Race Driver Grid multiplayer

poruka: 1.198
|
čitano: 184.467
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
17 godina
RE: Race Driver Grid multiplayer
beziljy kaže...
Armor kaže...
 Da, gospon dynomad, ja sam bil već u sessionu dugo kad si ti došel.....
I bil bi red da si ti mene i ostale pozdravil ali nisi nikog!
Kad sam otišel, otišel sam za taj dan uopće, tolko da znaš...
Inače, ako nisi upoznat, naša disciplina je GT1.

DA, doveo sam nadisha i to ponovo, nakon kaj je bil izbačen-on sad vježba i to puno da bi bio spreman za klan, jer mu puno znači, za razliku od tebe!

I da, nisi u svim drugim disciplinama bolji, ja igram Euro i spreman sam se s tobom suočiti u bilo kojoj od tih disciplina...

Što se tiče "članova klana (nije samo moj)", neka izjave sada ovdje da li se slažu s tobom ili samnom!
 znaći sjećaš se da smo bili zajedno...bravo...pamčenje čuda radi...
nisi otišao...već si se opet vratio...
dobro........igraš EURO i GT1....hmm.....nisam znao da se GRID zasniva samo na te 2??!?!?! ti koji si najbolji u GRID-u!!!!

može okršaj...al sve pomoći isključene....i ne samo te 2!

a to da je "tvoj" klan...samo sam  naglasio jer si se tako postavio....oprosti na grešci...
Pod EURO mislim na sve discipline europskih natjecanja/staza, dakle:

Le Mans GT1
Le Mans GT2
Le Mans LMP1
Le Mans LMP2
Euro Touring Car Series
BMW Challenge
Dunlop Spa Challenge
Omex Supercar Series
Aston vs. Corvette Challenge

Može bilo kaj od toga, ASSISTS ON ko i cijelo vrijeme našeg igranja, 1. sam ja zaigral GRID i sve pokrenul!

NISAM ja najbolji u GRIDU niti to tvrdim, niti sam ikad!
Niti sam otišel kad si ti bil i vratil se, otišel sam do kraja!
A...komentiraj ono zbog čega TI nisi rekel HI, BOK ili bilo kaj kaj kad si došel u puni session??!!
Eto stari, neću ja svađu, samo budi malo PRISTOJNIJI!

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
16 godina

Bok. Mene samo zanima kad će biti okršaj vas dvojice pa da vidimo ko je brži, bolji, spretniji, sretniji ili što već.... Osobno neme ništa protiv ni jednog od vas a i nisam upućen u cijelu situaciju pa ne želim dolijevat ulje na vatru. Meni nije bitno ko je brži, ili bolji važno je da se zabavim a to bi trebalo biti i vama jel to je bit svega. To što on odlazi iz sessiona to je njegova stvar, i ja nekad odem kad vidim da ima kretena na stazi pa se ne želim zajebavat i gubit živce, osim ako se imam s kim dopisivatSmijeh. Što se tiče onog vremena od MadBoya vjerovatno je bio lag na sessionu pa mu zato to i nije upisano u PB jer sam i sam imo istu situaciju di sam napravio za 2 sekunde bolje vrijeme od osobnog rekorda bez slipstream i uz ne baš dobru vožnju. Mislim da je Rus bio samnom ili neko drugi pa može potvrdit, ali nije bitno glavno da je dobro odvozio i bio prvi, ako ništa drugo ima čovjek sliku a slika govori više od 1000 riječi pa tako ima dokaz za najbolje vrijeme ikadSmijeh. Uglavnom ostatak ću napisat poslije, zaboravih šta sam još htio napisat, jer me ometaju sa strane, idi po ovo, napravi ono itd.  Cool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Le Mans GT1
Le Mans GT2
Le Mans LMP1
Le Mans LMP2
Euro Touring Car Series
BMW Challenge
Dunlop Spa Challenge
Omex Supercar Series

Može bilo kaj od toga, ASSISTS ON ko i cijelo vrijeme našeg igranja, 1. sam ja zaigral GRID i sve pokrenul!

A...komentiraj ono zbog čega TI nisi rekel HI, BOK ili bilo kaj kaj kad si došel u puni session??!!

nemože....ti koji si bolji šofer od mene želiš pomoći uključene....nemože i gotovo....
ujedno nedostaje ti par utrka iz euro regije...i te ćemo vozit...ako budemo...
i još nešto...vožnja s automobila (pogled)...nemogu shvatit da dobar šofer vozi kao da igra supermaria...ili može...možda griješim...

da...nisam rekao HI, BOK jer nikog tamo ne poznam...
a tebi eto nisam...bio sam nepristojan....al eto i ti kao i ja...

citat:  NISAM ja najbolji u GRIDU niti to tvrdim, niti sam ikad!

ne...ne....to sam si ja umislio....

If ignorance is bliss, then knock the smile off my face!
17 godina
neaktivan

@ igor007

imao sam ja JARAMA 59:nešto i ISTANBUL 1:20:nešto...

pa ništ od toga....meni je bilo čudno kako kad mi inače treba 3-4 sec više....

sasvim slučajno sam vidio da sam postavio catch up ON...

ujedno sam posumljao...al neopravdano...da ovi šta su brži od mene (na leaderbord) da i oni to koriste...al nije...ta vremena se ne update-aju....

što znači da su puno brži od mene...moj cyber poznanik ARMOR, također...

UPS

zaboravio na uredi!

neće se ponovit!

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2008 14:40 (beziljy).
17 godina
beziljy kaže...
Armor kaže...

Le Mans GT1
Le Mans GT2
Le Mans LMP1
Le Mans LMP2
Euro Touring Car Series
BMW Challenge
Dunlop Spa Challenge
Omex Supercar Series

nemože....ti koji si bolji šofer od mene želiš pomoći uključene....nemože i gotovo....
ujedno nedostaje ti par utrka iz euro regije...i te ćemo vozit...ako budemo...
i još nešto...vožnja s automobila (pogled)...nemogu shvatit da dobar šofer vozi kao da igra supermaria...ili može...možda griješim...

da...nisam rekao HI, BOK jer nikog tamo ne poznam...
a tebi eto nisam...bio sam nepristojan....al eto i ti kao i ja...

citat:  NISAM ja najbolji u GRIDU niti to tvrdim, niti sam ikad!

ne...ne....to sam si ja umislio....

Nedostaju mi one nebitne, manje igrane:

24 Hours of Le Mans
Virgin Mobile Endurance Classic
Mintex European F3
Goodridge Trophy
Fireston TVR Showdown
Bilstein Festival Milano
BMC Formula 1000

A ti se sredi i više tu ne postaj jer lupaš gluposti!
ili se smiri i normalno bez uvreda piši ili otiđi od tud!
Ova tema je inače uredna...
Do tebe
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan

Ne postoje nebitne...

ili ti se igraju ili ne...

jednako dosta se igraju i USA, JAPAN i GLOBAL....al tebe tamo nema...

ja sam sređen...i to dosta...

nikog ne vrijeđam...već iznosim činjenice...

i neda mi se više rastezat priču...bitno sam rekao...

17 godina
neaktivan

Jbt, sad seres zato kaj mi vozimo uglavnom samo gt1, mislim gledaj to ovako, bolje bit stvarno dobar u jednoj discipini nego bit samo ok u svima...

Ja vozim i ebay motor muscle cup, i bmc, i jun, i dosta toga jos, al samo ponekad...

Glupo je osudjivat nekog jer se posvetio jednom segmentu igre...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

@IGE

nisi me shvatio...ne osuđujem ja njega zato što on vozi GT1...i to sam već prije rekao...da ARMOR GT1 jako DOBRO vozi...bolje od mene...i to je činjenica...nikad drukčije nisam ni rekao...

al me smeta što se hvali kao najbolji u GRID-u, omalovažava početnike, vara jeftinim forama itd...e pa bit među najboljima u GT1 ili u GRID-u su 2 različita pojma...

naravno...nisam ni ja najbolji...al ako već pričamo o GRID-u onda su to sve vrste utrka a ne samo GT1...

eto recimo zašto on nije postao sliku nekog najbržeg vremena iz OMEX, BMW, ili neke druge...ha?

nema ja ništ protiv njega...al je previše arogantan prema ostalima...

ako hoće natjecanje...nek se javi...

1 na 1

10 svjedoka...nek server bude pun! možda netko i snimi pa da imamo dokaze...

al sve vozimo

iz svake regije neka svtko odabere po 2 utrke...ukupno 16...može?

17 godina
neaktivan

Ovako ja nisam mislio nit mi je bila namjera pokrenut NIKAKAV tip svađe niti prepiranja.

Ja sam sam postao jednu sliku.

@Armor : 1. Moj slika nije bila kao provokacija nikome. A to kaj si se ti osječao na neki način povrijeđen zbog tog vremena to ja nemam niš s tim. Ja sam utrku odvozio i pisalo je to vrijeme i napravio sam SS i kaj je sad tu tolko kritično da si se ti odmah zapalio?

I neznam zašto drugi nebi mogli imati bolje vrijeme od tebe?

@Bezily: i mene isto zna ponekad nervirati kad Armora netko rastepe ili se sam shebe i onda izađe i uđe ponovno u session da starta s 1 pozicije. i to s jedne strane nije fer prema ostalima. U zadnje vrijeme mi je svejedno.

I nemojte se sad obrušiti na mene. jer nemam volje se svađati.

Ja nisam dobar vozać GRID-a nit se ne hvalim time. Molim ljepo.

AL jedno nemogu pretrpjeti a to su noobovi, crasheri, blockeri... Ja sam neki dan vozio s Igorom protiv takvih i dosta puta su me zdrobili al NITI 1 nisam izašao i ponovno ušao u session da startam s 1 pozicije, i nije taj slućaj iznimka.

Nekad izađem iz sessiona ako su noobovi unutra i pogledam dal ima koji drugo session i to je to.

Ako ima drugi session preselim se u njega i to je to.

"

A kaj se tiće pozdravljanja UVIJEK pozdravim sve koje znam a za ostale napišem "Hi all" . ( Znam da za pozdravljanje/pristojnost   nije išlo mene al nisam mogel da ne napišem )

E 6600->Gigabyte P35-DS4->X-FI AUDIO-> Seagate barracuda 320Gb,16mb ->HD 4850+ VF 900 ->Z-5500-> MX-518-> Samsung 2232BW...> Fortron 650W...

0 0 hvala 0
17 godina
beziljy kaže...

Ne postoje nebitne...

ili ti se igraju ili ne...

jednako dosta se igraju i USA, JAPAN i GLOBAL....al tebe tamo nema...

ja sam sređen...i to dosta...

nikog ne vrijeđam...već iznosim činjenice...

i neda mi se više rastezat priču...bitno sam rekao...

A zbog čega bi me bilo tam ak me to ne zanima?
Igram GT1, i da, želim tamo PERFEKCIJU!

beziljy kaže...

@IGE

nisi me shvatio...ne osuđujem ja njega zato što on vozi GT1...i to sam već prije rekao...da ARMOR GT1 jako DOBRO vozi...bolje od mene...i to je činjenica...nikad drukčije nisam ni rekao...

al me smeta što se hvali kao najbolji u GRID-u, omalovažava početnike, vara jeftinim forama itd...e pa bit među najboljima u GT1 ili u GRID-u su 2 različita pojma...

naravno...nisam ni ja najbolji...al ako već pričamo o GRID-u onda su to sve vrste utrka a ne samo GT1...

eto recimo zašto on nije postao sliku nekog najbržeg vremena iz OMEX, BMW, ili neke druge...ha?

nema ja ništ protiv njega...al je previše arogantan prema ostalima...

ako hoće natjecanje...nek se javi...

