Race Driver Grid multiplayer

poruka: 1.198
|
čitano: 184.380
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
17 godina
Race Driver Grid

Ova generalna proba potpuno je uspjela!

Bilo nas je sveukupno 12 ili 13 sad nisam 100% siguran.

Sve u svemu SUPER!

Treba nam više takvih sastajanja i vjerujte bit ćemo jači u svemu.

Očekujte sutra veću analizu, sad sam jednostavno preumoran!

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Race Driver Grid

@Igor007: javi mi svoje podatke (nadam se da si upoznat s procedurom, jer mi tesko pisat žmireći na jedno oko...)

@rus189 & IVAN-SB (Driftking): isto upadate u klan

Update slijedi u subotu ili nedjelju

Za kraj, vrlo sam zadovoljan danasnjim sessionom, moramo to cesce ponoviti!

Pozz svima

EDIT:

Svi koji su u klanu, a jos nemaju CroGrid account, neka naprave novi sa "CroGrid-" prefixom. Isti ce se i pojaviti u kategoriji Clanovi na CroGrid web stranici.

Takoder, ako imate neki novi PB ili nesto novo vezano za podatke sa CroGrid stranice, stavite sve ovdje i ubacit cu u slijedeci update.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2008 0:26 (Burs).
16 godina
neaktivan
Burs kaže...

@Igor007: javi mi svoje podatke (nadam se da si upoznat s procedurom, jer mi tesko pisat žmireći na jedno oko...)

@rus189 & IVAN-SB (Driftking): isto upadate u klan

Update slijedi u subotu ili nedjelju

Za kraj, vrlo sam zadovoljan danasnjim sessionom, moramo to cesce ponoviti!

Pozz svima

EDIT:

Svi koji su u klanu, a jos nemaju CroGrid account, neka naprave novi sa "CroGrid-" prefixom. Isti ce se i pojaviti u kategoriji Clanovi na CroGrid web stranici.

Takoder, ako imate neki novi PB ili nesto novo vezano za podatke sa CroGrid stranice, stavite sve ovdje i ubacit cu u slijedeci update.

evo mojih podataka za stranicu: online nadimak: CroGrid-rus189 , bug forum nadimak: rus189, najbolja staza vrijeme: Istanbul Park, PB: 1:35:85 , najigranije discipline: GT1, najljepši auto: Aston Martin DBR9 , konfiguracija: IntelCore2DuoE8500, Gforce gtx260, 4Gb ram, 160+500Gb HDD, lokacija: Križevci.  Hvala Burs!!!
rus
17 godina
neaktivan
rus189 kaže...
 evo mojih podataka za stranicu: online nadimak: CroGrid-rus189 , bug forum nadimak: rus189, najbolja staza vrijeme: Istanbul Park, PB: 1:35:85 , najigranije discipline: GT1, najljepši auto: Aston Martin DBR9 , konfiguracija: IntelCore2DuoE8500, Gforce gtx260, 4Gb ram, 160+500Gb HDD, lokacija: Križevci.  Hvala Burs!!!
 kak na Istanbulu 35 ? valjda 25 ?Belji se
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
16 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...
rus189 kaže...
 evo mojih podataka za stranicu: online nadimak: CroGrid-rus189 , bug forum nadimak: rus189, najbolja staza vrijeme: Istanbul Park, PB: 1:07:89 , najigranije discipline: GT1, najljepši auto: Aston Martin DBR9 , konfiguracija: IntelCore2DuoE8500, Gforce gtx260, 4Gb ram, 160+500Gb HDD, lokacija: Križevci.  Hvala Burs!!!
 kak na Istanbulu 35 ? valjda 25 ?Belji se

evo ispravak,,,,  ono su bili stari rezultati još dok nisam znao voziti dobro  Smijeh
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2008 17:25 (rus189).
16 godina
neaktivan

Bok svi, dali se zna za veceras kada je RACE ?

I jel se mozemo svi dogovorit za discipline ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Race Driver Grid multiplayer
DriftKING kaže...

Bok svi, dali se zna za veceras kada je RACE ?

I jel se mozemo svi dogovorit za discipline ?

pozz :  nemam pojma!!! idemo sad, ja igram gt1
17 godina
neaktivan

Ovisno o tome ko ce bit doma...Ja danas ostajem kuci jer je tekma, a nemogu je gledat vani, tako da se mozemo dogovorit za 9?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo i mojih podataka za stranicu: online nadimak: CroGrid-Igor007 , bug forum nadimak: Igor007, najdraže staze i vrijeme: Donington Park, PB: 1:03:74, i Istanbul Park, 1:23:15 najigranije discipline: GT1, najdraži auto: Lamborghini Murcielago RGT, konfiguracija: IntelCore2DuoE6550, Gforce 8600GT, 3Gb ram, 160Gb HDD, lokacija: Osijek. Hvala dečki na učlanjenju, i nadam se da bi uskoro mogli ponovit okupljanje. Npr. sutra bi bilo dobro da se dogovorimo...Cool

0 0 hvala 0
16 godina

Samo da ispravim podatke: novi PB: Istanbul Park 1:22:62 i Donington Park 1:03:52Namigiva. Trudit cu se da još bolje vozim....

0 0 hvala 0
17 godina
Igor007 kaže...

Samo da ispravim podatke: novi PB: Istanbul Park 1:22:62 i Donington Park 1:03:52Namigiva. Trudit cu se da još bolje vozim....

Nije loše!
Ali, daljnji uspjesi dolaze ti isključivo kroz utrkivanje sa jačima ili tebi ravnima.
Svi moji PB-ovi došli su kroz trke sa najačima, onda jednostavno dajem od sebe sve kaj znam.
Zanimljivo, dok pobjeđujem neke slabije protivnike onda su mi vremena puno slabija!
Trudi se Igore i biraj samo jake protivnike!

A sad, trebam vaš savjet koji avatar uzeti za CroGrid klan....
2 su u konkurenciji, recite koji je bolji:

EDIT: Evo još jednog u konkurenciji:
prijedlog 1 prijedlog 1
prijedlog 2 prijedlog 2
prijedlog 3 prijedlog 3
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2008 19:09 (Armor).
17 godina
neaktivan

prvi je malo nekako 'stisnut', zato bih radije 2 izabrao

electrus.wordpress.com
16 godina

2 i 3 su dobri... Pa sad samo ovisi koliko ti velika slika treba  Namigiva.

0 0 hvala 0
16 godina

BTW vremena su bila kad sam vozio sa brzim manijacimaSmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo posto sam ja neutralan(a imam nos za lijepe stvariBelji se) po meni je najbolji pr 1 jer se najvise istice GroGrid i ako ga mozete napravit da nije tako skucen.

Eto tolko od meneSmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

idem ja svoj modificirat  Smijeh

rus

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo Burs mali update mojih podataka:  Dakle grafika je sada 8800gt, a PB na Istanbul Parku 01:21:80      ...ostalo je sve isto ;)

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2008 19:42 (Core2Duo2).

1 0 hvala 1
17 godina
Igor007 kaže...

@Igor007: najbolj*A* staza/vrijeme, odluči se za jednu...
@Armor: primjer 3 definitivno... ako ćeš mi poslat 2, ionako ga moram srezat na manju velicinu
Pozz

16 godina
neaktivan

CroGrid-rus189 CroGrid-rus189
rus

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bogami si to dobro napravio rus nema staNamigiva

0 0 hvala 0
17 godina

Pozdrav. Evo jučer sam instalirao i malo igrao. Odvozio sam jedan drift preko neta i imao sam rezultat preko 25 miliona, dok su ostali imali blizu 1mil.

Inače sam otišao na Quick match, staza je u japanu nekakvi dokovi. Htio bih igrati s vama preko neta pa me zanima kako i šta, jer neda mi se listati ovih 25 stranica postova.

Pa bi molio nekog da mi ukratko objasni šta i kako?

AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400 || Sapphire HD3870 512MB GDDR4 || 4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz || Asus M2R32-MVP || HDD Segate 250Gb, 16Mb || Chieftec power supply 650W Turbo Series
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

online nadimak-8800gt
bug forum nadimak-8800gt
najbolja staza/vrijeme-(istanbul park,PB:1:22:89)
najigranije discipline(gt1,drift)
najljepši auto(nissan350z)
konfiguracija(intelcore2duo e8400,geforce 8800gt,2gb ram,360gb hdd,tastatura
lokacija-zenica,BiH.
Smijeh

vazda

0 0 hvala 0
17 godina
Branimir2412 kaže...

Pozdrav. Evo jučer sam instalirao i malo igrao. Odvozio sam jedan drift preko neta i imao sam rezultat preko 25 miliona, dok su ostali imali blizu 1mil.

Inače sam otišao na Quick match, staza je u japanu nekakvi dokovi. Htio bih igrati s vama preko neta pa me zanima kako i šta, jer neda mi se listati ovih 25 stranica postova.

Pa bi molio nekog da mi ukratko objasni šta i kako?

Evo ti ukratko:

Da bi igral s nama, tj. da nas uopće vidiš trebaš igru na 1.2 verziji-znači trebaš 1.2 patch!
Mi ti igramo većinom GT1 i ostale Euro discipline.
Za sve ostalo i vrijeme održavanja prati i postaj u ovoj temi.
Tu nam je neka orijentacija za vožnje.
Ne bi bilo loše ni da nam daš msn, ak ne ovdje, onda meni na pp.
Sretno!
16 godina
neaktivan
rus189 kaže...

zadnja slika u mojoj osobnoj izradi    Namigiva
CroGrid-rus189 CroGrid-rus189
17 godina

Avatar je ok, ali ne trebas ga tolko uređivati po rubovima. To ja dinamicki radim na stranici. Ako nije problem, daj postaj "normalan" avatar.

Inace ubuduce za sve ostale, kad saljete slike, neka budu dimenzija ko one na sajtu, bez uređivanja rubova, a sve ostalo je na vama. I naravno, nek bude slika nekog auta ili barem na temu grida, a ne najdrazeg kucnog ljubimca :)

Pozz

EDIT: da sam pricekao malo, ne bih trebao ovo gore pisati, Post se ticao prvog avatara...

btw, ovaj je jos i bolji. Mislim da cu ti ga ukrasti :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2008 21:37 (Burs).
16 godina
neaktivan

pozz, e jer će ko vozit danas.

PS: ja i 8800gt igramo gt1 pa se vidimo....  Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina

@8800gt:

Online nadimak - krivo! Treba ti biti CroGrid-8800gt

Bug nadimak - krivo i tocno! Krivo jer si vec promijenio u nick sa CroGrid prefixom (nitko ga niti nema), a tocno jer bi takav trebao biti (kao u postu) :)

Ostalo, poslao si podatke jednom na mail, i 2x puta ovdje na forum. Odluci se sta ce biti konacno...

U vezi avatara, procitaj gore sto sam stavio za rus189.

Pozz

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2008 21:35 (Burs).
17 godina
rus189 kaže...

Ne znam za tebe i 8800gt ali znam da sam maloprije videl Ige-a!
I ne igra mi se s onim debilom maurom!
Možda se nas dosta skupi pa da opet lupimo private!
16 godina
neaktivan

ovaj zadnji avatar stavi :)

hajmo veceras opet na private :D

pozz

vazda
16 godina
neaktivan
Armor kaže...
rus189 kaže...

Ne znam za tebe i 8800gt ali znam da sam maloprije videl Ige-a!
I ne igra mi se s onim debilom maurom!
Možda se nas dosta skupi pa da opet lupimo private!
 slažem se stobom. mogli bi jedan private napravit!!! javi ak bude šta od toga. za sad nas ima 4 dobrovoljaca + ti  Smijeh
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice