posveti se ige tome bez prefixa crogrid.....

Ja kad se ocu tako zaje?avat onda idem sa starim acc-om, i samo cekam da me netko skrsi, sa crogrid accom se nikad nisam upustao u takve "bitke"
da, al teško je shebat nekog tj. vratit mu ,a da nekog drugog ne zeznemo...
True, true...
Welcome to the club :(
da, al teško je shebat nekog tj. vratit mu ,a da nekog drugog ne zeznemo...
Evo i mene nakon nekog vremena natrag
Imal sam berbu pa je bilo puno posla i nisam stigel igrati!
Kaj se tiče ovih prethodnih postova o razbijanju i vraćanju, da vam ja objasnim... ;
Osim što je Grid trkaća igra u kojoj se svi trkaju za prvo mjesto, ponekad poprimi jednu čudnu formu koju sam nazval GRID WARS
Eto to vam je ono o čemu ste raspravljali!
Bude danas kakvog gridanja?
Ja sam do sad malo s antoniem i julioymautiem igral na coll off i bilo sve samo ne lako!
Ostvaril sam i 100. pobjedu sa CroGrid nickom
I neke SLIKE mojeg novog "car looka"(ja ga zovem Camouflage) :
Evo i mene nakon nekog vremena natrag
Imal sam berbu pa je bilo puno posla i nisam stigel igrati!
Kaj se tiče ovih prethodnih postova o razbijanju i vraćanju, da vam ja objasnim... ;
Osim što je Grid trkaća igra u kojoj se svi trkaju za prvo mjesto, ponekad poprimi jednu čudnu formu koju sam nazval GRID WARS
Eto to vam je ono o čemu ste raspravljali!
Bude danas kakvog gridanja?
Ja sam do sad malo s antoniem i julioymautiem igral na coll off i bilo sve samo ne lako!
Ostvaril sam i 100. pobjedu sa CroGrid nickom
I neke SLIKE mojeg novog "car looka"(ja ga zovem Camouflage) :
Da li se može igrati multiplayer da je jedan na kompu a drugi igrač na PS-u 3 i zašto mi nenalazi ni jedan sesion
Da li se može igrati multiplayer da je jedan na kompu a drugi igrač na PS-u 3 i zašto mi nenalazi ni jedan sesion
Istina je kaj Burs kaže, trebaš patch koji i drugi imaju da bi s njima igral.
U ovom slučaju je to 1.2!
Nema veze ak ti imaš PS3 ili XBox360, svi zajedno komuniciraju sa PC-em
Jel itko primjetio da nešto je čudno kod auta od rocketman-a?? Prebrz je..al dobro to je moguče ako je odličan igrač što i je, već nema teorije da ga pratim dok smo na ravnici, stojim odma iza njega tj trebao bi ga u najmanju ruku pratiti al ne, on bježi, i uvijek tako, sad mi se to javilo kod još jednog igrača samo puno manje nego kod rocketmana, kod ackija, za poluditi..jel moram oprati auto da bi njih dvojicu pratio?? :)
Čujem da netko kupuje auta na ebay..jel to ima ikakve veze?? zar novo auto nebi trebalo biti bolje od polovnog??
Jel itko primjetio da nešto je čudno kod auta od rocketman-a?? Prebrz je..al dobro to je moguče ako je odličan igrač što i je, već nema teorije da ga pratim dok smo na ravnici, stojim odma iza njega tj trebao bi ga u najmanju ruku pratiti al ne, on bježi, i uvijek tako, sad mi se to javilo kod još jednog igrača samo puno manje nego kod rocketmana, kod ackija, za poluditi..jel moram oprati auto da bi njih dvojicu pratio?? :)
Čujem da netko kupuje auta na ebay..jel to ima ikakve veze?? zar novo auto nebi trebalo biti bolje od polovnog??
svi auti na multiplayeru su isti. potpuno isti. znaci tvoj i njegov lambo su isti itd itd...
prati auto mozes u singleplayer pod meni sa kupljenim autima,odes na neki auto i pise ti wash car,a kupovanje rabljenog opce ne utjece na brzinu auta kaj sam spomenul na pocetku....
a rocketman sigurno koristi neke cheatove....
jel igrate vi to jos
jel igrate vi to jos
dobro da ste me sjetili nisam si odigral grida vec sto godina...idem si skoknut vidit score i koji freestyle drift bacit....
svi auti na multiplayeru su isti. potpuno isti. znaci tvoj i njegov lambo su isti itd itd...
prati auto mozes u singleplayer pod meni sa kupljenim autima,odes na neki auto i pise ti wash car,a kupovanje rabljenog opce ne utjece na brzinu auta kaj sam spomenul na pocetku....
a rocketman sigurno koristi neke cheatove....
