Realni FPS-preporuka

poruka: 12
|
čitano: 1.331
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Realni FPS-preporuka

Pozdrav! 

Trebao bih preporuku dobrog realnog FPS-a. Znači da se igrica ne svodi na stalno držanju sprinta, bacanju što većeg broja bombi, skakanja i ostalih gluposti. Sve što sam do sada je igrao se svodilo na bezglavo trčanje po mapi bez imalo neke taktike, koordinacije, potpore i svega što se u stvarnosti radi. Ubiti tražim neku igricu gdje je važan timski rad.

Evo zadnje sam igrao heroes and generals, super zamišljeno ali katastrofalno realizirano. Bezveze se trči i voza po mapi, bez imalo taktike.....

0 0 hvala 0
14 godina
Realni FPS-preporuka

Odi u Siriju, blizu a realno da realnije ne može.

Edit: šala kolega, šala NHF.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2016 11:48 (Tiby).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Realni FPS-preporuka

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Realni FPS-preporuka
Zoko kaže...

Pozdrav! 

Trebao bih preporuku dobrog realnog FPS-a. Znači da se igrica ne svodi na stalno držanju sprinta, bacanju što većeg broja bombi, skakanja i ostalih gluposti. Sve što sam do sada je igrao se svodilo na bezglavo trčanje po mapi bez imalo neke taktike, koordinacije, potpore i svega što se u stvarnosti radi. Ubiti tražim neku igricu gdje je važan timski rad.

Evo zadnje sam igrao heroes and generals, super zamišljeno ali katastrofalno realizirano. Bezveze se trči i voza po mapi, bez imalo taktike.....

Arma3, imaj ovaj weekend free na steam da probas, a ako odlucis kupiti 50% popust.

14 godina
Realni FPS-preporuka

Ja se slazem s Fanuom: Squad, Insurgency, a i ArmA 3 nije loša, a sve su deset puta zabavnije ako imas ekipu.

0 0 hvala 0
13 godina
Realni FPS-preporuka

Red Orchestra 2 isto nije loša preporuka, ali ako se igra s nekim u ekipi. Ak si sam na serveru, moliš boga da imaš sposobnog Team Leadera i dobre Squad Leadere. Ako je taj uvjet ispunjen i pogotovo ak se koristi TS/Mumble/In-game Voice chat, e onda ima i taktiziranja i igranja kako leader kaže a ne samo trčkaranje po mapi i nadanje da te metak ne pogodi.

Noob na koob ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Insurgency. Najbolji bang for buck na steamu vec neko vrijeme. Contenta kolko hoces,mape su brutala,efekti i oruzja tj. handling je vrhunski ,kao i setting igre...Cudno da AAA naslovi ne repliciraju takvo nešto što se suppresiona tiče,čak i dima iz cijevi. Igra ima ono nešto. Kad se gledaju screenovi igre ne djeluje baš impozantno al vjeruj mi,15 min sa sluskama na usima je sve što ti treba da se navučeš. Igra je malo sporija zbog visokog dmg modela (cca 1 metak iz puške u prsa il vrat te downa) al je zato tolko napeta igra da je za nevjerovat + ima najbolje nocne mape ikad.

12 godina
Realni FPS-preporuka

ja sam igro insurgency, armu i squad, i moj glas ide za squad

insurgency nema kaj tražit pored druge dvije navedene

ako se odlučiš za squad nećeš fulat

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina

Rainbow six siege

9 godina
neaktivan