Kakva su vasa misljenja o igri, iskustva, dojmovi? Ja sam sad poceo prelazit na pc-u i mogu reci da je igra predobra, kontrole jesu malo jadne al imam gamepad pa to spasava stvar a sto se tice grafike sam treba instalirati patch i po mogucnosti skinut texture pack 2.0 i igra izgleda 1000x bolje.
Sto se igrivosti tice odlicna je, bas ima situacija kad se useres, neki zombi izleti il nes, ma sve za 5. Sto vi mislite?
Doso sam daleko na PS2
Kad treba ubit brata od glavnog tipa
Ful je tezak i bojim ga se..Lol
Igra je odlicna al je zajebana za poludit
Najvise ces problema imat s municijom
sad sam doso do dvorca kad ona kao predsjednikova kcer (a ustvari predobra bimbo plavusa koju sam nazvali predsjednikovom kceri da ju ljud nebi zvali ku*va) upadne u zamku, sad srecom nemoram pazit na njezin health
Prošao, sad prelazim drugi put. Igra je FENOMENALNA u svakom pogledu. Što se tiće male plavuše, ima tu još dosta mučenja.
sad sam doso do dvorca kad ona kao predsjednikova kcer (a ustvari predobra bimbo plavusa koju sam nazvali predsjednikovom kceri da ju ljud nebi zvali ku*va) upadne u zamku, sad srecom nemoram pazit na njezin health
Zna netko gdje ovo mogu skinuti? link
btw skini si texture pack 2.0, promijenjena je svaka textura u igri izgleda 10x bolje neg original
i isto tako imas neki mod/patch koji ti poboljsa kvalitetu cutscenova
pozdrav
jel bi mi mogao kad igraš drugi put i kad dođeš u crkvu koja je kombinacija onih svjetala
thnx
Meni je najžešči dio kada se boriš protiv desne ruke od salazara, onog nekog ko guštera, brz je mi smo igru prešli na profesionalu kad prijatelja.
Što mislite hoće li napraviti RE 5 za PC?
da bar
Što mislite hoće li napraviti RE 5 za PC?
da bar
Evo preso sam igru i mogu je preporucit svima koji vole resident evil nek je probaju nece pozalit, sad se ceka 5
Može link za teksture download?
Igra je odlična prešao sam je s leonom i adom
jel se zna približan datum kad će izaći RE 5 za PC.Jel piše to igdje DATUM DATUM
jel se zna približan datum kad će izaći RE 5 za PC.Jel piše to igdje DATUM DATUM
Resident evil 5, sada trenutno neće izaći za pc sigurno, pošto je najavljeno samo za xbox360 i ps3 a, možda jednog dana tko zna pa i četvorka je došla dosta kasnije na pc, sa obzirom da je izašla 2005 za ps2. Release Date: 5/17/2007 za pc tako barem tvrde na gametraileru sad neznam dali je to sto posto točno, al znači skoro dvije godine razlike zakašnjenja....
Odlična igra. Vuče zadnje atome snage sa PS2. To isto očekujum za 10 godina na PS3 da će se raditi čuda od igri za Cell procesor.
Možda odluče npraviti RE5 za PC ali tek kad napravu za X360 i ps3.
Isto ko što su ovi napravili GTA IV
Igra je fantastična. Prekjučer je počeo igrati. Radi nje ću čak odgoditi igranje alone in the dark i far cry 2. Imam loader za korištenje miša, al ga ne koristim. Priča odlična, igrivost vrhunska, a ni na kontrole se nije teško priviknuti.
Jel zna neko kad je najavljen tocan datum izlaska 5-ice.
Igra je fantastična. Prekjučer je počeo igrati. Radi nje ću čak odgoditi igranje alone in the dark i far cry 2. Imam loader za korištenje miša, al ga ne koristim. Priča odlična, igrivost vrhunska, a ni na kontrole se nije teško priviknuti.
Ljudi RE5 je potvrđen za PC