1 na 1

10 svjedoka...nek server bude pun! možda netko i snimi pa da imamo dokaze...

al sve vozimo

iz svake regije neka svtko odabere po 2 utrke...ukupno 16...može?

Budem ti iz Omexa i Astona postal rezultate, samo da pronađem!
Ne, ne, ak hoćeš pun server, vozimo COLL OFF pa mi lako usporedimo naše rezultate...
I opet: NISAM NAJBOLJI NITI SAM TO IKAD TVRDIO!!!
Juventus 4ever kaže...

Ovako ja nisam mislio nit mi je bila namjera pokrenut NIKAKAV tip svađe niti prepiranja.

Ja sam sam postao jednu sliku.

@Armor : 1. Moj slika nije bila kao provokacija nikome. A to kaj si se ti osječao na neki način povrijeđen zbog tog vremena to ja nemam niš s tim. Ja sam utrku odvozio i pisalo je to vrijeme i napravio sam SS i kaj je sad tu tolko kritično da si se ti odmah zapalio?

I neznam zašto drugi nebi mogli imati bolje vrijeme od tebe?

@Bezily: i mene isto zna ponekad nervirati kad Armora netko rastepe ili se sam shebe i onda izađe i uđe ponovno u session da starta s 1 pozicije. i to s jedne strane nije fer prema ostalima. U zadnje vrijeme mi je svejedno.

I nemojte se sad obrušiti na mene. jer nemam volje se svađati.

Ja nisam dobar vozać GRID-a nit se ne hvalim time. Molim ljepo.

AL jedno nemogu pretrpjeti a to su noobovi, crasheri, blockeri... Ja sam neki dan vozio s Igorom protiv takvih i dosta puta su me zdrobili al NITI 1 nisam izašao i ponovno ušao u session da startam s 1 pozicije, i nije taj slućaj iznimka.

Nekad izađem iz sessiona ako su noobovi unutra i pogledam dal ima koji drugo session i to je to.

Ako ima drugi session preselim se u njega i to je to.

"

A kaj se tiće pozdravljanja UVIJEK pozdravim sve koje znam a za ostale napišem "Hi all" . ( Znam da za pozdravljanje/pristojnost   nije išlo mene al nisam mogel da ne napišem )

@Juve, ne kažem da ne bi smjeli niti da nemaju ali ovo tvoje nije realno-nisi bolji za 2s od ostatka svijeta!
UVIJEK dok me neko rastepe idem van i to namjeravam i dalje, igram GT1 i kako sam izjavil-hoću perfekciju.
Ak sa ja kriv i zabrljam, ak je trka napeta i izgubim, OSTAJEM... ALI ak me neko napuca, zbog čega da ostanem, ionako nemam više šansi za pobjedu!
17 godina
neaktivan

Vidim da cijelu stranicu vodite privatni mali rat, pa ćete dobiti žute kartone, a ovo neka bude upozorenja da to ne nastavljate.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Vidim da cijelu stranicu vodite privatni mali rat, pa ćete dobiti žute kartone, a ovo neka bude upozorenja da to ne nastavljate.

Lol. Svaka čast.
E 6600->Gigabyte P35-DS4->X-FI AUDIO-> Seagate barracuda 320Gb,16mb ->HD 4850+ VF 900 ->Z-5500-> MX-518-> Samsung 2232BW...> Fortron 650W...
17 godina
Juventus 4ever kaže...
naxeem kaže...

Lol. Svaka čast.
LOL indeed...
@naxeem:
procjena ti fakat ne valja! Čime je Juve zavrijedio žuti?
Mogo si još ići 3 stranice unazad i dijeliti kartone po redu.
Ajd daj i meni jedan da se ne osjećam zakinuto.
Tnx! Pozz
17 godina
neaktivan
Juventus 4ever kaže...
naxeem kaže...

Lol. Svaka čast.
 Stvarno svaka cast
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Burs kaže...
Juventus 4ever kaže...
naxeem kaže...

Lol. Svaka čast.
LOL indeed...
@naxeem:
procjena ti fakat ne valja! Čime je Juve zavrijedio žuti?
Mogo si još ići 3 stranice unazad i dijeliti kartone po redu.
Ajd daj i meni jedan da se ne osjećam zakinuto.
Tnx! Pozz
  Ma pusti si mira kad ima umno razvijenih ljudi. 
I takve ljude stavljaju za moderatore... Hahahahaaha...  Viče
17 godina
neaktivan

što je bilo s vama ljudi?      @beziljy, zašto to ne rješavate putem msn-a ?

jedini je Igor u pravu ovdje...

dajte ljudovi da se ujedinimo i nesuglasice riješimo preko msn-a  ;)

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2008 21:23 (Core2Duo2).

0 0 hvala 1
17 godina

GRID, jedina igra koju igram već duže vrijeme, uleti mi bezilji i počne vrijeđati i  "popušim" žuti!

Još k tome ostali članovi mi ne idu u susret...

Ma svaka vam čast...

Ne boli me toliko žuti kolko to kaj sam u pravu, ja sam taj koji ima 3000+ online trka u Gridu bezilji, znaš imam ja i 2. acc!

EDIT: @naxeem, da to je rat ali pogledaj ko ga je izazvao, naš bivši član bezilji

EDIT: i da, nadish veli da danas počinje aktivno igrati s namaCool

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.10.2008 6:44 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

GRID, jedina igra koju igram već duže vrijeme, uleti mi bezilji i počne vrijeđati i  "popušim" žuti!

Ma svaka vam čast...

Ne boli me toliko žuti kolko to kaj sam u pravu, ja sam taj koji ima 3000+ online trka u Gridu bezilji, znaš imam ja i 2. acc!

EDIT: @naxeem, da to je rat ali pogledaj ko ga je izazvao, naš bivši član bezilji

lijepo nam je admin rekao da prestanemo...a ti opet...
3000+ utrka u GT1...bilo bi čudno da ti to ne ide...ima igrača koji imaju više utrka...pa su opet lošiji...i onih koji imaju manje pa su bolji....nije to mjerilo...svaka čast na vremenu provedenom na net-u...al jebiga...ja radim svaki dan pa ne stignem toliko...kad imam slobodnog vremena onda igram...

progooglaj što znači uvreda...i daj da završi ovo spamanje...ako želiš natjecanje...javi...da poštedimo ostali normalni svijet našim glupostima....
POZZ
17 godina
beziljy kaže...
Armor kaže...

Ma svaka vam čast...

lijepo nam je admin rekao da prestanemo...a ti opet...
3000+ utrka u GT1...bilo bi čudno da ti to ne ide...ima igrača koji imaju više utrka...pa su opet lošiji...i onih koji imaju manje pa su bolji....nije to mjerilo...svaka čast na vremenu provedenom na net-u...al jebiga...ja radim svaki dan pa ne stignem toliko...kad imam slobodnog vremena onda igram...

progooglaj što znači uvreda...i daj da završi ovo spamanje...ako želiš natjecanje...javi...da poštedimo ostali normalni svijet našim glupostima....
POZZ
 Smiri se malo PLS!
NISAM najbolji i je to OK?
I ja radim ali onako, ne uvijek za pare...
Budemo nabacili trku ali ne danas!
17 godina

Može danas neki game?

Dok se obave sve dužnosti prema nama dragima, no preminulim osobama!

Negdje navečer ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pozz svima Smijeh

samo sam se dosao pohvalit Sramim se

prije nekih pola sata sam odvozio 1.42.15 na spa Cool

mogli bi veceras na private ??

evo i slike:

na ove dvije slike vidite na kojem mi je mijestu bilo staro pb vrijeme i na kojem ce biti novo lol :D

vazda

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam za.

Pozrav naxeemu. LOL

0 0 hvala 0
17 godina
CroGrid-8800gt kaže...

pozz svima Smijeh

samo sam se dosao pohvalit Sramim se

prije nekih pola sata sam odvozio 1.42.15 na spa Cool

mogli bi veceras na private ??

evo i slike:

na ove dvije slike vidite na kojem mi je mijestu bilo staro pb vrijeme i na kojem ce biti novo lol :D

Svaka čast, još te šiša MbbestCool
I ja idem ispod 1:42 samo dok dojdem k sebi...
Ti mi budeš "zec"
17 godina

Gdje ste "Grideri"?

Svi ostali zainteresirani, a vidim da vas ima (po izboru igre godine), javite se, igrajte s nama i upadnite u klan!

Samo budite barem malo savjesni i redoviti onda- ne samo pisati imam win 7!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Evo ja počeo gridat i na poslu :) Blago meni... Da ne bude zabune, imam jednu grid komponentu za Visual Studio 2008 koja je u biti lite verzija Excela. Pa tak, gridam, minimalno 8 sati dnevno, bodovi se vrte ko šašavi :) Moram pogledat Leaderboard, sigurno sam prvi. Šalu na stranu, kroz tjedan uopće više ne gridam (doma), jer ne stignem. Tek najranije u petak, a uvijek u subotu i/ili nedjelju. Nije da me grid prestao zanimati, al prisutne su ostale obaveze. Dolaze zimski dani... treba ubit to dosadno vrijeme, možda ću imati više vremena... Pozz!
17 godina
neaktivan
Burs kaže...
Evo ja počeo gridat i na poslu :) Blago meni... Da ne bude zabune, imam jednu grid komponentu za Visual Studio 2008 koja je u biti lite verzija Excela. Pa tak, gridam, minimalno 8 sati dnevno, bodovi se vrte ko šašavi :) Moram pogledat Leaderboard, sigurno sam prvi. Šalu na stranu, kroz tjedan uopće više ne gridam (doma), jer ne stignem. Tek najranije u petak, a uvijek u subotu i/ili nedjelju. Nije da me grid prestao zanimati, al prisutne su ostale obaveze. Dolaze zimski dani... treba ubit to dosadno vrijeme, možda ću imati više vremena... Pozz!
 blago tebi ak se mozes igrat na poslu ;) da bar ja mogu tak u skoli :)
inace stavrno bi volio da se svi ponovo skupimo(ali skoro svi a ne da nas bude 2-3, makar ja dugo nisam vozio sa vama :(  ) pa da zaigramo malo ;)
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc
17 godina
benko kaže...
blago tebi ak se mozes igrat na poslu ;) da bar ja mogu tak u skoli :)
inace stavrno bi volio da se svi ponovo skupimo(ali skoro svi a ne da nas bude 2-3, makar ja dugo nisam vozio sa vama :(  ) pa da zaigramo malo ;)
Da bar JA mogu tak na poslu :) Nadam se da si stavio smajlije jer si skuzio da moj grid na poslu nije igra :)

btw, povremeno se mi skupimo, ali ti si onaj kojeg jako dugo nismo vidjeli. Vecina klana te niti ne poznaje.
Preporucam ti da sto prije upogonis svoju kantu i zapalis po gridu.

Neznam uopce da li imas account na hcl-u? Ako ne, javi se Armoru.
Ako da, definitivno procitaj post u vezi okrsaja sa BEER klanom ovaj vikend.

Pozz

17 godina
neaktivan
ohh, pa naravno da imam acc, samo bez avatara, a i poslo ti mail o detaljima ;)
17 godina
neaktivan
u kolko h?
kada tko gdje????

malo sam zaostao sa informacijama
17 godina
neaktivan

Di je taj session ???   Koji je password ???

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2008 21:24 (Core2Duo2).

0 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice