Resident Evil 4

poruka: 51
|
čitano: 10.276
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Resident Evil 4

Kakva su vasa misljenja o igri, iskustva, dojmovi? Ja sam sad poceo prelazit na pc-u i mogu reci da je igra predobra, kontrole jesu malo jadne al imam gamepad pa to spasava stvar a sto se tice grafike sam treba instalirati patch i po mogucnosti skinut texture pack 2.0 i igra izgleda 1000x bolje.
Sto se igrivosti tice odlicna je, bas ima situacija kad se useres, neki zombi izleti il nes, ma sve za 5. Sto vi mislite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Resident Evil 4

Doso sam daleko na PS2

Kad treba ubit brata od glavnog tipa

Ful je tezak i bojim ga se..Lol

Igra je odlicna al je zajebana za poludit

Najvise ces problema imat s municijom

Superbeast-a za moda! LooOool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Resident Evil 4

sad sam doso do dvorca kad ona kao predsjednikova kcer (a ustvari predobra bimbo plavusa koju sam nazvali predsjednikovom kceri da ju ljud nebi zvali ku*va) upadne u zamku, sad srecom nemoram pazit na njezin health

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2008 23:11 (HarryPlopper).
17 godina
Resident Evil 4

Prošao, sad prelazim drugi put. Igra je FENOMENALNA u svakom pogledu. Što se tiće male plavuše, ima tu još dosta mučenja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HarryPlopper kaže...

sad sam doso do dvorca kad ona kao predsjednikova kcer (a ustvari predobra bimbo plavusa koju sam nazvali predsjednikovom kceri da ju ljud nebi zvali ku*va) upadne u zamku, sad srecom nemoram pazit na njezin health

Igra je inače proglašena igrom godine 2005, na ps2, bez obzira što su komande za pc malo čudne, nakon nekog vremena se navikneš, uglavnom, nisam nikad igrao niti jednu igru, sa gamepadom,(niti ga nemam) pa tako ni ovu. Može se igrati i na tipkovnici, miš je u ovom slučaju beskoristan, uglavnom što kaže i "lovac" imat ćeš dosta fora sa plavušom otmu ti je pa je moraš vratit, vidjet ćeš uglavnom igra je za pet, ultra je duga, cjelo vrijeme misliš kao to je kao nešto blizu kraj a, uvjek nešto ima dalje i fora je najbolja što se stalno mjenja ambijent,  prvo selo , kasnije otok,  pa labirint, pa kuća tog lika, pa neki tunel, pa neki centar gdje su radili pokuse, i još masu toga, (neznam dali sam pogodio redosljed nije niti važno) važno je to da se ne ponavlja ambijent, non stop neke nove zagonetke i fore, igra za pohvalu.
17 godina
Resident Evil 4

Zna netko gdje ovo mogu skinuti? link

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Zna netko gdje ovo mogu skinuti? link

pa ima na njihovom serveru za skinut, sam napravi account i moci ces skinut
btw skini si texture pack 2.0, promijenjena je svaka textura u igri izgleda 10x bolje neg original
i isto tako imas neki mod/patch koji ti poboljsa kvalitetu cutscenova
16 godina
neaktivan

pozdrav

jel bi mi mogao kad igraš drugi put i kad dođeš u crkvu koja je kombinacija onih svjetala

thnx

17 godina
Resident Evil 4

Meni je najžešči dio kada se boriš protiv desne ruke od salazara, onog nekog ko guštera, brz je mi smo igru prešli na profesionalu kad prijatelja.

AMD Athlon 6000+ BOX, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740mhz-GPU Clock. http://www.youtube.com/user/FunkyPleasShow 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident Evil 4

Što mislite hoće li napraviti RE 5 za PC?

da bar

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
neverguilty kaže...

Što mislite hoće li napraviti RE 5 za PC?

da bar

Hoce izaći ce samo se jos ne zna kad.LINK
CPU:Athlon 64X2 6000+@3.12GHZ,MEM:2x 1GB PATRIOT@800MHZ ,VGA:Gecube x1950pro 621/1418,PSU:Fortron blue storm 2 atx2 500w,HDD:400GB WD SATA2,MBO:Asrock Alivedual-eSATA2,OS:Windows XP SP3
17 godina
neaktivan
Resident Evil 4

Evo preso sam igru i mogu je preporucit svima koji vole resident evil nek je probaju nece pozalitSmijeh, sad se ceka 5Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2008 18:28 (cak_Norris).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Resident Evil 4

Može link za teksture download?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Resident Evil 4

Igra je odlična prešao sam je s leonom i adom

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2008 19:21 (Dinjo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident Evil 4

jel se zna približan datum kad će izaći RE 5 za PC.Jel piše to igdje DATUM DATUM Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
neverguilty kaže...

jel se zna približan datum kad će izaći RE 5 za PC.Jel piše to igdje DATUM DATUM Smijeh

mislim da to uopće neće doći za PC, koliko sam ja dobro pročitao.
17 godina
neaktivan
neverguilty kaže...

Najavljen je za 2009 ali nisu objavili tocan datum.
16 godina
protjeran
cak_Norris kaže...
neverguilty kaže...

Najavljen je al koliko ja znan samo za ps3 i x360
17 godina
neaktivan
Dinjo kaže...
cak_Norris kaže...
neverguilty kaže...

Najavljen je al koliko ja znan samo za ps3 i x360
 Da prvo bitno je najavljen samo za PS3 i X360 ali poslije se nesto govorilo da ce izac i za PC pa cemo vidit sta ce bit jos.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Resident Evil 4

Resident evil 5, sada trenutno neće izaći za pc sigurno, pošto je najavljeno samo za xbox360 i ps3 a, možda jednog dana tko zna pa i četvorka je došla dosta kasnije na pc, sa obzirom da je izašla 2005 za ps2.  Release Date: 5/17/2007 za pc tako barem tvrde na gametraileru sad neznam dali je to sto posto točno, al znači skoro dvije godine razlike zakašnjenja....Cool

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Resident Evil 4

Možda odluče npraviti RE5 za PC ali tek kad napravu za X360 i ps3.

Isto ko što su ovi napravili GTA IV

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Resident Evil 4

Odlična igra. Vuče zadnje atome snage sa PS2. To isto očekujum za 10 godina na PS3 da će se raditi čuda od igri za Cell procesor.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dinjo kaže...

Najverojatnije ce tako i bit.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
cak_Norris kaže...
Dinjo kaže...

samo što neće to biti pola godine kao GTAIV nego oko dvije jer RE4 je izašao u 2007 dok na ps2 2005.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
protjeran
Raving Rabbid kaže...
cak_Norris kaže...
Dinjo kaže...

samo što neće to biti pola godine kao GTAIV nego oko dvije jer RE4 je izašao u 2007 dok na ps2 2005.
  Možda se ljudi opametu pa možda napravu brzo
16 godina
neaktivan
Dinjo kaže...
Raving Rabbid kaže...
cak_Norris kaže...
Dinjo kaže...

Možda se ljudi opametu pa možda napravu brzo
 možda. ali čisto sumnjam.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Resident Evil 4

Igra je fantastična. Prekjučer je počeo igrati. Radi nje ću čak odgoditi igranje alone in the dark i far cry 2. Imam loader za korištenje miša, al ga ne koristim. Priča odlična, igrivost vrhunska, a ni na kontrole se nije teško priviknuti.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Resident Evil 4

Jel zna neko kad je najavljen tocan datum izlaska 5-ice.

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Igra je fantastična. Prekjučer je počeo igrati. Radi nje ću čak odgoditi igranje alone in the dark i far cry 2. Imam loader za korištenje miša, al ga ne koristim. Priča odlična, igrivost vrhunska, a ni na kontrole se nije teško priviknuti.

onda će još dugo čekati alone in the dark i far cry2 jer je resident podugačka igra.
16 godina
protjeran
Resident Evil 4

Ljudi RE5 je potvrđen za PC

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice