Rainbow Six Siege

poruka: 1.653
|
čitano: 274.229
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
16 godina
odjavljen
Re: Rainbow Six Siege

Pa leveli su u R6 stilu, taktički zanimljivi. Sadržaj kao eyecandy je nebitan u ovoj igri. Grafika je nebitna sve skupa. :) A single-play - nitko to više ne igra. :)

BF4 je preko dvije godine stara igra.

11 godina
neaktivan

Igra je itekako dobra a pogotovo ovaj destruction....milina npr postaviš C4 na prozor i čekaš kad dođe blizu (možeš i gledat sa heart beat senzorom) i BUM! tak ja radim jer nekud moraju ući a ugl idu uvijek po istom tragu... :D

BTW nemam igru jer nije bilo dobre duše da mi je kupi i gifta (naravno uz moju uplatu) a sad više para nemam za igre....( nova god. je tu :D) al igram prek tunngle-a i jučer sam proveo 5-6 sati igrajući i neznam koja igra me tak dugo držala uz komp ko ova....(Call of Duty 2---uh to su bili dani)

Tako da ako se predomišljate kupit ili ne...KUPITE!!!!! a pogotovo ako imate ekipicu netreba vas bit puno 2-3 i da vidiš kako se sve mjenja....

Chill Now And Forever
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2015 10:54 (keky911).
14 godina
Rainbow Six Siege

Ko traži team za halanje, igra se svaki dan popodvni sati do u noć, +50 lvl ekipa zna šta radi...javite se u inbox da izmjenimo accove i onda na ts i halamo :)

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Rainbow Six Siege

Random rant na ubisoft. Sad za žićbo kako je hrpa ekipa uzela igru, serveri su lagoviti, igra se teško nalazi, party od 3-4 igru čekaš po 2-5m i onda opet dobiješ floaty screen.

Mogu reć da sam razočaran, htjeli su prodaju, sad kad imaju igrače nemaju resusrsa i serveri su u qurac otišli. Ubrzo nek patchaju i srede ili stavljam igru van pogona. Od 21-01 nisam odigrao ni 5 poštenih partija, sve nešto dconnect pa neki problemi pa ovo pa ono. Vraćaju se boljke s početka bete a to nije prihvatljivo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rainbow Six Siege

Hehe imali ste errora i disconnecta a nije bilo mene.  

Ali za ozbiljno, igra s mnogo potencijala će propasti zbog nesposobnosti Ubia da popravi probleme sa serverima i raznoraznim errorima. Igrao sam brdo mp FPS-a i MMO-a baš na ovom istom PC-u i samo mi u RS: Siege izbacuje nekakve errore i da sam izgubio vezu sa serverima konstantno.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

0 0 hvala 0
14 godina
Rainbow Six Siege

Igra ima ogroman potencijal da uzme dio kolača esporta ali mi nije jasno ako na to ciljaju kako nisu na to i spremni...prvi patch nakon izlaska igra je pokazao da nešto i rade a sad se prave kao problema ni nema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Rainbow Six Siege

Dobro, reći da samo Siege ima probleme s konekcijom je smiješno, jer iste te probleme je uvijek imao svaki CoD i svaki BF. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tonči kaže...

Dobro, reći da samo Siege ima probleme s konekcijom je smiješno, jer iste te probleme je uvijek imao svaki CoD i svaki BF. :)

Dobro, reći da je normalno što igre imaju probleme sa konekcijom je smiješno, jer iste te probleme još uvijek imaju COD i svaki BF :(

14 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

zato je CS GO majka 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Rainbow Six Siege

Nije normalno, ali u neidealnim uvjetima, pojavit će se problemi. R6S koristi model P2P hostanja, a ne centralne servere pa nije čudno da imamo problema ovog tipa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

zato je CS GO majka 

Zato PC zajednica mora biti jasna. Nema preordera igara. Isto tako ako nema Bete, dedi servera,nema demo verzije finalne igre...lagano odjebi! 

12 godina
BDS kaže...

Zato PC zajednica mora biti jasna. Nema preordera igara. Isto tako ako nema Bete, dedi servera,nema demo verzije finalne igre...lagano odjebi! 

Pa sve to smo dobili u BF4 i znali smo da prednaručujemo govno i opet smo to napravili.

Ljudi su naivna stoka i to se nikad neće promijeniti.

Proizvođači igara to znaju tako da ih boli kurac kakav proizvod će izbaciti na tržište jer će uvijek biti budala koji će taj proizvod kupiti.

Pa dan danas čitam u BF4 temi kako ljudi preporučuju drugima da tu igru kupe.

Ne samo to, još savjetuju jadnike da uz igru kupe i premium.

Aj sad ti meni reci, tko tu koga jebe??!?!?!

BTW

Znam da sam se udaljio od teme, ali samo još ovo... igram ponovo BF4 zadnjih 4-5 dana i to na istom serveru.

Nekakav infantri kurac server.

Prva dva dana sam se čudio kako igra radi + ekipa na tom serveru je igrala solidno.

Sljdeća tri dana kao da igram drugu igru.

Opet se nikog ne može ubiti, pada se od pola metka itd.

I sve to na istom jebenom serveru.

Sad ti pogodi koji dan će ti igra dopustiti da igraš, a koji dan će te jebat u mozak.

I onda jučer popizdim i nađem isto tako nekakav infantry kurac - sve isto - 60 Hz kurac-palac... i na tom serveru pojebem sve likove u šupak sa KD-om 4.

Sve što sam pucao sam ubio.

Danas vjerojatno neće raditi ni taj server.

Eto, oprostite na vulgarnosti i udaljavanju od teme, al morao sam se negdje isprazniti.

Nisam još bio na WC-u - popodne mi je termin.

BTW2

Baka, igraš ti R6?

[19xx] 4ntraks
14 godina
Tonči kaže...

naravno da ne, ali ne igram ništa doli gore spomenute igre trenutno uz pokoju rundu na venice unleashed bf3 propalom modu.

Radilo je super donedavno, mogal se igra nać ispod minute, netcode probavljiv iako je bilo scena neshvatljivih. Više me smeta što se ubisoft ne oglašava, komunikacija nikakva. Ovi qurci palci iz EA i Dice su svako malo bar pisali kad skuže da neš ne radi pa sam naiviknuo na to.

Danas ne možeš kupiti kompletnu igru koja vrijedi novac, naravno da je u nju uloženo hrpa truda, ali ako dam svojih teško zarađenih 60 eura onda želim da me igra zabavi bar 200-300 sati, a ne da 200 sati potrošim na rage i traženje igre.

Možda puno tražim kakvo je danas stanje, ali eto to sam samo ja.

Dont get me wrong meni je igra i dalje strava, toliko dobrih fora ima, level design je brutalan itd itd, ali bojim se da igra ne propadne radi nemara Ubishita.

ZeNGe_CRO-mt kaže...

zato je CS GO majka 

CS kao da postoji pola stoljeća i ima najveću zajednicu što se tiče toga. Takva igra počiva na jednostavnim temeljima i naravno da na njoj sve radi fantastično. Meni je osobno dobra, ali fali mi ads i to, iako će mnogi reći da je veći skill ciljat iz hipa itd.

Nebitno to, želim samo reći, za 10 godina možda će bf4, cod bo3 i r6siege bit sinonimi za igre koje su imale super netcode kako je krenulo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2015 15:30 (fila2208).
16 godina
Skilledžija kaže...

BTW2

Baka, igraš ti R6?

Slazem se sa tobom Antraks. Sto se tice BF4 vec sam rekao u BF4 temi, igra mi radi odlicno, pricam o 2,3 servera na kojima igram. 60hz, 32 igraca.

R6 ne igram. Igra mi se svidjela, igrao sam Alphu, Betu, dobio sam od File i key za finalni verziju. Bilo je sitnih problema, konekcija, imao sam artifacte pa sam kemijao sa driverima i tako. Uglavnom, igra mi se svidjela. Pricao sam sa maggotom da bi je uzeo ali onda sam procitao ovdje na forumu da su poceli problemi i instantno odustao. Najvise iz razloga da ostanem dosljedan sebi. Nema servera, ne kupujem igru.

Ma godinama se vrti ista prica. Velike kuce tipa EA, Activision, Ubisoft  izbacuju igre i pice dalje. Ne treba nasjedati na spike popravit cemo nedostatke kad igra izadje. Timovi koji izraduju igre bukirani su par godina unaprijed, zavrse igru i rokaju dalje. Nema tu vise vecih popravaka. Sta je tu je!

PC zajednica mora potpuno ignorirati takve igre. Postavit zahtjeve o kojima sam vec pisao!

edit... CS ima jak community zato i radi kako treba.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2015 16:02 (BDS).
14 godina
BDS kaže...

Ima jer postoji od četrestprve, a i uz to je jendnostavna igra s brutalnom krivuljom učenja.

Po meni rainbow six pričekati na popustu pa uzeti, igra uz ekipu na TS pruža jako jako puno.

13 godina
protjeran
Dobro koliki bandwith treba bf4 s 64p, rs-u(takoder max pl.)i counteru, mislim da se to uopce nemre usporedivati i po tome naravno da ispada da cs leti a bf4 zapravo cisto solidno radi, ako mene pitate gore nabrojani problemi dolaze cim ping u igri bude min 35-max 50 jer dok samm bio na 15-max 25(izgorio ruter:(s drugim ruterom nikad nisam imao ikakvih problema a cs" je radio kao da igram u lanu na jednoznamenkastom broju! Pokoj mu dusi sad sam na min 35 pingu i sva ova sranja mi se desavaju..
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
16 godina
odjavljen
Rainbow Six Siege

Većina problema o kojima govorimo manje je prisutna u razvijenim zapadnim zemljama, jer je većina tih problema uzrokovana infrastrukturom. Ja problema nemam, odnosno, imam ih jako malo, ali ja sam na 200/100 optici. Ne znam (nisam posve siguran) jesu li prešli Siegeom na servere, ali barem dok se moglo vidjeti u alfi, igrači su bili host. Sada ne vidim te indikatore i nisam nego jednom (u početku, ne znam jel' bila beta tada) vidio poruku "host has left the game", tako da ne mogu garantirati. Problem servera je i u lokaciji, ali i klijentima igrača. Ako imaš jadan net (kao što smo svi mi imali i kao što većina ima), onda će i performanse biti jadne.

Sama igra radi odlično u dobrim uvjetima. Ipak, meni su uvjeti idealni (s hardverske strane i vezom na net) pa ja ne mogu biti mjerodavan lokalno. Ipak, treba se donekle svesti u okvire mogućnosti - velika je vjerojatnost da igra radi dobro sama po sebi, ali da loše hendla loše veze pa kod sinkronizacije puca ili čeka - kad naleti igrač koji je u lošim uvjetima. Svi ti njihovi problemi zasad su tog tipa. Dosta ljudi nema strpljenja pa kod onog dugog učitavanja rage-quita, iako igra uredno sve učita nakon 1-2 minute čekanja. Nezgodno, ali što sad... Nadajmo se da će u nekom trenutku biti moguće dobiti bolju situaciju, možda čak i dedicatede.

Što se BF4 tiče, meni je radio i radi odlično. A to kad server zeza, to je odgovornost vlasnika servera. Ako klan ne reboota nikad server, normalno je da će "štekati". Rješenje je za sitan novac unajmiti svoj pa s ekipom igrati pod vlastitim uvjetima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Tonči kaže...

Što se BF4 tiče, meni je radio i radi odlično. A to kad server zeza, to je odgovornost vlasnika servera. Ako klan ne reboota nikad server, normalno je da će "štekati". Rješenje je za sitan novac unajmiti svoj pa s ekipom igrati pod vlastitim uvjetima.

Ovaj server koji sam gore spomenuo održava prilično ozbiljna ekipa koliko sam primjetio.

Jbga, infantry 60Hz server - sve ti u naslovu kaže da to ne održavaju panjevi.

Ponavljam, skoro isti setup servera i na jednom sam njubina koju svi maltretiraju, a na drugom sam bog baterfilda - to mi nije normalno nikako - to NE SMIJE biti normalno.

Pa i onaj server što su držali bugovci je radio čas dobro, čas loše - barem meni, a vjerujem da ga je ekipa održavala kako treba.

@Baka

Mene R6 nije privukao na prvu, ali me Maggot nedavno nagovarao da uzmem jer kaže da je superzabavna igra.

Vjerujem da je tako, ali isto kao ti sam čitao ovdje da igra ne radi kako spada i odustao od kupovine.

BF me izmaltretirao toliko da se ne usudim više ni igru kupiti.

[19xx] 4ntraks
16 godina
odjavljen

Računala su determinističke mašine - uz iste uvjete uvijek se ponašaju isto. Ljudi nisu, ljudi su podložni psihološkim utjecajima, kao što je nedavno dokazano - dali su CSGO igračima servere sa 64Hz TR-om servera i za jedan server rekli istinu, za drugi da je 128Hz TR. Na drugom su serveru 4 od 5 igrača igrali bitno bolje - mislili su da su precizniji pa su tako i igrali. :) Iako su OBA servera bila 64Hz. Dakle, već samo psihologija je dovoljna da zezne čovjeka. Kamoli ostale stvari. Možda ti je bio loš dan. Dapače, s obzirom da se ista igra ne može ponašati drugačije na istom serveru, ali u drugo vrijeme (bez da je natrpana memorija npr. pa štuca) gotovo je sigurno da je server radio dobro, ali ti nisi. :)

P.S. R6S je ludnica. :) Doduše, nije za ljude koji mrze sporo igranje i kampere. Ne-kamperi umiru k'o muhe ovdje.

14 godina
Tonči kaže...

Većina problema o kojima govorimo manje je prisutna u razvijenim zapadnim zemljama, jer je većina tih problema uzrokovana infrastrukturom. Ja problema nemam, odnosno, imam ih jako malo, ali ja sam na 200/100 optici. 

To objašnjava neke stvari, ali mi je nejasno di je problem kad npr. nas 2-3 tržimo igru, nađe je oko minute.

Kad tražim sam to je između 15-60 sekundi.

Kad smo 4 u partiju, traži po 5 min i izbaci floaty screen i moramo altf4.

Kad mo full party igra nađe kroz 40-80 sekundi i najčešće radi okej.

Nešto je syebano s matchamkingom i to je fact, e sad osjetiš ti to igraš li sam ili full party to je druga stvar.

Ja ne kažem da meni igra ne radi i to, dapače, imam sreće sve funkcionira i podešeno je, ali neki dečki dobijaju nekad čudne errore iako nisu ništa mjenjali kroz par dana. Validating playlists errore, random discconectove itd.

Forum je prepun ragea, refund requestova i ostalog tako da, iako tebi igra dobro radi, ne možeš tvrditi da ljudi to izmišljaju ili nešto.

Još jednom ponavljam, igra je odlična, nije mi žao novca za nju, zayebancija na ts se vratila u dobre stare dane bf3 čak, ali treba joj da bi mogla stat rame uz rame s ovim većim ribama, a ako nastave tako manjkavo, igra će propasti.

12 godina
Tonči kaže...

Računala su determinističke mašine - uz iste uvjete uvijek se ponašaju isto. Ljudi nisu, ljudi su podložni psihološkim utjecajima, kao što je nedavno dokazano - dali su CSGO igračima servere sa 64Hz TR-om servera i za jedan server rekli istinu, za drugi da je 128Hz TR. Na drugom su serveru 4 od 5 igrača igrali bitno bolje - mislili su da su precizniji pa su tako i igrali. :) Iako su OBA servera bila 64Hz. Dakle, već samo psihologija je dovoljna da zezne čovjeka. Kamoli ostale stvari. Možda ti je bio loš dan. Dapače, s obzirom da se ista igra ne može ponašati drugačije na istom serveru, ali u drugo vrijeme (bez da je natrpana memorija npr. pa štuca) gotovo je sigurno da je server radio dobro, ali ti nisi. :)

P.S. R6S je ludnica. :) Doduše, nije za ljude koji mrze sporo igranje i kampere. Ne-kamperi umiru k'o muhe ovdje.

Nisi me shvatio... igrao sam na dva različita servera koji su oba bili infantry na 60Hz.

Igrao sam prvo na jednom, a kasnije na drugom u razmaku od 15 minuta.

Znači, nikakva psihologija niti loš dan nemaju utjecaj na moj performans već server, odnosno pokvarena igra.

Na jednom mi je "pomagala", a na drugom "odmagala".

Pod "odmagala" mislim na to da prvi počnem pucati igraču u leđa, on se okrene i ja padnem.

Da padnem od pola metka i sve ostalo što je vezano uz BF4.

Pod "pomagala" mislim na to da sam ubio svakoga na koga sam prvi počeo pucati i pri tom bio precizan - doduše, to se ne bi smjelo okarakterizirati kao "pomaganje" pošto bi tako igrala ustvari trebala i raditi.

[19xx] 4ntraks
16 godina
odjavljen

Znači da je server bio loš. :) Treba reboot ili je pretrpan game serverima.

14 godina
Rainbow Six Siege

Treba nam igrača...imate ts i nemate team...javite mi se u inbox :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

Treba nam igrača...imate ts i nemate team...javite mi se u inbox :)

Imaš PM.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
BDS kaže...

Slazem se sa tobom Antraks. Sto se tice BF4 vec sam rekao u BF4 temi, igra mi radi odlicno, pricam o 2,3 servera na kojima igram. 60hz, 32 igraca.

R6 ne igram. Igra mi se svidjela, igrao sam Alphu, Betu, dobio sam od File i key za finalni verziju. Bilo je sitnih problema, konekcija, imao sam artifacte pa sam kemijao sa driverima i tako. Uglavnom, igra mi se svidjela. Pricao sam sa maggotom da bi je uzeo ali onda sam procitao ovdje na forumu da su poceli problemi i instantno odustao. Najvise iz razloga da ostanem dosljedan sebi. Nema servera, ne kupujem igru.

Ma godinama se vrti ista prica. Velike kuce tipa EA, Activision, Ubisoft  izbacuju igre i pice dalje. Ne treba nasjedati na spike popravit cemo nedostatke kad igra izadje. Timovi koji izraduju igre bukirani su par godina unaprijed, zavrse igru i rokaju dalje. Nema tu vise vecih popravaka. Sta je tu je!

PC zajednica mora potpuno ignorirati takve igre. Postavit zahtjeve o kojima sam vec pisao!

Ajde Baka nemoj zajebavat. Nema više problema sa konekcijama pa dođi da igramo 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
Soldier977 kaže...
 Ajde Baka nemoj zajebavat. Nema više problema sa konekcijama pa dođi da igramo 

tu lejt

14 godina
Rainbow Six Siege

Novi update malo sredio igru, igra radi malo bolje, matchmakning je nešto bolji, renown se dobija.

Ajde bitno da ide na bolje :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ima li pocetnika za team...mislim kupiti igru ovih dana pa da imam odmah team...

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Rainbow Six Siege

Stigao 1.3. Nevjerojatno kako je ovo neki drugi Ubisoft. Firma koja zaista radi na igri nakon izlaska i trudi se. Baš ugodno iznenađenje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vjerojatno glavni razlog za takvo ponašanje je činjenica da trenutno svi rade nešto da uzmu dio e-sports kolača budući da su predviđanja rasta i zarade u slijedećih nekoliko godina sve veća i veća. A e-sport igre bez podrške teško mogu postojati. Good time ahead :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice