Ova generalna proba potpuno je uspjela!
Bilo nas je sveukupno 12 ili 13 sad nisam 100% siguran.
Sve u svemu SUPER!
Treba nam više takvih sastajanja i vjerujte bit ćemo jači u svemu.
Očekujte sutra veću analizu, sad sam jednostavno preumoran!
Ova generalna proba potpuno je uspjela!
Bilo nas je sveukupno 12 ili 13 sad nisam 100% siguran.
Sve u svemu SUPER!
Treba nam više takvih sastajanja i vjerujte bit ćemo jači u svemu.
Očekujte sutra veću analizu, sad sam jednostavno preumoran!
@Igor007: javi mi svoje podatke (nadam se da si upoznat s procedurom, jer mi tesko pisat žmireći na jedno oko...)
@rus189 & IVAN-SB (Driftking): isto upadate u klan
Update slijedi u subotu ili nedjelju
Za kraj, vrlo sam zadovoljan danasnjim sessionom, moramo to cesce ponoviti!
Pozz svima
EDIT:
Svi koji su u klanu, a jos nemaju CroGrid account, neka naprave novi sa "CroGrid-" prefixom. Isti ce se i pojaviti u kategoriji Clanovi na CroGrid web stranici.
Takoder, ako imate neki novi PB ili nesto novo vezano za podatke sa CroGrid stranice, stavite sve ovdje i ubacit cu u slijedeci update.
@Igor007: javi mi svoje podatke (nadam se da si upoznat s procedurom, jer mi tesko pisat žmireći na jedno oko...)
@rus189 & IVAN-SB (Driftking): isto upadate u klan
Update slijedi u subotu ili nedjelju
Za kraj, vrlo sam zadovoljan danasnjim sessionom, moramo to cesce ponoviti!
Pozz svima
EDIT:
Svi koji su u klanu, a jos nemaju CroGrid account, neka naprave novi sa "CroGrid-" prefixom. Isti ce se i pojaviti u kategoriji Clanovi na CroGrid web stranici.
Takoder, ako imate neki novi PB ili nesto novo vezano za podatke sa CroGrid stranice, stavite sve ovdje i ubacit cu u slijedeci update.
Bok svi, dali se zna za veceras kada je RACE ?
I jel se mozemo svi dogovorit za discipline ?
Bok svi, dali se zna za veceras kada je RACE ?
I jel se mozemo svi dogovorit za discipline ?
Ovisno o tome ko ce bit doma...Ja danas ostajem kuci jer je tekma, a nemogu je gledat vani, tako da se mozemo dogovorit za 9?
Evo i mojih podataka za stranicu: online nadimak: CroGrid-Igor007 , bug forum nadimak: Igor007, najdraže staze i vrijeme: Donington Park, PB: 1:03:74, i Istanbul Park, 1:23:15 najigranije discipline: GT1, najdraži auto: Lamborghini Murcielago RGT, konfiguracija: IntelCore2DuoE6550, Gforce 8600GT, 3Gb ram, 160Gb HDD, lokacija: Osijek. Hvala dečki na učlanjenju, i nadam se da bi uskoro mogli ponovit okupljanje. Npr. sutra bi bilo dobro da se dogovorimo...
Samo da ispravim podatke: novi PB: Istanbul Park 1:22:62 i Donington Park 1:03:52. Trudit cu se da još bolje vozim....
Samo da ispravim podatke: novi PB: Istanbul Park 1:22:62 i Donington Park 1:03:52. Trudit cu se da još bolje vozim....
prvi je malo nekako 'stisnut', zato bih radije 2 izabrao
2 i 3 su dobri... Pa sad samo ovisi koliko ti velika slika treba .
BTW vremena su bila kad sam vozio sa brzim manijacima
Evo posto sam ja neutralan(a imam nos za lijepe stvari) po meni je najbolji pr 1 jer se najvise istice GroGrid i ako ga mozete napravit da nije tako skucen.
Eto tolko od mene
idem ja svoj modificirat
Evo Burs mali update mojih podataka: Dakle grafika je sada 8800gt, a PB na Istanbul Parku 01:21:80 ...ostalo je sve isto ;)
Bogami si to dobro napravio rus nema sta
Pozdrav. Evo jučer sam instalirao i malo igrao. Odvozio sam jedan drift preko neta i imao sam rezultat preko 25 miliona, dok su ostali imali blizu 1mil.
Inače sam otišao na Quick match, staza je u japanu nekakvi dokovi. Htio bih igrati s vama preko neta pa me zanima kako i šta, jer neda mi se listati ovih 25 stranica postova.
Pa bi molio nekog da mi ukratko objasni šta i kako?
Pozdrav. Evo jučer sam instalirao i malo igrao. Odvozio sam jedan drift preko neta i imao sam rezultat preko 25 miliona, dok su ostali imali blizu 1mil.
Inače sam otišao na Quick match, staza je u japanu nekakvi dokovi. Htio bih igrati s vama preko neta pa me zanima kako i šta, jer neda mi se listati ovih 25 stranica postova.
Pa bi molio nekog da mi ukratko objasni šta i kako?
Avatar je ok, ali ne trebas ga tolko uređivati po rubovima. To ja dinamicki radim na stranici. Ako nije problem, daj postaj "normalan" avatar.
Inace ubuduce za sve ostale, kad saljete slike, neka budu dimenzija ko one na sajtu, bez uređivanja rubova, a sve ostalo je na vama. I naravno, nek bude slika nekog auta ili barem na temu grida, a ne najdrazeg kucnog ljubimca :)
Pozz
EDIT: da sam pricekao malo, ne bih trebao ovo gore pisati, Post se ticao prvog avatara...
btw, ovaj je jos i bolji. Mislim da cu ti ga ukrasti :)
pozz, e jer će ko vozit danas.
PS: ja i 8800gt igramo gt1 pa se vidimo....
@8800gt:
Online nadimak - krivo! Treba ti biti CroGrid-8800gt
Bug nadimak - krivo i tocno! Krivo jer si vec promijenio u nick sa CroGrid prefixom (nitko ga niti nema), a tocno jer bi takav trebao biti (kao u postu) :)
Ostalo, poslao si podatke jednom na mail, i 2x puta ovdje na forum. Odluci se sta ce biti konacno...
U vezi avatara, procitaj gore sto sam stavio za rus189.
Pozz
ovaj zadnji avatar stavi :)
hajmo veceras opet na private :D
pozz