@Mbbest:
da nema sve to nekakave veze sa boost cheatom?
Također postoje i traineri koji podižu performanse auta (acc, top speed, handling, itd...)
Žalosno je što grid preko mreže šalje samo koordinate auta sa tvojeg kompa, bez provjere da li je zbilja moguće voziti 380kmh sa recimo lambom. Ovako kako sadi radi, što god se desi na tvojem kompu samo se proslijeđuje dalje. Znači ne postoji multiplayer anti-cheat (tipa PunkBuster), nego samo onaj na tvojoj klijentskoj strani, kojeg je jako lako zaobići. Pusti sve one pričice oko volana i kolko sati je netko online i kolko ima pobjeda... kad je riječ o cheatanju, tu ne postoje granice, takvi su uvijek bolji. Kad-tad ćeš se psihički slomiti, pokušavajući dostići nedostižno.
To je samo moje mišljenje, jer takvi i postije. Al s druge strane možda je i bolji. Isti efekt se događa i meni kad igram sa tobom. Samo bježiš i bježiš i bježiš :)
Pozz!
@Mbbest:
da nema sve to nekakave veze sa boost cheatom?
Također postoje i traineri koji podižu performanse auta (acc, top speed, handling, itd...)
Žalosno je što grid preko mreže šalje samo koordinate auta sa tvojeg kompa, bez provjere da li je zbilja moguće voziti 380kmh sa recimo lambom. Ovako kako sadi radi, što god se desi na tvojem kompu samo se proslijeđuje dalje. Znači ne postoji multiplayer anti-cheat (tipa PunkBuster), nego samo onaj na tvojoj klijentskoj strani, kojeg je jako lako zaobići. Pusti sve one pričice oko volana i kolko sati je netko online i kolko ima pobjeda... kad je riječ o cheatanju, tu ne postoje granice, takvi su uvijek bolji. Kad-tad ćeš se psihički slomiti, pokušavajući dostići nedostižno.
To je samo moje mišljenje, jer takvi i postije. Al s druge strane možda je i bolji. Isti efekt se događa i meni kad igram sa tobom. Samo bježiš i bježiš i bježiš :)
Pozz!
hehe..ja ti igram samo GT1 i znam sve staze voziti zatvorenim očima pa sam zato tako dobar tamo,
ja znam da ima brzih vozača al osjeti se kad nešto neštima..
Recimo antonio, nadish..itd, oni su svi brži od mene al se jednostavno osjeti da nema govora o varanju jer
imaju isti top speed, možeš ih pratiti bez problema kad si iza njih itd..vidi se da svoje rezultate postižu
znanjem tj dobrim prolaskom zavoja, dok kod rocketmana bi se mogao okladiti da nekako vara, u 3 zavoja dobije 1 sekundu
prednosti nad mojom odličnom vožnjom - a to stvarno nema logike, neživciram se ja zbog toga nego sa pomislio
da možda postoje na ebay-u neka auta koja su bolja od ovih novih..
Briga ti mene za pozicije i bodove, jedino mi je napeto hvatanje dobrih vremena po krugu i trka sa Antoniom, nadishom,
ackijem, uncle-om i još hrpom mojih poznanika tamo :)
PS. dokaz da rocketman nevozi fer je jednom kad smo samo nas dva vozila spa utrku, ja sam bio ispred njega 6 sekundi jer je on izletio, i ja prođem zadnju šikanu, prođem ciljnu ravninu (skroz solidno) , ljepo prođem ono zakretanje i on odjednom kasni samo 2 sekunde?? - NEMOGUČE
Briga ti mene za pozicije i bodove, jedino mi je napeto hvatanje dobrih vremena po krugu i trka sa Antoniom, nadishom,
A ja
sada, zanima me na skali od 1-100 , koliko bi ocjenili ovu igru, da znam ocu li je skinuti jer mi je ionako (pre)opterecena veza
105/100
Po meni najbolja auto igra trenutno...
A ja
Ja idem sad igrat. Jel ko za ?? ak je nek se zaleti
Evo i ja dolazim društvo...
Evo i ja dolazim društvo...
Evo ja sad krećem ponovo!
Evo ja sad krećem ponovo!