prodem misiju na islandu sa SSSR-om i taman kad je onaj oleg gotov s hvalaljenjem i kad bi se trebalo pokazat victorious, zgasi mi igricu i izade na desktop (znaci bas mi izade iz igrice)
u cem je problem? 
prodem misiju na islandu sa SSSR-om i taman kad je onaj oleg gotov s hvalaljenjem i kad bi se trebalo pokazat victorious, zgasi mi igricu i izade na desktop (znaci bas mi izade iz igrice)
u cem je problem? 
ako imaš piratsku verziju, nemoj se ni čudit.
a ako imaš kupljen original primjerak, onda lako moš nać rješenje tvog problema na njihovim službenim forumima....
a da.... piratska
oprostite kaj double postam, al moram da neko vidi....
kaj se tice ovog problema jel mi moze neko dat save na pocetku 5 levela ruske kampanje.... aj molim vas ak neko to moze uploadat na rapidshare
i procito sam negdje da se taj problem rijesi instalacijom novog patcha...
to ti je bug u samoj igri i postoji patch koji to rješava. I ja sam ga imao i skinuo sam taj patch i sve je radilo. Težak je nekoliko KB. Ali mislim da su oni to ispravili u novijim update-ovima same igre. Tako da ti je najbolje pronaći najnoviji update i zakrpati igru.
jel imas sam taj fix od nekoliko KB
daj mi molim te to uploadaj na rapidshare, jer nemam torrent na ovom kompu, a i nisam doma pa da jos neki virus navucem tu