- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bok. Mene samo zanima kad će biti okršaj vas dvojice pa da vidimo ko je brži, bolji, spretniji, sretniji ili što već.... Osobno neme ništa protiv ni jednog od vas a i nisam upućen u cijelu situaciju pa ne želim dolijevat ulje na vatru. Meni nije bitno ko je brži, ili bolji važno je da se zabavim a to bi trebalo biti i vama jel to je bit svega. To što on odlazi iz sessiona to je njegova stvar, i ja nekad odem kad vidim da ima kretena na stazi pa se ne želim zajebavat i gubit živce, osim ako se imam s kim dopisivat. Što se tiče onog vremena od MadBoya vjerovatno je bio lag na sessionu pa mu zato to i nije upisano u PB jer sam i sam imo istu situaciju di sam napravio za 2 sekunde bolje vrijeme od osobnog rekorda bez slipstream i uz ne baš dobru vožnju. Mislim da je Rus bio samnom ili neko drugi pa može potvrdit, ali nije bitno glavno da je dobro odvozio i bio prvi, ako ništa drugo ima čovjek sliku a slika govori više od 1000 riječi pa tako ima dokaz za najbolje vrijeme ikad
. Uglavnom ostatak ću napisat poslije, zaboravih šta sam još htio napisat, jer me ometaju sa strane, idi po ovo, napravi ono itd.
@ igor007
imao sam ja JARAMA 59:nešto i ISTANBUL 1:20:nešto...
pa ništ od toga....meni je bilo čudno kako kad mi inače treba 3-4 sec više....
sasvim slučajno sam vidio da sam postavio catch up ON...
ujedno sam posumljao...al neopravdano...da ovi šta su brži od mene (na leaderbord) da i oni to koriste...al nije...ta vremena se ne update-aju....
što znači da su puno brži od mene...moj cyber poznanik ARMOR, također...
UPS
zaboravio na uredi!
neće se ponovit!
Ne postoje nebitne...
ili ti se igraju ili ne...
jednako dosta se igraju i USA, JAPAN i GLOBAL....al tebe tamo nema...
ja sam sređen...i to dosta...
nikog ne vrijeđam...već iznosim činjenice...
i neda mi se više rastezat priču...bitno sam rekao...
Jbt, sad seres zato kaj mi vozimo uglavnom samo gt1, mislim gledaj to ovako, bolje bit stvarno dobar u jednoj discipini nego bit samo ok u svima...
Ja vozim i ebay motor muscle cup, i bmc, i jun, i dosta toga jos, al samo ponekad...
Glupo je osudjivat nekog jer se posvetio jednom segmentu igre...
@IGE
nisi me shvatio...ne osuđujem ja njega zato što on vozi GT1...i to sam već prije rekao...da ARMOR GT1 jako DOBRO vozi...bolje od mene...i to je činjenica...nikad drukčije nisam ni rekao...
al me smeta što se hvali kao najbolji u GRID-u, omalovažava početnike, vara jeftinim forama itd...e pa bit među najboljima u GT1 ili u GRID-u su 2 različita pojma...
naravno...nisam ni ja najbolji...al ako već pričamo o GRID-u onda su to sve vrste utrka a ne samo GT1...
eto recimo zašto on nije postao sliku nekog najbržeg vremena iz OMEX, BMW, ili neke druge...ha?
nema ja ništ protiv njega...al je previše arogantan prema ostalima...
ako hoće natjecanje...nek se javi...
1 na 1
10 svjedoka...nek server bude pun! možda netko i snimi pa da imamo dokaze...
al sve vozimo
iz svake regije neka svtko odabere po 2 utrke...ukupno 16...može?
Ovako ja nisam mislio nit mi je bila namjera pokrenut NIKAKAV tip svađe niti prepiranja.
Ja sam sam postao jednu sliku.
@Armor : 1. Moj slika nije bila kao provokacija nikome. A to kaj si se ti osječao na neki način povrijeđen zbog tog vremena to ja nemam niš s tim. Ja sam utrku odvozio i pisalo je to vrijeme i napravio sam SS i kaj je sad tu tolko kritično da si se ti odmah zapalio?
I neznam zašto drugi nebi mogli imati bolje vrijeme od tebe?
@Bezily: i mene isto zna ponekad nervirati kad Armora netko rastepe ili se sam shebe i onda izađe i uđe ponovno u session da starta s 1 pozicije. i to s jedne strane nije fer prema ostalima. U zadnje vrijeme mi je svejedno.
I nemojte se sad obrušiti na mene. jer nemam volje se svađati.
Ja nisam dobar vozać GRID-a nit se ne hvalim time. Molim ljepo.
AL jedno nemogu pretrpjeti a to su noobovi, crasheri, blockeri... Ja sam neki dan vozio s Igorom protiv takvih i dosta puta su me zdrobili al NITI 1 nisam izašao i ponovno ušao u session da startam s 1 pozicije, i nije taj slućaj iznimka.
Nekad izađem iz sessiona ako su noobovi unutra i pogledam dal ima koji drugo session i to je to.
Ako ima drugi session preselim se u njega i to je to.
"
A kaj se tiće pozdravljanja UVIJEK pozdravim sve koje znam a za ostale napišem "Hi all" . ( Znam da za pozdravljanje/pristojnost nije išlo mene al nisam mogel da ne napišem )
Ne postoje nebitne...
ili ti se igraju ili ne...
jednako dosta se igraju i USA, JAPAN i GLOBAL....al tebe tamo nema...
ja sam sređen...i to dosta...
nikog ne vrijeđam...već iznosim činjenice...
i neda mi se više rastezat priču...bitno sam rekao...
@IGE
nisi me shvatio...ne osuđujem ja njega zato što on vozi GT1...i to sam već prije rekao...da ARMOR GT1 jako DOBRO vozi...bolje od mene...i to je činjenica...nikad drukčije nisam ni rekao...
al me smeta što se hvali kao najbolji u GRID-u, omalovažava početnike, vara jeftinim forama itd...e pa bit među najboljima u GT1 ili u GRID-u su 2 različita pojma...
naravno...nisam ni ja najbolji...al ako već pričamo o GRID-u onda su to sve vrste utrka a ne samo GT1...
eto recimo zašto on nije postao sliku nekog najbržeg vremena iz OMEX, BMW, ili neke druge...ha?
nema ja ništ protiv njega...al je previše arogantan prema ostalima...
ako hoće natjecanje...nek se javi...
1 na 1
10 svjedoka...nek server bude pun! možda netko i snimi pa da imamo dokaze...
al sve vozimo
iz svake regije neka svtko odabere po 2 utrke...ukupno 16...može?
Ovako ja nisam mislio nit mi je bila namjera pokrenut NIKAKAV tip svađe niti prepiranja.
Ja sam sam postao jednu sliku.
@Armor : 1. Moj slika nije bila kao provokacija nikome. A to kaj si se ti osječao na neki način povrijeđen zbog tog vremena to ja nemam niš s tim. Ja sam utrku odvozio i pisalo je to vrijeme i napravio sam SS i kaj je sad tu tolko kritično da si se ti odmah zapalio?
I neznam zašto drugi nebi mogli imati bolje vrijeme od tebe?
@Bezily: i mene isto zna ponekad nervirati kad Armora netko rastepe ili se sam shebe i onda izađe i uđe ponovno u session da starta s 1 pozicije. i to s jedne strane nije fer prema ostalima. U zadnje vrijeme mi je svejedno.
I nemojte se sad obrušiti na mene. jer nemam volje se svađati.
Ja nisam dobar vozać GRID-a nit se ne hvalim time. Molim ljepo.
AL jedno nemogu pretrpjeti a to su noobovi, crasheri, blockeri... Ja sam neki dan vozio s Igorom protiv takvih i dosta puta su me zdrobili al NITI 1 nisam izašao i ponovno ušao u session da startam s 1 pozicije, i nije taj slućaj iznimka.
Nekad izađem iz sessiona ako su noobovi unutra i pogledam dal ima koji drugo session i to je to.
Ako ima drugi session preselim se u njega i to je to.
"
A kaj se tiće pozdravljanja UVIJEK pozdravim sve koje znam a za ostale napišem "Hi all" . ( Znam da za pozdravljanje/pristojnost nije išlo mene al nisam mogel da ne napišem )
Vidim da cijelu stranicu vodite privatni mali rat, pa ćete dobiti žute kartone, a ovo neka bude upozorenja da to ne nastavljate.
Vidim da cijelu stranicu vodite privatni mali rat, pa ćete dobiti žute kartone, a ovo neka bude upozorenja da to ne nastavljate.

što je bilo s vama ljudi? @beziljy, zašto to ne rješavate putem msn-a ?
jedini je Igor u pravu ovdje...
dajte ljudovi da se ujedinimo i nesuglasice riješimo preko msn-a ;)
GRID, jedina igra koju igram već duže vrijeme, uleti mi bezilji i počne vrijeđati i "popušim" žuti!
Još k tome ostali članovi mi ne idu u susret...
Ma svaka vam čast...
Ne boli me toliko žuti kolko to kaj sam u pravu, ja sam taj koji ima 3000+ online trka u Gridu bezilji, znaš imam ja i 2. acc!
EDIT: @naxeem, da to je rat ali pogledaj ko ga je izazvao, naš bivši član bezilji
EDIT: i da, nadish veli da danas počinje aktivno igrati s nama
GRID, jedina igra koju igram već duže vrijeme, uleti mi bezilji i počne vrijeđati i "popušim" žuti!
Ma svaka vam čast...
Ne boli me toliko žuti kolko to kaj sam u pravu, ja sam taj koji ima 3000+ online trka u Gridu bezilji, znaš imam ja i 2. acc!
EDIT: @naxeem, da to je rat ali pogledaj ko ga je izazvao, naš bivši član bezilji
Ma svaka vam čast...
Može danas neki game?
Dok se obave sve dužnosti prema nama dragima, no preminulim osobama!
Negdje navečer ili?
Ja sam za.
Pozrav naxeemu. LOL
pozz svima
samo sam se dosao pohvalit
prije nekih pola sata sam odvozio 1.42.15 na spa
mogli bi veceras na private ??
evo i slike:
na ove dvije slike vidite na kojem mi je mijestu bilo staro pb vrijeme i na kojem ce biti novo lol :D

Gdje ste "Grideri"?
Svi ostali zainteresirani, a vidim da vas ima (po izboru igre godine), javite se, igrajte s nama i upadnite u klan!
Samo budite barem malo savjesni i redoviti onda- ne samo pisati imam win 7!
kada tko gdje????
malo sam zaostao sa informacijama
Di je taj session ??? Koji je password ???