Race Driver Grid multiplayer

poruka: 1.198
|
čitano: 184.410
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
17 godina
neaktivan
RE: Race Driver Grid multiplayer
iwek kaže...

posveti se ige tome bez prefixa crogrid.....

ukrao si mi slova iz tipkovnice Osmijeh
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
17 godina
neaktivan

Ja kad se ocu tako zaje?avat onda idem sa starim acc-om, i samo cekam da me netko skrsi, sa crogrid accom se nikad nisam upustao u takve "bitke"

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iwek kaže...

posveti se ige tome bez prefixa crogrid.....

Ma zašto??! 

Nema ništa lošeg u tome da vratiš nekome nešto što ti je NAMJERNO napravio.

Ja obavezno to napravim, kad se vidi da me netko namjerno lupi, kad sam 100% siguran da nije slučajno, onda se zaletim u njega i sastavim u zid,
kako on meni tako ja njemu, to je pošteno i uredu. Samo treba biti siguran da je to bilo namjerno a ne slučajno, jer u večini slučaja bez obzira što izgleda kao namjerno bude slučajno, slučajnost prestaje kad se netko zaleti iza tebe na zavoj i uopće nekoči i slomi te. 
17 godina
neaktivan

da, al teško je shebat nekog tj. vratit mu ,a da nekog drugog ne zeznemo...

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time

1 0 hvala 1
17 godina

True, true...

Welcome to the club :(

16 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...

da, al teško je shebat nekog tj. vratit mu ,a da nekog drugog ne zeznemo...

hehe treba znati :D

ja ga pratim obično i kad nema nitko ispred njega a dolazi zavoj ja se samo zalipim u njega

To su rjetki slučajevi, obično nissam siguran je li namjerno al kad vidim da je onda krene osveta :D

Uglavnom igram coll off pa se u zadnje vrime to rjetko dešava :) 
17 godina

Evo i mene nakon nekog vremena natragNamigiva

Imal sam berbu pa je bilo puno posla i nisam stigel igrati!

Kaj se tiče ovih prethodnih postova o razbijanju i vraćanju, da vam ja objasnim... ;

Osim što je Grid trkaća igra u kojoj se svi trkaju za prvo mjesto, ponekad poprimi jednu čudnu formu koju sam nazval GRID WARSCool

Eto to vam je ono o čemu ste raspravljali!

Bude danas kakvog gridanja?

Ja sam do sad malo s antoniem i julioymautiem igral na coll off i bilo sve samo ne lako!

Ostvaril sam i 100. pobjedu sa CroGrid nickomCool

I neke SLIKE mojeg novog "car looka"(ja ga zovem Camouflage) :

Audi R10 Audi R10
Nissan Skyline Nissan Skyline
i naravno-Aston i naravno-Aston
Aston Martin 2 Aston Martin 2
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2008 13:01 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Evo i mene nakon nekog vremena natragNamigiva

Imal sam berbu pa je bilo puno posla i nisam stigel igrati!

Kaj se tiče ovih prethodnih postova o razbijanju i vraćanju, da vam ja objasnim... ;

Osim što je Grid trkaća igra u kojoj se svi trkaju za prvo mjesto, ponekad poprimi jednu čudnu formu koju sam nazval GRID WARSCool

Eto to vam je ono o čemu ste raspravljali!

Bude danas kakvog gridanja?

Ja sam do sad malo s antoniem i julioymautiem igral na coll off i bilo sve samo ne lako!

Ostvaril sam i 100. pobjedu sa CroGrid nickomCool

I neke SLIKE mojeg novog "car looka"(ja ga zovem Camouflage) :

Aston Martin...!??! A di je Lambo :D ?? Smijeh
17 godina
neaktivan

Da li se može igrati multiplayer da je jedan na kompu a drugi igrač na PS-u 3 i zašto mi nenalazi ni jedan sesion

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
BORN kaže...

Da li se može igrati multiplayer da je jedan na kompu a drugi igrač na PS-u 3 i zašto mi nenalazi ni jedan sesion

1. DA
2. Instaliraj patch 1.2
Pozz

17 godina

Istina je kaj Burs kaže, trebaš patch koji i drugi imaju da bi s njima igral.

U ovom slučaju je to 1.2!

Nema veze ak ti imaš PS3 ili XBox360, svi zajedno komuniciraju sa PC-em

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel itko primjetio da nešto je čudno kod auta od rocketman-a?? Prebrz je..al dobro to je moguče ako je odličan igrač što i je, već nema teorije da ga pratim dok smo na ravnici, stojim odma iza njega tj trebao bi ga u najmanju ruku pratiti al ne, on bježi, i uvijek tako, sad mi se to javilo kod još jednog igrača samo puno manje nego kod rocketmana, kod ackija, za poluditi..jel moram oprati auto da bi njih dvojicu pratio?? :)

Čujem da netko kupuje auta na ebay..jel to ima ikakve veze?? zar novo auto nebi trebalo biti bolje od polovnog??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mbbest kaže...

Jel itko primjetio da nešto je čudno kod auta od rocketman-a?? Prebrz je..al dobro to je moguče ako je odličan igrač što i je, već nema teorije da ga pratim dok smo na ravnici, stojim odma iza njega tj trebao bi ga u najmanju ruku pratiti al ne, on bježi, i uvijek tako, sad mi se to javilo kod još jednog igrača samo puno manje nego kod rocketmana, kod ackija, za poluditi..jel moram oprati auto da bi njih dvojicu pratio?? :)

Čujem da netko kupuje auta na ebay..jel to ima ikakve veze?? zar novo auto nebi trebalo biti bolje od polovnog??

Ja sam to primjetio kod ACKija...lik baš pere i radi lude rekorde... al ja mislim da se on spraksirao, ipak stalno igra...Belji se

btw ja još uvijek nisam našao rješenje kako "očistiti" auto tj. sav je nekak pohaban.Mršti se
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2008 20:50 (Core2Duo2).
17 godina
neaktivan

svi auti na multiplayeru su isti. potpuno isti. znaci tvoj i njegov lambo su isti itd itd...

prati auto mozes u singleplayer pod meni sa kupljenim autima,odes na neki auto i pise ti wash car,a kupovanje rabljenog opce ne utjece na brzinu auta kaj sam spomenul na pocetku....

a rocketman sigurno koristi neke cheatove....

ako je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid :D

0 0 hvala 0
17 godina

jel igrate vi to jos

AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 BOX, ATI Radeon HD 2900 Pro 512 MB, Transcent DDR 2 2x2GB, MSI K9N NEO F, WDC 500GB 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
leo_819 kaže...

jel igrate vi to jos

Recimo da mi "to" još igramo...
Namigiva
17 godina

dobro da ste me sjetili nisam si odigral grida vec sto godina...idem si skoknut vidit score i koji freestyle drift bacit....Osmijeh

AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 BOX, ATI Radeon HD 2900 Pro 512 MB, Transcent DDR 2 2x2GB, MSI K9N NEO F, WDC 500GB 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
iwek kaže...

svi auti na multiplayeru su isti. potpuno isti. znaci tvoj i njegov lambo su isti itd itd...

prati auto mozes u singleplayer pod meni sa kupljenim autima,odes na neki auto i pise ti wash car,a kupovanje rabljenog opce ne utjece na brzinu auta kaj sam spomenul na pocetku....

a rocketman sigurno koristi neke cheatove....

MSAMAN je pratio moju i rocketmanovu utrku i zaključio da se rocketmanu kotač neokreće u zavoju :(

On se brani da koristi volan al opet..sumnjiv je strašno..neuhvatljiv (osim ako sam neizleti)

ACKI je već uhvatljiv, otprilike on dobije jednu pa ja jednu, al isto mi je sumnjivo jer je započeo novi account s ISTIM
imenom, sad je superstar..a dok je bio legend vozio je dosta slabije :)
Al hajde kao što kažeš možda je dosta trenirao..i ja sam prije 30 dana vozio kao ultranoob :) 
17 godina

@Mbbest:

da nema sve to nekakave veze sa boost cheatom?

Također postoje i traineri koji podižu performanse auta (acc, top speed, handling, itd...)

Žalosno je što grid preko mreže šalje samo koordinate auta sa tvojeg kompa, bez provjere da li je zbilja moguće voziti 380kmh sa recimo lambom. Ovako kako sadi radi, što god se desi na tvojem kompu samo se proslijeđuje dalje. Znači ne postoji multiplayer anti-cheat (tipa PunkBuster), nego samo onaj na tvojoj klijentskoj strani, kojeg je jako lako zaobići. Pusti sve one pričice oko volana i kolko sati je netko online i kolko ima pobjeda... kad je riječ o cheatanju, tu ne postoje granice, takvi su uvijek bolji. Kad-tad ćeš se psihički slomiti, pokušavajući dostići nedostižno.

To je samo moje mišljenje, jer takvi i postije. Al  s druge strane možda je i bolji. Isti efekt se događa i meni kad igram sa tobom. Samo bježiš i bježiš i bježiš :)

Pozz!

17 godina
Burs kaže...

@Mbbest:

da nema sve to nekakave veze sa boost cheatom?

Također postoje i traineri koji podižu performanse auta (acc, top speed, handling, itd...)

Žalosno je što grid preko mreže šalje samo koordinate auta sa tvojeg kompa, bez provjere da li je zbilja moguće voziti 380kmh sa recimo lambom. Ovako kako sadi radi, što god se desi na tvojem kompu samo se proslijeđuje dalje. Znači ne postoji multiplayer anti-cheat (tipa PunkBuster), nego samo onaj na tvojoj klijentskoj strani, kojeg je jako lako zaobići. Pusti sve one pričice oko volana i kolko sati je netko online i kolko ima pobjeda... kad je riječ o cheatanju, tu ne postoje granice, takvi su uvijek bolji. Kad-tad ćeš se psihički slomiti, pokušavajući dostići nedostižno.

To je samo moje mišljenje, jer takvi i postije. Al  s druge strane možda je i bolji. Isti efekt se događa i meni kad igram sa tobom. Samo bježiš i bježiš i bježiš :)

Pozz!

Tzv. Rocketman bio je (možda je i dalje ali ima i taj acc) član KGT klana gdje je i KGT-Keigun koji je također neobjašnjavajućue brz!
Dečki očito koriste boostove jer oni POSTOJE u samoj igri, ali treba znati code...
No, njega nema nigdje na netu!

@Burs, Ne neću se ja slomiti (govorim za sebe) nego ću slomiti svakog ko to koristi!
Takvi bi, da ih uživo nađem, gadno prošli!
Mrzim varalice!

16 godina
neaktivan

hehe..ja ti igram samo GT1 i znam sve staze voziti zatvorenim očima pa sam zato tako dobar tamo,

ja znam da ima brzih vozača al osjeti se kad nešto neštima..

Recimo antonio, nadish..itd, oni su svi brži od mene al se jednostavno osjeti da nema govora o varanju jer

imaju isti top speed, možeš ih pratiti bez problema kad si iza njih itd..vidi se da svoje rezultate postižu

znanjem tj dobrim prolaskom zavoja, dok kod rocketmana bi se mogao okladiti da nekako vara, u 3 zavoja dobije 1 sekundu

prednosti nad mojom odličnom vožnjom - a to stvarno nema logike, neživciram se ja zbog toga nego sa pomislio

da možda postoje na ebay-u neka auta koja su bolja od ovih novih..

Briga ti mene za pozicije i bodove, jedino mi je napeto hvatanje dobrih vremena po krugu i trka sa Antoniom, nadishom,

ackijem, uncle-om i još hrpom mojih poznanika tamo :)

PS. dokaz da rocketman nevozi fer je jednom kad smo samo nas dva vozila spa utrku, ja sam bio ispred njega 6 sekundi jer je on izletio, i ja prođem zadnju šikanu, prođem ciljnu ravninu (skroz solidno) , ljepo prođem ono zakretanje i on odjednom kasni samo 2 sekunde?? - NEMOGUČE

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.9.2008 14:36 (Mbbest).
17 godina
Mbbest kaže...

Briga ti mene za pozicije i bodove, jedino mi je napeto hvatanje dobrih vremena po krugu i trka sa Antoniom, nadishom,

A ja Plač

17 godina

sada, zanima me na skali od 1-100 , koliko bi ocjenili ovu igru, da znam ocu li je skinuti jer mi je ionako (pre)opterecena veza

http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

105/100

Po meni najbolja auto igra trenutno...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Armor kaže...
Mbbest kaže...

A ja Plač

hehe pa zar trebam spominjati?? :)

Šteta što te nema u vrijeme kad ja obično igram, jedno vrime si bio stalno i bilo je napeto se natjerivati :) 
17 godina
neaktivan

Ja idem sad igrat. Jel ko za ?? ak je nek se zaleti

1 0 hvala 1
17 godina

Evo i ja dolazim društvo...Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Evo i ja dolazim društvo...Namigiva

ja i madboy trenutno igramo? di si ti?
17 godina

Evo ja sad krećem ponovo!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Armor kaže...

Evo ja sad krećem ponovo!

e i ja bi se ubacio kako da vas nađem?
AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 BOX, ATI Radeon HD 2900 Pro 512 MB, Transcent DDR 2 2x2GB, MSI K9N NEO F, WDC 500GB 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. add me xfire-----> leolabin8
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice