu pa bi želio i na pc-u.
AMD Athlon x2 6000+ Asus M2N68 XV GeForce 9600GT 1gb sonic 4gb DDR2(800mhz) Kingmax WD 500gb
17 godina
neaktivan

sam nek dođe nije bitno za koju platformu

q8200,radeon4870 1gb, 8gb kingmax 1066 intel i ati moj prvi i jedini izbor sve se da kupiti novcem, ali osjećaj gta 4 u najvećim detaljima:neprocjenjivo
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

I jel došo resident evil 5 za pc?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Jos se ne zna tacno.Trebalo bi da izadje u junu po jednima,ali juce sam procitao da je Conami objavio da igra SIGURNO izlazi za pc platformu(i tu je bilo nagadjanja) i to krajem godine.Zivi bili pa videli.

0 0 hvala 0
16 godina
murasaki kaže...

Jos se ne zna tacno.Trebalo bi da izadje u junu po jednima,ali juce sam procitao da je Conami objavio da igra SIGURNO izlazi za pc platformu(i tu je bilo nagadjanja) i to krajem godine.Zivi bili pa videli.

Lol, da te ispravim, nije conami nego konami i ne radi igru konami nego capcom.
Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Dobro brate,ne ljutim se ,ali poenta moje poruke je bila vezana za vreme izlaska igre,a ne za izdavaca.Ma izdavac nije ni bitan,najvaznije je da ce igra izaci i koliko sam saznao nece biti brutalno zahtevna....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Resident evil 5

Pozz! svima!

Možda će Vam se činiti malo dosadnim ali zanima me gdje se mogu nabaviti igrice za resident evel 1 & 2 &3 &4&5 za playstarion 2.

Nisam od onih koji znaju puno o tome pa ako neko ima što za dodati na to bio bi mu zahvalan. 4 mi je cool pa bi volo probati i one prije i one poslije

pozz

0 0 hvala 0
16 godina
DomiDan kaže...

Pozz! svima!

Možda će Vam se činiti malo dosadnim ali zanima me gdje se mogu nabaviti igrice za resident evel 1 & 2 &3 &4&5 za playstarion 2.

Nisam od onih koji znaju puno o tome pa ako neko ima što za dodati na to bio bi mu zahvalan. 4 mi je cool pa bi volo probati i one prije i one poslije

pozz

Pa 1,2 i 3 su ti inače igre za ps1, 4 je za ps2, a 5 mislim da za ps3.

Tako da možeš tražiti po torrentu ili proguglaj možda ko prodava.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice